Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 11 éve
Ma volt egy kis időm, ezért megnéztem az idei TE -kről készült filmeket, illetve néhány meccset is az NCAA-ből. Őszintén mondom, hogy sok különbség nincs köztük. Rohadt jó mindegyik, ki ezért- ki azért. Szóval amennyiben Dimitroff minden áron akar egy TE-t draftolni - márpedig akar, ezt nyilatkozta -, akkor sem húz mellé, ha csak a 3.-4. körben húznak egyet.Valami hasonlót tartanék én is optimálisnak. A WR mindenképpen need, hiszen JJ és White mögött nincs igazán meghatározó ember. Douglas sérülékeny, nem lát jól a pályán, a route-okat meg nem futja meg pontosan. Aki nekem ígéretesnek tűnik, az Drew Davis. Tavaly játszott egy-két meccsen és nagyon jó kezei vannak, csak nála is a legfőbb probléma, hogy nem futja pontosan az utakat. De ő még fiatal, így látom benne a potenciált, míg Douglasban nem. Nem lepődnék meg, ha akár már a draft után elküldenék őt.
Első nekem a CB, majd az OLB, mivel az idén még hibrid D lesz, utána aztán vagy TE, vagy DE poszt lesz a 3.-4. körben. Bár a DE Osival szerintem ráér a 4.-re.
Tegnap olvastam, hogy Dimitroff szerint egy WR is kell idén - gondolom slot WR-ként - és egy Punt returner sem ártana.
Na erre van 11 pickünk!
Hajrá!!!!zsozso79
több mint 11 éve
zsozso79
118
Ma volt egy kis időm, ezért megnéztem az idei TE -kről készült filmeket, illetve néhány meccset is az NCAA-ből. Őszintén mondom, hogy sok különbség nincs köztük. Rohadt jó mindegyik, ki ezért- ki azért. Szóval amennyiben Dimitroff minden áron akar egy TE-t draftolni - márpedig akar, ezt nyilatkozta -, akkor sem húz mellé, ha csak a 3.-4. körben húznak egyet.Első nekem a CB, majd az OLB, mivel az idén még hibrid D lesz, utána aztán vagy TE, vagy DE poszt lesz a 3.-4. körben. Bár a DE Osival szerintem ráér a 4.-re.
Tegnap olvastam, hogy Dimitroff szerint egy WR is kell idén - gondolom slot WR-ként - és egy Punt returner sem ártana.
Na erre van 11 pickünk!
Hajrá!!!!
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
Roddy White: It's 'Super Bowl or nothing' for 2013 Falcons:aol.sportingnews.com/nfl/story/2013-04-10/roddy-white-2013-falcons-super-bowl-or-nothing-49ers-steven-jackson
több mint 11 éve
www.thefalcoholic.com/2013/4/10/4206790/nfl-draft-pick-number-30-atlanta-falconsKis történelem az 1/30-as pickről, eddig 1x húztunk tt, akk egy bizonyos Patrick Kerneyt választottunk, egy hasonló kaliberű pass rusherrel idén is kiegyeznék 😊
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
Brian Banks:sportsillustrated.cnn.com/nfl/news/20130409/brian-banks-atlanta-falcons/?sct=hp_t11_a3&eref=sihp
több mint 11 éve
Sztem még nincs hivatalos álláspont. Ugye év végén arról volt szó h átállunk, aztán nemrég meg arról szóltak a hìrek h mégse inkább vmi hibridd D lesz.. a magam részéről utòbbinak örülnék jobban, akkor talán a DT poszt nem olyan ordas nagy need, csak depth kellene, ellenben egy 3-4es noseal. Werner faja volna de én sem hinném h leesik hozzánk. Akkor már nagyon talán jarvis jones. Mondjuk annak örülnék nyìlván a legjobban ha az egyik rookienk aki a Dbe jön szólna akkorát mint anno matthews v JPP pl. 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
az nfl.com-os mockban olvastam. de most maradunk 4-3ban, nem?? vagy csak 1 évre??mit szólnátok Bjoern Wernerhez az első körben??Sugar611Én bírom Wernert, örülnék neki.
Más kérdés h szvsz nem fog bennmaradni 1/30-ra és ő sokkal ink 4-3 DE mint 3-4 OLB.empty taxi
több mint 11 éve
mit szólnátok Bjoern Wernerhez az első körben??Sugar611Én bírom Wernert, örülnék neki.
Más kérdés h szvsz nem fog bennmaradni 1/30-ra és ő sokkal ink 4-3 DE mint 3-4 OLB.
Madden hates me.
