Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 12 éve
Most akkor hogy néz ki a dolog, a Saints elleni wildcard meccs már biztos? (abban az esetben ha a 49ers behúzza az uccsó meccsét). Számít még, h mit játszik a Packers a Lionsszal?bebopigen, szerintem számít. az Atlanta tie-breakerben a Lions előtt van szerintem
több mint 12 éve
Most akkor hogy néz ki a dolog, a Saints elleni wildcard meccs már biztos? (abban az esetben ha a 49ers behúzza az uccsó meccsét). Számít még, h mit játszik a Packers a Lionsszal?
több mint 12 éve
mintha a "másik" playbookot használnánk 😀shawnkahajnalban felébredtem, és volt két órám melóban indulásig,megnéztem a meccset: olyan érzésem volt sokszor, mintha a 2008-as Saints playbookot elkérte volna Smith Paytontól: amikor futni kellett volna, passzoltatok, amikor passzolni, akkor passzoltatok, de általában vagy oda, ahova mindenki várta, vagy valami nagyon hülye megoldást talált ki a playhívó
Idén két Falcons meccset nem láttam csak, de szerintem ez a csapat jobb, mint a tavalyi túlhype-olt csapat. Most a tavalyi szerencse mennyiség felével (sok példa közül: Tampa ellen nyerni kellett volna, saját területen a Saints ellen OT-ben 4&1-re nekimenni 😉 ), megint simán csoportelsők lehetettek volna.
A helyzet hasonló, amit már kifejtettem Tampánál is (ott minden meccset láttam): nem az idei év rossz, a tavalyi volt nagyon jó. VISZONT, ez volt az alapszakasz. Januárban egy teljesen másik bajnokság kezdődik, és biztos vagyok benne, ha a WC körben a Superdome-ba látogattok, egy teljesen másik csapat ellen kell majd játszanunk.
több mint 12 éve
olyan tétnélküli volt ez az egész meccs, teljesen motiválatlannak is láttam a csapatot. Ryan karriercsúcsnyi 373 yardot hajigált össze, amivel meg lett élete első 4000 yardos szezonja, de ez természeten eltörpül Brees óriása mellett, én is beállok a pacsit osztogatók sorába. mondjuk végig olyan érzésem volt közben, mintha a "másik" playbookot használnánk 😀
több mint 12 éve
Hát ez fürdővíz volt rendesen 😕 sajnos a Tampán kell most bosszút állnunk ezért 😀Szerintem nincs vele semmi gond, ez egy nagyon jó védelem. Ezt megmutatta pl. a 6 héttel ezelőtti meccsen is, és ott még Grimes se volt! A tegnapi meccs ne legyen mérce: az egyik legjobb otthoni csapat vagyunk (idén veretlenek ugye), ráadásul Brees felfokozott állapotban játszott, meg az egész O, úgy együttvéve.
Én vagyok csak úgy vele hogy VanGorder nem tudja a maximumot kihozni ebből a védelemből? én nem lepődnék meg rajta ha szezon végén elbocsájtanánk :/Buga
Nézegetve az egész idényt, az első két hetet kivéve, amikor kicsit szétesett képet mutatott a csapat, a D vereség miatt talán egyszer sem okolható, talán a Green Bay ellen lehetett volna többet kihozni belőlük, de azért nem sok olyan védelem van, aki a GB ellen kibír úgy egy félidőt, hogy az O teljesen reménytelen.
Szerintem jó ez a D, túl jó is, én emiatt nem aggódnék a helyetekben.
több mint 12 éve
Hát ez fürdővíz volt rendesen 😕 sajnos a Tampán kell most bosszút állnunk ezért 😀Szvsz elindult egy folyamat nálunk néhány éve és az idehozott emberanyagot nézve érlelődik bennem a gondolat h mi bizony 1-2 éven belül Tampa 2-zni szeretnénk. A back7 már alkalmas rá, csak még DL nincs hozzá, ezért is blitzelünk idén többet a szokásosnál. Tegyük hozzá h a rush D az már elég jó, komoly pass rush nélkül pedig nem elég a secondarynk a légi veszély megállítására. VanGordernek vannak hibái, de nem rossz szakember, plusz a védelmi átalakítás szvsz még nem ért véget. Ha Dimitroff úgy ítéli meg h a D kész és akk sem javul a pass defense, akk esetleg szóba jöhet a DC csere, de ez idén még korai lenne szvsz.
Én vagyok csak úgy vele hogy VanGorder nem tudja a maximumot kihozni ebből a védelemből? én nem lepődnék meg rajta ha szezon végén elbocsájtanánk :/Buga
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Hát ez fürdővíz volt rendesen 😕 sajnos a Tampán kell most bosszút állnunk ezért 😀Én vagyok csak úgy vele hogy VanGorder nem tudja a maximumot kihozni ebből a védelemből? én nem lepődnék meg rajta ha szezon végén elbocsájtanánk :/
több mint 12 éve
Sajnálom,hogy csak asszisztáltunk Brees előadásához az éjjel.Úgy éreztem elkaphatjuk a Szenteket.Remélem a folytatás jobb lesz.
több mint 12 éve
Ha hozzuk mindkettőt és a Párducok az uccsó meccsen meglepit szereznek NO-ban akkor még a hazai pálya is meglenne...de ez utópia... 😂 / mondjuk akkor mi fogadnánk a Lions-t / Nagyon úgy néz ki hogy NY/ Dallas kirándulás vár ránk a PO-ban..ha csak a GB nem komolytalankodja el a Lions meccset mert Lions W és ma esti zakó esetén irány újra NO... 😉
több mint 12 éve
A ma esti meccs előtt már tudjuk, hogy PO-ban vagyunk!9-7-tel is bent vagyunk!
