Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 11 éve
De tudjátok mit, pontosítok: ahhoz képest, hogy Colston egy 7. körös elkapó, és White egy 1. körös, Colston jobban teljesít. Gyurma Pappaoké, ez így teljesen korrekt, adom 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
eifertért a mi helyzetünkben feltradelni nagyobb baromság mint puntert húzni a top70ben. esélytelen, ekkora degenerált még gene smith sem volt. dimmy meg minden csak nem az előbbi. az, hogy te nem látsz mást az nem baj, a lényeg, hogy ők lássák... 😉
több mint 11 éve
zsozso79
118
Sajnos ezzel a draft tradel kapcsolatban van egy olyan érzésem, hogy Dimi rá akar menni Eifertre az 1 körben. Talán tegnap nyilatkozta, hogy akit ő meg akar szerezni, azt megszerzi. Én mást nem látok akire ennyire rá lenne "izgulva".Bár Werner-t én is elnézném nálunk. Viszont szerintem CB -ért nem fog tradelni, mivel CB-t akár még a 2.-3. körben is húzhat jót.
Vélemény?
több mint 11 éve
zsozso79
118
Ez egy érdekes kérdés. Én már többször leírtam, szerintem Roddy nélkül Ryan nem lenne sehol, tény, hogy Brees kiváló irányító volt Colston nélkül is (más kérdés, hogy a Chargersben LT "mögött" játszott). De tudjátok mit, pontosítok: ahhoz képest, hogy Colston egy 7. körös elkapó, és White egy 1. körös, Colston jobban teljesít.Te is utána nézhetsz, hogy nálatok kit használ többet Brees TD elkapással a redzonon belül mondjuk meg nálunk kit Ryan.
Gyurmának meg annyi, hogy nálatok Colston kb. olyan volt és még ma is olyan, mint anno Manningnél Wayn v. előtte Harrison, csak neki passzolt szinte, mert nem volt más. Így azért valjuk be lehet teljesíteni a jardokat.zsozso79Aha, igen. Köszönöm, hogy rávilágítottál, hogy az egészséges csapatban az első számú elkapó azért az első számú mert ő kapja a legtöbb labdát. Meachem és Henderson, illetve Moore is Colston dropjaiból élt évekig. A Saintsnél 80-60 elkapása van mind a négy WR-nek, a tavalyi év kivétel, nem volt igazán 3. WR.
És most hogy mondod, Ryannak annyi célpontja van, hogy Roddynak könyörögnie kell a labdáért, mert kapkodják körülötte. Igaz, hogy évente átlagosan 20-25-tel több elkapással dolgozik, mint Colston. A Falconsnál (tavalyig) csak Roddynak volt átlagosan 80 felett, és tavaly is, a 3. WR 38 labdát kapott el, de JJ is 79-et kapott el.
Javaslom, hogy hülyeségek helyett nézz utána, hogy mit beszélsz.Gyurma Pappa
Nálatok Colston a "nagy ember", nálunk meg Gonzalez. Abban viszont igazad van, hogy ha megnézzük kit melyik körben draftoltak, akkor Colson kiemelkedőbbet nyújt.
Ja és ő nem is csinál annyi droppot talán mint Rody mostanában.
több mint 11 éve
zsozso79
118
16/13, de tök mindegyNézz utánna! Azt hiszem 2. évében kb.: 4 meccset játszott, aztán rotyi lett a bokája.zsozso792009 ben 16/14 meccsen játszott. azóta nem hagyott ki. 😉 szóval ezt nemtom honnan szülted 😀peach
több mint 11 éve
Ez egy érdekes kérdés. Én már többször leírtam, szerintem Roddy nélkül Ryan nem lenne sehol, tény, hogy Brees kiváló irányító volt Colston nélkül is (más kérdés, hogy a Chargersben LT "mögött" játszott). De tudjátok mit, pontosítok: ahhoz képest, hogy Colston egy 7. körös elkapó, és White egy 1. körös, Colston jobban teljesít. Gyurmának meg annyi, hogy nálatok Colston kb. olyan volt és még ma is olyan, mint anno Manningnél Wayn v. előtte Harrison, csak neki passzolt szinte, mert nem volt más. Így azért valjuk be lehet teljesíteni a jardokat.zsozso79Aha, igen. Köszönöm, hogy rávilágítottál, hogy az egészséges csapatban az első számú elkapó azért az első számú mert ő kapja a legtöbb labdát. Meachem és Henderson, illetve Moore is Colston dropjaiból élt évekig. A Saintsnél 80-60 elkapása van mind a négy WR-nek, a tavalyi év kivétel, nem volt igazán 3. WR.
