NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
18:30-tól, ARENA4
Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 11 éve
bedobok egy ilyet: Barr, Clowney vagy letrade?shawnkaAddig erre nem tudok válaszolni, amíg nem látom mi lesz az edzői stábbal.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
bedobok egy ilyet: Barr, Clowney vagy letrade?
több mint 11 éve
A 14. héten mégse mienk az SNF, inkább a Szennyz-Pancserz meccset közvetíti az NBC.
Madden hates me.
több mint 11 éve
Én kb. ilyen meccsre számítottam. Azért is mert csütörtöki meccs, meg azért is mert biztos voltam benne, hogy nem fog a Falcons feltett kézzel nézelődni a pályán. Kellemetlenkedéseim sorát folytatva:Szegény Dariust csak azért sajnálom, mert amikor visszatér JJ és 100%-os White, akkor megint csak epizód szerepe lesz. Az első félidőben hülyét csinál C. White-ból, aztán a fumble is az ő hibája volt, nem számított a hátulról érkező LB-re, rookie mistake, meg volt egy hatalmas, momentumot érő dropja. De király találata ő a draftnak!
Az eredmény csalóka kicsit, a Saints O inkább őrizte ezt a kis előnyt, Brees nem vállalt komoly kockázatot. Erre azért volt adott a lehetőség, mert a Falcons OL borzadály gyengén játszott a 2. félidőben, a 4 man rush úgy nyelték, hogy nem az volt a kérdés, hogy egy DL odaér-e, hanem hogy a négyből hányan érnek oda. Még valahogy kibírnátok JJ kiesését, de ezzel a OL-nal messze menni nem lehet. Az, hogy a Mr. Checkdown játékhívást unalmasnak találom, az a én bajom, de az már inkább a tiétek, hogy nem is hatékony. Ryan ennél sokkal jobb irányító, képességei adottak, lehet ez egy HoF karrier is akár, de van az árnyékon mit túllépni.
A D-tek messze erőn felül játszott, volt egy-két tényleg szép játék, de kétszer nyeltetek 2&15+-ra screent, főleg Spoon nyomott mistackle hegyeket, de a secondary is kivette a részét ezek gyártásából. A DL a meccs 80%-ában kimondottan jó volt. Trufant továbbra sem jó, a két kezdő S elveszett volt, egy-egy nagy játéktól eltekintve (DeCoudnak volt egy nagyon szép védekezése 3rd downnál Watsonon).
És igen, mert tuti lesz aki felhozza: benéztek egy Hicks face maskot Ryan-en, amiért én elnézést kérek, bár ez semmit sem jelent 😊
Jövőre sokkal keményebb lesz, mondjuk a helyi fanok egy része azért kapja be, nagyon sok indokolatlan boozás volt, amiért már én éreztem magam rosszul. Ez a csapat nem rossz, mindenkinek lehetnek nehéz időszakai. Sok sikert kívánni inkább cinikusnak hathat, szóval kerüljenek el a sérülések mindenkit, jövőre találkozunk.
több mint 11 éve
majd valaki írhatna egy összefoglalót....thxpeachFélideig jól tartottuk magunkat,aztán elfogytunk fejben.Első félidőben a D szinte erőn felül védekezett(hozzáteszem Worrilow most is király volt),Trufant sem volt rossz,de neki is volt már jobb meccse.Ryan is jól játszott,de mivel nem dobott TD passzt így nagyjából értékelhetetlen a teljesítménye.Aki nagyon jól mozgott és nem nagyon tudtak mit kezdeni vele az Darius Jonhson volt.
Jackson is futott szépeket,nagyjából ezt vártuk volna tőle amikor idekerült.
Summázva ha olyan koncentráltan játszottunk volna mint az első félidőben akkor nyerhettünk volna.
Bryantnek volt egy 52 yardról berúgott FG-ja,de Payton időtkért közben,másodjára meg kihagyta.
