Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 10 éve
Én személy szerint ezt azzal magyaráznám h Gonzo ugye ált rövidebb utakat fut, mint a WR-ek többsége így gyorsabban szabad célpont lesz, Matty meg nem bízik túlságosan a protectionben így a leggyorsabban megjátszható célpontot keresi rendszerint.Őőő miért? Túl sokszor keresi őt a respectje miatt mikor lenne jobb célpont?peachTisztelet, nem tisztelet, de Julio hiányában elég gyakran történik az, hogy csak Gonzóra figyel.shawnka
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Őőő miért? Túl sokszor keresi őt a respectje miatt mikor lenne jobb célpont?peachTisztelet, nem tisztelet, de Julio hiányában elég gyakran történik az, hogy csak Gonzóra figyel.
több mint 10 éve
Őőő miért? Túl sokszor keresi őt a respectje miatt mikor lenne jobb célpont?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
nyertünk és nem is ír senki semmit??? 😀 én csak félszemmel néztem a meccset mert holnap államvizsgázom (drukkolni ér amúgy 😊 ), de azt leszögezhetjük, hogy mocskos kurva jók vagyunk!! 😀Hajrá!
jó a viccet félretéve, valahogy könyörögjük már ki Tony-nál, hogy maradjon!! jövőre nagyon jól fogunk draftolni + FA piac és SB run lesz. nem akarom, hogy úgy járjon mint Tiki Barber!! (2006ban visszavonult, 2007ben bajnok lett a Giants...)Sugar611
Felőlem visszavonulhat, ha ez kell a sikerhez 😛 Amúgy meg mostmár tényleg, szerintem Matty játékának is jót tenne, ha kivesszük Gonzót a képletből.
több mint 10 éve
Mit lehet ìrni ilyenkor? Ahogy a követőben is ìrtam, nem elég h szarok vagyunk, de még nézni is fáj a meccseinket, olyan mint valami gyp harc, hihetetlen mit össze bénázunk. Külön élmény volt a sec zónázása, annyira jól ment h a skins két passzal átért a rz-be ha akart.... 😀 ryannak az a rövidyardos izéje meg egyenesen kabaréba illő volt 😀 megköszönhetjük ezt a w-t a washingtonnak, meggyőződésem ha csak simán kiegyenlìtenek akkor nyernek az OTban. Csak hát ők még nagyobb balfaszok nálunk, ami azért nagy szó.... 😀
több mint 10 éve
Sugar611
1 064
nyertünk és nem is ír senki semmit??? 😀 én csak félszemmel néztem a meccset mert holnap államvizsgázom (drukkolni ér amúgy 😊 ), de azt leszögezhetjük, hogy mocskos kurva jók vagyunk!! 😀 jó a viccet félretéve, valahogy könyörögjük már ki Tony-nál, hogy maradjon!! jövőre nagyon jól fogunk draftolni + FA piac és SB run lesz. nem akarom, hogy úgy járjon mint Tiki Barber!! (2006ban visszavonult, 2007ben bajnok lett a Giants...)
több mint 10 éve
A franc se tudja, favreosat játszik...
több mint 10 éve
Sugar611
1 064
láttok bármi esélyt arra, hogy Tony marad még 1 évet??
több mint 10 éve
Sugar611
1 064
Future NFL beast or a draft bust! (Jadeveon Clowney)mmqb.si.com/2013/12/11/jadeveon-clowney-south-carolina-nfl-draft-2014/?eref=sihp
több mint 10 éve
RG III. nélkül jön a Redskins vasárnap...talán még egy W - t összehozzunk ebben az idényben...
több mint 10 éve
Thomas DeCoud is in the NFL’s concussion protocol and he’ll be seeing an independent neurologist before he’ll be cleared to return to the field. He left the game in the first half and was taken to the locker room and did not return to the sideline or game.Running back Antone Smith injured his knee on a special teams play Sunday and didn’t return to the game. Mike Smith said Antone Smith will be day-to-day this week, but expected to participate in practice.
több mint 10 éve
A draft után valószínű már kiderül milyen az irány és jó döntés a maradásuk mert a keret gerince meg van viszont DL OL lyukakat betömködni az nagyobb kihívás lesz mint a szezon... Konkrétan ott olyanok vagyunk mint a szita.
több mint 10 éve
Sugar611
1 064
Dirk Koetter a Boise State-nél volt ma állásinterjún!
több mint 10 éve
Mike Smith takarodj!
Madden hates me.
több mint 10 éve
Kiemelkedő draft kell!
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
szóval 3-10. várom a reakciókat három szóban.shawnkaEnnél csak feljebb.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
szóval 3-10. várom a reakciókat három szóban.
több mint 10 éve
Sugar611
1 064
tuti nem lesz edző váltás, ahogy Blank meg is mondta! abban viszont biztos vagyok, hogy jövőre iszonyat motivált lesz Smith, mert tudja, hogy az utolsó esélye! egy újabb kuka szezon az állásába fog kerülni! az viszont már más kérdés, hogy a motiváltság társulni fog-e fejlődéssel! (gondolok itt leginkább a félidei elemzésekre)
Nolan tavaly jó volt! idén szar a D line, a safety-k megkapták a pénzüket és elfelejtettek játszani, a CB-k közül Trufanttal és Samu-val nem vagyok megelégedve. Tru remélem jövőre összekapja magát mert a honey badger idén lenyomta! 😛 😀 kíváncsi vagyok, hogy átállunk-e 3-4re és ha igen leszünk-e olyan jók mint a Saints D!
Koetter O is viszonylag jó volt (futás: 0) tavaly mert egészséges volt mindenki. egy csomó pontot csináltunk Ryan TD csúcs, Roddy, Julio 1000 yard felett, Tony G majdnem (930)
szóval az én véleményem, hogy fájószívvel és kétségek közt, de maradjanak! és ha jövőre is semmi eredmény akkor takarodjanak!!
több mint 10 éve
Jelenleg így állunk és sodródunk az árral! Régen égett a tűz megpróbálta vezérként a csapatot sikerre vinni!
Szerintem ezek a képek mindent elárulnak!................ Mehet..........
több mint 10 éve
Az utolsó mondatodban a lényeg.
Madden hates me.
több mint 10 éve
ki mit szeretne? edzőváltás v sem? nem feledve smith érdemeit, hogy ő is nagyon kellett ahhoz h ez a frenchise felépüljön, de szvsz elfáradt, belefásult a melóba. nem csak azért kapunk ki mert szarok vagyunk, hanem meccsről-meccsre súlyos edzői hibákat is vét + ott van az állandó második félidei leolvadás amin szemlátomást képtelen változtatni.... én cserélném, de nem fogjuk szvsz...
több mint 10 éve
Sugar611
1 064
Esküszöm nem értelek titeket,értem én hogy kell a jobb draftjog,de rossz ezt olvasni hogy folyamatosan magunk ellen drukkoltok.Kennyén nem annak drukkolok, hogy kikapjunk!! csak már kínomban nem tudok mit csinálni!
több mint 10 éve
Esküszöm nem értelek titeket,értem én hogy kell a jobb draftjog,de rossz ezt olvasni hogy folyamatosan magunk ellen drukkoltok.
több mint 10 éve
Hát rám is a frászt hozták. 😊 De azért csak összejött az az L.
több mint 10 éve
Sugar611
1 064
jól van már megijedtem, hogy nyerünk!! 😀 szar is lett volna 2-t zsinórban!!