És most hogy mondod, Ryannak annyi célpontja van, hogy Roddynak könyörögnie kell a labdáért, mert kapkodják körülötte. Igaz, hogy évente átlagosan 20-25-tel több elkapással dolgozik, mint Colston. A Falconsnál (tavalyig) csak Roddynak volt átlagosan 80 felett, és tavaly is, a 3. WR 38 labdát kapott el, de JJ is 79-et kapott el.
Javaslom, hogy hülyeségek helyett nézz utána, hogy mit beszélsz.
több mint 11 éve
Nézz utánna! Azt hiszem 2. évében kb.: 4 meccset játszott, aztán rotyi lett a bokája.zsozso792009 ben 16/14 meccsen játszott. azóta nem hagyott ki. 😉 szóval ezt nemtom honnan szülted 😀
több mint 11 éve
zsozso79
118
Gyurmának meg annyi, hogy nálatok Colston kb. olyan volt és még ma is olyan, mint anno Manningnél Wayn v. előtte Harrison, csak neki passzolt szinte, mert nem volt más. Így azért valjuk be lehet teljesíteni a jardokat.
több mint 11 éve
zsozso79
118
Nézz utánna! Azt hiszem 2. évében kb.: 4 meccset játszott, aztán rotyi lett a bokája.
több mint 11 éve
Ja igen és Coltson mögött volt irányító végig.őőő ryan volt huzamosabb ideig sérült? sztem még teljes meccset sem hagyott ki, vagy talán az első v második évében 1-2-t :/ 😊
Nálunk meg Ryan sérülése ideján ne beszéljünk QB-ról, mert azok akik játszottak még cserének is silányak.zsozso79
több mint 11 éve
zsozso79
118
Ja igen és Coltson mögött volt irányító végig.Nálunk meg Ryan sérülése ideján ne beszéljünk QB-ról, mert azok akik játszottak még cserének is silányak.
több mint 11 éve
továbbra sem hiszek a statokban teljes mértékben. colstonnak breese volt, whitenak meg csak a 4. évében jött a rookie ryan... + két évet tolt már le egy másik domináns elkapó mellet. ezek a dolgok döntően befolyásolják az ilyen statokat szvsz. 😊
több mint 11 éve
a colston meg jobb mint white címűbe meg nem megyek belepeachÉn sem megyek bele, egyrészt mert azzal is fair voltam, hogy kiírtam "ha egészséges", de 7 évéből egy sem volt 100%-os. Időarányosan így is 34 yard/év (Colston 1056, Roddy 1090) a különbség köztük, Colston azon kevés WR-ek egyike, aki az első 6 évében átlépte a 6000 yardot. Ha nincs Colston 760 yardos, 11 meccses idénye, akkor jobb számokat is mutatna. Marques 58 TD-t csinál 7 év alatt, Roddy 52-t 8 év alatt. Ahogy mondtam: ha egészséges, Colston jobb. És nem mentem bele mélyebben 😊
Ja igen, és Marquesnak van gyűrűje 😛
Pontosan, Lewis tavaly az egyik legjobb CB volt a ligában.a wr corpot úgy értettem, hogy a kezdők mögött nem nagyon van depth. a lewis watson butler trióból, max butlerben érzem azt, hogy nagy erősítés lehet. aztán legyen is igazam 😀 peachButler csak szeretne magának olyan jó szezont, mint amilyen Lewis-nak kijött tavaly.atapapa
több mint 11 éve
a wr corpot úgy értettem, hogy a kezdők mögött nem nagyon van depth. a lewis watson butler trióból, max butlerben érzem azt, hogy nagy erősítés lehet. aztán legyen is igazam 😀 peachButler csak szeretne magának olyan jó szezont, mint amilyen Lewis-nak kijött tavaly.
több mint 11 éve
a wr corpot úgy értettem, hogy a kezdők mögött nem nagyon van depth. a lewis watson butler trióból, max butlerben érzem azt, hogy nagy erősítés lehet. aztán legyen is igazam 😀 az LT hiány egyértelmű szóval szót sem érdemel 😛 😀 , a colston meg jobb mint white címűbe meg nem megyek bele, mert nagyon fair volt, hogy gyorsan összehasonlítottad juliot is mooreal 😉 egyébként nálunk is van még sötét ló wr, davisből akár ki is jöhet a potenciál. mondjuk ez az egész tök8, payton visszatérésével sztem megint tényezők lesztek a ligában... 😊saints sztem összesen paytonnal erősödöttpeachLewis, Watson és Butler nevében ezt kikérném magamnak 😀
A "WR corp nincs" pedig azért erős, mert ennyi erővel nektek sincs, mivel a két kezdő szint nálunk is meg van (Colston és Moore messze megüti ezt a mércét, Colston ha egészséges jobb is tud lenni, mint White, persze Moore meg messze nem JJ), 3. WR nálatok sincs igazán. Ja igen: Toon még egy percet sem játszott éles NFL meccsen, őt azért ne temessük előre.
