Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 12 éve
Csodálatos, eddig minden úgy alakult, ahogy azt vártam 😊 éjjel hajrá Dallas, fedett stadionba szeretnénk menni.
több mint 12 éve
Falcons signed TE Tony Gonzalez to a one-year, $7 million contract extension through 2012.:cool: :cool: :cool:
több mint 12 éve
én is most olvastam, öröm bódottág!go packers!
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Gonzo az előbb firkantott alá egy 1 éves szerződéshosszabbítást. Ez igen fasza dolog.shawnka1 évvel halaszthatjuk a pótlását, ez nagyon jó hír, tekintve a rendelkezésre álló draftpickek számát 😊
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Gonzo az előbb firkantott alá egy 1 éves szerződéshosszabbítást. Ez igen fasza dolog.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Aaron nem játszik!! pedig nagyon kéne, hogy a Lions kikapjon...
több mint 12 éve
B.Ú.É.K minden Sólyom drukkernek!!!!!!Kellene az a PO w nagyon! 😀 😀 😀
több mint 12 éve
B.Ú.É.K. minden Sólyomnak.... :cool: Az új évre pedig egy azaz egy db PO győzelmet kívánok...minimum.. 😂
több mint 12 éve
Boldog új évet Falcons fan társaim, vigyázzatok magatokra!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Egyedül Gonzo van benne az Pro Bowl keretben... remélem egyéb elfoglaltság miatt ő se lesz ott 😊
több mint 12 éve
akkor a Lions lesz a 6.
több mint 12 éve
Sziasztok!kérdés: ha nyertek a hétvégén és a Lions veszít, akkor ki lesz az 5. - 6. a wild card helyeken?
THX
és BUÉK
több mint 12 éve
szerintem volt két pozitívuma a meccsnek! az egyik a D, nekem egyre jobban tetszenek így a szezon végére. a másik h csuma részegen néztem... 😂
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Minden realitás meg van benne, én konkrétan tartok tőle.Persze ez csak úgy él ha közben a Saints megveri a Carolina-t 😛 sose becsülj alá egy divízió meccset 😀Bugasose becsülj alá egy divíziómeccset 😛shawnkasose becsüld alá a Rams-et 😀Gyurma Pappa
több mint 12 éve
Persze ez csak úgy él ha közben a Saints megveri a Carolina-t 😛 sose becsülj alá egy divízió meccset 😀sose becsüld alá a Rams-et 😀Gyurma PappaMost nézem van egy olyan variáció is hogy a Rams / 😂 / elveri a 49ers-t...akkor a NO ugrik NFC No.2-re és mi mehetünk Frisco-ba is..... :rolleyes:Keanosose becsülj alá egy divíziómeccset 😛shawnka
több mint 12 éve
sose becsüld alá a Rams-et 😀Most nézem van egy olyan variáció is hogy a Rams / 😂 / elveri a 49ers-t...akkor a NO ugrik NFC No.2-re és mi mehetünk Frisco-ba is..... :rolleyes:Keanosose becsülj alá egy divíziómeccset 😛shawnka
több mint 12 éve
Most nézem van egy olyan variáció is hogy a Rams / 😂 / elveri a 49ers-t...akkor a NO ugrik NFC No.2-re és mi mehetünk Frisco-ba is..... :rolleyes:Keanosose becsülj alá egy divíziómeccset 😛
több mint 12 éve
Most nézem van egy olyan variáció is hogy a Rams / 😂 / elveri a 49ers-t...akkor a NO ugrik NFC No.2-re és mi mehetünk Frisco-ba is..... :rolleyes:
több mint 12 éve
jaaapersze benéztem 😊nem. 😊 mert akkor a Lions 11-5 mi pedig 10-6 és így seed6 és Superdome 😕BugaHa a Lions kikap és mi nyerünk a Tampa ellen...mi vagyunk a 5th seed és akkor a Lions megy NO-ba....nekünk marad a NY/Dallas egyike...speciel nekem ez jobban tetszene mint újra a Szentek ellen..Keanoés ha a Lions nyer és az Atlanta is? 😊 Akkoris Dllasba/NY-ba mentek,nem?bebop
több mint 12 éve
nem. 😊 mert akkor a Lions 11-5 mi pedig 10-6 és így seed6 és Superdome 😕Ha a Lions kikap és mi nyerünk a Tampa ellen...mi vagyunk a 5th seed és akkor a Lions megy NO-ba....nekünk marad a NY/Dallas egyike...speciel nekem ez jobban tetszene mint újra a Szentek ellen..Keanoés ha a Lions nyer és az Atlanta is? 😊 Akkoris Dllasba/NY-ba mentek,nem?bebop
több mint 12 éve
Ha a Lions kikap és mi nyerünk a Tampa ellen...mi vagyunk a 5th seed és akkor a Lions megy NO-ba....nekünk marad a NY/Dallas egyike...speciel nekem ez jobban tetszene mint újra a Szentek ellen..Keanoés ha a Lions nyer és az Atlanta is? 😊 Akkoris Dllasba/NY-ba mentek,nem?
több mint 12 éve
Ha a Lions kikap és mi nyerünk a Tampa ellen...mi vagyunk a 5th seed és akkor a Lions megy NO-ba....nekünk marad a NY/Dallas egyike...speciel nekem ez jobban tetszene mint újra a Szentek ellen..