Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 12 éve
Ha van vereség, aminek lehet örülni, akkor ez ilyen. Megjött a pofon, pont időben.
több mint 12 éve
bergerdani
4 913
ezek már unalmasak 😀 BugaFirst World Falcons Fan Problem 😀
Mindig jövőre
több mint 12 éve
régen vártam már ennyire kezdőrúgást. pláne, hogy a múlt heti virrasztós buli kimaradt, szabályosan ki vagyok éhezve 😀 am. bukjunk inkább a jövő héten ... 😀peachnem lenne jó a szám íze ha kikapnánk de nem bánkódnék miatta, idén belefér, PO győzelmet akarok már, ezek már unalmasak 😀
több mint 12 éve
régen vártam már ennyire kezdőrúgást. pláne, hogy a múlt heti virrasztós buli kimaradt, szabályosan ki vagyok éhezve 😀 am. bukjunk inkább a jövő héten ... 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
én ezt se tudtam, hogy ki az a kretén 😀www.youtube.com/watch?v=MO9mBXUCqh4&feature=plcpSchiller olyan mint egy agyhalott, szégyeníti Lofton #50-es mezét... IQ-ja ránézésre mint a zöldpáfrányé 70-es... 😊
14:45-től 😀Kenny
6atos
több mint 12 éve
www.youtube.com/watch?v=MO9mBXUCqh4&feature=plcpSchiller olyan mint egy agyhalott, szégyeníti Lofton #50-es mezét... IQ-ja ránézésre mint a zöldpáfrányé 70-es... 😊
14:45-től 😀Kenny
több mint 12 éve
végülis ezt még én is megértettem 😀 😀azért thx 😉
több mint 12 éve
Madden abszolút korrekt volt, lenyilatkozta h mind csapatként, mind támadó- mind védőoldalon, mind ST-ben jó csapatunk van, de nem adná még oda nekünk a SB-t. Maximálisan igaza van.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
ha valakinek van energiája, 1-2 mondatban zanzásíthatná az ilyen cikkek lényegét, mert szégyen,nem szégyen vannak még ilyen proletárok mint én, akiknek az angolja max annyira elég, hogy ne halljon éhen külföldön... 😀
több mint 12 éve
Egy kis Konz, McClure és Clabo is dicséri: blog.atlantafalcons.com/jayadams/2012/11/09/leap-of-faith-in-konz-not-far/
Madden hates me.
több mint 12 éve
8-0 stat, nem érdemes kockáztatni h rásérüljön, csak akkor jöjjön vissza ha már 110% fitt!spoon lesz már? Janek"Smith says Weatherspoon's injury is not more serious than he thought but he will NOT play in Sunday's game" (Jay Adams, twitter)
nem örülök, mert hétfőn k jó volt a futójátékuk...berger90
több mint 12 éve
bergerdani
4 913
spoon lesz már? Janek"Smith says Weatherspoon's injury is not more serious than he thought but he will NOT play in Sunday's game" (Jay Adams, twitter)
nem örülök, mert hétfőn k jó volt a futójátékuk...
Mindig jövőre
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Falcons galéria: sportsbroadway.net/csapat.php?id=1074&sid=4&mid=61
több mint 12 éve
Polite cut, Mike Cox is back. Chris Polian meg gyűjti a szemetét, leigazoltuk PS-be Jacques McClendon guardot, akit 2010-ben ő draftolt a Coltsba a 4. körben
Madden hates me.
több mint 12 éve
Reynolds IR, Philipkeith Manley aktiválva PS-ről
Madden hates me.
több mint 12 éve
Ezzel a rövid írással szeretnék köszönetet mondani mindenkineksteelers.hu/the-pink-month-completion/
több mint 12 éve
Ebbe eddig bele se gondoltam:pedig a szezon előtt nehéznek tűnt a sorsolás, aztán akiket mindenki jónak gondolt ótvar szarok lettek 😀
The New York Giants are the only team remaining on the #Falcons schedule with a winning record.empty taxi
több mint 12 éve
Ebbe eddig bele se gondoltam:The New York Giants are the only team remaining on the #Falcons schedule with a winning record.
Madden hates me.
több mint 12 éve
The Falcons expect to have a "good idea" of whether WLB Sean Weatherspoon (ankle) will be available for Week 10 by Wednesday or Thursday.Jerry MRI...
8-0!!!
több mint 12 éve
Igen, de voltak vereségeink is, és mit értünk vele?inkább legyen meg PO-ra a normális kiemelés. ha nem volt elég figyelmeztetés nekik az utolsó 4 meccsből 3-on a szar játék, akkor úgyis mindegy lenne a vereség is. szerintem.Igazából két éve #1 volt a tiétek, és szépen ki is vert titeket a #6 Green Bay az első körben. Abban az évben is 4-5 rossz játékkal megnyert meccsetek volt
kaszo
Gyurma Pappa
Középső futásokkal viszont nekem is tele a hócipőm, de már tavaly is a falra másztam tőle, amikor viszonylag jobban ment Turnernek, most meg végképp.