NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
18:30-tól, ARENA4
Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
Meghalt a gépem,lemaradok a mai csörtéről 😕 pedig ezt még vártam is mert szimpatizálok a billsel...peachén is bírom őket! szeretem a futós QB-kat (Vick 😀, RGIII, Braxton Miller, stb.) és atlétaként mindig külön figyelem azokat a csapatokat, ahol vannak ex-atléták (Bengals: Margus Hunt, 49ers: Lawrence Okoye)!
Marquise Goodwin #88, tavaly volt Londonban az olimpián távolugróként. Idén a combine-on futott egy laza 4,27et! 😀
több mint 11 éve
Meghalt a gépem,lemaradok a mai csörtéről 😕 pedig ezt még vártam is mert szimpatizálok a billsel...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Naháát, mit nem mond....?! 😀
több mint 11 éve
Diminek egy nyilatkozatából azt olvastam hogy a DL és az OL kell erősíteni. Ezt tudtuk mi is csak azért írom hogy úgy néz ki ő is észrevette. 😊 Worillowot dicsérték hogy bejött a csávó.
több mint 11 éve
Megvan a konkrét londoni dátum jövőre:Október 26: Atlanta - Detroit
több mint 11 éve
Midnight
1 233
Hát nekem mindegy hogy lesz, csak csináljanak valamit a védelemmel 😀
több mint 11 éve
Khm...épp lejjebb beszéltük, hogy pont ezért lenne jó minél előbb jönni, mert a várható qb run miatt valszeg lejebb lehet menni pár helyet és ott is behúzhatnánk aki nekünk kell, plusz még kapnánk további pick(ek)et is.... 😉
több mint 11 éve
itt egy cikk, hogy miért nem kell rámenni az 1/1reSugar611mondjuk ha rámegyünk az 1/1-re, nyilván nem azért fogjuk tenni, hogy 1/1-en húzzunk egy DE-t, hanem hogy szépen eltrédeljük 1/5-10 környékére valakivel, akinek nagyon kéne a jobb prospect QB, és nem sajnál adni érte 3 korrekt picket.
mondjuk ha 1/7 alá trédelünk, annak már nem fogok örülni, de ez az én bajom.
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
itt egy cikk, hogy miért nem kell rámenni az 1/1re:www.thefalcoholic.com/2013/11/25/5145856/atlanta-falcons-slotted-for-third-overall-pick
összegezve:
a 2 győzelemmel álló csapatok közül (Texans, Jaguars, Vikings) mindegyiknek QB needje van! tehát elvileg 1/4en miénk lehet a best non-quarterback opció.(szóval még akár meccseket is nyerhetünk 😀 )
a cikk írója Clowney mellett, Anthony Barr, Jake Matthews-t emlegeti.
amúgy nem'tom mi lenne jobb ha az elején húznánk vagy ha belemennénk valami tradebe. talán azért inkább az első variáció.
és a hétvégi meccsel kapcsolatban kíváncsi leszek, hogy a Bills front seven-je mennyire csinál majd hülyét az O lineból. szerintem Matty-t agyonütik...
több mint 11 éve
oké, de első évében az emlékeim szerint aldon smith, watt, jpp, williams volt kiemelkedő, a többieknek kellett 2-3 év. és ha azt nézem h azonnali megoldás kéne, nagyobb esély van a fentiek alapján, hogy az a top 10ből érkezik és nem a 20. pick után.... aztán persze lehet még példákat pro és kontra, ill. csak ködös emlékeimből merítve fogalmaztam meg fenti véleményemet... 😊
több mint 11 éve
igen, csak utálom már az ilyen jerry (szolid átllag kezdő), anderson ( ordas nagy bust ) féle dl embereket...őket meg egy rakat hátsó körös hulladékot sikerült az elmúlt években DT v DE posztra produkálni.... és sztem a passrusher a legnagyobb needünk, mint ahogy az elmult öt évben is az volt az, mégse tudtuk megoldani. ha van rá reális esély inkább húznék elől egy tuti megoldást, mint hátrébb kettőt vagy bejön vagy nem alapon....peachAz idei sack leaderek közül két top 10-es pick van: Williams és Suggs, Watt, Quinn már 11 és 14. volt, Halil, Jones, Wilkerson és Jordan 20 felett, a többiek 3. alatti körből jöttek. Tény, ott van még Von Miller vagy Aldon Smith top10 draft pick, de elmondható, hogy bőven lehet jó passrusher találni 10 felett is.
Tény: Dimihez közelebb áll, amit te írtál, szóval van rá esély hogy ezt a stratégiát fogjátok követni, és van benne ráció is.
több mint 11 éve
igen, csak utálom már az ilyen jerry (szolid átllag kezdő), anderson ( ordas nagy bust ) féle dl embereket...őket meg egy rakat hátsó körös hulladékot sikerült az elmúlt években DT v DE posztra produkálni.... és sztem a passrusher a legnagyobb needünk, mint ahogy az elmult öt évben is az volt az, mégse tudtuk megoldani. ha van rá reális esély inkább húznék elől egy tuti megoldást, mint hátrébb kettőt vagy bejön vagy nem alapon....
