Baltimore Ravens
Magasan kezdett es folyamatosan fejlodik. Nagyszeru pick volt 1/31 re. Nem az elso mesterharmasa volt a mai.Ez az Oweh gyerek mindig ennyire domináns? Brutálisan jól nézett ki amit csinál.Jo volt.Egyszeruen rohamot kapok a biroktol, ki van adva hogy legyen szoros es ez nem ellenunk vagy a Browns mellett volt. Sipoltak ha kellett egy kis nudge.queenről beszéljünk inkább, ma egész jó volt, mondjuk sokan voltak körülötte, teli box vót szinte egész meccsen, az azért segítette.
no
gedam
Nekem meg Bowser es Oweh is kiemelkedo volt. Clark, Marlo, Madubuike. A D Campbell nelkul!!!!
RedFive
kristóf17
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
www.statmuse.com/nfl/ask/most-interceptions-in-a-game-by-tom-brady
A hatbol 3 meccsen alacsonyabb QB rtg jott ossze neki mint most Lamarnak. Vannak ilyenek egy karrierben.
Szerkesztette: RedFive
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
A védelemre nincsenek szavak , hihetetlen ahogy megfogták a liga egyik legjobb O fala által vezérelt futást , kb 0-ára. Ilyen scenario mellett , a Browns nem tud nyerni és ezt megoldották. Nem tud nyerni? Hát az O oldal erősen próbált nekik segíteni , LJ valószínűleg élete legrosszabb meccsét tolta , amivel nincs gond. Mindenki dobot már 4 intet.Ezt elbirta (sot, ellensulyozta) a vedelem:
Engedjük el és örüljünk a W-nek.
KeyG
An offensive masterpiece, it was not pic.twitter.com/EBN0eqDq2U
— Zac Jackson (@AkronJackson) November 29, 2021
Engedjük el és örüljünk a W-nek.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
Ez az Oweh gyerek mindig ennyire domináns? Brutálisan jól nézett ki amit csinál.Jo volt.Egyszeruen rohamot kapok a biroktol, ki van adva hogy legyen szoros es ez nem ellenunk vagy a Browns mellett volt. Sipoltak ha kellett egy kis nudge.queenről beszéljünk inkább, ma egész jó volt, mondjuk sokan voltak körülötte, teli box vót szinte egész meccsen, az azért segítette.
no
gedam
Nekem meg Bowser es Oweh is kiemelkedo volt. Clark, Marlo, Madubuike. A D Campbell nelkul!!!!
RedFive
Nem birtam felkelni, de kurvajo erre ebredni. Mennyire voltunk szarok? 😀Mint az oltasaid. Az elso felido vegen 4 percig nagy dozisban. Akkor azt hittem vert fogok konnyezni vagy pisalni vagy mindketto.
LeviPoki
De megoldottuk.
Starting QBs are now 1-37 when throwing four picks in a game.
— ᴍɪᴄʜᴀᴇʟ ᴛᴇʟꜰᴏʀᴅ 🇮🇪 (@LateRoundCorner) November 29, 2021
Lamar Jackson and the #Ravens are the '1'.
RedFive
The @Ravens are the only team in the Super Bowl era to:
— Stats By STATS (@StatsBySTATS) November 29, 2021
-score fewer than 17 pts
-have fewer than 325 total yds
-throw at least 4 more INT than their opponent
...and yet still win the game.
Teams with those numbers were 0-275-1 in the Super Bowl era entering tonight (reg+post)
Lamar Jackson on four interceptions: “I’m hot, though. I feel those drives when the interception came, we could have done something on those drives. We could put points on the board. I just told my team. That’s me. I owe y’all.” pic.twitter.com/X2k1WaUo8u
— Jamison Hensley (@jamisonhensley) November 29, 2021
Nem birtam felkelni, de kurvajo erre ebredni. Mennyire voltunk szarok? 😀Mint az oltasaid. Az elso felido vegen 4 percig nagy dozisban. Akkor azt hittem, hogy a szunetben vert fogok konnyezni vagy pisalni vagy mindketto.
LeviPoki
De megoldottuk.
Starting QBs are now 1-37 when throwing four picks in a game.
— ᴍɪᴄʜᴀᴇʟ ᴛᴇʟꜰᴏʀᴅ 🇮🇪 (@LateRoundCorner) November 29, 2021
Lamar Jackson and the #Ravens are the '1'.

