Baltimore Ravens

47 feliratkozó

5 perce
KeyG Baltimore Ravens 15 874
#Ravens Top 5 PFF Grades vs. Titans:

OFF
Lamar Jackson (92.8)
Tyler Huntley (80.8)
Zay Flowers (75.5)
Vega Ioane (75.1)
Rashod Bateman (72.0)

DEF
Kyle Hamilton (72.2)
Trenton Simpson (72.0)
Nnamdi Madubuike (71.2)
Malaki Starks (68.6)
Teddye Buchanan (66.6)

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
17 perce
Jeffery Simmons totaled only one pressure on his 32 pass rushes (3.1%), his lowest pressure rate in a game since Week 7 in 2025.

His lone pressure came against Andrew Vorhees (on 13 matchups). Simmons also faced Vega Ioane and John Simpson 9 times, Ronnie Stanley 7 times, Roger 5 times and Emery Jones 3 times.

4 órája
no Baltimore Ravens 9 270
Az osszes szam kb. csak nem irtam oda mindenhol
4 órája
Mielott teljesen elkenodtok irok a D-rol par sort. Szerintem meg amugy nem lenne itt az ideje es meg en csak a masodik meccsnel jarok. Szoval meg a 4 is ertelmetlennek tartom, de tessek.

Elotte Minter mint HC
A time man. az nem a legjobb de egyszeruen bele kell jonnie, kell tudnia a kepssegeket es sokszor az eredmeny/ idokeres hianya kenyszer sem segit. Ez nem felmentes csak a minta rettenetesen kicsi, talan meg az eves is az lesz. A mikor megy neki es hol es milyen szituban detto. Az latszott hogy a coltsnal aggro volt majd gyorsan vissza is vett, es igy hullamzik meg.

A D
colts
pass rush
kb 30 %-ban DJ-nek rengeteg ideje volt es ekkor jo is volt.
kb 10%-ban DJ eldobta mielott kialakulhatott volna a pressure
tobb mint a feleben volt pressure es ekkor DJ rossz volt.

Tolunk kb 75 % -ban 4emeberes nyomas volt, de az kevergetve. Az 5+ emberesnel DJ elkepesztoen rossz szamokat hozott.
A szamok magukban irto beszedesek.

A packages
A base D nem letezett ( volt 2 de teljesen abnormalis korulmenyek miatt ) a colts OL+JT ellen!!!! Ez is beszedes, de nagyon.
Big nickel az alapjatekunk, es ez van keverve a dime kulonbozo fajtaival. Rush dime a 3 es hosszuaknal es itt kijott hogy Green-Robinson-Campbell-TH a negyesunk. Marmaduke lesz a kerdes amikor csucson lesz akkor biztos kivaltja az oreget. 3 es kozepes nem nagyon volt igy a pack. sem tudhato.

Secondary
gyakorlatilag feladat nelkul voltak es azt a keveset jol megoldottak de nagyon elonyos szitubol.

2 emberrol irnek meg egy picit. TH nagyon eros pressure-ben es ugyan nem jelentkezik sack-ben de a tobbiek koszonhetnek neki sokat. A masik TJones, aki nagyon jol jatszott, de erdekes hogy nem engedtek hogy o legyen a rusher.

A meccs D szempontjabol orult egyszeru volt egy oriasi meglepetessel. Minter nem adott a coltsnak base D-t es ok megis dobtak es tettek remekul. De a nyomas es foleg az O elkepesztoen hatekony jateka a felidoig egyszeruen egy sarokba kenyszeritette a coltsot, akiket minter futtatni akarta a labdat es tettek sikeresen a nickel ellen. De a meccsszitu halott volt a coltsnak.

Saints

pass rush
30% rengeteg ido
30% eldobta pressure elott
40% pressure
A kulonbseg hogy Shough remek szamokat hozott figyelembe veve a korulmenyeket az osszes esetben.

60% 4 emberes
Cserebe az 5+ emeberest is megette Shough

package
base 0
Nickel a go to jatekunk de most a dime kulonbozo csomagjai most besult. DJ a rush Dime ellen katasztrofa volt, de Shogh meg remek. A 3. es kozepes dime lett.
Amugy 60% nickel-40% Dime ami nagyon magas

Shough es a pressure nem hatekonysaga a Dime(ok) besulese es a faradtsag a palyan toltott ido megolte a D-t.

| Sajnos kettonel jarok es ide nem akarok irni a tobbinek a meccs kozbeni "erzesekrol".
De teljesen latszik hogy mennyire kiforratlan es ellentmondasos meg a kep. Meglesznek majd a tendenciak nalunk es az ellenfeleknel is es majd akkor latjuk hogy fogunk reagalni.

Meg semmi sincs felcsavarva es kiforrva.