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
mit szólnátok Bjoern Wernerhez az első körben??
több mint 11 éve
Bővült a DeCoud-család 😊nem aggódik kicsit? mert ahogy nézegettem a képeket ez a gyerek csuma fehér 😀 viccet félre gratula nekik 😊
empty taxi
több mint 11 éve
Azon gondolkodtam h érdekes h egy év alatt mennyit változik különböző tényezők miatt egy-egy játékos megìtélése. Tavaly bőszen kampányoltam h hozzuk el osit new yorkból. Most meg h jött mégsem vertem a seggem a földhöz örömömben. Remélm rám cáfol és nagyot domborìt majd... 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Zeke Mottát is megnéztük, OK h nincs csere safety, de a védelemben több poszton is a kezdőben is vannak problémák. Az utóbbi években rendre egy kezdő tapasztalattal rendelkező veteránt hoztunk 1. számú csere S-nek, lehet idén ezen változtatni akar Dimmy.
Madden hates me.
több mint 11 éve
Bővült a DeCoud-család 😊Madden hates me.
több mint 11 éve
www.thefalcoholic.com/2013/4/7/4193956/john-abraham-could-return
Madden hates me.
több mint 11 éve
Animarum
83
sportgeza.hu/sport/nfl/2013/04/07/artatlanul_ult_5_evet_most_profi_lehet/KennySzánalmasak az ilyen nők csak a pénz miatt tönkre tette egy ember életét. Én vissza fizettettem volna vele mindent az tuti de fel tud idegesíteni az ilyen
több mint 11 éve
Eddig mindenki Holmes-t mondta meg D. Orlando Ledbetter azért eléggé insider újságíró. Persze ez a kérdés gyaníthatóan majd a TC-ben dől el 😊Nem hivatalos DC: www.ajc.com/weblogs/atlanta-falcons/2013/apr/05/depth-chart-holmes-projected-start-rt/empty taxiFox Sports South thinks Mike Johnson "could be the favorite" to start at right tackle for the Falcons this season.6atos
Új vizitálók:
- 2 RB Johnathan Franklin és Stepfan Taylor
- 1 TE Gavin Escobar
- 2 DE Datone Jones és Cornelius Washington
- 2 CB Leon McFaddem és Jamar Taylor
- 2 C Brian Schwenke és Dalton Freeman, róla nincs ismertető itt az oldalon, így mellékelek egy angol anyagot róla, 7. kör-UDFA kaliberű arc jelenleg.
Kell depth az OL-be ezért nézegetjük a C-ket, bár Schwenke lehet kezdeni jönne és akk Hawley lenne az 1. számú interior OL csere, a CB egyértelmű need, a másik 3-nál (pass rusher, futó, tight end) meg ugye veteránok vannak a DC élén, kell az utánpótlás.
Madden hates me.
több mint 11 éve
Nem hivatalos DC: www.ajc.com/weblogs/atlanta-falcons/2013/apr/05/depth-chart-holmes-projected-start-rt/empty taxiFox Sports South thinks Mike Johnson "could be the favorite" to start at right tackle for the Falcons this season.
több mint 11 éve
The New Orleans Times-Picayune expects the Saints to "ponder" free agent John Abraham.The Saints were one of the first teams connected to Abraham shortly after his release from the Falcons, and a source told beat writer Larry Holder the team would consider signing the 35-year-old once the market cooled. We're at that stage. The Saints finished tied for 25th in sacks last season with 30.
több mint 11 éve
Nem hivatalos DC: www.ajc.com/weblogs/atlanta-falcons/2013/apr/05/depth-chart-holmes-projected-start-rt/
Madden hates me.
több mint 11 éve
A TE azért koránt sem premier poszt, utoljára Gresham volt 1. körös (2010 1/21) és az utóbbi 10 évben TOP20-ban csak Pettigrew (2009 1/20), Vernon Davis (2006 1/6) és Kellen Winslow (2004 1/6) kelt el.beszél a jövő évi draft pickünkről is Austin Seferian-Jenkins-ről!! 😊Sugar611de ha tényleg olyan kurvajó, mint ahogy állítjátok, akkor úgyse fog lecsúszni az első kör végéig.kaszo
Madden hates me.
több mint 11 éve
beszél a jövő évi draft pickünkről is Austin Seferian-Jenkins-ről!! 😊Sugar611de ha tényleg olyan kurvajó, mint ahogy állítjátok, akkor úgyse fog lecsúszni az első kör végéig.
több mint 11 éve
Falcons' 2013 preseason schedule: Aug. 8 vs Cincy; Week 2 at Baltimore; Week 3 at Tennessee; Aug. 29 vs. JacksonvilleshawnkaJól olvastam, hogy az első meccset adni fogja az ESPN?
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 11 éve
zsozso79
118
www.thefalcoholic.com/2013/4/5/4182772/chronicling-thomas-dimitroffs-misstepsLe tudná nekem valaki ezt fordítani érthetően? Sajnos a Google fordít egy kalap sz.r.
Utóbbi hetek legjobb írása az oldalon.Abszolút van benne igazság.Kenny
Köszi!!!
több mint 11 éve
Amikor középső körös draftpickek miatt cinkelnek egy GM-et az nálam azt jelzi h nagyon jó munkát végez.
Madden hates me.