NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
370
44
18:30-tól, ARENA4
Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 11 éve
Ha tényleg wr trade lesz, akkor megint nem értem a koncepciót. Nem inkább gyűjteni kéne a draft pickeket jövőre és erősíteni? Szerintem inkább hagyni kéne a mostani wr corpot, hagy szerezzenek tapasztalatot, még ha ezzel gyakorlatilag be is áldozzuk az idei szezont. Ordas nagy ökörségnek tartanám picket pazarolni az idei csapatra.
több mint 11 éve
Engedett passer rate-ben a 3. legrosszabbak vagytok, szerzettben a 6. legjobb, hát akkor beáldoztok egy WR-ért? Tudom hogy JJ most esett ki, de a védelem kiált szerviz után, nem az O.
több mint 11 éve
Nem bánnám, de úgyse bìrjuk kifizetni a szezon után
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
La Canfora szerint trade-re készülünk Hakeem Nicksért.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Hát minden mindegy alapon én a 2TE játékot erőltetném. Így az öreg rutin mellett a fiatal csikó a folyamatos teherrel beletanulhatna, jövőre meg átvenné a szerepet ha meg nem megy neki akkor..... lapát
több mint 11 éve
Tebow esetében nem jó mert:TEBOW! TEBOW! TEBOW!shawnkaakit tud csinálni 5 sacket, 3 intet meg elkap 160 yardot meccsenként 😀peachCribbset az offseasonben azért rúgta ki az Oakland, mert nem ment át a térde az orvosin, kétlem h most máshogy lenne.empty taxiRendben, ezt nem tudtam, ennyire nem vagyok képben, csak azt néztem, hogy milyen típusú játékos lenne a leghasznosabb perpillanat.svin
5 sack 3 int és a 160yrd elkapása saját passzaiból jön össze.
😊😊😊[/u]
több mint 11 éve
Nah most fognak elítélni inkvizícióért 😀ne fessük az ördögöt a falra!berger90TEBOW! TEBOW! TEBOW!shawnkaakit tud csinálni 5 sacket, 3 intet meg elkap 160 yardot meccsenként 😀peachCribbset az offseasonben azért rúgta ki az Oakland, mert nem ment át a térde az orvosin, kétlem h most máshogy lenne.empty taxiRendben, ezt nem tudtam, ennyire nem vagyok képben, csak azt néztem, hogy milyen típusú játékos lenne a leghasznosabb perpillanat.svin
Madden hates me.
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
ne fessük az ördögöt a falra!TEBOW! TEBOW! TEBOW!shawnkaakit tud csinálni 5 sacket, 3 intet meg elkap 160 yardot meccsenként 😀peachCribbset az offseasonben azért rúgta ki az Oakland, mert nem ment át a térde az orvosin, kétlem h most máshogy lenne.empty taxiRendben, ezt nem tudtam, ennyire nem vagyok képben, csak azt néztem, hogy milyen típusú játékos lenne a leghasznosabb perpillanat.svin
Mindig jövőre
több mint 11 éve
TEBOW! TEBOW! TEBOW!akit tud csinálni 5 sacket, 3 intet meg elkap 160 yardot meccsenként 😀peachCribbset az offseasonben azért rúgta ki az Oakland, mert nem ment át a térde az orvosin, kétlem h most máshogy lenne.empty taxiRendben, ezt nem tudtam, ennyire nem vagyok képben, csak azt néztem, hogy milyen típusú játékos lenne a leghasznosabb perpillanat.svin
több mint 11 éve
svin
66
ha találsz ilyet, akkor bevállalom a fizuja egy részét 😉akit tud csinálni 5 sacket, 3 intet meg elkap 160 yardot meccsenként 😀peachCribbset az offseasonben azért rúgta ki az Oakland, mert nem ment át a térde az orvosin, kétlem h most máshogy lenne.empty taxiRendben, ezt nem tudtam, ennyire nem vagyok képben, csak azt néztem, hogy milyen típusú játékos lenne a leghasznosabb perpillanat.svin
több mint 11 éve
akit tud csinálni 5 sacket, 3 intet meg elkap 160 yardot meccsenként 😀Cribbset az offseasonben azért rúgta ki az Oakland, mert nem ment át a térde az orvosin, kétlem h most máshogy lenne.empty taxiRendben, ezt nem tudtam, ennyire nem vagyok képben, csak azt néztem, hogy milyen típusú játékos lenne a leghasznosabb perpillanat.svin
több mint 11 éve
svin
66
Cribbset az offseasonben azért rúgta ki az Oakland, mert nem ment át a térde az orvosin, kétlem h most máshogy lenne.empty taxiRendben, ezt nem tudtam, ennyire nem vagyok képben, csak azt néztem, hogy milyen típusú játékos lenne a leghasznosabb perpillanat.
több mint 11 éve
Cribbset az offseasonben azért rúgta ki az Oakland, mert nem ment át a térde az orvosin, kétlem h most máshogy lenne.