Ha azt írtad volna, hogy nincs igazán kezdő szintű LT, egy szót sem szóltam volna 😊
Még egyszer mondom: a tavalyi igazán szar évben, is verni tudtunk titeket a Superdome-ban, annál meg csak jobb csapat tud lenni a Saints.Gyurma Pappa
több mint 11 éve
saints sztem összesen paytonnal erősödöttpeachLewis, Watson és Butler nevében ezt kikérném magamnak 😀
A "WR corp nincs" pedig azért erős, mert ennyi erővel nektek sincs, mivel a két kezdő szint nálunk is meg van (Colston és Moore messze megüti ezt a mércét, Colston ha egészséges jobb is tud lenni, mint White, persze Moore meg messze nem JJ), 3. WR nálatok sincs igazán. Ja igen: Toon még egy percet sem játszott éles NFL meccsen, őt azért ne temessük előre.
Ha azt írtad volna, hogy nincs igazán kezdő szintű LT, egy szót sem szóltam volna 😊
Még egyszer mondom: a tavalyi igazán szar évben, is verni tudtunk titeket a Superdome-ban, annál meg csak jobb csapat tud lenni a Saints.
több mint 11 éve
2. Svitek a Patshez távozott, ha jól tudomAz erősorrend pedig amcsi mánia, mutat valamit, de úgysem ez a lényeg. Arról nem is beszélve, hogy a sérülés faktorral meg soha nem lehet számolni. Majd a 10. héten már lehet számolgatni, hogy ki mit tudhat. Lutri az egész. Nem az ellenfeleket kell nézni, hanem azt, hogy a mi csapatunk milyen. Az offense fasza, a védelem fosti, de ha jól draftolunk, pánikra nincs ok. Nehéz lesz, minden évben nehéz. Az elsődleges cél az, hogy idén megtörjük az NFC South győztesének átkát (egymást követő években még soha nem nyerte meg ugyanaz a csapat a csoportot).
több mint 11 éve
Igazad van Peach, csak azóta a Jets , a Dolphins is erősödött, a Saints, packers, Pats, 49ers négyesről már ne is beszéljünk!1: jets na ne vicceljünk már. nincs futójáték, nincs passzjáték, qb meg sancho 😂 😀 dolphinstól sem vok elájulva, jól építkeznek de kel még nekik szvsz 1-2 év + tannehill 2. éves lesz mint tudjuk. saints sztem összesen paytonnal erősödött, wr corp nincs. velük jelenleg kb. egálban vagyunk. packers szopó, new england meg nemtom, gronk és hernandez is műtét után jön, kérdés milyenek lesznek a 4. héten.... jelenleg ezektől a csapatoktól nem vagyok beszarva 😊
Velünk kapcsolatban pedig sajna eddig csak az jut eszembe, hogy nincs Abraham, Robinson, Greims, Clabo, Swittek, Owens....soroljam még?
És jött helyettük 2- azaz - kettő ember! Ez így sz.r!
Lehet pozitívabban hozzá állni, csak sajna a tények a relativitás talaján tartanak.
A drafton ezek alapján kellene minimum 2 CB, 1 DE, 1 OLB, 1 OT, és még a TE, WR, ...-zsozso79
2. svitekről nemtudom h elment volna, de lehet én vagyok lemaradva
3. az a 2 érkező az 3, gonzo, osi, jackson. ha ez jól sül el no para, ha szarok lesznek nincs miről beszélni... + elfelejted a tavalyi konz draftot + holmes is jó lesz sztem. a hiba forrásnak most reynoldsot gondolom az O falból.
4. olb + de nem kell egyszerre, elég az egyik attól függően h mi lesz az alap felállás 😉
de továbbra is nagy egyetértésben vagyok sonkával, várjuk meg a draftot meg a szeptembert. 😉
szerk: segítek kicsit, sonka az idei menetrendek erősségét másolta be 😉
több mint 11 éve
Tudom és igazad is van,de na kincstári optimizmus😊 Elég nagy boost lenne ha első körben vernénk titeket,az a siker olyan lökést adna a csapatnak ami a BYE -ig is kitarthat.BYE weekre 4-1-gyel kéne menni legrosszabb esetben.Az utolsó 4meccsből 3 elég gyilkos.KennyAranyos. A 3-2 is kiváló eredmény lenne. Azért ez a Saints nem a tavalyi Saints lesz, és ha csak 2008 óta nézzük, akkor is 7-3 az állás a Saints javára, és abból is egy kihagyott FG-s OT győzelem volt csak a Superdome-ban. A tavalyi ratyi évben is tudtunk nyerni otthon. De ezt már 1000-szer leírtam, csak gondoltam érdemes ismételni.
