Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 11 éve
Üdv a fedélzeten!
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Asura
19
Helló mindenki
több mint 11 éve
Animarum
83
Néha nehéz eldöntenem, hogy tényleg ennyire hihetetlenül korlátolt néhány ember, vagy csak egyszerűen tényleg nem tanítják meg az iskolában, hogy a kommunikációnak számos formája van, a vitát pl. már az ókori görögök is művelték. Lehet arról beszélgetni, hogy köcsög Saints meg hajrá Falcons, csak ezt meg teheted kb. bárhol.Félre értés ne esen nem azzal van baj hogy vitáznak hanem annak a formájával.
Azért az valahol kiábrándító, hogy egyeseket az zavar, hogy azon kívül is van téma, hogy Tony mekkora istencsászár vagy istenkirály esetleg csak simán isten, de bigottabbnak inkább csak titán vagy félisten max.
Sőt szerintem írjatok a fórumszervíznek, hogy tiltsák be a beszélgetést. Úgy általában.Gyurma Pappa
több mint 11 éve
zsozso79
118
Néha nehéz eldöntenem, hogy tényleg ennyire hihetetlenül korlátolt néhány ember, vagy csak egyszerűen tényleg nem tanítják meg az iskolában, hogy a kommunikációnak számos formája van, a vitát pl. már az ókori görögök is művelték. Lehet arról beszélgetni, hogy köcsög Saints meg hajrá Falcons, csak ezt meg teheted kb. bárhol.Igaz.
Azért az valahol kiábrándító, hogy egyeseket az zavar, hogy azon kívül is van téma, hogy Tony mekkora istencsászár vagy istenkirály esetleg csak simán isten, de bigottabbnak inkább csak titán vagy félisten max.
Sőt szerintem írjatok a fórumszervíznek, hogy tiltsák be a beszélgetést. Úgy általában.Gyurma Pappa
Néhányan nem tudnak normálisan vitázni, amint olyat ír le valaki ami nekik nem tetszik, azonnal jön a durvulás!
Ez az NFL topic fiúk-lányok, nyugi errefelé ez nem szokás
több mint 11 éve
Néha nehéz eldöntenem, hogy tényleg ennyire hihetetlenül korlátolt néhány ember, vagy csak egyszerűen tényleg nem tanítják meg az iskolában, hogy a kommunikációnak számos formája van, a vitát pl. már az ókori görögök is művelték. Lehet arról beszélgetni, hogy köcsög Saints meg hajrá Falcons, csak ezt meg teheted kb. bárhol.Azért az valahol kiábrándító, hogy egyeseket az zavar, hogy azon kívül is van téma, hogy Tony mekkora istencsászár vagy istenkirály esetleg csak simán isten, de bigottabbnak inkább csak titán vagy félisten max.
Sőt szerintem írjatok a fórumszervíznek, hogy tiltsák be a beszélgetést. Úgy általában.
több mint 11 éve
Animarum
83
Ezt benéztem bocs xDKennyEz nem neked lett írva hanem shawnkának meg nekem a te hozzá szólásoddal semmi baj nincsGoFalconsGoszerintem mindkettejük fakeKennyna most az mi a baj azzal amit írtam? :/Buga
több mint 11 éve
Ez nem neked lett írva hanem shawnkának meg nekem a te hozzá szólásoddal semmi baj nincsGoFalconsGoszerintem mindkettejük fakeKennyna most az mi a baj azzal amit írtam? :/Buga
több mint 11 éve
több mint 11 éve
Animarum
83
Ez nem neked lett írva hanem shawnkának meg nekem a te hozzá szólásoddal semmi baj nincsszerintem mindkettejük fakeKennyna most az mi a baj azzal amit írtam? :/Buga
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
nem te!szerintem mindkettejük fakeKennyna most az mi a baj azzal amit írtam? :/Buga
több mint 11 éve
szerintem mindkettejük fakeKennyna most az mi a baj azzal amit írtam? :/
több mint 11 éve
Animarum
83
Gondoltam hogy te leszel az első aki bele köt de ahogy gondolod vagy szerinted jó a másikat olyan dolgokért le ugatni ami csak elméletí fejtegetés? Bár nekem mindegy ha neked így a jónéha nehéz eldöntenem, hogy ezek a hozzászólások rutinból jönnek belőled vagy azért gondolkodsz egy picit az elküldésük előtt.shawnkaRoddy vs. Colston - értelmetlen vita, mindketten a poszt legjobbjai közt vannak. Elfogultságból adódóan itt mindenki csapata játékosát tartja jobbnak. Szerencsére évente kétszer hozzá járulhatnak, hogy az egymás elleni meccsen mutassák meg ki a jobb. pont.Na végre egy értelmes hozzá szólás xD bár jó volt olvasni hogy "gyilkoljátok" egymást hogy kit draftoljunk mintha lenne beleszólásotok xD néha azért nehéz eldőnteni hogy drukkerek vagy ellen drukkerek vagytok 😀GoFalconsGo
Draft - Trade - várjuk meg a draftot és utána lehet okádni az epét. Senki nem tudja kit fogunk draftolni, kiért megyünk fel, mennyit megyünk fel?! Csak Dimi, de az ő fejébe senki se lát bele, semelyik SZAKÉRTŐ, sőt kb egyik GM fejébe se.
