Atlanta Falcons

32 feliratkozó

több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 14 865 — a new hope (again)

Ez úgy szar ahogy megszületett, decemberben menni Buffaloba meg GB-be parádés lesz...
RGIII is a szezon végére már vszínűleg OK lesz...empty taxi
nah a szezon első fele faszányos, egy 4-1 körüli kezdés benne van. aztán a 9. héttől jön a pokol.. az elsőre kik*rt nehéznek tűnik... 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
zsozso79 Atlanta Falcons 118
Ez volt
Szerintem a legerősebb sorsolás lesz a miénk az évben.zsozso79
Toughest 2013 strength of schedules: Carolina (.543), Detroit (.539), NO (.539), St. Louis (.539), Baltimore (.535). Easiest: Denver (.430)shawnka
Ez volt tavaly, de ismétlem : tavaly! Ezek a számok tudod mire valók, hogy kirakják őket az ablakba, mert megnézném, hogy a Saints, Ravens , Broncos mikor lesz ilyen gyenge!
Tavaly is azt mondta mindenki, hogy persze a Falcons bejutott a rájátszásba, mert milyen gyenge csapatokkal játszott.
Hát azért én sem a Saintsot, sem a Giantst, ..... nem tartom gyengének.
Persze a számok, tudom. Lehet velük okoskodni!
több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
Szerintem a legerősebb sorsolás lesz a miénk az évben.zsozso79
Toughest 2013 strength of schedules: Carolina (.543), Detroit (.539), NO (.539), St. Louis (.539), Baltimore (.535). Easiest: Denver (.430)
több mint 11 éve
zsozso79 Atlanta Falcons 118
Na erre írtam korábban, hogy ez az SB Run dolog nem túl életszerű idén. Pláne a holtszezonbeli történések okán.
Örüljünk, ha egyáltalán a rájátszás meglesz egy wildcard helyen. Azért a Saints idén tuti jobb lesz mint tavaly + a Panthers is jó lesz szerintem és hát a Bucs se volt szar már tavaly sem. A többi ellenfelünkről ne is beszéljek.
Azért megnézném, hogy hogyan hozták össze ezt a sorsolást így /a kezük szakadna le/.
Szerintem a legerősebb sorsolás lesz a miénk az évben.
több mint 11 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 214 — Egyéb témák lakó
Mondjuk csak úgy mondom, hogy a Rams tavaly oda-vissza verte 9erstGyurma Pappa
Az egyik döntetlen lett.vassadi
Igazad van 😊

több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Mondjuk csak úgy mondom, hogy a Rams tavaly oda-vissza verte 9erstGyurma Pappa
Az egyik döntetlen lett.
több mint 11 éve
Én nem véletlenül tippeltem 3-2 mérleget az első öt meccsre. 😊 Kifejtetted helyettem. 😀deadmike
Tudom, nem is neked válaszoltam 😉

több mint 11 éve
deadmike Atlanta Falcons 488 — dirty bird
Már a Denver fórumba is beírtam, de elnézve az első pár hetes schedulet, idén kb minden héten a Broncos lesz a Sport TV képernyőjén... csak remélni tudom, hogy nem lesz igazam. Mondjuk részemről a vízözön, úgyis online nézem a meccseket és azt, amelyiket akarom (vagy mindet: RedZone rulez 😀 )
több mint 11 éve
BYE weekre 4-1-gyel kéne menni legrosszabb esetben.Az utolsó 4meccsből 3 elég gyilkos.Kenny
Aranyos. A 3-2 is kiváló eredmény lenne. Azért ez a Saints nem a tavalyi Saints lesz, és ha csak 2008 óta nézzük, akkor is 7-3 az állás a Saints javára, és abból is egy kihagyott FG-s OT győzelem volt csak a Superdome-ban. A tavalyi ratyi évben is tudtunk nyerni otthon. De ezt már 1000-szer leírtam, csak gondoltam érdemes ismételni.

A Patriots ellen soha nem könnyű, a másik három nyerhetőnek tűnik. Mondjuk csak úgy mondom, hogy a Rams tavaly oda-vissza verte 9erst, 2010-ben meg a Saints home fieldjét vették el, egy 2-14-es szezonjuk 6 hetében.Gyurma Pappa
Én nem véletlenül tippeltem 3-2 mérleget az első öt meccsre. 😊 Kifejtetted helyettem. 😀
több mint 11 éve
BYE weekre 4-1-gyel kéne menni legrosszabb esetben.Az utolsó 4meccsből 3 elég gyilkos.Kenny
Aranyos. A 3-2 is kiváló eredmény lenne. Azért ez a Saints nem a tavalyi Saints lesz, és ha csak 2008 óta nézzük, akkor is 7-3 az állás a Saints javára, és abból is egy kihagyott FG-s OT győzelem volt csak a Superdome-ban. A tavalyi ratyi évben is tudtunk nyerni otthon. De ezt már 1000-szer leírtam, csak gondoltam érdemes ismételni.

