Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 10 éve
nah, csak sikerült ezt is elb*szni.... még jó h nagyon bízunk smithékben, nem volt látványos eléggé a félidei elemzések utáni totális f*szra húzás... (Y)
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Todd Gurley a legnagyobb király.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
nem'tom, hogy akarunk-e jövőre futót draftolni, de amit Tre Mason művel idén az brutál! itt vannak az idei stat-jai:Legalább családban maradna 😊
sportsillustrated.cnn.com/football/ncaa/players/122849/
múlt héten az elite Alabama D# ellen is 164 yard, tegnap meg a Missouri ellen 304 yard, 4 TD!
Sugar611
több mint 10 éve
Sugar611
1 064
nem'tom, hogy akarunk-e jövőre futót draftolni, de amit Tre Mason művel idén az brutál! itt vannak az idei stat-jai:sportsillustrated.cnn.com/football/ncaa/players/122849/
múlt héten az elite Alabama D# ellen is 164 yard, tegnap meg a Missouri ellen 304 yard, 4 TD!
több mint 10 éve
Itt egy cikk a 3 lejáró szerződésű DT-ről, mindannyian szívesen maradnának.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Green Bay-ben most épp -18 fok van! 😀 de vasárnap elvileg csak olyan -10 lesz, viszont havazni is fog!! kíváncsi vagyok dome csapatként ez hogy fog ízleni...Sugar611Matty ül a szánkón elöl hátraadja a labdát SJ-nek a fal húzza a szánkót az elkapók pedig tolják!
😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊
több mint 10 éve
Sugar611
1 064
Green Bay-ben most épp -18 fok van! 😀 de vasárnap elvileg csak olyan -10 lesz, viszont havazni is fog!! kíváncsi vagyok dome csapatként ez hogy fog ízleni...
több mint 10 éve
Midnight
1 233
Hát jaaaaaaaaaaaaaaa 😀
több mint 10 éve
Sugar611
1 064
ŐŐŐ beszéltétek, hogy el kellene utazni és megszervezi valaki. Szervezés alatt van vagy mindenki oldja meg maga??Midnightnem'tom, de rohadtul ki kéne menni!!
több mint 10 éve
Midnight
1 233
ŐŐŐ beszéltétek, hogy el kellene utazni és megszervezi valaki. Szervezés alatt van vagy mindenki oldja meg maga??
több mint 10 éve
Még jobb! 😀Magyar idő szerint 15:30kor(9:30 AM) kezdődik majd a londoni Lions- Falcons meccs jövőre!iktriad14:30-kor, az óraátállítás miattbaggio
több mint 10 éve
Magyar idő szerint 15:30kor(9:30 AM) kezdődik majd a londoni Lions- Falcons meccs jövőre!iktriad14:30-kor, az óraátállítás miatt
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Magyar idő szerint 15:30kor(9:30 AM) kezdődik majd a londoni Lions- Falcons meccs jövőre!
több mint 10 éve
STben már évek óta nagy király...
több mint 10 éve
Már korábban is írtam róla hogy ebben az idényben rendre keményen odaér a visszahordóra, csak figyeljétek meg. Megalkuvást nem tűrően ütközik, szerintem nem az a hozzámértek összeesem figura lenne. Csak a főnök nem használja.....
több mint 10 éve
Sugar611
1 064
Antone-t csak azért nem írtam az év felfedezettjei közé mert nem is kap lehetőséget. Lehet, hogy ha lenne meccsenként 15 carry-je akkor ő is egy nagy szar lenne...(Pont ezért kellene többet játszatni, hogy meglássuk mi van)
több mint 10 éve
Azért Antone Smith sem isten. Ha jól rémlik a Bills meccs végén elejtett egy egyértelmű, hosszú TD passzt. Bár végülis nem lett "baj" belőle. De azért neki is megvannak a korlátai. 😊 Azért persze jó kis felfedezett az idei évre.Azért 4 év alatt 6futás lehetőséget kapva nem rossz amit összehozott.
