NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Atlanta Falcons

32 feliratkozó

több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/camebnnpire9yejmmtbw
NFL adds third London game in 2014 regular season
To meet increased demand in the United Kingdom, the NFL announced Tuesday that a third game will be added to the London schedule in 2014. Is your team going overseas next year?

JÖN A FALCONS LONDONBA!!!

Mindig jövőre
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Kezdjünk kuporgatni:
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/camebnnpire9yejmmtbw
NFL adds third London game in 2014 regular season
To meet increased demand in the United Kingdom, the NFL announced Tuesday that a third game will be added to the London schedule in 2014. Is your team going overseas next year?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 318 — 49ers GM
szegény gonzo...Wester
a helyében én most azonnal visszavonulnék, nem a 12 vereségünk után.berger90
Most kellene visszatradelni Kansas-be. 😊

több mint 11 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 218 — Egyéb témák lakó
Hát, sajnálom, bocs a gyenge poénért. Így nem kívánom még a Falconsnak sem a szezon alakulását 😊

több mint 11 éve
szegény gonzo...Wester
a helyében én most azonnal visszavonulnék, nem a 12 vereségünk után.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 059 — Falcons Fan
Hát ez az idény elment...már most az 5.hét után...hihetetlen... valahogy tavaly amikor minden összejött és nagyon közel voltunk a SB-hoz éreztem, hogy hihetetlen nagy sanszot engedtünk ki a kezünkből....az idei sérülés hullám mellett...az elbukott meccseken látszik, hogy a D iszonyat gyenge és erősítésre szorul...a 4 zakóból a NO vállalható..a Miami elleni elbénáztuk, de arra azt mondtuk, hogy nem volt szerencsénk...a két hazai vereség pedig hááát.. azért valljuk be egy jelenleg nem túl veretes Pats és Jets is győztesen távozott a Dome-ból ...a RZ offense -ünk pedig látványosan visszaesett....tehát gyógyuljon meg mindenki..draftoljunk és igazoljunk okosan, és jővőre mint a poraiból feltámadó főníx madár tegyük oda magunkat....és igen " szegény Gonzo " ....

több mint 11 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 705 — Jó ötletnek tűnt!
szegény gonzo...

Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 031 — Omar's Coming Yo!
Julionak ennyi volt.

www.sbnation.com/nfl/2013/10/8/4816784/julio-jones-injury-foot-falconsberger90
feltenné az "I"-re a pontot...

több mint 11 éve
Tocy New Orleans Saints 1 140
Pedig igaz...azért ez most tényleg szegény embert az ág is húzza...ilyen sérüléshullámot...
több mint 11 éve
nfl_lover 912
Julionak ennyi volt.

www.sbnation.com/nfl/2013/10/8/4816784/julio-jones-injury-foot-falconsberger90
Ha ez igaz, akkor a Falconsnak is...
több mint 11 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
Hát, Trueblood nagyon durva cuccot tolhat.Gyurma Pappa
Scitec Nutrition HOT BLOOD biztos nem tolt!6atos
Az durva cucc volt!

több mint 11 éve
Julionak ennyi volt.

www.sbnation.com/nfl/2013/10/8/4816784/julio-jones-injury-foot-falcons

Mindig jövőre
több mint 11 éve
6atos Atlanta Falcons 668 — Falcons Fan
Scitec Nutrition HOT BLOOD biztos nem tolt!
több mint 11 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Ha nem lenne elég:
Jay Glazer @JayGlazer
Breaking: Falcons fear Julio Jones likely OUT for the rest of the year w a foot injury. He's getting a second opinion tomorrow to determineempty taxi
na az odabaszna...
több mint 11 éve
Ha nem lenne elég:
Jay Glazer @JayGlazer
Breaking: Falcons fear Julio Jones likely OUT for the rest of the year w a foot injury. He's getting a second opinion tomorrow to determine

Madden hates me.
több mint 11 éve
Nem ehet mindenki Bounty csokit 😀

Bocs, magas labda volt. 😊empty taxi
Kihagyhatatlan lesz még pár évig 😊 Nem baj, én már nem is emlékszem, milyen szar volt 1-4-gyel állni 😉

több mint 11 éve
Nem ehet mindenki Bounty csokit 😀

Bocs, magas labda volt. 😊

Madden hates me.
több mint 11 éve
Hát, Trueblood nagyon durva cuccot tolhat.

