Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 12 éve
mondjuk a lábát fogdosta...peachjaah, meg kocsin vitték el... :S
több mint 12 éve
mondjuk a lábát fogdosta...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
valami jó hír ? Keanoelvileg csak kificamodott a könyöke. ezen a szinten nem hiszem, hogy ez komolyan hátráltatná a továbbiakban.
több mint 12 éve
Nagy bánatunkban nem gratuláltunk. Gratula ügyesek voltatok!
több mint 12 éve
ne sajnáld tőlük azt a 19-0-t 😛igen, lassan jó lenne ha valaki beárazna minket. legkésőbb a saints sztem is megteszi.peachde nem az. kell egy józanító tasli, hogy érezzék a srácok, hogy nem verhetetlenek.shawnka
több mint 12 éve
szerintem már most kezdjünk el gyúrni, pihenni, az első PO győzelemre/ért. ha most nem 7-0 lenne, nem érdekelne az alapszakasz. 😀
több mint 12 éve
Nem az 1. hely ahol látom a winningest kifejezést, szal sztem van ilyen.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
sztem meg elnézve a csapatok formáját akikkel eddig játszottunk akkor jó indulattal is közepesnek mondhatjuk a sorsolásunkat. várom már, hogy egy jó csapattal is találkozzunk, és ez lesz a saints akitől sztem is kikapunk így megkapjuk a kijózanító taslit, ill. kiderül h nem vagyunk még elég jók jelenleg, így szorgalmasan dolgozni kell a bajok kijavításán.szerk. kb ugyanarról beszéltünk, csak kicsit máshogy 😊
több mint 12 éve
igen, lassan jó lenne ha valaki beárazna minket. legkésőbb a saints sztem is megteszi.peachde nem az. kell egy józanító tasli, hogy érezzék a srácok, hogy nem verhetetlenek.
több mint 12 éve
igen, lassan jó lenne ha valaki beárazna minket. legkésőbb a saints sztem is megteszi.
több mint 12 éve
kéne egy pofon. jövő héten a Dallast eltesszük, utána viszont Saints, NOLA-ban. az L lesz. ezen kívül max. 2 vereséget látok még (NY + DET/TB)
több mint 12 éve
Azért ne túlozzunk, a PO teljesen más, ezt az utóbbi években többször is megtapasztaltuk. Plusz azért a Niners meg a Bears védelem sem éppen leányálom, emelett ha a Packers bejut már most mondom h fosok tőlük.gyors konklúzió:Nem is kell több. Most szurkoljunk, hogy szopjon a Giants, szerintem az egyetlen komolyan vehető ellenfelünk idén. Nagypofájú kijelentés, de Matty mai játékával egyre több igazságtartalma lesz.berger90
still undefeated... 😊Zsoca
Madden hates me.
több mint 12 éve
bergerdani
4 913
gyors konklúzió:Nem is kell több. Most szurkoljunk, hogy szopjon a Giants, szerintem az egyetlen komolyan vehető ellenfelünk idén. Nagypofájú kijelentés, de Matty mai játékával egyre több igazságtartalma lesz.
still undefeated... 😊Zsoca
Mindig jövőre
több mint 12 éve
azt se tudom ki az, remélem peters hozza magávala várt javulást 😊
több mint 12 éve
Peters aktiválva az 53-as keretbe!Ezért Terrence Johnsont vágtuk ki.
Madden hates me.
több mint 12 éve
Roddy White has 0 TD on the road this season but 4 at home. Julio Jones mirrors that...4 TD on road, 0 at home😀
több mint 12 éve
WR Harry Douglas has been ruled out of Sunday's game at Philadelphia.Picsaf@sz!
Madden hates me.
több mint 12 éve
Sugar611
1 064
Falcons Stadium:www.stadiumsofprofootball.com/future/FalconsStadium.htm
több mint 12 éve
PFF OL rangsorban 12.-ek vagyunk, kb. reális.www.profootballfocus.com/blog/2012/10/24/offensive-line-rankings/2/
Madden hates me.
több mint 12 éve
Tavaly PO. 😊Rátok fogadtam, bocs. Eddig egyszer fogadtam rátok 😊Gyurma PappaMikor? 😀
(a bountys poén miatt itt egy elnézést kérek, de akkora ziccer volt, hogy nem hagyhattam ki 😛 )shawnka
(nopara, ült a poén)
több mint 12 éve
Rátok fogadtam, bocs. Eddig egyszer fogadtam rátok 😊Gyurma PappaMikor? 😀
(a bountys poén miatt itt egy elnézést kérek, de akkora ziccer volt, hogy nem hagyhattam ki 😛 )