A Patriots ellen soha nem könnyű, a másik három nyerhetőnek tűnik. Mondjuk csak úgy mondom, hogy a Rams tavaly oda-vissza verte 9erst, 2010-ben meg a Saints home fieldjét vették el, egy 2-14-es szezonjuk 6 hetében.

több mint 11 éve
Remek hír: Moore-t letartóztatták tettlegességért. Ez az első rendőrségi ügye, magyar idő szerint ma koraeste lesz a meghallgatása.
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/lgfqqs9su3xcelx7mlv2
Falcons' William Moore arrested on battery charge
Atlanta Falcons safety William Moore was arrested Thursday and charged with simple battery, according to The Atlanta Journal-Constitution.
több mint 11 éve
50 fahrenheit (10 celsius) fok alatt behúzzák a tetőt torontóban, és az elmúlt 40 évben az esetek 90 százalékában hidegebb volt, tehát behúzták a tetőt. Green Bay-ben december 8-án (amikor játszunk) az elmúlt 40 évben átlagosan 25 fahrenheit (-4 celsius) fok volt.
Az első három meccsből a realitás azt mondatja velem, hogy 3-2 lesz a mérleg. A szezon vége tényleg nagyon véres lesz. A karácsonyi 4000+ mérföldes utazgatás SF-be azért kemény lesz.
5 primetime meccs, lehet kelni hajnalban 😀 5 fosti munkanap.
több mint 11 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
Ez úgy szar ahogy megszületett, decemberben menni Buffaloba
empty taxi
Torontoban lesz a meccsetek, ott meg azt hiszem be szokták húzni a tetőt.

több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!

Ez úgy szar ahogy megszületett, decemberben menni Buffaloba meg GB-be parádés lesz...
RGIII is a szezon végére már vszínűleg OK lesz...empty taxi
BYE weekre 4-1-gyel kéne menni legrosszabb esetben.Az utolsó 4meccsből 3 elég gyilkos.

több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!

RGIII is a szezon végére már vszínűleg OK lesz...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Animarum Atlanta Falcons 83
2 MNF, 2 SNF, 1 TNF meccset játszunk idén. első meccs egyből Saints idegenben 😀 húdejó 😊 New Englandbe 4. héten megyünk, ott megússzuk a hideget. Green Bayben már nem annyira, 14. hét 😕Buga
Na akkor talán idén többet látjuk őket mint eddig 😀GoFalconsGo
eddig is megnézted a 16 meccset, nem?shawnka
😒" nem sajnos nem sikerült mindet megnéznem bocs érte 😒"
több mint 11 éve
2 MNF, 2 SNF, 1 TNF meccset játszunk idén. első meccs egyből Saints idegenben 😀 húdejó 😊 New Englandbe 4. héten megyünk, ott megússzuk a hideget. Green Bayben már nem annyira, 14. hét 😕Buga
Na akkor talán idén többet látjuk őket mint eddig 😀GoFalconsGo
eddig is megnézted a 16 meccset, nem?
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 846 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Karácsonyra virradóra meg mentek a 49ershez. Szóval ha nyertek a jézuska tényleg kicsit korábban fog jönni. 😊
több mint 11 éve
Animarum Atlanta Falcons 83
Na akkor talán idén többet látjuk őket mint eddig 😀
több mint 11 éve
Buga Atlanta Falcons 435 — Falcons fan
2 MNF, 2 SNF, 1 TNF meccset játszunk idén. első meccs egyből Saints idegenben 😀 húdejó 😊 New Englandbe 4. héten megyünk, ott megússzuk a hideget. Green Bayben már nem annyira, 14. hét 😕

több mint 11 éve
Ezekiel Ansah??
 espn.go.com/video/clip?id=9186590Sugar611
no.
több mint 11 éve
Sugar611 Atlanta Falcons 1 064
Ezekiel Ansah??
 espn.go.com/video/clip?id=9186590
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
 www.livestream.com/atlantafalconsnfl/video?clipId=pla_e64a28c5-9b5c-4d6b-ad5b-a57e7b3ac3a9&utm_source=lslibrary&utm_medium=ui-thumb

több mint 11 éve
Saints szurkoló legyek, ha idén nem robbantunk valami nagy cserét...
Az alábbi cikkben Trader Thomas üzleteit is felsorolják, és idézik Dimmyt: ha van valaki, akit nagyon akarok, meg fogom szerezni. Nos, imádkozzunk, hogy ne legyen ebből egy kiszabott nagy mellényúlás...
 www.ajc.com/weblogs/atlanta-falcons/2013/apr/18/trader-thomas-out-looking-deal/

Számos weboldalt és szurkolói véleményt elolvasva arra jutottam, hogy a "nép" szerint a legvalószínűbb egy tízes vége, húszas eleje feltrade, ahol még ott lehet Rhodes, Trufant, Werner, Ogletree. Utóbbit nagyon hypeolják... van realitása?
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Ha vmi csúszó pass rusherért feljebb kúszunk egy kicsit az úgy OK, szvsz Milliner mögött van vagy 10 olyan CB akinek a beválási vszínűsége kb. azonos, a NT class szintén mély azt találhatunk szintén később, bár a pass rusher needes csapatok esetében szvsz max az Indianapolis (1/24) elé érné meg bemenni, az még úgy reális áron meglehet.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...