Ami tény: Offense OK, Deffense NEM OK! én remélem ennek értelmében fogunk okoskodni a többit szerintem nyugodtan rájuk bízhatom 😀
Szóval GO FALCONS! RISE UP!Buga
több mint 11 éve
szerintem mindkettejük fakenéha nehéz eldöntenem, hogy ezek a hozzászólások rutinból jönnek belőled vagy azért gondolkodsz egy picit az elküldésük előtt.shawnkaRoddy vs. Colston - értelmetlen vita, mindketten a poszt legjobbjai közt vannak. Elfogultságból adódóan itt mindenki csapata játékosát tartja jobbnak. Szerencsére évente kétszer hozzá járulhatnak, hogy az egymás elleni meccsen mutassák meg ki a jobb. pont.Na végre egy értelmes hozzá szólás xD bár jó volt olvasni hogy "gyilkoljátok" egymást hogy kit draftoljunk mintha lenne beleszólásotok xD néha azért nehéz eldőnteni hogy drukkerek vagy ellen drukkerek vagytok 😀GoFalconsGo
Draft - Trade - várjuk meg a draftot és utána lehet okádni az epét. Senki nem tudja kit fogunk draftolni, kiért megyünk fel, mennyit megyünk fel?! Csak Dimi, de az ő fejébe senki se lát bele, semelyik SZAKÉRTŐ, sőt kb egyik GM fejébe se.
Ami tény: Offense OK, Deffense NEM OK! én remélem ennek értelmében fogunk okoskodni a többit szerintem nyugodtan rájuk bízhatom 😀
több mint 11 éve
néha nehéz eldöntenem, hogy ezek a hozzászólások rutinból jönnek belőled vagy azért gondolkodsz egy picit az elküldésük előtt.Roddy vs. Colston - értelmetlen vita, mindketten a poszt legjobbjai közt vannak. Elfogultságból adódóan itt mindenki csapata játékosát tartja jobbnak. Szerencsére évente kétszer hozzá járulhatnak, hogy az egymás elleni meccsen mutassák meg ki a jobb. pont.Na végre egy értelmes hozzá szólás xD bár jó volt olvasni hogy "gyilkoljátok" egymást hogy kit draftoljunk mintha lenne beleszólásotok xD néha azért nehéz eldőnteni hogy drukkerek vagy ellen drukkerek vagytok 😀GoFalconsGo
több mint 11 éve
Animarum
83
Roddy vs. Colston - értelmetlen vita, mindketten a poszt legjobbjai közt vannak. Elfogultságból adódóan itt mindenki csapata játékosát tartja jobbnak. Szerencsére évente kétszer hozzá járulhatnak, hogy az egymás elleni meccsen mutassák meg ki a jobb. pont.Na végre egy értelmes hozzá szólás xD bár jó volt olvasni hogy "gyilkoljátok" egymást hogy kit draftoljunk mintha lenne beleszólásotok xD néha azért nehéz eldőnteni hogy drukkerek vagy ellen drukkerek vagytok 😀
több mint 11 éve
zsozso79
118
Van már valami Moore-ról, kiengedték?Elvileg Amcsi idő szerint 11- kor volt a meghallgatása.
több mint 11 éve
www.nfl.com/news/story/0ap1000000161660/article/draft-questions-atlanta-falcons-angling-to-trade-up3 oldal óta arról beszélünk,ha feltradelünk akkor vagy CB vagy DE.
lehet mégis CB -ért a trade?zsozso79
több mint 11 éve
Roddy vs. Colston - értelmetlen vita, mindketten a poszt legjobbjai közt vannak. Elfogultságból adódóan itt mindenki csapata játékosát tartja jobbnak. Szerencsére évente kétszer hozzá járulhatnak, hogy az egymás elleni meccsen mutassák meg ki a jobb. pont.Draft - Trade - várjuk meg a draftot és utána lehet okádni az epét. Senki nem tudja kit fogunk draftolni, kiért megyünk fel, mennyit megyünk fel?! Csak Dimi, de az ő fejébe senki se lát bele, semelyik SZAKÉRTŐ, sőt kb egyik GM fejébe se.
