Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 12 éve
a Vikes elleni meccset még mi is leszartuk. 😊 pár komment volt max arról a meccsről.még mindig messze van a Saints ellen meccs. az arcotok pedig nem tudom miért ilyen nagy. 😀 a legutóbbi négy meccsünk ellenetek 3 pontos különbségeket hozott. és az örökranglistán is vezetünk még bőven.
több mint 12 éve
Minden szavad aranyat ér. 😊 Pontosan ugyanilyen hangulatban vagyok.kicsit elkeserítő azért, hogy az utolsó 11 meccsből csak 2-t nyertünk, és az eddigi 5 MNF-ből meg csak 1-et, de azért a remény hal meg utoljára, tavaly is idegenben nyertünk 😊kaszoEgy kimaradt Hartely FG-vel 😀
Biztos, hogy nagyon kemény hangulatú meccs lesz, és az is biztos, hogy nyerni jön a Falcons, de "papírforma" szerint, egyértelműen a Saints az esélyes azon a meccsen. És ahogy az edzőm mondta annak idején: a papírforma arra való, hogy megboruljon 😊 Én a statisztikák ellenére, óriási izgalommal várom azt a meccset, különösebben nem is izgat a mostani Vikes elleni, akkor se, ha kikapunk. Sőt! Akkor jobb lenne, mert lenne mit bizonyítani a Superdome-ban! 😊Gyurma Pappa
több mint 12 éve
kicsit elkeserítő azért, hogy az utolsó 11 meccsből csak 2-t nyertünk, és az eddigi 5 MNF-ből meg csak 1-et, de azért a remény hal meg utoljára, tavaly is idegenben nyertünk 😊kaszoEgy kimaradt Hartely FG-vel 😀
Biztos, hogy nagyon kemény hangulatú meccs lesz, és az is biztos, hogy nyerni jön a Falcons, de "papírforma" szerint, egyértelműen a Saints az esélyes azon a meccsen. És ahogy az edzőm mondta annak idején: a papírforma arra való, hogy megboruljon 😊 Én a statisztikák ellenére, óriási izgalommal várom azt a meccset, különösebben nem is izgat a mostani Vikes elleni, akkor se, ha kikapunk. Sőt! Akkor jobb lenne, mert lenne mit bizonyítani a Superdome-ban! 😊
több mint 12 éve
idén veretlenek vagyunk hazai pályán. Az IKEA boldog lenne, ha ez a szép sorozat pont rajtatok bukna meg.kicsit elkeserítő azért, hogy az utolsó 11 meccsből csak 2-t nyertünk, és az eddigi 5 MNF-ből meg csak 1-et, de azért a remény hal meg utoljára, tavaly is idegenben nyertünk 😊kaszonem vagyok otthon a történelemben, de ez inkább az elmúlt pár évre tehető h a falcons - saints rivalizálás is kezd egyre nagyobb méreteket ölteni és állandó rangadót szolgáltatni... ? mint pl. egy green bay vs chicago?peachAz a szint még messze van, de az már jelent valamit, ha külön wiki-szócikket pazarolnak rá
http://en.wikipedia.org/wiki/Falcons%E2%80%93Saints_rivalryatapapa
több mint 12 éve
Biermann maradni fog, viszont sokkal kevesebb szerepe lesz. Főleg ha elkezdik használni Cliff Matthewst, de akkor Edwards helye is meg fog inogni 😀shawnka+1, Cliff Matthews a király, remélem jövőre bőven kap lehetőséget. 😊
több mint 12 éve
Biermann maradni fog, viszont sokkal kevesebb szerepe lesz. Főleg ha elkezdik használni Cliff Matthewst, de akkor Edwards helye is meg fog inogni 😀
több mint 12 éve
sőt. az az előtti éveben a legtöbbször volt rotálva a falban.😊tényleg 😀 ezt benéztem 😊fabian.szabi7Mathis tényleg nem lenne hülyeség, de én még talán Biermannnek is megadnám az esélyt kezdőként, hát meddig eröltettük Andersont is a semmiért, megérdemelné a bizonyítási lehetőséget szerintem Biermann isfabian.szabi7tavaly kezdő volt. 😉 tökéletes kiegészítő játékos, akiben benne van néha egy nagy play.