Viszont így nem lesz meg az 1/1. 😀 Pláne, ha a secondary is tud úgy játszani, mint amit az utolsó negyedben és a hosszabbításban mutattak.deadmike
Hát most pláne nem értem mi van hogy nem "harcolunk" az 1/1-ért!!! 😊
Két csapat is előttünk jár és a Tampa is 3-9 így nagy baj lesz igaz szerintem Dimi így is bajban lesz de egy Texans 1/1 csak cserél 1/2-vel kiélheti magát!!! 😊😊😊
több mint 10 éve
Azért Antone Smith sem isten. Ha jól rémlik a Bills meccs végén elejtett egy egyértelmű, hosszú TD passzt. Bár végülis nem lett "baj" belőle. De azért neki is megvannak a korlátai. 😊 Azért persze jó kis felfedezett az idei évre.Viszont így nem lesz meg az 1/1. 😀 Pláne, ha a secondary is tud úgy játszani, mint amit az utolsó negyedben és a hosszabbításban mutattak.
több mint 10 éve
Douglas-nak nagyon drukkolok, hogy meglegyen az 1000 yard. (azért normális emberiszámítások szerint meglesz! most 906 van neki) eddig 498!! volt a csúcsa. nálam Worrilow mellett, ő a szezon felfedezettje!!Sugar611Ha Douglas nem lenne néha akkora fasz, nagyon nagy hasznára lehetne a csapatnak. Jövőre egy JJ. Rody Douglas hármas nagy fejtörést okozhatna persze ehhez kell egy komplett OL szerezni.
Én Worrilow mellett megemlíteném
Antone Smith nevét!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ATT:5 YRD:145 AVG:29YRD 2TD
Antone Smith Antone Smith Antone Smith Antone Smith Antone Smith Antone SmithAntone Smith
több mint 10 éve
Sugar611
1 064
Ha ő lett volna a titkos fegyver a po-ra, akkor már bevetettük volna korábban mikor látszott, hogy elúszik a szezon...számomra érthetetlen miért nem kap komolyabb szerepet...most még villantunk egy kurva nagyot és megnyerjük a maradék meccseinket! 😀 😀 ami összesen 4db!! aztán megint várhatunk 9 hónapot... 😕
amúgy roddy 145 yard, össz 150 yard futás, matty int nélkül...wtf? 😀peach
amúgy szerintem a Packers-t talán megverjük. a Redskins-t itthon ütni kéne, de 49ers-től és a Pantherstől kiszopunk. szóval mondjuk 2-2 a maradék 4 meccsünk.
Douglas-nak nagyon drukkolok, hogy meglegyen az 1000 yard. (azért normális emberiszámítások szerint meglesz! most 906 van neki) eddig 498!! volt a csúcsa. nálam Worrilow mellett, ő a szezon felfedezettje!!
több mint 10 éve
Ha ő lett volna a titkos fegyver a po-ra, akkor már bevetettük volna korábban mikor látszott, hogy elúszik a szezon...számomra érthetetlen miért nem kap komolyabb szerepet...Részemről irónikus hozzászólás volt pont ezért hogy a f@szért nem használjuk, milyen edzőink vannakha edzésen nem veszik észre a srácot mert szerintem nem csak a tétmeccsen villog.
amúgy roddy 145 yard, össz 150 yard futás, matty int nélkül...wtf? 😀peach
több mint 10 éve
Ha ő lett volna a titkos fegyver a po-ra, akkor már bevetettük volna korábban mikor látszott, hogy elúszik a szezon...számomra érthetetlen miért nem kap komolyabb szerepet...amúgy roddy 145 yard, össz 150 yard futás, matty int nélkül...wtf? 😀
több mint 10 éve
Sugar611
1 064
Smith #35 Rushing:1/1 35 YRD 35yrdTD; Receiving: 1/1 6 YRD😀 😀
Szerintem Őt a számunkra nem létező PO-ra rejtegettük eddig.6atos
de akkor a faszért nem használjuk többet??????????
idén: 5 futás, 145 yard, 2TD, átlag: 29 yard
több mint 10 éve
Smith #35 Rushing:1/1 35 YRD 35yrdTD; Receiving: 1/1 6 YRD Szerintem Őt a számunkra nem létező PO-ra rejtegettük eddig.