Szóval GO FALCONS! RISE UP!
több mint 11 éve
Te is utána nézhetsz, hogy nálatok kit használ többet Brees TD elkapással a redzonon belül mondjuk meg nálunk kit Ryan.Most akkor mi van? Eddig yardokról volt szó. Egyébként pedig Tony TE. Szándékosan nem kevertem ide Grahamet, aki a legtöbb passzt kapta el az elmúlt két évben.
Nálatok Colston a "nagy ember", nálunk meg Gonzalez. Abban viszont igazad van, hogy ha megnézzük kit melyik körben draftoltak, akkor Colson kiemelkedőbbet nyújt.
Ja és ő nem is csinál annyi droppot talán mint Rody mostanában.zsozso79
Egyébként Roddynak tavalyelőtt volt kimondottan sok dropja, tavaly Colston messze "felette" teljesített.
több mint 11 éve
zsozso79
118
DoM igazat adok, épp valamelyik nap írtam, hogy ez az Escobar szerintem rohadt jó és ő még blokkolni is tud.sőt nézd meg őt :-Philip Lutzenkirchen, elkapások és rout futások terén a legjobb és ő is tud blokkolni
több mint 11 éve
zsozso79
118
nem azt mondtam, hogy ez nekünk jó, sőt szerintem is baromság,csak mostanában erről írnak mindenhol.oké, feladom. akkor feltrade eifertét mert az nekünk jó!peacheifertért a mi helyzetünkben feltradelni nagyobb baromság mint puntert húzni a top70ben. esélytelen, ekkora degenerált még gene smith sem volt. dimmy meg minden csak nem az előbbi. az, hogy te nem látsz mást az nem baj, a lényeg, hogy ők lássák... 😉peachHát remélem Dimi tényleg látja!
De az is benne van, hogy ezt csak te látod degenerált dolognak, mert mindenhol leírták SZAKÉRTŐK, hogy a CB első 10 felhozatala kb. egyforma. Azzal meg, hogy leigazolták Osit, a DE is úgy-ahogy rendben van.
Szóval necces.
Olvass el néhány külföldi hírportált, szakértői véleményt és mindjárt nem olyan degenerált dolog ez!!!!zsozso79
egyébként szerintem nem kelleni tradelni egyáltalán, mert akik nekünk kellenek, azokon a posztokon játszók között nincs nagy különbség.
pláne egy 30. és egy 15-20. pozició között.+ezzel még vesztünk néhány picket
több mint 11 éve
Eifert és Escobar között sincs nagy különbség. Egyáltalán nem reális, hogy Eifertért fel kell trade-elni az első körben. Sőt. Kicsit túlértékelt lett az elmúlt időszakban az egysíkú, passz elkapó tight end szerepe. Elég megnézni, hogy Fleener mit csinált tavaly a ligában akár a szintén újonc csapattársához (Dwayne Allen) akár a passzjáték impact játékosaihoz képest. Nem sokat.eifertért a mi helyzetünkben feltradelni nagyobb baromság mint puntert húzni a top70ben. esélytelen, ekkora degenerált még gene smith sem volt. dimmy meg minden csak nem az előbbi. az, hogy te nem látsz mást az nem baj, a lényeg, hogy ők lássák... 😉peachHát remélem Dimi tényleg látja!
De az is benne van, hogy ezt csak te látod degenerált dolognak, mert mindenhol leírták SZAKÉRTŐK, hogy a CB első 10 felhozatala kb. egyforma. Azzal meg, hogy leigazolták Osit, a DE is úgy-ahogy rendben van.
Szóval necces.
Olvass el néhány külföldi hírportált, szakértői véleményt és mindjárt nem olyan degenerált dolog ez!!!!zsozso79
több mint 11 éve
oké, feladom. akkor feltrade eifertét mert az nekünk jó!eifertért a mi helyzetünkben feltradelni nagyobb baromság mint puntert húzni a top70ben. esélytelen, ekkora degenerált még gene smith sem volt. dimmy meg minden csak nem az előbbi. az, hogy te nem látsz mást az nem baj, a lényeg, hogy ők lássák... 😉peachHát remélem Dimi tényleg látja!
Szóval necces.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
zsozso79
118
eifertért a mi helyzetünkben feltradelni nagyobb baromság mint puntert húzni a top70ben. esélytelen, ekkora degenerált még gene smith sem volt. dimmy meg minden csak nem az előbbi. az, hogy te nem látsz mást az nem baj, a lényeg, hogy ők lássák... 😉peachHát remélem Dimi tényleg látja!
Szóval necces.
Olvass el néhány külföldi hírportált, szakértői véleményt és mindjárt nem olyan degenerált dolog ez!!!!