Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 10 éve
Sugar611
1 064
Nolan még hagyján, de ha Koettert nem rúgjuk ki, én kitépem a maradék hajamat... meg az OLine coachot (Pat Hill?).deadmikeszerintem Koetter is tuti marad! tavaly Ryan TD passzcsúcsot csinált, Julio, Roddy, Tony 1000 + yard (Tony csak 930, tudom!). az idei teljesítményt meg ő(k) is foghatják a sérültekre...
Pat Hill viszont tényleg takarodhat!! 2012től van itt! 2012ben nem volt futás, 2013ban se futás, se védelem...
több mint 10 éve
Nolan még hagyján, de ha Koettert nem rúgjuk ki, én kitépem a maradék hajamat... meg az OLine coachot (Pat Hill?).
több mint 10 éve
Sugar611
1 064
😕remélem az NFL Network csinált vele egy Sound FX-et!! arra nagyon kíváncsi leszek! 😊
www.facebook.com/photo.php?v=10151915202792842berger90
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Most hosszabbítottak Nolannel, ennél egyértelműbb jele csak az lenne Smith maradásának, ha ő maga kapott volna újabb kontraktust.gabokockaSmith's teams have reached the playoffs in four of his six seasons in Atlanta. This year was a disaster mainly because of a rash of injuries on both sides of the ball. Smith deserves a pass from ownership this year, and it's almost certain he'll get one.
msn.foxsports.com/nfl/laces-out/check-the-status-which-coaches-are-staying-or-going-122913?cmpid=tsmfb%3Afscom%3Afoxsports
Szóval igen. Jó, persze, tényleg kapjon türelmet, hiszen nem ő tehet a sérülésekről. Csak aztán szolgálja is meg a türelmet.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Most hosszabbítottak Nolannel, ennél egyértelműbb jele csak az lenne Smith maradásának, ha ő maga kapott volna újabb kontraktust.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Le fogtok hülyézni, de reális esélyt látok, hogy ma kirúgjuk Smitheyt. Ha Schwartz alatt forró a pad, pedig az a csapat idén bőven jobb volt nálunk, Smithet teljesen agybeteg lenne megtartani.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Nolannel szerződést hosszabbítottunk %/
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
135az az érzés, amikor a Saints ellen 60 yardos győztes TD-t fut, és jönnek a WHO DAT képek
RB DE’ANTHONY THOMAS
OREGON
-Hiszek a speedsterekben, egy ilyen playmaker meg nem jön szarul az öreg és lassú backek mellé. Rodgers sosem lett az a change of pace játékos, akivé DAT válhat.
shawnka
mindenesetre remélem olyan kalibert draftolunk 1/6-ra, mint legutóbb
több mint 10 éve
Chudzinski menesztése miatt érik egy Jags - Falcons edzői párharc a Senior Bowlon. Mi újra láthatjuk Smitheyt, ti meg Caldwelt. 😀😀
több mint 10 éve
holtszezon van, csináltam egy ilyet6
OT JAKE MATTHEWS
TEXAS A&M
-nincs ide komment.
37
DE MICHAEL SAM
MISSOURI
-empty Ealyvel támadott, nekem viszont a fekete Biermann kell.
68
DT TIMMY JERNIGAN
FLORIDA STATE
-Jerry sosem volt jó, Babs öregszik, Peters meg most szakította el az Achilleszét. Jernigan itt bőven kurvajó.
99
OLB DEE FORD
AUBURN
-Najó, ez itt homer pick volt, de Ford tud játszani OLB-t és DE-t is, a jövőre átalakulgató D-be meg pont jól fog kinézni.
135
RB DE’ANTHONY THOMAS
OREGON
-Hiszek a speedsterekben, egy ilyen playmaker meg nem jön szarul az öreg és lassú backek mellé. Rodgers sosem lett az a change of pace játékos, akivé DAT válhat.
166
WR CODY HOFFMAN
BYU
-Sok potenciált látok a Davis-Johnson duóban, de Hoffmanban mindkettejüknél több van. Ha a felmérőkön visszajön a junior formája, akkor sokkal feljebb is kimehet, de a 6. körben ő nagy fogás lehet.
197
RB TYLER GAFFNEY
STANFORD
-Futójáték. Ez ugye fos évek óta, és sajnos nem csak fal kell hozzá. Okos és erős, Snelling mehet isten hírével.
több mint 10 éve
Sugar611
1 064
Talán arra jó volt ez az idény, hogy lássuk a fiatalok is oda tudják magukat tenni, Worrilow Bartu Alford jövőre szerintem nagyot villanthat és nemcsak mint másodhegedűs számíthatnak rájuk jobban lehet cserékkel pihentetni a csapatot ez jó lehet.+ van egy elite punterünk!! 😊
Elég csak a mai nap 9sck részünkről meg csak 1 az is Worrilow műve. egyértelmű hogy 2 falat kell építeni minőségi emberekkel nem összeszedni mindenféle szerencsétlent.
Jövőre jobb lesz bizakodjunk. Idén a 7-9 tippem nem jött be.6atos
több mint 10 éve
Talán arra jó volt ez az idény, hogy lássuk a fiatalok is oda tudják magukat tenni, Worrilow Bartu Alford jövőre szerintem nagyot villanthat és nemcsak mint másodhegedűs számíthatnak rájuk jobban lehet cserékkel pihentetni a csapatot ez jó lehet. Elég csak a mai nap 9sck részünkről meg csak 1 az is Worrilow műve. egyértelmű hogy 2 falat kell építeni minőségi emberekkel nem összeszedni mindenféle szerencsétlent.