Gonzo tuti nem vonul vissza. kb a legszebb éveit idézi. közel van mostanában folyamatosan a PO. ő nem ennyiért jött ide, úgyh sztem marad..Abraham is valószínű. oké hogy öreg, de még így is magasan a leghasználhatóbb opciónk. ha nagyon drága lenne itt tartani, akkor nyilván ne, de amíg nincs megoldva a pótlása, hatalmas fail lenne elengedni.
Grimes és Lofton végre megérdemel egy jó szerződést. ahhoz képest, amit a csapatnak adnak, bagóért vannak itt.
érdekes lesz, hogyan fogjuk megoldani ezeket a szerződéseket. már nyár végén sem álltunk jól cap space ügyileg.Zsoca
DeCoud-ot is mindenképp megtartanám.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
tényleg 😀 ezt benéztem 😊tavaly kezdő volt. 😉 tökéletes kiegészítő játékos, akiben benne van néha egy nagy play.FA-n a 2 legkomolyabb név az idén 30 Mathis (mondjuk nála még nem is zárom ki h szívesen jönne hozzánk, elvégre atlantai születésű) ill. az idén career seasonben lévő Cliff Avril, mondjuk az a 8 misi ami Abraham jelenlegi fizuja az kb. az alap lenne Avrilnek gyanítom.Mathis tényleg nem lenne hülyeség, de én még talán Biermannnek is megadnám az esélyt kezdőként, hát meddig eröltettük Andersont is a semmiért, megérdemelné a bizonyítási lehetőséget szerintem Biermann isfabian.szabi7
Mondjuk Douglas-szel az a szerencsénk h idén azért rengeteg jó WR lesz FA: Wayne, Welker, V-JAX, D-JAX, Bowe, Colston, Lloyd, Meachem, Manningham...empty taxi
Gonzo tuti nem vonul vissza. kb a legszebb éveit idézi. közel van mostanában folyamatosan a PO. ő nem ennyiért jött ide, úgyh sztem marad..Abraham is valószínű. oké hogy öreg, de még így is magasan a leghasználhatóbb opciónk. ha nagyon drága lenne itt tartani, akkor nyilván ne, de amíg nincs megoldva a pótlása, hatalmas fail lenne elengedni.
Grimes és Lofton végre megérdemel egy jó szerződést. ahhoz képest, amit a csapatnak adnak, bagóért vannak itt.
érdekes lesz, hogyan fogjuk megoldani ezeket a szerződéseket. már nyár végén sem álltunk jól cap space ügyileg.Zsoca
több mint 12 éve
tavaly kezdő volt. 😉 tökéletes kiegészítő játékos, akiben benne van néha egy nagy play.Mathis tényleg nem lenne hülyeség, de én még talán Biermannnek is megadnám az esélyt kezdőként, hát meddig eröltettük Andersont is a semmiért, megérdemelné a bizonyítási lehetőséget szerintem Biermann isfabian.szabi7az addig rendben van, h abraham nem fiatal, csak kivi lennék ki lenne értelmes pass rusher a csapatban... fa megint? ill. ha douglas menne akkor sem verném magam a földhöz örömömben. + amit szaba mondott...peachFA-n a 2 legkomolyabb név az idén 30 Mathis (mondjuk nála még nem is zárom ki h szívesen jönne hozzánk, elvégre atlantai születésű) ill. az idén career seasonben lévő Cliff Avril, mondjuk az a 8 misi ami Abraham jelenlegi fizuja az kb. az alap lenne Avrilnek gyanítom.
