Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 12 éve
nDRo
1 593
tenk jú a kiigazítástNolan bármi.szabaUPDATE: Spagnulo mellett Mike Nolan még a kiszemelt a DC posztra.shawnkanem akarok szakmázgatni, de Nolan nem 3-4?nDRo
több mint 12 éve
Nálam már vége a búnak 😀 ezen jót mosolyogtam 😀 csak hogy kicsit vidámabban érezzük már magunkat 😊http://www.youtube.com/watch?v=11TUalz8-es&feature=related
Minden esetre Ryan jobban gitározik mint irányított vasárnap 😛 😀 Spoon meg egy állat a végén 😀
több mint 12 éve
ne haragudj, nem beszéltem róla senki szakmabelivel, vasárnap óta a tudásomban sem vagyok biztos, így inkább nem válaszolnék. kérdezzük meg az elemezgetés és a szakmázgatás jogosan koronázott királyát! 😀UPDATE: Spagnulo mellett Mike Nolan még a kiszemelt a DC posztra.shawnkanem akarok szakmázgatni, de Nolan nem 3-4?nDRo
több mint 12 éve
szaba
10 543
Nolan bármi.UPDATE: Spagnulo mellett Mike Nolan még a kiszemelt a DC posztra.shawnkanem akarok szakmázgatni, de Nolan nem 3-4?nDRo
több mint 12 éve
nDRo
1 593
UPDATE: Spagnulo mellett Mike Nolan még a kiszemelt a DC posztra.shawnkanem akarok szakmázgatni, de Nolan nem 3-4?
több mint 12 éve
UPDATE: Spagnulo mellett Mike Nolan még a kiszemelt a DC posztra.
több mint 12 éve
Akkor nem csak szerintem van az, hogy nem láttam benne azt, amiért annak említik, ami nem? 😀szabaahogy mondod punky
idei ittléte sem volt különösebben indokolt, de lelépésével csak jót tett nekünk. a Jaguarsnak meg úgyis mindegy, mert MJD-nek lényegtelen ki mondja, hogy fusson.
több mint 12 éve
szaba
10 543
Akkor nem csak szerintem van az, hogy nem láttam benne azt, amiért annak említik, ami nem? 😀rosszabbat biztos nem 😀shawnkaÁllítólag kinéztük magunknak Spagnulót VanGorder helyére. Szerintem ez király.shawnkaSpags ütne. Sztem simán lehet találni Mularkey szintű OC-t is.szaba
több mint 12 éve
rosszabbat biztos nem 😀Állítólag kinéztük magunknak Spagnulót VanGorder helyére. Szerintem ez király.shawnkaSpags ütne. Sztem simán lehet találni Mularkey szintű OC-t is.szaba
több mint 12 éve
szaba
10 543
Állítólag kinéztük magunknak Spagnulót VanGorder helyére. Szerintem ez király.shawnkaSpags ütne. Sztem simán lehet találni Mularkey szintű OC-t is.
több mint 12 éve
Állítólag kinéztük magunknak Spagnulót VanGorder helyére. Szerintem ez király.
több mint 12 éve
DC-nek meg Del Rio 😛Nagyon simán benne van a pakliban, hogy új OCnek Dirk Koetter jönne tölünk.iktriada 2 koord. minusz elég vszínű volt, simán benne van h a kövi szezon egy átmeneti év lesz... :/peachez sztem bőven attól függ hogy kik lesznek felvéve a pótlásukra 😊Buga
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Nagyon simán benne van a pakliban, hogy új OCnek Dirk Koetter jönne tölünk.a 2 koord. minusz elég vszínű volt, simán benne van h a kövi szezon egy átmeneti év lesz... :/peachez sztem bőven attól függ hogy kik lesznek felvéve a pótlásukra 😊Buga
több mint 12 éve
a 2 koord. minusz elég vszínű volt, simán benne van h a kövi szezon egy átmeneti év lesz... :/peachez sztem bőven attól függ hogy kik lesznek felvéve a pótlásukra 😊
több mint 12 éve
nem szeretném ha átállnánk 3-4re. most ugye az elmúlt pár éve ez a divat, semmiben sem szeretek beállni a sorba, szeretem h mi 4-3at védekezünk, ráadásul idén nem is rosszul szvsz. amúgy sem ideális rá a játékosállomány szvsz. (bár nem nagyon értek hozzá)a 2 koord. minusz elég vszínű volt, simán benne van h a kövi szezon egy átmeneti év lesz... :/
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
vélemények??Hiba.