Worrilow,Bartu,Alford,Trufant,Jonhson mindenképpen jó alapanyag a jövőre nézve.
több mint 11 éve
majd valaki írhatna egy összefoglalót....thx
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
hát néha okozhatnánk úgy a forduló meglepetését, hogy nyerünk...😀Keanoegyszerűen nem tudom felfogni, hogy tavaly majdnem SB-t játszottunk idén meg a forduló meglepetése ha nyerünk!! 😀 😀 WTF???😀
több mint 11 éve
hát néha okozhatnánk úgy a forduló meglepetését, hogy nyerünk...😀
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
meglepetést szagolok estére.szerintem nyerünk.Kennyszerintem is! rangadón bármi lehet! vagy az csak soccerben van??😊
több mint 11 éve
Sztem meg nézd meg a no-boys meccs statisztikáit, aztán értékeld át a védelmünk hatékonyságát... 😀 szóval sztem nem, de legalább nagy öröm lesz ha mégis 😀
több mint 11 éve
Tocy
1 140
különösen a moore-decú gyengébb teljesìtményéről szóló pár mondat az érdekes, magamtól ebbe soha nem gondoltam volna bele 😊 viszont a coaching staff felelősségét sztem elbagatelizálja....peachNagyon jó írás és megerősít abban, hogy Ryan sem játszik jól az utóbbi hetekben, a faltól és az elkapóitól némileg függetlenül.
több mint 11 éve
különösen a moore-decú gyengébb teljesìtményéről szóló pár mondat az érdekes, magamtól ebbe soha nem gondoltam volna bele 😊 viszont a coaching staff felelősségét sztem elbagatelizálja....
több mint 11 éve
Andy Benoit írt egy rohadt jó cikket arról, hogy hogyan befolyásolták a sérülések a játékunkat: mmqb.si.com/2013/11/20/julio-jones-roddy-white-matt-ryan-atlanta-falcons-decimated-by-injuries/
Madden hates me.
több mint 11 éve
Ahogy nézem...Saints, Redskins, Panthers otthon...GB, Bills, 49ers idegenben..ebben benne van a 6 zakó lehetősége is...a mostani formát nézve pláne....de valahogy úgy érzem, hogy 2 W talán még összejöhet / Bills és Skins /már csak a Jags van mögöttünk! 😀 😀Egy pici odafigyeléssel meg lehet az 1/1 ha nem sikerül akkor mindenről Mike Smith tehet!!!6atos
www.nfl.com/news/story/0ap2000000284577/article/power-rankings-week-12-chiefs-patriots-slip-eagles-rise?campaign=Facebook_writers_harrisonSugar611
több mint 11 éve
már csak a Jags van mögöttünk! 😀 😀Egy pici odafigyeléssel meg lehet az 1/1 ha nem sikerül akkor mindenről Mike Smith tehet!!!
www.nfl.com/news/story/0ap2000000284577/article/power-rankings-week-12-chiefs-patriots-slip-eagles-rise?campaign=Facebook_writers_harrisonSugar611
több mint 11 éve
Minden szar.www.grantland.com/blog/the-triangle/post/_/id/83075/bad-quarterback-league-week-11-matt-ryan-hits-rock-bottom
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
már csak a Jags van mögöttünk! 😀 😀www.nfl.com/news/story/0ap2000000284577/article/power-rankings-week-12-chiefs-patriots-slip-eagles-rise?campaign=Facebook_writers_harrison
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
egy újabb cikk, hogy miért lehetünk szarok idén:www.thefalcoholic.com/2013/11/19/5122012/why-are-the-falcons-struggling
több mint 11 éve
Autóbalesetben elhunyt Thomas Howard. Múlt héten küldtük el, hogy tudjuk Spoont aktiválni.RIP 😕
több mint 11 éve
Miért mi legyen? Sárdobálás ajtó csapkodás egymás anyázása már szezon közben? 😀 nekem m1 h nyalják egymást fényesre, szezon befejeztével ne sokáig legyen itt smith és bandája. Amúgy dimmyt én megtartanám...