Már csak az nem mindegy, hogy hány győzelemmel/vereséggel hangolódunk.
Nem lenne rossz, ha nyernénk mind a kettőt! 😊
GO FALCONS!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Boldog Karácsonyt minden Falcons fannak!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
ezt láttátok már??http://www.nfl.com/videos/atlanta-falcons/09000d5d82526770/How-far-can-the-Falcons-fly
több mint 12 éve
Brees sem hangolt rosszul az MNF-re. tökéletes QB rating... 😀nem akarlak elszomorítani, de 304 yardot Brees 3 meccsen nem dobott idén: a Chicago és a hazai TB ellenin, nem igazán kellett játszania, a Rams ellen pedig az elmúlt pár év legrosszabb formáját hozta, olyan meccs 2 évente van 1 😊
ha mákunk van nem ellenünk dönti meg Marion rekordját.Zsoca
a győzelmetek kulcsa nem az lesz, hogy Brees kevés yardot dobáljon (nem fog, mivel futkosni a védelmetek ellen nehéz), hanem hogy a RZ-ban meg tudjátok-e állítani Payton manővereit, és FG-okat kelljen rugdosni...
több mint 12 éve
Brees sem hangolt rosszul az MNF-re. tökéletes QB rating... 😀"csak" 149,2 lett neki 😀
ha mákunk van nem ellenünk dönti meg Marion rekordját.Zsoca
több mint 12 éve
bent vagyunk a PO-ban. a frencsájz életében először, egymás után kétszer! grat srácok! hopp. egyenlőre még mindig nem ahogy nézem.Gonzo, ha hozza a Saints elleni szokásos formáját, akkor simán meglesz.
Brees sem hangolt rosszul az MNF-re. tökéletes QB rating... 😀
ha mákunk van nem ellenünk dönti meg Marion rekordját.
több mint 12 éve
Gonzónak meglesz, Julio éppenhogy le fog maradni erről. De ha nem droppol, akkor átlépi 😀
több mint 12 éve
Van még két meccs, Ryannek 302 yardot kell passzolnia a két meccsen hogy elérje a 4000 yardot, Gonzonak kell 174, Julionak 245 az 1000-hez, Roddy és Turner már átlépte, ha nekik is sikerülne elég ütős kis számok lennének :cool: végül is nem lehetetten 😀
több mint 12 éve
srácok, ott volt egy vigyorgós fej, nem kell komolyan venni. 😊shawnkaén nem vettem komoly 😊
több mint 12 éve
de akkor is rivaly, meg akkor is ezen fog múlni a csoport, mert lehetséges, hogy a #2 is... túl jó csapat a Falcons, hogy ezt könnyen lehessen venni, és aki nem veszi elég komolyan azt a meccset, az elég hülye... ha kikapunk mondjuk most a Vikes ellen, meg kikapunk a MNF-en, és mehetünk a hidegbe, mondjuk a Chicagoba vagy New Yorkba... hát nem leszek boldog...szép. 😀 azért nem vagytok olyan rossz helyzetbenZsocaa Vikes elleni meccset még mi is leszartuk. 😊 pár komment volt max arról a meccsről.dehogy van nagy arcunk, sőt... én konkrétan majd összecsinálom magam, az egész karácsony nem is érdekel 😀Gyurma Pappa
még mindig messze van a Saints ellen meccs. az arcotok pedig nem tudom miért ilyen nagy. 😀 a legutóbbi négy meccsünk ellenetek 3 pontos különbségeket hozott. és az örökranglistán is vezetünk még bőven.Zsoca
több mint 12 éve
srácok, ott volt egy vigyorgós fej, nem kell komolyan venni. 😊
több mint 12 éve
én se értettem, mi alapján is lett nagy az arcunka Vikes elleni meccset még mi is leszartuk. 😊 pár komment volt max arról a meccsről.dehogy van nagy arcunk, sőt... Gyurma Pappa
még mindig messze van a Saints ellen meccs. az arcotok pedig nem tudom miért ilyen nagy. 😀 a legutóbbi négy meccsünk ellenetek 3 pontos különbségeket hozott. és az örökranglistán is vezetünk még bőven.Zsoca
a magyar labdarúgó válogatott erről sokat tudna mesélni 😛a Vikes elleni meccset még mi is leszartuk. 😊 pár komment volt max arról a meccsről.Nem baj, ha valamiből Ti is erőt tudtok meríteni 😀hajdu
több mint 12 éve
mindegy mi lesz a vége. annyi a fontos, hogy a Frisco ne nyerjen, ti meg szépen 2. helyen menjetek be a PO-ba.
több mint 12 éve
szép. 😀 azért nem vagytok olyan rossz helyzetbena Vikes elleni meccset még mi is leszartuk. 😊 pár komment volt max arról a meccsről.dehogy van nagy arcunk, sőt... én konkrétan majd összecsinálom magam, az egész karácsony nem is érdekel 😀Gyurma Pappa
több mint 12 éve
a Vikes elleni meccset még mi is leszartuk. 😊 pár komment volt max arról a meccsről.Nem baj, ha valamiből Ti is erőt tudtok meríteni 😀
több mint 12 éve
a Vikes elleni meccset még mi is leszartuk. 😊 pár komment volt max arról a meccsről.dehogy van nagy arcunk, sőt... én konkrétan majd összecsinálom magam, az egész karácsony nem is érdekel 😀