Madden hates me.
több mint 11 éve
robiskie csak azért jött, hogy a létszám kilegyen, volt már itt, akkor is ki lett baszva, most sem fog sok vizet zavarni...
több mint 11 éve
svin
66
Üdv ismét!A hétfői borzalom után már épp kezdtem volna lenyugodni, amikor olvastam JJ sérülését, majd sorsát. Hát mit mondjak, nem sikerült lelkesebbnek lennem a szezont illetően, és persze finom voltam. Eszembe jutottak ilyen "szegény ember - ág" és hasonló gondolatok, de kb ez van. Mindenesetre az azóta történt eseményekkel kapcsolatban egy-két dolog komolyabban is elgondolkodtatott.
Egyrészt egyre több helyen olvasom Tony G esetleges visszatérését a főnökökhöz. Eddig minden ilyen hírre szinte forrongtam és mintha a saját tulajdonom lenne, úgy elleneztem, de most már kezdem úgy érezni, hogy nem is lenne egy feltétlenül elbaltázott lépés, ha elengednék.. persze megfelelő draft pick-ért cserébe. Mindenesetre most már megfontolandó.
Másrészt kicsit kapkodósnak érzem az ifjabb Robiskie leigazolását, mert persze kellett WR, de kicsit utánnanézve a jelenleg elérhető elkapóknak, talán lehetett volna kicsit megfontoltabb is a fent említett team. Gondolom a papa keze is bennevan vastagon, és cáfoljanak rám kérem meccsenként 80y+1TD-vel, de így hogy BYE week vár a csapatra, nem hiszem hogy egy órán belül kellett egy új elkapó. Pláne hogy Cone és Davis is lehet olyan jó, mint Robiskie. Vitaindítónak például egy Josh Cribbs-et megpróbáltam volna idei évre WR/KR/PR posztra és akkor talán azért se kéne aggódni hogy a papíron 2. számú elkapót összetörik egy visszahordásnál.
több mint 11 éve
Én is coneozok... Robiskie meg mindig is szar volt és az is marad... 😀
több mint 11 éve
Brian Robisike jött JJ "pótlására".ülök a Kevin Cone vonaton.
Én tömném labdákkal Davist,bízom benne nagyon.Kenny
több mint 11 éve
Brian Robisike jött JJ "pótlására".Én tömném labdákkal Davist,bízom benne nagyon.
több mint 11 éve
törésnél persze nyìlván több idő a gyógyulás, én csak arra céloztam, hogy nem hiszem, hogy a jövőben ez korlátozná a játékban, azaz teljesìtmény visszaesés ez miatt nem valószìnű...peachugyanilyen sérüléssel futott anno 4.39-es 40 yardot a combine-on, szóval annyira szerintem nem korlátozza ez jj-t, csak iszonyat fájdalmas lehet
imádtam mindig is a srácot, de hogy törött lábbal művel olyan dolgokat, amit hétfőn is, az tényleg nem emberi
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
törésnél persze nyìlván több idő a gyógyulás, én csak arra céloztam, hogy nem hiszem, hogy a jövőben ez korlátozná a játékban, azaz teljesìtmény visszaesés ez miatt nem valószìnű...
több mint 11 éve
Elvileg ez a már régebben műtött lábának korrekciója ami nem súlyos csak játszani nem tud vele. V rosszul tudom?peachElvileg a lábfej csontok közül tört, így a járás is elég nehéz lehet. Nyilván nem egy ACL szakadás, de elég szarul gyógyuló sérülés, mivel nehéz rögzíteni a törött részt, ezért is kellenek a csavarok. Nekem csak repedés volt, laza 10 hét volt mire futás közben is használható lett a lábam.
több mint 11 éve
Elvileg ez a már régebben műtött lábának korrekciója ami nem súlyos csak játszani nem tud vele. V rosszul tudom?
több mint 11 éve
Hivatalosan is vége Julio szezonjának 😕BugaHétfőn műtik, reméljük miután felépül, ugyanaz a játékos lesz, mint volt.
Roddy továbbra sem egészséges. Azért így elég komolyan néz ki a WR depth chart... 😕
több mint 11 éve
ugyan én most nem vagyok a vonaton, de erre meccsre mindenképpen kijönnék. két kedves barátom már rá is bólintott, úgyh szerintem mehet már most a szervezés, abból baj nem lehet.Zsocanah csak ide evett a fene 😛 😀 ha valaki magára vállalná a szervezést az nagyon fain volna... én kényelmes nép vagyok, megmondják mikor merre mennyi azt jónapot 😊 1-2 embernek szállásban tudok sztem segíteni 😊