Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 12 éve
bergerdani
4 913
Egész biztos vagyok benne, hogy Millert nem ereszti a Steelers.biza, Eifertre menjen az első kör, másodikban futót várok.shawnkaSok jó TE-nek jár le a szerződése, Fred Davis, Keller, Heath Miller, lehet FA-n oldanám meg és hoznék vmi freak pass rushert akár feltrade árán is az 1. körben.empty taxi
Mindig jövőre
több mint 12 éve
biza, Eifertre menjen az első kör, másodikban futót várok.shawnkaSok jó TE-nek jár le a szerződése, Fred Davis, Keller, Heath Miller, lehet FA-n oldanám meg és hoznék vmi freak pass rushert akár feltrade árán is az 1. körben.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
biza, Eifertre menjen az első kör, másodikban futót várok.
több mint 12 éve
no para, ledraftoljuk Montee Ballt, collegeban is Ewing meg Konz takarított előtte kifejezetten eredményesen
Madden hates me.
több mint 12 éve
bergerdani
4 913
Jobb a Bears pontkülönbsége?de előtte még nyerjen ma a Texans!!Sugar611jövőhéten jön a Cards jó lenne egy önbizalom visszanyerő győzelem 😀 Buganem akarom elkiabálni, de azoknak annyira szar a fala, hogy ilyen turnover gyár védelemmel csodálkoznék ha nem nyernénk...peach
Mindig jövőre
több mint 12 éve
Sugar611
1 064
de előtte még nyerjen ma a Texans!!jövőhéten jön a Cards jó lenne egy önbizalom visszanyerő győzelem 😀 Buganem akarom elkiabálni, de azoknak annyira szar a fala, hogy ilyen turnover gyár védelemmel csodálkoznék ha nem nyernénk...peach
több mint 12 éve
jövőhéten jön a Cards jó lenne egy önbizalom visszanyerő győzelem 😀 Buganem akarom elkiabálni, de azoknak annyira szar a fala, hogy ilyen turnover gyár védelemmel csodálkoznék ha nem nyernénk...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
jövőhéten jön a Cards jó lenne egy önbizalom visszanyerő győzelem 😀
több mint 12 éve
Sugar611
1 064
akkor nem marad más mint Norwood vissza!! 😀hell noshawnkautána gugliztam. Ryan Grantet szerintem meg lehetne próbálni?!amúgy nincs valami értékelhető Free Agent RB??Sugar611én nemtok róla...peach
en.wikipedia.org/wiki/Ryan_GrantSugar611
több mint 12 éve
bergerdani
4 913
"At 8-1, still the best record in the NFL. Still playoff-bound. Just ignore ESPN and Saints fans for the next few days." (falcoholic twitter)a vége tetszett. túlélési javaslat 😀
Mindig jövőre
több mint 12 éve
hell noutána gugliztam. Ryan Grantet szerintem meg lehetne próbálni?!amúgy nincs valami értékelhető Free Agent RB??Sugar611én nemtok róla...peach
en.wikipedia.org/wiki/Ryan_GrantSugar611
több mint 12 éve
sztem mindkettő hibája, a fal nagyon kevés ideig nyit lyukat a futónak, Turner pedig kiégett és olyan lassan ér oda a blokkokhoz mint öreganyám. ha lenne egy AP vagy Foster képességű futónk ők még odaérnének, Burni már nem.azért az ne feledjük, hogy a futáshoz fal is kell. oké, hogy pass protectionben feljavultak a srácok, de középen továbbra is ugyanolyan képtelenek értékelhető lyukakat nyitni. nem csak Turner hibája ez, mert látszik rajta, hogy ő ugyanúgy belesprintel az ütközésekbe, és kihajtja magából azt, amit tud.shawnkadahl kivételével ugyanez a fal van 5 éve... 5 év alatt csak nem hülyültek el teljesen... :/
amúgy direkt figyelem, az a baj, hogy nem csak akkor rombol bele a védelembe ha a fal enm nyit neki lyukat, hanem akkor is ha esetleg B lyukon, vagy szélen, vagy egy cutbackkel a másik oldalon tudna futni... gyakorlatilag semmi egyéni extra a meglévő szarhoz.peach
több mint 12 éve
Sugar611
1 064
utána gugliztam. Ryan Grantet szerintem meg lehetne próbálni?!amúgy nincs valami értékelhető Free Agent RB??Sugar611én nemtok róla...peach
en.wikipedia.org/wiki/Ryan_Grant
több mint 12 éve
amúgy nincs valami értékelhető Free Agent RB??Sugar611én nemtok róla...
több mint 12 éve
azért az ne feledjük, hogy a futáshoz fal is kell. oké, hogy pass protectionben feljavultak a srácok, de középen továbbra is ugyanolyan képtelenek értékelhető lyukakat nyitni. nem csak Turner hibája ez, mert látszik rajta, hogy ő ugyanúgy belesprintel az ütközésekbe, és kihajtja magából azt, amit tud.shawnkadahl kivételével ugyanez a fal van 5 éve... 5 év alatt csak nem hülyültek el teljesen... :/
amúgy direkt figyelem, az a baj, hogy nem csak akkor rombol bele a védelembe ha a fal enm nyit neki lyukat, hanem akkor is ha esetleg B lyukon, vagy szélen, vagy egy cutbackkel a másik oldalon tudna futni... gyakorlatilag semmi egyéni extra a meglévő szarhoz.
