Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 10 éve
Tyson Jackson’s deal with the #Falcons is for $25M over five years. Wow.
több mint 10 éve
Hmmm... Clowney draft így már azért nem 100%. Vagy szerintetek?Gyurma PappaEz nekem innentől Mack.
több mint 10 éve
Sugar611
1 064
Hmmm... Clowney draft így már azért nem 100%. Vagy szerintetek?Gyurma PappaKhalil Mack
több mint 10 éve
Hmmm... Clowney draft így már azért nem 100%. Vagy szerintetek?
több mint 10 éve
braxa88
12 534
mostmár igen 😀Tyson mit akar 4-3ban?braxa88Soliai érkezésével elég egyértelmű, hogy mi a terv.shawnka
34OLB ki lenne?
több mint 10 éve
Tyson mit akar 4-3ban?braxa88Soliai érkezésével elég egyértelmű, hogy mi a terv.
több mint 10 éve
megjött Soliai is középre. HÁROMNÉGY
több mint 10 éve
Sugar611
1 064
Osi cut, DeMarcus Ware - Jadeveon Clowney??? 😀
több mint 10 éve
braxa88
12 534
Tyson mit akar 4-3ban?
több mint 10 éve
Asamoah és Tyson Jackson. Elképzelhetőnek tartom, hogy benne van Pioli keze is a dologban 😀
több mint 10 éve
Hawley is zsebben.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Adam Schefter @AdamSchefter 1 minFalcons DT Jonathan Babineaux agreed to terms on a 3-year contract extension, per source.
több mint 10 éve
Jon Asamoah elvileg nagyon közel jár hozzánk 4,5 millát kapna/év.
több mint 10 éve
Babs továbbra is az egyik leg alulértékeltebb DT, szerencsere mi ezt tudjuk és ahogy ez várható volt hosszabbìtunk vele 😊 l
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Már csak 2 lyuk van a falban 😛Gyurma PappaLegalább majd választhat a futó, hogy melyiken megy ki... 😀
több mint 10 éve
Babineaux is hamarosan hosszabbíthat. Falcons and Jonathan Babineaux closing in on three-year contract and sources say it's looking good that he'll remain in Atlanta(Aaron Wilson)
több mint 10 éve
Konz ne is posztoljon máshol C-n kìvül, mert RGben borzalom volt tavaly... ( érdekes mert rookie évében mclure mellett meg fasza )
több mint 10 éve
Szerintem mindként T poszt óriási kérdőjel. Johnson még semmit nem bizonyított éles helyzetben, volt egy jó TC-je, Baker meg bizonyított, csak nem jó értelemben. Blalockra nem lehet igazán rosszat mondani, Konztól meg nem hiszem hogy megváltok idén még, de szerintem Hawleyt csak azért sem fogjátok elengedni, mert ha idény közben megint váltani kell, akkor gyakorlatilag van hova. És Konz helye a C poszton kívül mindenhol betelt már.
több mint 10 éve
nemtudom, jelenleg még itt van abból indultam ki 😊
több mint 10 éve
Hawley biztosan marad itt? Mert ha nem, mondogatják, hogy ő jöhet hozzánk C posztra Meester utódnak.
több mint 10 éve
Papìron nincs, ha tényleg jön aso. Baker-Blalock-Hawley (konz de inkább ne)-Aso-Jonshon.Aztán nem biztos h ne lehetne szerezni jobb centert, ill jonhson és baker is kerdéses mit tud ir után... + depth azért kelleni fog még mindenképpen mert ha holmest vagy igazvért meglátom megint a pályán rìva fakadok... 😀
több mint 10 éve
A hírek szerint Jon Asamoaht leigazoljátok, 4,5 millió/évért (nem szólnak a hírek a szerződés hosszáról eddig). Nem rossz, így az FA szezon elején, megoldhatja a RG posztot, ráadásul az évek óta döglődő futásnak nagy upgrade-nek tűnik. Már csak 2 lyuk van a falban 😛
több mint 10 éve
Így-Így nem a corner a legégetőbb poszt amit rendbe kell tennünk.nem kell nekünk Antonio Cromartie??Sugar611Cornerre ne költsünk.empty taxi
több mint 10 éve
Ráadásul baromira túlértékelt. Majd lesz hely, ahol túlfizetik megint. Hagyni kell a két másodévest játszani, fejlődni szerintem, simán benne van, hogy az egyikük elit közeli szinten fog játszani már idén is.nem kell nekünk Antonio Cromartie??Sugar611Cornerre ne költsünk.empty taxi
több mint 10 éve
nem kell nekünk Antonio Cromartie??Sugar611Cornerre ne költsünk.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...