Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 12 éve
mondanám, hogy majd a drafton hozunk embereket, de NINCS pickünk!!Sugar602nem ember kell ide, hanem normális stáb Smitty köré.
több mint 12 éve
. nem egy semmire kellő játékos állománnyal dolgozik és mégis képes szinte nullát kihozni belőlük... Smith remélem keres úgy stábot 😊BugaIgazság szerint, nekem a D játéka tetszett a Nicks TD-n kívül. Bár abban igazad van, hogy összességében egész évben ez is teljesen fantáziátlan volt. Gyakorlatilag végig játszottuk a Cover 2/Cover 3-t, néha meg Spoon vagy Lofton bement blitzre. Mehet ő is felőlem, nem fog hiányozni, a Tampa meg legyen boldog vele.
több mint 12 éve
áhhh...évről-évre gázabb produkcióval rukkolunk elő
több mint 12 éve
Azt majd hozza az új OC 😀mondanám, hogy majd a drafton hozunk embereket, de NINCS pickünk!!Sugar602Kell venni egy PO playbook-ot,ahhoz nem kell pick. 😉
Emberanyag megvan sztem.Bazzani
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nem trollkodásból...de ezt rossz volt nézni.Amadeus91nekünk meg pláne...
több mint 12 éve
mondanám, hogy majd a drafton hozunk embereket, de NINCS pickünk!!Sugar602Kell venni egy PO playbook-ot,ahhoz nem kell pick. 😉
Emberanyag megvan sztem.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 897
Nem trollkodásból...de ezt rossz volt nézni.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
mondanám, hogy majd a drafton hozunk embereket, de NINCS pickünk!!
több mint 12 éve
lehet menni Jacksonville-be. SŐT, én lennék a világ legboldogabb embere, ha eltakarodna innen. egész évben ilyen impotens playbookkal dolgozni, ilyen fasz playeket hívni.. hihetetlen. sokkal több van ebben a támadósorban, amit úgy látszik Mulárki fantáziája nem tudott kiaknázni megfelelően. 4-ből harmadik alkalommal éljük át ugyanezt ismét, elmondhatatlanul rossz érzés.shawnkaAmit már pár hete is mondtam, hogy VanGorder is mehet... nem egy semmire kellő játékos állománnyal dolgozik és mégis képes szinte nullát kihozni belőlük... Smith remélem keres úgy stábot 😊
több mint 12 éve
lehet menni Jacksonville-be. SŐT, én lennék a világ legboldogabb embere, ha eltakarodna innen. egész évben ilyen impotens playbookkal dolgozni, ilyen fasz playeket hívni.. hihetetlen. sokkal több van ebben a támadósorban, amit úgy látszik Mulárki fantáziája nem tudott kiaknázni megfelelően. 4-ből harmadik alkalommal éljük át ugyanezt ismét, elmondhatatlanul rossz érzés.
több mint 12 éve
hahahaha 😀 ne aludj nyitott takaróval este, mert a végén aranyered lesz... 😀 😀azthiszem ez a kérdés vág ide legjobban:menjél inkább a boltba tejszínhabért.shawnka
mi a f*sz volt ez?Ventura
na tegyük félre a viccet. habár nem voltam jelen, de ha az aláírásomba nem vetted volna észre, az atlantának szurkoltam ezen a meccsen.
ez a "mi a f*sz volt ez" úgy gondolom, minden atlantának szurkoló szájából kijöhetne...
több mint 12 éve
áhh, inkább hadjuk.... erre nem voltam felkészülve 😕
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
düh és csalódottság..... 😕Keanoteljesen érthetően... meg is érdemeltük, 2 szaros pontunkat is a Defense szerezte, szép volt Mularkey faszán felkészültél a héten! (bár lehet nem ért rá a lelkem mert utazgatott...)
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
SZÁNALOM!! Ilyen impotens, gyáva embereket...
több mint 12 éve
azthiszem ez a kérdés vág ide legjobban:menjél inkább a boltba tejszínhabért.
mi a f*sz volt ez?Ventura
több mint 12 éve
azthiszem ez a kérdés vág ide legjobban:mi a f*sz volt ez?
több mint 12 éve
kovi470
1 343
Nagyon nagyon drukkolok ma, Jól kell melegíteni a Packers előtt..
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."
www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
Úgy-úgy játszik....Se Turner se Grimes? Kemény.BazzaniTurner játszik, az az edzés utáni lista.shawnka
több mint 12 éve
Se Turner se Grimes? Kemény.BazzaniTurner játszik, az az edzés utáni lista.
több mint 12 éve
lista:a félreértések elkerülése végett:
WR Harry Douglas (groin) DNP LP LP-P
CB Brent Grimes (knee) DNP DNP LP-Q
WR Kerry Meier (groin) DNP LP LP-P
S William Moore (groin) DNP LP LP-P
LB Stephen Nicholas (toe) DNP DNP DNP-D
RB Michael Turner (groin) DNP LP LP-Perrorlacy6
Atlanta: QB John Parker Wilson, WR Kerry Meier, OL Kirk Chambers, C Brett Romberg, DE Cliff Matthews, LB Stephen Nicholas, CB Brent Grimes
több mint 12 éve
Várunk már rá egy ideje 😂 😂 de talán majd most v. majd jövőre. 😂nem feltétlen. Grimes irányába nem igazán mertek dobálni idén, Franks pedig az utóbbi két meccsén picket is szedett. Owens meg most fog 😊shawnkamiért ne lenne biztos? Franks és Owens fog játszani felváltva a helyén.shawnkaLesz is baj bőven..... 😕 😕 😕errorlacy6
Most Duntára fókuszok hányszor fog homályra menni..... 😕 😕 😕 :mad: :mad: :mad:
több mint 12 éve
lista:WR Harry Douglas (groin) DNP LP LP-P
CB Brent Grimes (knee) DNP DNP LP-Q
WR Kerry Meier (groin) DNP LP LP-P
S William Moore (groin) DNP LP LP-P
LB Stephen Nicholas (toe) DNP DNP DNP-D
RB Michael Turner (groin) DNP LP LP-P
több mint 12 éve
Stephan
49
Hajrá Falcons, nagyon drukkolok ma este Nektek!