több mint 12 éve
Sugar611
1 064
amúgy nincs valami értékelhető Free Agent RB??
több mint 12 éve
azért az ne feledjük, hogy a futáshoz fal is kell. oké, hogy pass protectionben feljavultak a srácok, de középen továbbra is ugyanolyan képtelenek értékelhető lyukakat nyitni. nem csak Turner hibája ez, mert látszik rajta, hogy ő ugyanúgy belesprintel az ütközésekbe, és kihajtja magából azt, amit tud.
több mint 12 éve
+ matty! aki ilyen rangadón így játszik az mostmár a po-tól sem fogja összeszarni magát+elkapók
+ gonzo!!!!!!!
+ edzői stáb! a félidei videózás után javult fel a D, ezért tudtunk visszajönni a meccsbe
- az első félidőben nem volt védelmünk, 4 támadásból kaptunk 3 TD-t, úgy, hogy a saintsnek összességében 3 first downt kellett megoldania összesen ( abból 2 sikerült )
- a futójáték végképp megdöglött. az egy dolog h a mezőnyben képtelenek vagyunk futni, de az h az end zoneba sem tudunk bebrusztolni kb 6-7 kísérletből teljesen nonszensz. sztem snelling vagy rodgers is meg tudta volna oldani többször is, sajnos úgy néz ki turner ideje lejárt 😕
- a red zoneban volt sztem néhány érthetetlen playhívás
összességében nem kell megilyedni, ettől a javuló saintstől, pláne az első félidei védelemmel nem szégyen kikapni, pláne így. matty mvp forma volt megint, sztem vele nem lesz gond a po-ban. a futójátékkal kell kezdeni valami, legalább annyit, hogy az illúzió meglegyen az ellenben, hogy figyeljen oda a futás elleni védekezésre is....
több mint 12 éve
Rodgers ha 15 carryt kap 1 meccsen akk garantált neki az IR, Snelling valóban kaphatna több érintést, mondjuk ő sosem a sebességéről volt híres...Egész egyszerűen nem megy neki nagy csapatok ellen. Két értékelhető mérkőzése volt idén. Akkor inkább legyen Rodgers, és passzoljunk, a maradék yardokat összehozza ő is.berger90Ki játsszon helyette?Ha van vereség, aminek lehet örülni, akkor ez ilyen. Megjött a pofon, pont időben.shawnkaTurner cut, de sürgősen.berger90
Elismerem árnyéka már önmagának, de nincs megfelelő alternatíva a keretben szvsz. Az idény végén tényleg jogos lesz a cut.empty taxi
Madden hates me.
több mint 12 éve
Sugar611
1 064
jó cut tényleg csak szezon végén legyen, de azért Snellinget megnézhetnénk úgy, hogy több labdát kap!Ki játsszon helyette?Ha van vereség, aminek lehet örülni, akkor ez ilyen. Megjött a pofon, pont időben.shawnkaTurner cut, de sürgősen.berger90
Elismerem árnyéka már önmagának, de nincs megfelelő alternatíva a keretben szvsz. Az idény végén tényleg jogos lesz a cut.empty taxi
több mint 12 éve
bergerdani
4 913
Egész egyszerűen nem megy neki nagy csapatok ellen. Két értékelhető mérkőzése volt idén. Akkor inkább legyen Rodgers, és passzoljunk, a maradék yardokat összehozza ő is.Ki játsszon helyette?Ha van vereség, aminek lehet örülni, akkor ez ilyen. Megjött a pofon, pont időben.shawnkaTurner cut, de sürgősen.berger90
Mindig jövőre
több mint 12 éve
Ki játsszon helyette?Ha van vereség, aminek lehet örülni, akkor ez ilyen. Megjött a pofon, pont időben.shawnkaTurner cut, de sürgősen.berger90
Elismerem árnyéka már önmagának, de nincs megfelelő alternatíva a keretben szvsz. Az idény végén tényleg jogos lesz a cut.
Madden hates me.
több mint 12 éve
3 hete mondtam egy Saints fan barátomnak, hogy csicskán kezdték a szezont, de tuti addigra állnak össze mire velünk játszanak és tessék...igazából nem vertük meg magunkat, nem voltak jobbak ez egy ilyen meccs volt. de a végén többször is megnyerhettük volna, de mindig nem jöhet ki nekünk a lépés, majd a PO-ban.
több mint 12 éve
bergerdani
4 913
Ha van vereség, aminek lehet örülni, akkor ez ilyen. Megjött a pofon, pont időben.shawnkaÍgy van, ráadásul egy alig-vereség. Megmutatta, mit tudnak a srácok erős nyomás alatt, ami a playoffban óriási előny lesz. Turner cut, de sürgősen.
Mindig jövőre
több mint 12 éve
Sugar611
1 064
ha a futójátékkal nem kezdünk SÜRGŐSEN valamit akkor az erősebb csapatok ellen b@szhatjuk!!!!!!!!!! egyszerűen SZÁNALOM!!