Jövőre jobb lesz bizakodjunk. Idén a 7-9 tippem nem jött be.
több mint 10 éve
+1 empty, ugyanezt akartam ìrni. Ill. még annyit h a sérüléseket remélem most megint évekre letudtuk....
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Hát az a snap vetekszik a múlt heti pick6-szel. Ryannek respect, amit kiállt nem volt kispályás...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Nincs okunk keseregni, az utóbbi két meccsen két PO-csapat ellen mutattunk szép dolgokat. Van egy offszezonunk rendbe tenni a két falat ha ez megvan újra contender ez a gárda.
Madden hates me.
több mint 10 éve
2.70 a legnagyobb elérhető odds arra, hogy szerez TD-t. Én már tegnap megtettem 😊vajon milyen odds van arra, hogy Tony-nak lesz ma TD-je??? 😀Sugar611bet365-ön első/utolsó TD-re 11,00, bármikorra 2,30kaszo
több mint 10 éve
Sugar611
1 064
tényleg nagy cigányság, hogy nem megy a pro bowlra...vajon milyen odds van arra, hogy Tony-nak lesz ma TD-je??? 😀Sugar611Szerintem ha Matty picket dob, a védő odaadja Tonynak, hogy "na, menjél" 😀 persze ez nem a probowl...
| amúgy elmennek a picsába, hogy Tony-t nem választották a keretbe!!! | berger90
több mint 10 éve
vajon milyen odds van arra, hogy Tony-nak lesz ma TD-je??? 😀Sugar611bet365-ön első/utolsó TD-re 11,00, bármikorra 2,30
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
vajon milyen odds van arra, hogy Tony-nak lesz ma TD-je??? 😀Sugar611Szerintem ha Matty picket dob, a védő odaadja Tonynak, hogy "na, menjél" 😀 persze ez nem a probowl...
| amúgy elmennek a picsába, hogy Tony-t nem választották a keretbe!!! |
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Sugar611
1 064
vajon milyen odds van arra, hogy Tony-nak lesz ma TD-je??? 😀
több mint 10 éve
Igen gyurma valóban ez ìgy jól hangzik, csak szvsz ryan szerződése miatt kevesebb playat tudunk majd megtartani a contract éve után....peachRyan szerződése az első két év alatt kifejti a legnagyobb hatását, után bőven tudtok visszaigazolni embereket. Ez, főleg látva ezt a szar évet, igen jó húzás volt Dimitrofftól.
több mint 10 éve
Igen gyurma valóban ez ìgy jól hangzik, csak szvsz ryan szerződése miatt kevesebb playat tudunk majd megtartani a contract éve után....
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Egy dolgon akadt meg a szemem, amit empty írt: Konz bust? Azért ez nem erős? Vagy ennyire szar volt (nem sok meccseteket néztem idén, sőt az elmúlt évekhez képes nagyon kevés meccset néztem, és ahogy elnézem ez csak csökkenni fog 😊 )?Gyurma PappaKis olvasnivaló a témában:
www.thefalcoholic.com/2013/11/30/5159292/given-his-lackluster-year-how-does-peter-konz-figure-into-the-falcons
www.sportsmedia101.com/atlantafalcons/2013/12/03/the-desolation-of-konz-how-c-peter-konzs-second-year-struggles-have-hurt-the-atlanta-falcons/
Madden hates me.
több mint 10 éve
Én is új edző párto vook, de am egy ilyen szerződés utáni cut miatt nem lenne túl sok dead money? + méf egy need. Szvsz ezzel a maggal meg 4 évünk nincs...peachBocs, ezt most nem értem. Oké, gyakorlatilag ez az OL felállás kuka, "franchise" RB-tek nincs, Tony nyugdíj. Marad Roddy, JJ, Ryan és Douglas, aki a "veteránok" közül használható. Roddy 32, Ryan és JJ meg fiatalok. Egyébként Davis, Toilolo meg egy-két ember akik újoncok, szintén bőven jók az O-ból. A D meg aztán kimondottan fiatal, Osinak szerintem ennyi volt piros-feketében, Samut sem fogjátok már sokáig erőltetni. DL-be jön FA, meg draft is.
Ryan még legalább 7-8 évig bőven ellesz, JJ ha egészséges még 10ig is akár, Roddy tényleg talán 3-4 évet játszik még. Spoon még gyerek, két újonc CB, két kezdő S 4. illetve 5. éves, két újonc LB is ott van még. A D-vel a falban kell valamit kezdeni, egyébként meg nagyon jól el vagytok, nem 4 évig, de akár 8-ig is. Oké, nem teljes a csapat, de a "mag" bőven jó lesz 6 év múlva is.
Egy dolgon akadt meg a szemem, amit empty írt: Konz bust? Azért ez nem erős? Vagy ennyire szar volt (nem sok meccseteket néztem idén, sőt az elmúlt évekhez képes nagyon kevés meccset néztem, és ahogy elnézem ez csak csökkenni fog 😊 )?