http://bloggingdirty.com/2012/01/10/would-a-switch-to-the-3-4-be-a-good-move-for-the-falcons/Sugar602
43-hoz is kicsi a védőfal közepe. Egyetlen játékosotok sincs, aki köré lehetne 34-es védőfalat építeni. 43-as endből 34-es OLB vagy bejön vagy nem, de semmi sem utal rá, hogy ezt a kockázatot itt a hatékonyság miatt feltétlenül vállalni kellene. Egyedül a Lofton 'spoon párost lehetne gondolkodás nélkül átvenni bármely 34-es csapatnak, de minek, amikor ők a 43-ban is nagyon jók.
több mint 12 éve
Mondjuk ha már Brees szóba került, ő pont a 3-4 ellen szokott szarul játszani. Mondjuk kétlem, hogy csak őt néznék, amikor D-t építenek 😊vélemények??Peters kicsi nose-nak szvsz 1ébként OK a cikk, bár Jerryről anno a draft idején mindenki szajkózta h alkalmatlan 3-4-re. Mondjuk Nolant mindig is kissé overrated szakinak tartottam, brutál aggresszív védelmet épít mindenhol, de abban a divben ahol van egy Brees, aki blitz olvasásban a liga talán legjobbja nem biztos h ő a megoldás. Manigni meg 1 évig volt DC akkor a Pats D pontokban 17., yardokban 26. lett...empty taxi
http://bloggingdirty.com/2012/01/10/would-a-switch-to-the-3-4-be-a-good-move-for-the-falcons/Sugar602
több mint 12 éve
vélemények??Peters kicsi nose-nak szvsz 1ébként OK a cikk, bár Jerryről anno a draft idején mindenki szajkózta h alkalmatlan 3-4-re. Mondjuk Nolant mindig is kissé overrated szakinak tartottam, brutál aggresszív védelmet épít mindenhol, de abban a divben ahol van egy Brees, aki blitz olvasásban a liga talán legjobbja nem biztos h ő a megoldás. Manigni meg 1 évig volt DC akkor a Pats D pontokban 17., yardokban 26. lett...
Madden hates me.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
vélemények??http://bloggingdirty.com/2012/01/10/would-a-switch-to-the-3-4-be-a-good-move-for-the-falcons/
több mint 12 éve
2 koordinátor minusz, ha Smithnek nem sikerül normálisakat hozni ebbe ő is belebukhat.
Madden hates me.
több mint 12 éve
Köszönjetek el Mularkeytól. Ő lett az új HCnk... Bár nagyon nem hiszek ebben jelenleg, de remélem hoz annyi sikert nekünk, mint a tölünk jött Smithey nektek.Bár gyűjtöttem(meg láttam pár Atlanta meccset a Smithey érában) már infókat róla, azért örömmel venném, ha 1-2 Falcons szurkoló megírna a véleményét róla a Jags csapattopikba. Előre is köszönöm.
több mint 12 éve
Én is őt szeretném, benne reménykedem, az ő rendszere kif feküdne a keretnek szvsz. Igazából a jelenlegi állományunk (elsősorban a DL miatt) szvsz csakis sebességre épülő 4-3-ra jó....A végén még itt köt ki Raheem Morris.empty taxiez megalapozott gyanú vagy csak tipp? 😀 én nem ellenkeznék ellene 😊Buga
Madden hates me.
több mint 12 éve
A végén még itt köt ki Raheem Morris.empty taxiez megalapozott gyanú vagy csak tipp? 😀 én nem ellenkeznék ellene 😊
több mint 12 éve
A végén még itt köt ki Raheem Morris.
Madden hates me.
több mint 12 éve
én is pont most olvastam 😊 erre csak annyit tudok mondni hogy: Ön a leggyengébb láncszem! Viszlát! 😊Head coach Mike Smith started his Monday news conference with the announcement that defensive coordinator Brian VanGorder has accepted the same position with Auburn University.