NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
523
57
18:30-tól, ARENA4
Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 11 éve
MarioAna
1 997
Állítólag Gruden szívesen jönne hozzánk HC-nak, még egy ok h kirúgjuk Smitheyt 😊empty taxién meg már megörültem hirtelen, hogy Jay-t akarjátok elvinni tőlünk 😊
Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
Mert roddy aztán nagyon rendben van ugye? Ő is csak becsületből kìnlódik,árnyéka önmagának...én sem eröltetném spoont csak max ha 100%os...vagy akkor sempeachSzar kimondani, de Roddy egészségesen se lesz már top, még mindig klasszis, de ne várjunk már tőle annyit mint 3-4 éve... ennyi erővel most már ne erőltessük a még egészséges kezdőket se, mert még megsérülnek a következő szezon előtt 😊
több mint 11 éve
Spoon üde színfolt lehet a mostani kínlódásban úgyh én örülök h pályára lép.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Mert roddy aztán nagyon rendben van ugye? Ő is csak becsületből kìnlódik,árnyéka önmagának...én sem eröltetném spoont csak max ha 100%os...vagy akkor sem
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Hidd el ők se játszatnák, ha nem lenne teljesen rendben 😊Spoon aktiválva...oh yeah 😀peachNem erőltetném annyira. Amilyen habitusa van neki megy a betonfalnak is ha túlpörög. Nem hiányzik hogy rásérüljön erre az idényre felesleges kockázat, nem tolatnám vele végig az idényt.6atos
több mint 11 éve
Spoon aktiválva...oh yeah 😀peachNem erőltetném annyira. Amilyen habitusa van neki megy a betonfalnak is ha túlpörög. Nem hiányzik hogy rásérüljön erre az idényre felesleges kockázat, nem tolatnám vele végig az idényt.
több mint 11 éve
Spoon aktiválva...oh yeah 😀
több mint 11 éve
Azon morfondìroztam nagy ráérésemben, hogy true ezzel a kapálózok mint a vìzbe fult technikájával rohadtul emlékeztet grimesra azokból az időkből mikor még sima 100 yardot jelentett az ellennek mikor pályán volt 😀 amúgy truet nem verik meg sokszor 1-1 ben, ott van mindig szinte, csak az elkapást képtelen megakadályozni...viszont integet becsülettel 😀
több mint 11 éve
Babs kifejezetten jó volt most szvsz.Bartu is ide sorolható ha a nagyágyú nem sérül ezeket a fiúkat csak epizódszerepre használjuk így viszont kényszerűségből a mélyvízben vannak. ez jó lehet a jövőre nézve az LB sor tekintetében.Nincs itt semmi gond!ez nem igaz, worrilow jó volt megint, mindig ott volt ahol a labda sztem csinált v 100 tackletpeach
Kigyűjtöttem a pozitívumokat alább olvashatók:
-
-
-6atos
Az O és D fal kritikán aluli nem is érdemes megemlíteni őket így nem lehet kezdeni semmit.Majd jövőre egy új felállásban.6atos
Mondjuk az Dimmyre komoly kritika h Mapongának free rush-sal is csak pressure-ig sikerült jutni...
Madden hates me.
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
több mint 11 éve
Bartu is ide sorolható ha a nagyágyú nem sérül ezeket a fiúkat csak epizódszerepre használjuk így viszont kényszerűségből a mélyvízben vannak. ez jó lehet a jövőre nézve az LB sor tekintetében.Nincs itt semmi gond!ez nem igaz, worrilow jó volt megint, mindig ott volt ahol a labda sztem csinált v 100 tackletpeach
-
-
-6atos
Az O és D fal kritikán aluli nem is érdemes megemlíteni őket így nem lehet kezdeni semmit.Majd jövőre egy új felállásban.
több mint 11 éve
10-9 T-A mutató az elég kemény azért...mondjuk ez kritikája a runDnek, hogy az lb csinálja meg non-stop a tacklet...
több mint 11 éve
2-7.de kurva szar ezt latni...a szezon egyetlen pozitivuma worrilow.
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
ha jövő héten a Tampa ellenünk szerzi meg az első W-t eskü tökön szúrom magam!!
több mint 11 éve
Nincs itt semmi gond!ez nem igaz, worrilow jó volt megint, mindig ott volt ahol a labda sztem csinált v 100 tacklet
-
-
-6atos
több mint 11 éve
Nincs itt semmi gond!Kigyűjtöttem a pozitívumokat alább olvashatók:
-
-
-
több mint 11 éve
oké, fejben is összeomlottunk, kezdve az edzőkkel, kb senki nem tudja melyik bolygón van... sztem új stáb kell mostmár tuti
több mint 11 éve
én bírom az ötletet... 😀
több mint 11 éve
Állítólag Gruden szívesen jönne hozzánk HC-nak, még egy ok h kirúgjuk Smitheyt 😊empty taxiNa, akkor MOST ne rúgjátok ki kérlek Smith-t 😀 Gruden túl hatékony a mások által felépített csapatok sikerre vitelében. Najó, azon a SB-n még szurkolnék is nektek 😊
több mint 11 éve
Állítólag Gruden szívesen jönne hozzánk HC-nak, még egy ok h kirúgjuk Smitheyt 😊
Madden hates me.
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
www.nfl.com/videos/atlanta-falcons/0ap2000000278390/Playbook-Seahawks-vs-Falcons
több mint 11 éve
ha megverjük a Seahawks-t akkor bejutunk a PO-ba 10-6al, vagy 9-7el!!Sugar611Nem.
Madden hates me.
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
ha megverjük a Seahawks-t akkor bejutunk a PO-ba 10-6al, vagy 9-7el!!