A Patriots ellen soha nem könnyű, a másik három nyerhetőnek tűnik. Mondjuk csak úgy mondom, hogy a Rams tavaly oda-vissza verte 9erst, 2010-ben meg a Saints home fieldjét vették el, egy 2-14-es szezonjuk 6 hetében.Gyurma Pappa
De még messze van még,először legyünk túl egy sikeresnek nevezhető drafton.
több mint 11 éve
Igen shawnka értem, csak ezeket a tavalyi számok+ a holtszezon alapján állították össze.április 19-én? a leginkább.
Szerinted ez mennyire valósághű?zsozso79
az, hogy ezek a csapatok erősödtek, mi pedig gyengültünk, az mennyire valósághű? a draft után nyilván sokkal tisztább lesz már a kép, de jelenleg felesleges ilyenekkel spekulálni, mert még mindig nem a jövő évi kereteket látjuk magunk előtt. főleg a mi esetünkben, hiszen az idei csapat úgy néz ki, hogy igen nagy mértékben szeretne az újoncbörzéről építkezni.
barack kollégám mondta jól. papíron ez igencsak erős, de a tavalyi is az volt. legalábbis az idény kezdete előtt mindenképpen.
több mint 11 éve
A drafton ezek alapján kellene minimum 2 CB, 1 DE, 1 OLB, 1 OT, és még a TE, WR, ...-zsozso79..RB
több mint 11 éve
zsozso79
118
Igen shawnka értem, csak ezeket a tavalyi számok+ a holtszezon alapján állították össze.Szerinted ez mennyire valósághű?
több mint 11 éve
zsozso79
118
Igazad van Peach, csak azóta a Jets , a Dolphins is erősödött, a Saints, packers, Pats, 49ers négyesről már ne is beszéljünk!Velünk kapcsolatban pedig sajna eddig csak az jut eszembe, hogy nincs Abraham, Robinson, Greims, Clabo, Swittek, Owens....soroljam még?
És jött helyettük 2- azaz - kettő ember! Ez így sz.r!
Lehet pozitívabban hozzá állni, csak sajna a tények a relativitás talaján tartanak.
A drafton ezek alapján kellene minimum 2 CB, 1 DE, 1 OLB, 1 OT, és még a TE, WR, ...-
több mint 11 éve
Ez voltnem bántásból, de érted azt, amit írtam?
Ez volt tavaly, de ismétlem : tavaly! Ezek a számok tudod mire valók, hogy kirakják őket az ablakba, mert megnézném, hogy a Saints, Ravens , Broncos mikor lesz ilyen gyenge!Szerintem a legerősebb sorsolás lesz a miénk az évben.zsozso79Toughest 2013 strength of schedules: Carolina (.543), Detroit (.539), NO (.539), St. Louis (.539), Baltimore (.535). Easiest: Denver (.430)shawnka
Tavaly is azt mondta mindenki, hogy persze a Falcons bejutott a rájátszásba, mert milyen gyenge csapatokkal játszott.
Hát azért én sem a Saintsot, sem a Giantst, ..... nem tartom gyengének.
Persze a számok, tudom. Lehet velük okoskodni!zsozso79
több mint 11 éve
zsozso b+ mi nem a jaxonville vagyunk. ok, hogy valszeg erősebbek lesznek az ellfenfelek de mi sem vagyunk gyengék... és még sehol a draft. több pozitív hozzáállást ha kérhetem... 😊Na erre írtam korábban, hogy ez az SB Run dolog nem túl életszerű idén. Pláne a holtszezonbeli történések okán.zsozso b+ mi nem a jaxonville vagyunk. ok, hogy valszeg erősebbek lesznek az ellfenfelek de mi sem vagyunk gyengék... és még sehol a draft. több pozitív hozzáállást ha kérhetem... 😊
Örüljünk, ha egyáltalán a rájátszás meglesz egy wildcard helyen. Azért a Saints idén tuti jobb lesz mint tavaly + a Panthers is jó lesz szerintem és hát a Bucs se volt szar már tavaly sem. A többi ellenfelünkről ne is beszéljek.
Azért megnézném, hogy hogyan hozták össze ezt a sorsolást így /a kezük szakadna le/.
Szerintem a legerősebb sorsolás lesz a miénk az évben.zsozso79
(megjegyzem tavaly is szezon előtt nehéznek tűnt a schedule, aztán kiderült h csomó csapat gyengébb mint várták, szóval relatíve könnyű menetrend lett belőle )