több mint 11 éve
Hát pl. van nekünk egy IGAZI VÉR szegény #65 RT aki azt sem tudta milyen rendezvényen van!!!!
Érdemes megnézni:
 www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/0ap2000000258797/Ryan-forced-fumble
több mint 11 éve
nem gondoltam volna, hogy Chris Owens távozása ennyire megrázza a csapatot 😀shawnka
😀😀😀
több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 298 — Tyrone Creek
nem gondoltam volna, hogy Chris Owens távozása ennyire megrázza a csapatot 😀
több mint 11 éve
Ryan vezér de fal nélkül esélyünk sincs semmire.
Nem nagyon tudok már mibe kapaszkodni,remélem a BYE után rendezőnek a dolgok.Kenny
Én már nem tudok ebben hinni. Az arizona sorra hozza a meccseket, a Billst se írnám le, és akkor van egy Seahawks és egy 49ers elleni meccs is. Hagyjuk a picsába ezt a szezont, majd jövőre.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 031 — Omar's Coming Yo!
Ryan vezér de fal nélkül esélyünk sincs semmire.
Nem nagyon tudok már mibe kapaszkodni,remélem a BYE után rendezőnek a dolgok.

több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
és Mattynek kell egy OL ami ad lehetőséget körbenézni mert akkor szerintem kijelenthető lenne a TOP5 O. de addig nem!!!6atos
Háát... Matty tegnap 45-ből 36 sikeres passzal, 320 yarddal, 2TD, 0INT-el zárt. De az előző meccseket nézve is, nekem úgy tűnik, hogy azért ő megoldja a saját dolgát emögött a fal mögött is. Mit javulna az O, ha Matty szotyizhatna is a fal mögött? Dobna minden meccsen 400 yardot és 4TD-t? Nyilván nem.

Nem akarva kívülről osztani az észt, nekem úgy tűnik, hogy a támadásból és a védekezésből is egyszerűen eltűnt a vérszag, a ragadozó képesség. Számokban nagyjából megvannak a dolgok, de azokból a számokból amiből eddig az O kihozott X pontot, most X mínusz jön ki, és a defense oldalon pedig a benyalt yardok mellé az eddigi Y pont helyett lett Y plusz. Ilyen vitaminhiányos helyzetet sok minden tud okozni, a sérülésektől kezdve a motivációs gondokon, személyi ellentéteken át egy csomó dologig. Lehet akár az is, hogy egy-egy poszt "lefogy" az O és a D oldalán is. Tavaly a Saints lett fogatlan oroszlán, lényegében morális okokból - összeroggyant a D, és az O is szenvedett, annak ellenére, hogy a yardokat termelte bőséggel.

Ezekben a helyzetekben valamivel fel kell ébreszteni a csapatot. Kíváncsi leszek, hogy nálatok mi lesz az. Elég-e, ha a sérültek felépülnek, vagy valahol vérfrissítésre is szükség lesz-e?

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Én már a hitemet vesztetem, ami a meglátásotok az mind valós! 😕
Végignéztem a meccset igaz majdnem reggel kiestem a padból olyan álmos voltam.
Snelling Rogers szerintem jól muzsikált volt hogy 6 ütést kapva haladtak 7-8yrdt.
Gonzót, Ryant sajnálom nagyon kitettek magukért. A végén ahogy Matty ott állt az arcára volt írva hogy hiába a vezetés kikapunk és jött is a FG.
Én is a vezetésben látom a bajokat és tudom hogy a sérülés hullám elért bennünket és ha ez nem lenne akkor más lenne a minősége a játékunknak csak hát itt van pont a kulcsa a kudarcunknak!!!! Csapatépítésnél lett elrontva a dolog ami a vezetőség hibája. Igaz kijelentették az első sor mindenkinél jobb lehet viszont mélységben be kell látni egy 1-4 csapat vagyunk amit jobb esetben 6-10 7-9 lehet felhozni...... ami arra jó lehet hogy felnyissa a szemeket. Spoon mellé minőségi LB, TE (bár Toilolo lehet beválik /Gonzó sosem lesz!!!/) és Mattynek kell egy OL ami ad lehetőséget körbenézni mert akkor szerintem kijelenthető lenne a TOP5 O. de addig nem!!!