Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 10 éve
2006-2007-ben a Jacksonville egy 8-8-as és egy 11-5-ös szezont produkált. Garrardot a két idény alatt összesen 41-szer vitték földre. Pat Hillnél rosszabb nagyon úgysem történhet a fallal, Tice itt bőven upgrade.
több mint 10 éve
És persze mondanom sem kell, hogy itt is megvan a Jaguars kapcsolat: két szezon erejéig Smitty és Tice is Del Rio stábjának tagjai voltak, 2006 és 2007-ben. Tice asst HC volt akkoriban. Szerintem ez sem fog túl jól elsülni. Anno Pat Hillnél is reménykedtem, hogy ez mennyire jó lesz, de már kezdtek túlságosan pesszimista lenni. Jó lenne már leszállni erről a Jax vonatról...
több mint 10 éve
Jaj ne. Mikor megláttam remeltem ez nem a bearses csávó...isten adja,hogy ott valóban a személyi állománnyal volt a fő probléma.... 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
A Bucs a jobbik felét kapta meg az exBears stábnak. Ti a rosszabbat 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Sugar611
1 064
úgy néz ki, hogy megvan az új O line coach: Mike Tice!!én nem tudok róla semmit!!
en.wikipedia.org/wiki/Mike_Tice
több mint 10 éve
Szvsz rohadt mód ránk fért már egy ilyen a béka segge alól kikukázott zura playa. Mindig irigyeltem sz olyan csapatokat ahol udfa emberek hasìtanak. Dent szvsz mindig is egy vicc volt, worrilow jól fogja pótolni végre loftont, bartu is csak jobb lesz...szóval a semmiből megvan pár évre az lb corp a meglévőkkel együtt...örülünk vincent! 😊peachDent nem szar. Ő a klasszikus szürke eminenciás a pályán. Nem csinál látványos dolgokat, de a stabil középszert tudja hozni.
több mint 10 éve
Szvsz rohadt mód ránk fért már egy ilyen a béka segge alól kikukázott zura playa. Mindig irigyeltem sz olyan csapatokat ahol udfa emberek hasìtanak. Dent szvsz mindig is egy vicc volt, worrilow jól fogja pótolni végre loftont, bartu is csak jobb lesz...szóval a semmiből megvan pár évre az lb corp a meglévőkkel együtt...örülünk vincent! 😊
több mint 10 éve
Worrilow elég jó kis társaságba került az All Rookie Team-ben.Gyémántot találtunk volna?Remélem igen.
több mint 10 éve
Sugar611
1 064
Tre Mason-t AKAROM!! (és mielőtt megszólnátok, nem csak a ma hajnal miatt, már korábban is írtam! 😊 a hajnali teljesítménye csak még inkább meggyőzött!!)
több mint 10 éve
Sugar611
1 064
Arthur Blank: "I think Atlanta fans have every reason to believe we will go from last to first in 2014."
több mint 10 éve
Ja, azt hittem h csak bejutottunk inkignìtóban 😀 nah m1, ez olyan szintű balfaszkodás volt, h ezzer remélem a full chocker átok átvándorolt a kansesre. Ha ez bejön már megérte ez a szezon 😀
több mint 10 éve
Sugar611
1 064
- tegnap éjszaka/hajnalban a Chiefs ezt jól ELATLANTÁZTA!! 😀 😀- 88: The Final Chapter
www.atlantafalcons.com/media-lounge/videos/88-The-Final-Chapter/50841637-0681-4940-90e7-7ed72a811535
több mint 10 éve
hangsúlyozom absz. unalom űzés céljából készült, konkrétan 7ből 4 ember azt sem tudom kicsoda 😀😀1/6
OT JAKE MATTHEWS
TEXAS A&M
2/37
DE KONY EALY
MISSOURI
3/68
DT TIMMY JERNIGAN
FLORIDA STATE
4/99
OG XAVIER SU’A-FILO
UCLA
5/135
RB DE’ANTHONY THOMAS
OREGON
6/166
S JIMMIE WARD
NORTHERN ILLINOIS
7/197
FB J.C. COPELAND
LSU
több mint 10 éve
Sugar611
1 064
Joe Cullen Browns DL coach jön hozzánk interjúra!
több mint 10 éve
Hivatalos, hogy az Atlanta edzői stábja készíti majd fel az Senior Bowl North csapatát. A Jags edzői stábja meg a South-t.
több mint 10 éve
Megpróbáltuk Jeff Davidson Vikes OL coachot hasonló pozícióba magunkhoz csábítani, de a Minny nem adott engedélyt az interjúra.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Sugar611
1 064
a várva várt Tony Sound FX:www.nfl.com/videos/nfl-films-sound-efx/0ap2000000308014/Sound-FX-Tony-Gonzalez
több mint 10 éve
Sugar611
1 064
Trufant seggét már megint kinyalják!! csak szerintem volt idén szar?? egy-egy fellángolása volt néhány meccsen, de összességében én sokkal többet vártam tőle!!blogs.atlantafalcons.com/2014/01/01/trufant-near-top-first-round-grades/
több mint 10 éve
George Henry (helyi AP-s újságíró) néhány rövid szösszenete erről a szezonról: pro32.ap.org/article/best-worst-falcons-4-12-season#overlay-context=users/dzelioaporg
Madden hates me.
több mint 10 éve
Roddy azt mondta h szerinte még 3-4 éve van a ligában.Szerk. Meg arról is beszélt h Pat Hill kirúgása jogos volt és elsősorban Matty megvédésében kell javulni jövőre.
Madden hates me.
több mint 10 éve
Sugar611
1 064
én is bírom Snellinget és peach véleményén vagyok, hogy többet kellene használni. futásban is jó meg screen passzokban is!
több mint 10 éve
snelling is olyan mint smith esete... nem használjuk eleget. mondjuk nekem ez évek óta vesszőparipám...
több mint 10 éve
Falcons GM Thomas Dimitroff says the team would like to re-sign impending free agent DT Jonathan Babineaux.Falcons GM Thomas Dimitroff said at his season-ending presser Monday that the club is interested in signing Roddy White to a contract extension.
shawnka: én nem küldeném el Snellinget. Amikor nyakig ér a szar és ráadásul hullámzik is akkor bevethető és megszolgálja azt a 4. számú futó helyét! 😊 😕
több mint 10 éve
Csak kérnetek kellett:The Falcons have announced that OL coaches Paul Dunn and Pat Hill and DL coach Ray Hamilton will not return for the 2014 season.
Madden hates me.