NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
551
58
18:30-tól, ARENA4
Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 11 éve
#Falcons owner Arthur Blank believes Smith and Dimitroff have earned the right to get team turned around. beszarás, hogy még ilyenkor is csak egymás vállbaveregetése megy. teljesen szürreális baszki.
több mint 11 éve
smith most akkor opció lehetett volna a nem létező futójátékunkra idén, vagy csak ennyire szart bele a tampa már? idén kb kapott 8 carryt, abból csinált 3 big playt. ez is smittyék faszsága h eddig nem próbálgattuk....peachminden Smith faszsága.
több mint 11 éve
smith most akkor opció lehetett volna a nem létező futójátékunkra idén, vagy csak ennyire szart bele a tampa már? idén kb kapott 8 carryt, abból csinált 3 big playt. ez is smittyék faszsága h eddig nem próbálgattuk....
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Spoon-Worrilow-Bartu hármassal kezdünk.Tetszik,határozottan tetszik.KennyDélután mondtam Shawnkának h én őket játszatnám, bár én Spoont raktam középre 😊
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
Tony játszik!
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
"First, I wanna say that we're not out of contention yet," he said. "There are still seven games left to be played, and there are plenty of years where 9-7 has been a playoff team. You can't approach it any different until you're mathematically out of the race for one of those 12 spots. That's where we're at. We have a real strong group of guys that have showed a lot of resiliency."
több mint 11 éve
Spoon-Worrilow-Bartu hármassal kezdünk.Tetszik,határozottan tetszik.
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
- sackekben gazdag boldog születésnapot Osi Umenyioranak! 😊- sports-ak.espn.go.com/nfl/picks
több mint 11 éve
Ez mondjuk elég veszélyes hülyeség. Ugyan meg lehet ennyi, de azért nem "nyersen" és töményen. Ha hátradobja, akkor sem veszik észre kb. De szerintem nem volt olyan állapotban, hogy ezt feldolgozza, és a SZÁMÁRA leglogikusabb döntést hozta 😀Snellinget elkapták vicces cigi birtoklásáért.berger90nemhogy birtokolta, megpróbálta megenni, hogy eltüntesse a nyomokat a kocsijából xDjjncaa
Év sztorija, egyébként.
több mint 11 éve
Szegény éhes volt, nincsen ebben semmi 😀
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
ha nem tudnám hogy ezért sanyi a vasárnapi játékának, még örülnék is, mennyire fel lesz pörögve 😀Snellinget elkapták vicces cigi birtoklásáért.berger90nemhogy birtokolta, megpróbálta megenni, hogy eltüntesse a nyomokat a kocsijából xDjjncaa
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Snellinget elkapták vicces cigi birtoklásáért.berger90nemhogy birtokolta, megpróbálta megenni, hogy eltüntesse a nyomokat a kocsijából xD
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
blogs.atlantafalcons.com/2013/11/14/trufant-leads/ti láttok bármiféle fejlődést?? mert én nem! volt egy jó meccse, na bumm! amúgy meg rohangál össze-vissza mint pók a falon és kapálódzik! 😀 na mind1... peach úgyis Grimeshoz hasonlította, abban benne vagyok, hogy olyan szintre jusson el mint ő! csak ha lehet egy pár évvel hamarabb!! 😀
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
off!kedvenc: 😀
www.nfl.com/videos/arizona-cardinals/0ap2000000281348/Sound-FX-Tyrann-Mathieu
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
Sean Locklear jött Sam Baker helyére!és egy kis draftolás:
www.thefalcoholic.com/2013/11/13/5097134/atlanta-falcons-2014-nfl-draft-pick-jadaveon-clowney
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
jó kis cikk:www.thefalcoholic.com/2013/11/12/5086202/5-things-we-learned-from-the-falcons-embarrassing-loss-to-the-seahawks
több mint 11 éve
Végre találtam egy olyan statot az OL-lel kapcs ami indokolja a negatív hangvételünket: a 3. legtöbb pressure-t engedélyezték eddig idén.Néhány roster move:
Howard cut, Spoon aktív keret, Baker IR
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Lol, pont ma gondolkoztam rajta milyen zura volt a baker-blalock-mcclure-dahl-clabi falunk. Az egy elit ötös volt....nemtom mire mennénk vele, lassan egy éve nem focizott
több mint 11 éve
Azt ìrtad nem lesz már top, de elit igen. Sztem ez ellentmondás kicsit. Erre ìrtam h ezt még ez a szezon alapján nem tudhatjuk 😊Ed Reedet? Minek? Willymo és asszem Dékú is idén kapta meg a nagy lecsót x évre. Mondjuk az is igaz h idén mind2 elég harmatos szezont fut a tavalyi probowler évük után 😕
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
www.thefalcoholic.com/2013/11/12/5095442/the-falcons-reached-out-to-retired-todd-mcclure
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Kövezzetek meg érte, de én Reedet idehoznám. Nagyobb kárt már úgysem csinálhat annál a langy fosnál, ami most secondary terén van nálunk.
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Uggyan már buga! Ha valaki kezd kiégni annak szezonokon keresztül van látszata. Roddy meg tavaly is meg az elmúlt 5 évben is top 1000+os elkapó volt. Az egész évet bevallottan sérülten nyomja. Ha jövőre is ilyen lesz akkor majd elhiszem h neki vége, de addig nem. Nézd meg moss,to is mit műveltek még 35 körül v most waynet..Empty sztem mindenki örül neki ha játszhat, csak sose felejtem el mikor tavaly po előtt abra kidöglött egy total m1 meccsen. Most még annyi értelme sincs még jobban megroggyantani egy kulcsjátékost...