Mondjuk Douglas-szel az a szerencsénk h idén azért rengeteg jó WR lesz FA: Wayne, Welker, V-JAX, D-JAX, Bowe, Colston, Lloyd, Meachem, Manningham...empty taxi
érdekes lesz, hogyan fogjuk megoldani ezeket a szerződéseket. már nyár végén sem álltunk jól cap space ügyileg.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Mathis tényleg nem lenne hülyeség, de én még talán Biermannnek is megadnám az esélyt kezdőként, hát meddig eröltettük Andersont is a semmiért, megérdemelné a bizonyítási lehetőséget szerintem Biermann isaz addig rendben van, h abraham nem fiatal, csak kivi lennék ki lenne értelmes pass rusher a csapatban... fa megint? ill. ha douglas menne akkor sem verném magam a földhöz örömömben. + amit szaba mondott...peachFA-n a 2 legkomolyabb név az idén 30 Mathis (mondjuk nála még nem is zárom ki h szívesen jönne hozzánk, elvégre atlantai születésű) ill. az idén career seasonben lévő Cliff Avril, mondjuk az a 8 misi ami Abraham jelenlegi fizuja az kb. az alap lenne Avrilnek gyanítom.
több mint 12 éve
szaba
10 543
Ja, meg Douglas azért nem no1, se no2 WR a csapatban. Max Meachemet tudom elképzelni, hogy ide jöjjön 3. számú elkapónak, de őt is nehezen. Lesznek még itt opciók.az addig rendben van, h abraham nem fiatal, csak kivi lennék ki lenne értelmes pass rusher a csapatban... fa megint? ill. ha douglas menne akkor sem verném magam a földhöz örömömben. + amit szaba mondott...peachFA-n a 2 legkomolyabb név az idén 30 Mathis (mondjuk nála még nem is zárom ki h szívesen jönne hozzánk, elvégre atlantai születésű) ill. az idén career seasonben lévő Cliff Avril, mondjuk az a 8 misi ami Abraham jelenlegi fizuja az kb. az alap lenne Avrilnek gyanítom.
több mint 12 éve
az addig rendben van, h abraham nem fiatal, csak kivi lennék ki lenne értelmes pass rusher a csapatban... fa megint? ill. ha douglas menne akkor sem verném magam a földhöz örömömben. + amit szaba mondott...peachFA-n a 2 legkomolyabb név az idén 30 Mathis (mondjuk nála még nem is zárom ki h szívesen jönne hozzánk, elvégre atlantai születésű) ill. az idén career seasonben lévő Cliff Avril, mondjuk az a 8 misi ami Abraham jelenlegi fizuja az kb. az alap lenne Avrilnek gyanítom.
Mondjuk Douglas-szel az a szerencsénk h idén azért rengeteg jó WR lesz FA: Wayne, Welker, V-JAX, D-JAX, Bowe, Colston, Lloyd, Meachem, Manningham...
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
kicsit elkeserítő azért, hogy az utolsó 11 meccsből csak 2-t nyertünk, és az eddigi 5 MNF-ből meg csak 1-et, de azért a remény hal meg utoljára, tavaly is idegenben nyertünk 😊nem vagyok otthon a történelemben, de ez inkább az elmúlt pár évre tehető h a falcons - saints rivalizálás is kezd egyre nagyobb méreteket ölteni és állandó rangadót szolgáltatni... ? mint pl. egy green bay vs chicago?peachAz a szint még messze van, de az már jelent valamit, ha külön wiki-szócikket pazarolnak rá
http://en.wikipedia.org/wiki/Falcons%E2%80%93Saints_rivalryatapapa
több mint 12 éve
az addig rendben van, h abraham nem fiatal, csak kivi lennék ki lenne értelmes pass rusher a csapatban... fa megint? ill. ha douglas menne akkor sem verném magam a földhöz örömömben. + amit szaba mondott...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
szaba
10 543
Gonzo és McClure sztem visszavonul. Abraham se fiatal. Lofton, DeCoud és Grimes sztem a legfontosabbak. A többi így vagy úgy, de pótolható akár.
több mint 12 éve
Nézegettem az FA-listánkat a jövő évre: Abraham, Biermann, DeCoud, Douglas, Gonzalez, Grimes, Hayden, Lofton, McClure, Palmer (ERFA), Redman, Sanders, A. Smith (ERFA), Snelling, Walker (RFA), ZelenkaIjj vazze...