Ami latszik ezen a ketto meccsen is hogy az O a legjobb D-unk is es egyszeruen ha az jo lesz akkor minden jo lesz. Forditva hiaba az irdatlan toke aD-ben a jatekosok nem fogjak a vilagot megvaltani, de bizhatunk minter jo meccseleseben ( kesobb ) es az opportunistic D-ben, bar most ovatos extran, de ha torik szakad siman tud majd valtani ra.
|
7 órája
gedam 6 569
Lamar sérülése sok mindenre nem magyarázat. A sok sárga zászlóra, a sok elhibázott szerelèsre, arra hogy 4 emberrel nem tudunk semmi nyomást generálni, hogy kulcs helyzetekben balfaszkodunk. Egyenlőre az O oldalon látok identitást egy 30 éves edzőtől aki eddig nem hívott játékot. A védelem kiismerhető, ötlettelen köze nincs ahhoz amit beharangoztak. Na most tudom hogy Meki első éve is nehezen indult, és nagyon remélem hogy tudnak előre lépni,.mert így komolyabb irányítók ellen pofozogepek leszünk.
Benibácsi
most egyébként tényleg akkor vagytok elkenődve, amikor a d az eddigi legjobb meccsét hozta? 2 rossz divejuk volt az egèsz meccsen, az elején meg a végén, a többi rendben volt. az o meg csodálatosan játszott a sérülésekig, aztán hogy a cserék mit csinálnak az esőben, az a legkisebb minta, de harcoltak és az időt jól húzták.
gedam
Amugy igazad van, en nem is elkenodtem csak a Huntley fele tokoles es a serules(ek) hoztak ki a sodrombol, valamint az, hogy nem igazan biztam benne, hogy a vedelem kepes felszivni magat.

Aztan amikor Zayt lattam leserulni hat attol kesz...
Huntley meg egy alibi screenpasszra hasznalta ot csak hogy szabaduljon a labdatol...
De tenyleg, mikor aztan lesantikalt, meg a palya szelen ketret gornyedt vmi fajdalomtol en mar hiperventillaltam.
Aztan a sajtotajekoztaton meg jott-ment, a kintiek meg ra se kerdeztek, biztos piszlicsare dologtol panikoltam

Lamar bokacsizmat kapott kifele menet, hat pihentessek meg borogassak csutortokig.

A kovi ellenfelunk a Falcons igy is 2 nappal kevesebbet keszulhet a derbyre mert ok kedd hajnalban (hetfo este) meg fellepnek New Orleansban es onnan meg haza is kell menniuk, ugyhogy ul a 2 napos hendikepjuk. Es ha Lamar marad, + ha ezt MVP formaban teszi, akkor ez a szezonkezdet mar jobb is mint vartam.
RedFive
zayre rátolták vegat és rálépett a lábfejére, az látszott az ismétlésből
8 órája
Benibácsi Baltimore Ravens 999
Lamar sérülése sok mindenre nem magyarázat. A sok sárga zászlóra, a sok elhibázott szerelèsre, arra hogy 4 emberrel nem tudunk semmi nyomást generálni, hogy kulcs helyzetekben balfaszkodunk. Egyenlőre az O oldalon látok identitást egy 30 éves edzőtől aki eddig nem hívott játékot. A védelem kiismerhető, ötlettelen köze nincs ahhoz amit beharangoztak. Na most tudom hogy Meki első éve is nehezen indult, és nagyon remélem hogy tudnak előre lépni,.mert így komolyabb irányítók ellen pofozogepek leszünk.
Benibácsi
most egyébként tényleg akkor vagytok elkenődve, amikor a d az eddigi legjobb meccsét hozta? 2 rossz divejuk volt az egèsz meccsen, az elején meg a végén, a többi rendben volt. az o meg csodálatosan játszott a sérülésekig, aztán hogy a cserék mit csinálnak az esőben, az a legkisebb minta, de harcoltak és az időt jól húzták.
gedam
Hello. Én azért vagyok elkenodve mert próbálom kontextusba helyezni a védői teljesítményt. Ha Burrow vagy Allen fèle offense ellen nyújtjuk ezt akkor egy szavam sincs. Viszont az hogy Ward úgy megy végig az utolsó driveban mintha Mahomes lenne akkor az piszkálja a csőrömet. A 3. negyedben szépen tolták amikor jöttek a 3& outok és értem hogy idő kell míg feláll a rendszer. De akkor is fura hogy védelmi guru edzővel a védelem az amin nem igazán látszik miben erősek. Saleh most vette át a Titans védelmèt de látszik mit akarnak. Erős front, ellenünk nem fogtok futni. És ezt legalább jól csinálják, itt már látszódik az edző kèzlenyomata, pedig nem dolgozik règebb óta velük. Ugyanakkor elismerem lehet hogy az elvarasaim voltak/ vannak magasabban, és továbbra is reménykedem hogy a kulcs pillanatban rám fognak cáfolni 💪😀
9 órája
RedFive Baltimore Ravens 6 955 — maci faszán vitézkötés
Amugy a foduloban eddig a 15 meccsbol 13-2 aranyban jottek be a tippjeim es ha a szentek is nyernek, 14-2 vel zarnek ami sose volt meg. Csak a Bills es a Cards kurt ki velem, de annyi baj legyen. 😄

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
9 órája
Benibácsi
gedam
Amugy igazad van, en nem is elkenodtem csak a Huntley fele tokoles es a serules(ek) hoztak ki a sodrombol, valamint az, hogy nem igazan biztam benne, hogy a vedelem kepes felszivni magat.

