Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 13 éve
itt is megkérdezem, mert végülis nektek van. bejött ez az újféle egyszerűbb, ám sokkal faszább körképtípus?
több mint 13 éve
The Falcons are a perfect 5-0 when traveling West since 2008. This streak includes the Birds outscoring opponents 155-72 in dominant fashion.Ritkaság h ennyire menjen vkinek a nyugati parton.
Grat shawnka!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Oké. Fülelek. Már elkezdtem hallgatni.29:20 körülshawnkaitt a hivatalos heti podcast, érdemes meghallgatni. nem csak azért, mert engem is megemlítenek benne 😛Grat. Mikor? iktriad
www.atlantafalcons.com/media-lounge/audio/FalconCast-Falcons-at-Chargers/3e39cc90-2562-4c9a-8860-7e4472292763shawnka
több mint 13 éve
29:20 körülitt a hivatalos heti podcast, érdemes meghallgatni. nem csak azért, mert engem is megemlítenek benne 😛Grat. Mikor? iktriad
www.atlantafalcons.com/media-lounge/audio/FalconCast-Falcons-at-Chargers/3e39cc90-2562-4c9a-8860-7e4472292763shawnka
több mint 13 éve
itt a hivatalos heti podcast, érdemes meghallgatni. nem csak azért, mert engem is megemlítenek benne 😛Grat. Mikor?
több mint 13 éve
itt a hivatalos heti podcast, érdemes meghallgatni. nem csak azért, mert engem is megemlítenek benne 😛www.atlantafalcons.com/media-lounge/audio/FalconCast-Falcons-at-Chargers/3e39cc90-2562-4c9a-8860-7e4472292763
több mint 13 éve
2 (+5) Atlanta Falcons (2-0)atl
Turner még a zsaruk elől sem képes elfutni, mi lesz vele meccs közben?
több mint 13 éve
Mindjárt itt a vasárnap. Nagyon remélem, hogy a sérülések és Balf'Turner ellenére sem fogunk szenvedni a SD ellen. Egy kicsit javul a futás elleni védekezésünk és akkor Rivers úgy fogja dobálni magát, hogy öröm lesz nézni! 😊
több mint 13 éve
Nála egyszerű, a mérleg rangsorol elsősorban, aztán a többi 😛 Márpedig 2–0-ja csak 6 csapatnak van, így tuti a top6 😀majd ha Hörinél is 4. helyen leszünk, akkor már felemelem a fejemet.shawnkaRemélem ő nem dobálja majd úgy a +5/6 és -5/6 pozícióváltozásokat, mint a "hivatalos" ranking, mert az így elég muris. 😊peterk2005

több mint 13 éve
ma olvastam egy ilyet.Reálisan nézve, a harmadik helyen kell(ene) állnunk.KennyLegrosszabb esetben a 6. lesztek, szal onnan már nem olyan meglepő egy 4. sem 😊Wyattmár 4.-ek vagyunk!!semmit nem jelent.
www.nfl.com/news/story/0ap1000000063632/article/nfl-power-rankings-week-3-nfc-west-no-longer-league-joke?campaign=Facebook_Wk3_PRSugar611
majd ha Hörinél is 4. helyen leszünk, akkor már felemelem a fejemet.shawnka
NFL Power Rankings: 1) 49ers, 2) Texans, 3) Falcons.. 30) Browns, 31) Jaguars, 32) U. of Alabama, 33) A kid who plays Madden, 34) Raiders
több mint 13 éve
majd ha Hörinél is 4. helyen leszünk, akkor már felemelem a fejemet.shawnkaRemélem ő nem dobálja majd úgy a +5/6 és -5/6 pozícióváltozásokat, mint a "hivatalos" ranking, mert az így elég muris. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Reálisan nézve, a harmadik helyen kell(ene) állnunk.Legrosszabb esetben a 6. lesztek, szal onnan már nem olyan meglepő egy 4. sem 😊Wyattmár 4.-ek vagyunk!!semmit nem jelent.
www.nfl.com/news/story/0ap1000000063632/article/nfl-power-rankings-week-3-nfc-west-no-longer-league-joke?campaign=Facebook_Wk3_PRSugar611
több mint 13 éve
Legrosszabb esetben a 6. lesztek, szal onnan már nem olyan meglepő egy 4. sem 😊már 4.-ek vagyunk!!semmit nem jelent.

több mint 13 éve
már 4.-ek vagyunk!!semmit nem jelent.
majd ha Hörinél is 4. helyen leszünk, akkor már felemelem a fejemet.
több mint 13 éve
Ryan nagyon jó volt az 1. félidőben(jó lenne Nekünk😊)Grat a Győzelemhez!Manningeket nem bírom...😊
több mint 13 éve
jó volt a meccs. Kicsit idegesített a magyar komment (nem volt pártatlan közvetítés) Dunta azért az elején nem tudta hogy NFL mérkőzésen vesz részt. Egyébként jól játszottunk a futással tényleg kell valamit b@szni ha Turner szabadlábra helyezik....!!!!!
több mint 13 éve
futás elleni védekezés elfogyott tavalyról... dent egyáltalán a pályán volt? peachVolt pályán csak ugye nickel formációnál ő jött le az LB-k közül és azt jól és sokat játszottuk.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
futás elleni védekezés elfogyott tavalyról... dent egyáltalán a pályán volt? dunta meg asante is jó volt szvsz, sőt még pass rush is működött ezer éve először. a pass elleni védekezésünk általam ritkán látott szintre emelkedett így... nagyon tetszik a D egyelőre. még dunta és olyan mint egy CB.az O-ban sztem több van... a futással b*szni kell valamit mert az nem volt konkrétan. julio aludt, szerencsére van még whiteunk meg gonzonk 😊
összességében sztem kontrolláltuk a meccset végig a payton féle első félidei ámokfutás után, én nem izgultam h fordíthat a denver...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Ryan térdelései miatt kaptam ki fantasyben 2 tized ponttal... 😀 innentől mocskos Falcons 😀
több mint 13 éve
a kedvenc kommentem:profootballtalk.nbcsports.com/2012/09/18/michael-turner-jailed-for-dui-hours-after-mnf/cakemixa says: Sep 18, 2012 8:21 AM
jól sikerült az ünneplésGyurma Pappa
Word is he wasn’t very hard to chase down.
ó tekaszo
tombradyswig says:
Sep 18, 2012 8:24 AM
CALL
A
CAB!
When will these idiots get it?!?!?!?!
Sokadszor leírom: egyik kedvencem szerte az nfl-ben Turner, de ez igen nagy baromság volt.

több mint 13 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2012/09/18/michael-turner-jailed-for-dui-hours-after-mnf/cakemixa says: Sep 18, 2012 8:21 AM
jól sikerült az ünneplésGyurma Pappa
Word is he wasn’t very hard to chase down.
ó te
több mint 13 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2012/09/18/michael-turner-jailed-for-dui-hours-after-mnf/jól sikerült az ünneplés