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Ha nyeritek a MNF-t akkor remélem meglesz nektek a #2 ...a WC héten inkább játszunk a SF / Dallas / NY hármas egyikével mint újra Veletek... 😉
több mint 12 éve
(lábjegyzet. tavaly a Saintsnek jobban kellett a W, ellenben nekünk kevésbé).Zsocaigazából, ha a SF kikap hétfőn, akkor nem lesz mindegy... #2 nekünk nagyon sokat ér, bye week után visszatértve, otthon általában lehengerlőek vagyunk, szóval kelleni fog a meccs...
több mint 12 éve
nem vagyok otthon a történelemben, de ez inkább az elmúlt pár évre tehető h a falcons - saints rivalizálás is kezd egyre nagyobb méreteket ölteni és állandó rangadót szolgáltatni... ? mint pl. egy green bay vs chicago?peachAz a szint még messze van, de az már jelent valamit, ha külön wiki-szócikket pazarolnak rá
http://en.wikipedia.org/wiki/Falcons%E2%80%93Saints_rivalry
több mint 12 éve
nem vagyok otthon a történelemben, de ez inkább az elmúlt pár évre tehető h a falcons - saints rivalizálás is kezd egyre nagyobb méreteket ölteni és állandó rangadót szolgáltatni... ? mint pl. egy green bay vs chicago?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Nem hinném, hogy egy bármikori Saints-Atlanta meccsen ilyen szempontok szóbajöhetnének, már ti. hogy kinek kell jobban a győzelem.nem kell okosabbnak lenni. láttuk, hogy ha a csapat elhiszi, hogy van keresnivalója a pályán, akkor minden sikerül nekik. amint valami erősebb ellenfél jön, úgy tűnik mintha bokán fosnák magukat és elfelejtenének játszani. ezt a falat kell a fejekben lerombolni és a Saints ellen ezzel a mentalitással kell gyepre lépni.shawnkaigen...sajnos el kell ismerni, hogy legutóbb sem rajtunk múlott, hogy meccsben maradjunk...
nem fűzök sok reményt a meccshez, bár ez a tavalyi második meccs ellentéte lehet. nekünk kell még nekik már nem annyira(lábjegyzet. tavaly a Saintsnek jobban kellett a W, ellenben nekünk kevésbé).Zsoca
több mint 12 éve
nem kell okosabbnak lenni. láttuk, hogy ha a csapat elhiszi, hogy van keresnivalója a pályán, akkor minden sikerül nekik. amint valami erősebb ellenfél jön, úgy tűnik mintha bokán fosnák magukat és elfelejtenének játszani. ezt a falat kell a fejekben lerombolni és a Saints ellen ezzel a mentalitással kell gyepre lépni.shawnkaigen...sajnos el kell ismerni, hogy legutóbb sem rajtunk múlott, hogy meccsben maradjunk...
nem fűzök sok reményt a meccshez, bár ez a tavalyi második meccs ellentéte lehet. nekünk kell még nekik már nem annyira(lábjegyzet. tavaly a Saintsnek jobban kellett a W, ellenben nekünk kevésbé).
több mint 12 éve
nem kell okosabbnak lenni. láttuk, hogy ha a csapat elhiszi, hogy van keresnivalója a pályán, akkor minden sikerül nekik. amint valami erősebb ellenfél jön, úgy tűnik mintha bokán fosnák magukat és elfelejtenének játszani. ezt a falat kell a fejekben lerombolni és a Saints ellen ezzel a mentalitással kell gyepre lépni.