Aztan amikor Zayt lattam leserulni hat attol kesz...
Huntley meg egy alibi screenpasszra hasznalta ot csak hogy szabaduljon a labdatol...
De tenyleg, mikor aztan lesantikalt, meg a palya szelen ketret gornyedt vmi fajdalomtol en mar hiperventillaltam.
Aztan a sajtotajekoztaton meg jott-ment, a kintiek meg ra se kerdeztek, biztos piszlicsare dologtol panikoltam

Lamar bokacsizmat kapott kifele menet, hat pihentessek meg borogassak csutortokig.

A kovi ellenfelunk a Falcons igy is 2 nappal kevesebbet keszulhet a derbyre mert ok kedd hajnalban (hetfo este) meg fellepnek New Orleansban es onnan meg haza is kell menniuk, ugyhogy ul a 2 napos hendikepjuk. Es ha Lamar marad, + ha ezt MVP formaban teszi, akkor ez a szezonkezdet mar jobb is mint vartam.

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
11 órája
gedam 6 569
Benibácsi

Szerkesztette: gedam
18 órája
18 órája
gedam 6 569
A serultlistankat a jovo heten stresszorientalt hobbi lesz bongeszni banyek. En ilyen pipa gyoztes meccs utan kurva ritkan vagyok mint most.

A szorendem is magyartalanna valt, pont leszarom azt is.
RedFive
nekem ezzel nem volt bajom, a sérüléseket leszámítva. a d tartotta a csapatot, onnan is kiesett hámfri, a támadókból meg már a cserék is kiesnek lassan, vezettek egy jó hosszú drive-ot a 4. negyedben, az épp elég volt.
szerencséte az egyik legirrelevánsabb meccsünk következik, reméljük lamarral.
steelers, cinci kikapott, eredmények jól alakultak.
a játék eddig egyik meccsen sem volt összeszedett, tán ezen a meccsen volt a legjobban.

Szerkesztette: gedam
18 órája
A serultlistankat a jovo heten stresszorientalt hobbi lesz bongeszni banyek. En ilyen pipa gyoztes meccs utan kurva ritkan vagyok mint most.

A szorendem is magyartalanna valt, pont leszarom azt is.

1 napja
Screenshot-2026-10-04-10-45-37-1

2 napja
Screenshot-2026-10-03-08-50-11-1

2 napja
Ravens OLB Trey Hendrickson (finger) ruled out Week 4 vs. Titans.

2 napja
Screenshot-2026-10-02-16-39-26-1
RedFive
Raadasul sokszor chipeli a vedot es meg utana tsztara jatsza magat.
2 napja
Screenshot-2026-10-01-00-19-32-1

2 napja
Screenshot-2026-10-02-16-39-26-1

2 napja
Screenshot-2026-10-02-16-37-40-1

2 napja
Vinson jo volt
De ne hogy mar ne legyen nyomas engedese! Itt van a Vega C videoja par hsz-al lentebb, a legelso nalam az. Ezt en LJ-nal ugy irtam be hogy eldobta hamarabb mielobb jonne a nyomas, de Vinson kikapott. Es volt meg egy. Nem kell kamuzni az iroknak jo volt ezzel a ketto hibaval egyutt is. LJ segit sokszor a falon | es neha persze ront is 😊 |
3 napja
Rookie bemutatkozas. Biztato.

youtube.com/shorts/XP5NJE77qng?si=mnnV6MijyNmRzjbI

3 napja
Az FK-n meg nem olvastam, de megerdemli az emlitest.😄

Screenshot-2026-10-02-15-53-08-1

4 napja
Screenshot-2026-09-30-18-08-59-1
RedFive
Nalam volt 2 neki, de az nem tragedia siman LJ kimozogta es eldobta egysze hamarabb mielott odaert volna
4 napja
We have signed G Kyle Hergel and C Andre James to the Practice Squad.

Gwyn 2-3 hónap.
Pocic season-ending.

Stanley újra edzésben.
KeyG
Sztem vki mèg jönni fog az 53-as keretbe , ez így nagyon vèkony
4 napja
We have signed G Kyle Hergel and C Andre James to the Practice Squad.

Gwyn 2-3 hónap.
Pocic season-ending.

Stanley újra edzésben.