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Viszont 10-ről finoman szólva is szép pick halmazt kapnátok. 😊Azon gondolkoztam, hogy a ti szempontotokból az lenne jó, ha az 1/1-t megszereznétek. Ez önmagában nem lenne akkora fegyvertény, de ha Bridgewater és Mariota kijön draftra és hasonló értékelést kapnának, mint korábban a Luck-RGIII hatalmas öldöklés lehetne a feltrade kapcsán. Mondjuk az 1/2 esetén szintén hasonló lenne a helyzet.attól függ.... ha 5ről jönne fel vki irányítóért akkor fasza, ha 10ről akkor sztem nem annyira, mert szükségünk van az elérhető legjobb olb/de prospectre szvsz...peach
Vagy rosszul gondolkozom?Beki
több mint 11 éve
Azon gondolkoztam, hogy a ti szempontotokból az lenne jó, ha az 1/1-t megszereznétek. Ez önmagában nem lenne akkora fegyvertény, de ha Bridgewater és Mariota kijön draftra és hasonló értékelést kapnának, mint korábban a Luck-RGIII hatalmas öldöklés lehetne a feltrade kapcsán. Mondjuk az 1/2 esetén szintén hasonló lenne a helyzet.attól függ.... ha 5ről jönne fel vki irányítóért akkor fasza, ha 10ről akkor sztem nem annyira, mert szükségünk van az elérhető legjobb olb/de prospectre szvsz...
Vagy rosszul gondolkozom?Beki
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Azon gondolkoztam, hogy a ti szempontotokból az lenne jó, ha az 1/1-t megszereznétek. Ez önmagában nem lenne akkora fegyvertény, de ha Bridgewater és Mariota kijön draftra és hasonló értékelést kapnának, mint korábban a Luck-RGIII hatalmas öldöklés lehetne a feltrade kapcsán. Mondjuk az 1/2 esetén szintén hasonló lenne a helyzet.Vagy rosszul gondolkozom?
több mint 11 éve
Az rendben van "most már" hogy 1/1 leszünk viszont ezzel nincs letudva az eddigi balf@szkodás. Kíváncsi leszek hogy sikerül jövőre összeszedni a csapatot mert így a drafton nem fog múlni.Kíváncsi leszek a jövő évi keretből kik fognak kiesni és nem a játékosokra gondolok.
több mint 11 éve
Valakinek az elsőnek is kell lennie.... 😀
több mint 11 éve
Kétes dicsőség: ftw.usatoday.com/2013/11/atlanta-falcons-first-playoff-team/?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter&utm_campaign=Feed%3A+UsatodaycomNfl-TopStories+%28USATODAY+-+NFL+Top+Stories%29
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
nah nem mintha annyira fiatal volna, de smitht is faszán kipróbáltuk még jobban a 2 carry 88 yd td meccse után, ha jól láttam a saints ellen kapott összesen 1 snappet 😀peachjah... pedig Mike nagyon mondta a meccs előtti sajtótájékoztatón, hogy játszani fog mert kiérdemelte!!
abból az 1 snapből amit kapott egyből csinált egy 1st down-t! többet kellene játszatni!
több mint 11 éve
nah nem mintha annyira fiatal volna, de smitht is faszán kipróbáltuk még jobban a 2 carry 88 yd td meccse után, ha jól láttam a saints ellen kapott összesen 1 snappet 😀
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
kipróbáljuk a fiatalokat!! tehát mostantól kiszopunk minden meccsen és rámegyünk az 1/1re!! 😀"We need to get some of these young guys some experience and see how they handle playing in live action." - Coach Smith
The team is still playing to win, but younger Falcons will get a chance to play.
több mint 11 éve
bedobok egy ilyet: Barr, Clowney vagy letrade?shawnkaletrade,több a lyukas poszt.
több mint 11 éve
bedobok egy ilyet: Barr, Clowney vagy letrade?shawnkanem értek hozzá, de tavaly meg idén év elején clowney istencsászárként volt kezelve, hogy ilyen rusher prospect mario óta nem jött a draftra... aztán egy hete kérdeztem draft topicban véleményeket vele kapcs, és bár nem sokan válaszoltak de ink. az volt a vélemény h a morálja miatt elég rizikós húzás, pláne 1/3 körül. Szóval gondolom a draftig majd eldől a sorsa, ha fasz lesz akkor úgyse húzzúk be, ha nem akkor jöhet sztem, úgyse fogunk megint évekig elől draftolni, és mivel ember emlékezet óta nem vagyunk képesek konstans nyomást generálni akkor ha ilyen lehetőségünk adódik meg kell próbálni orvosolni ezt a problémát. Barrt semennyire sem ismerem... szóval ha megint húzunk egy jamaal andersont felköpök és alá állok... 😀