NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
463
55
18:30-tól, ARENA4
Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 11 éve
kíváncsi leszek Tyrann Mathieu-ra!! sokan írtátok draft előtt, hogy ide ne jöjjön mert nem kell ide rosszfiú! de én kurvára drukkoltam, hogy valahogy mégis idekeveredjen.az ilyen kérdésektől újra 2007-ben érzem magamat.
stream-en nézitek majd, vagy vártok 10ig és sport tv??Sugar611
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
Steven Jackson és Akeem Dent is aktív!!
több mint 11 éve
én várok estig, legalább az asszony is boldog h együtt tudunk így tévézni 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
kíváncsi leszek Tyrann Mathieu-ra!! sokan írtátok draft előtt, hogy ide ne jöjjön mert nem kell ide rosszfiú! de én kurvára drukkoltam, hogy valahogy mégis idekeveredjen.stream-en nézitek majd, vagy vártok 10ig és sport tv??
több mint 11 éve
Az osi-babin duo névleg full elit...lett volna 3 éve. Mondjuk ha babinban van annyi tank még mint osiban akkor hátsó körösért simán jöhetne... 😊peachHa lenne, nem lenne trade blockon szerintem. Osit sem tradelték, hanem nem akarták megfizetni, a kettő nem ugyanaz a helyzet.
több mint 11 éve
Az osi-babin duo névleg full elit...lett volna 3 éve. Mondjuk ha babinban van annyi tank még mint osiban akkor hátsó körösért simán jöhetne... 😊
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
Jason Babin?? ha olyat tudna csinálni mint Philiben (2011: 18 sack) akkor tárt karokkal várom!!www.nfl.com/news/story/0ap2000000268605/article/top-10-candidates-to-swap-teams-at-the-trade-deadline
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
Roddy most sem fog játszani! nem tudom mi a szarért játszott eddig egyáltalán... mostanra már rég rendbe jött volna!!blogs.atlantafalcons.com/2013/10/25/white-jackson-probable-sundays-game/
több mint 11 éve
det-atl london gogogo 😊Gondolom mikor a teljes schedule-t.
mikor hirdetik ki a meccs időpontját?deadmike
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
Sound FX: Matty Icewww.nfl.com/videos/atlanta-falcons/0ap2000000268706/Sound-FX-Matt-Ryan
több mint 11 éve
det-atl london gogogo 😊mikor hirdetik ki a meccs időpontját?
több mint 11 éve
Ha sikerül kijutni, részemről sima ügy... 😊
több mint 11 éve
Most drew davis, egy hete cone vagon, meccs közben meg rodgers. Most akkor mi van? 😀peachmég keresem a helyemet 😀
több mint 11 éve
Jó ez, legalább láthatom Reggie-t játszani 😊A Lions ellen játszunk Londonban.empty taxigoddamnitshawnka
(egyébként nem tudom, hogy mi a helyzet most, de még lehet arról szó, hogy ott is nektek kellemetlenkedjek?)
több mint 11 éve
A Lions ellen játszunk Londonban.
Madden hates me.
több mint 11 éve
Most drew davis, egy hete cone vagon, meccs közben meg rodgers. Most akkor mi van? 😀
több mint 11 éve
Drew Davis! <3Ha esetleg White visszatér, Douglas marad WR2? Fantasy szempontból érdekelne a dolog. köszihát mivel Julio IR, a jelenlegi WR-jeink közül csak őt látom reális esélyesnek 2. számúként, ha Roddy végre tudna 100%-os lenni. addig meg első.kaszo
Bár lehet jobb lenne úgy feltenni a kérdést, hogy White mellett milyen kilátásai lehetnek.psychocska
több mint 11 éve
empty, most látom, hogy odaadtad a TE-ünket a Seahawksnak!! 😀 😀Sugar611No para, jó lehet az idei TE-class, Ebron, Lyerla, Amaro... plusz ToiLOLo is sztem jó lesz.
Madden hates me.
több mint 11 éve
Ha esetleg White visszatér, Douglas marad WR2? Fantasy szempontból érdekelne a dolog. köszihát mivel Julio IR, a jelenlegi WR-jeink közül csak őt látom reális esélyesnek 2. számúként, ha Roddy végre tudna 100%-os lenni. addig meg első.
Bár lehet jobb lenne úgy feltenni a kérdést, hogy White mellett milyen kilátásai lehetnek.psychocska
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
empty, most látom, hogy odaadtad a TE-ünket a Seahawksnak!! 😀 😀
több mint 11 éve
Ha esetleg White visszatér, Douglas marad WR2? Fantasy szempontból érdekelne a dolog. kösziBár lehet jobb lenne úgy feltenni a kérdést, hogy White mellett milyen kilátásai lehetnek.
több mint 11 éve
Egy vakoldali OT fizikálisan megeszi ezeket a srácokat reggelire, egyszerűen erőben nem elegek a feladathoz véleményem szerint, ugyanakkor ILB-blitzekre tökéletesen alkalmasak pl. A legtöbb 3-4-es OLB 4-3-ban DE lenne.
Madden hates me.
több mint 11 éve
empty váltást vizionálva 3-4 olb-t írtál első körnek... a kérdésem, hogy a sonka által írt stat, miszerint bartu 9. irányító siettetésben a posztján, ill. spoon is elég atletikus ők nem tudnák e váltás esetén ezt a posztot megoldani, worrilow meg dent pedig pusztíthatna középen...?. tudom h évek óta nincs épkézláb passrushunk, de váltással ez a gárda abszolút alkalmatlan a feladat megoldására?