Atlanta Falcons

32 feliratkozó

több mint 10 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 301 — Tyrone Creek
Én is új edző párto vook, de am egy ilyen szerződés utáni cut miatt nem lenne túl sok dead money? + méf egy need. Szvsz ezzel a maggal meg 4 évünk nincs...peach
mehet át RT-be.
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 14 866 — a new hope (again)
Én is új edző párto vook, de am egy ilyen szerződés utáni cut miatt nem lenne túl sok dead money? + méf egy need. Szvsz ezzel a maggal meg 4 évünk nincs...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Jaaaaa! És preaseasonben mindenki probowl kaliber is 😀😀 mindjuk én hiszek neked.. 😊 csak ha ot az első pick akkor wtf baker franchise lt szerződésécel? 😊peach
Felőlem ki is baszhatjuk Bakert, a bust év után nyugodtan lehet 2-3 éves projektben gondolkodni (ezért is szorgalmazom az edzőváltást, egy új stábbal szemben biztos lenne ennyi türelem)

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Jaaaaa! És preaseasonben mindenki probowl kaliber is 😀😀 mindjuk én hiszek neked.. 😊 csak ha ot az első pick akkor wtf baker franchise lt szerződésécel? 😊

több mint 10 éve
Figyelj Dimmy, mondom a tutit! Lefutattam egy szimulációt itt
Király lett a végeredmény:
1. Jake Matthews OT Texas A&M
A csapat legfőbb befektetése Matty. A Matthews-családban meg lehet bízni.
2. Kony Ealy DE Missouri
Kéne pass rush, ráadásul a Mizzou védők be szoktak jönni lsd. WillyMo, Spoon.
3. Will Sutton DT Arizona State
Év Védője a Pac-12-ben, ugyanazt tudhatja mint Babs.
4. C.J. Fiedorowicz TE Iowa
6-6 magas ogre, mindemellé gyors és a keze sem szar. Jah blokkolásnál pedig fizikális és kitartó.
5. Chris Watt OG Notre Dame
Konz bust, Reynolds szar, Hawley nem különben. Most éppen sérült, de nem rossz játékos egyébként.
6. Tyler Gaffney RB Stanford
SJ már a múlt, Gaffney erőteljes futó, kell egy ilyen.
7. Josh Mauro DE Stanford
3-4-es védelembe már a 3. körben korrekt húzás (btw lehet nálunk is az lesz, nem?), ő is 6-6 magas, 4-emberes DL-ben is képes lehet szépen lezárni a szélső futások vonalait.

Madden hates me.
több mint 10 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
Holnap már csak Tony G. miatt is illene egy W-t összehozni....Keano
Meg hát segítenetek kell a Saintsnek a hosszú évek óta tartó szoros barátság miatt 😀Tocy
Kurvára akarom látni, ahogy egy hétig Falcons-avatarotok lesz! 😀😀

Mindig jövőre
több mint 10 éve
Tocy New Orleans Saints 1 140
Holnap már csak Tony G. miatt is illene egy W-t összehozni....Keano
Meg hát segítenetek kell a Saintsnek a hosszú évek óta tartó szoros barátság miatt 😀
több mint 10 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 059 — Falcons Fan
Holnap már csak Tony G. miatt is illene egy W-t összehozni....

több mint 10 éve
Sugar611 Atlanta Falcons 1 064
Brent Grimes és John Abraham is megy a Pro Bowl-ra!
jó Grimes el akart menni tőlünk, de azt még mindig nem tudom felfogni, hogy a Predatort miért küldtük el...
több mint 10 éve
Sztem ez scout szempontból előnyt jelent a többiekkel szemben, szal ezért én örülnék neki.... 😊

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Phil Savage, a Senior Bowl igazgatója szerint valószinüleg a Browns, Falcons, Jaguars 3asból fog kikerülni a 2 csapatot felkészítő edzői stáb.