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
Jo volt.Egyszeruen rohamot kapok a biroktol, ki van adva hogy legyen szoros es ez nem ellenunk vagy a Browns mellett volt. Sipoltak ha kellett egy kis nudge.queenről beszéljünk inkább, ma egész jó volt, mondjuk sokan voltak körülötte, teli box vót szinte egész meccsen, az azért segítette.
no
gedam
Egyszeruen rohamot kapok a biroktol, ki van adva hogy legyen szoros es ez nem ellenunk vagy a Browns mellett volt. Sipoltak ha kellett egy kis nudge.queenről beszéljünk inkább, ma egész jó volt, mondjuk sokan voltak körülötte, teli box vót szinte egész meccsen, az azért segítette.
no
A megadott foldetert labdas TD-vel. Irtam akkor, hogy nem fogunk kikapni, pusztan azert mert hittem hogy a D# vegig kitart. Ha ez nem roffenti be a motort, akkor semmi. Mayfield egy pontatlan qb most jon majd szembe egy masik, aki csak picit pontosabb. Aztan ujra Baker majd Rodgers, Burrow, Stafford es ujra BB. Csuf kis gyozelmek a cel...
WR Miles Boykin
T Cedric Ogbuehi
TE Josh Oliver
CB Jimmy Smith
CB Chris Westry
DE Calais Campbell
Tartok tole hogy Campbell hianyat durvan megerezzuk majd. Futasvedelemben (is).
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
Az rideg! 😬Nekem annó nem volt választási lehetőség,(korán oltattam)belementem az oroszba. Harmadiknak meg tegnap Pfizert. Az elsőtől nem volt gondom,viszont a 2. 3. ez valami kegyetlen 😀 Hozzáteszem én egy sima Tetanusztól is kifeküdtem 4 napra.Mit kaptal??? 😯A mai 3 meccsem:Én épp döglődöm a 3. vakcinától,úgyhogy megpróbálok majd éjjel felkelni,gondolom nem sok sikerrel 😀 A többi meccs jelen pillanatomban kb nem is érdekel.
19 Colts TB
22:25 49ers Vikings
02:20 The War
Kinek mi a progi? Én bevallom , ha bejutunk a Playoffba a Coltsnál kellemetlenebb csapat nem lesz az AFC-ben ezért választottam őket , a 49ers hasonló futócsapat mint a Colts és Vikings az olyan mint a Ravens, nem tudnak unalmas meccset játszani és döntő szerepe lehet ennek a meccsnek az egyik NFC Wild Card helyért. Ha a 49ers bejut , mindenki el akarja kerülni majd őket az NFC-ben.
KeyG
LeviPoki
En elso kettore Modernat, semmi negativ reakcio, aztan 5 honapra ra mostanaban kb 3 hete Jensent, semmi negativ teakcio. Lila folt egy hetig a vallamon oszt jonapot.
RedFive
LeviPoki
Kitartas!!
Lamar hajnali TD kurat tart majd! 😌
Nekem annó nem volt választási lehetőség,(korán oltattam)belementem az oroszba. Harmadiknak meg tegnap Pfizert. Az elsőtől nem volt gondom,viszont a 2. 3. ez valami kegyetlen 😀 Hozzáteszem én egy sima Tetanusztól is kifeküdtem 4 napra.Mit kaptal??? 😯A mai 3 meccsem:Én épp döglődöm a 3. vakcinától,úgyhogy megpróbálok majd éjjel felkelni,gondolom nem sok sikerrel 😀 A többi meccs jelen pillanatomban kb nem is érdekel.
19 Colts TB
Kinek mi a progi? Én bevallom , ha bejutunk a Playoffba a Coltsnál kellemetlenebb csapat nem lesz az AFC-ben ezért választottam őket , a 49ers hasonló futócsapat mint a Colts és Vikings az olyan mint a Ravens, nem tudnak unalmas meccset játszani és döntő szerepe lehet ennek a meccsnek az egyik NFC Wild Card helyért. Ha a 49ers bejut , mindenki el akarja kerülni majd őket az NFC-ben.
KeyG
LeviPoki
En elso kettore Modernat, semmi negativ reakcio, aztan 5 honapra ra mostanaban kb 3 hete Jensent, semmi negativ teakcio. Lila folt egy hetig a vallamon oszt jonapot.
RedFive
Mit kaptal??? 😯A mai 3 meccsem:Én épp döglődöm a 3. vakcinától,úgyhogy megpróbálok majd éjjel felkelni,gondolom nem sok sikerrel 😀 A többi meccs jelen pillanatomban kb nem is érdekel.
19 Colts TB
KeyG
LeviPoki
Én az első után 14 órát a második után 26 órát feküdtem az ágyban , kivéve ha WC-re mentem. 😃A mai 3 meccsem:Én épp döglődöm a 3. vakcinától,úgyhogy megpróbálok majd éjjel felkelni,gondolom nem sok sikerrel 😀 A többi meccs jelen pillanatomban kb nem is érdekel.
19 Colts TB
KeyG
LeviPoki
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
A mai 3 meccsem:Én épp döglődöm a 3. vakcinától,úgyhogy megpróbálok majd éjjel felkelni,gondolom nem sok sikerrel 😀 A többi meccs jelen pillanatomban kb nem is érdekel.
19 Colts TB
KeyG