Jó lenne ha Smithey és Bradley lenne a 2 csapat HCje. Caldwell meg találkozhatna az egykori munkatársakkal. 😀😀
több mint 10 éve
Tony interjú! (megbánások, legszebb elkapása, foci utáni élete, Jerry Rice, stb.)
 mmqb.si.com/2013/12/26/tony-gonzalez-retirement/?eref=sihp
több mint 10 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 034 — Omar's Coming Yo!
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

Nem játszottunk rosszul,ha összekapják a védelmet akkor jövőre nem lesz itt gond.
Mellesleg az az utolsó kipattanó labda tökéletesen tükrözte az egész szezonunkat,igazság szerint csak nevetni tudtam rajta,kínomban természetesen.

több mint 10 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 912 — Csodabogár
le a kalappal, óriásit küzdött a csapat, minden tisztelet hogy nem mentek le könnyen, hanem volt tartás. sok sikert jövőre!

több mint 10 éve
Nem jó hírek:  www.hubarkush.com/2013/12/24/falcons-dt-peters-to-undergo-achilles-surgery/ae2yjeo/

Madden hates me.
több mint 10 éve
Igen, boldog karácsonyt! Amúgy meg ez egy olyan vereség volt,hogy ha 10-4el álltunk volna meccs előtt és egy ilyen meccsen ìgy kapunk ki akkor sem dőltem volna kardomba. Egy SB contender ellen több mint tisztességen helyt álltunk...

több mint 10 éve
empty taxi
Boldog Karácsonyt mindenkinek!!
több mint 10 éve

Madden hates me.
több mint 10 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
mondjuk alapból 2 évre írt alá, szóval annyira nem lenne Favre-os szerintem.
több mint 10 éve
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 3 369
Furcsa ezt írni,de Gonzo visszavonulásával csak jól járhatunk,megszolgálta az idejét,jól játszott sajnos kicsit dicstelenül fog távozni.
Mi jól fogunk járni,fiatalítani kell,ha akarunk valamit.Kenny
a tavalyi playoff meccsünk után dicsőbb távozást vizionáltam neki.. kár hogy nem jött össze , egy legenda vonul nyugdíjba, de inkább mint Favréskodjon..

The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 034 — Omar's Coming Yo!
Furcsa ezt írni,de Gonzo visszavonulásával csak jól járhatunk,megszolgálta az idejét,jól játszott sajnos kicsit dicstelenül fog távozni.
Mi jól fogunk járni,fiatalítani kell,ha akarunk valamit.

több mint 10 éve
32 év ide v oda, de rohadtul nem szeretném ha babs kárára jerry kapna új szerződést mert sokkal szarabb + még egy lyukat csinálnánk ìgy...

több mint 10 éve
6atos Atlanta Falcons 668 — Falcons Fan
There has been no progress on a new contract for impending free agent DT Jonathan Babineaux yet.
Babineaux has been a diamond in the Falcons rocky defense this season, recording seven tackles for a loss and two fumble recoveries while grading out as a top-15 interior run stuffer per Pro Football Focus. The problem is that contract talks will be complicated by his age (32) and salary demands (he's making $4.7M in 2013). The Falcons could choose to go younger at defensive tackle by re-signing fellow impending free agents Corey Peters and Peria Jerry.
több mint 10 éve
6atos Atlanta Falcons 668 — Falcons Fan
Falcons RE Osi Umenyiora didn't start in last week's win over the Redskins and may play in a reserve role the final two weeks of the season.
The 4-10 Falcons have been trying to get looks at younger players. Umenyiora started the first 13 games of the season, but second-year DE Jonathan Massaquoi got the start Sunday. Umenyiora leads the team with his 7.5 sacks. But on a two-year deal as a 32-year-old, Umenyiora may be one-and-done in Atlanta.
több mint 10 éve
Pizsama Los Angeles Rams 2 960 — pizsama@gmail.com
Hát ez azért sok mindent megmagyaráz:

deadspin.com/steven-jackson-bowls-over-josh-wilson-thanks-to-secret-1484246621