Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 4 éve
...es kaja is legyen keznel! 😂Lehet meggyőzöl , mert ezekért a meccsekért az Xboxot se kell bekapcsolni a Game Pass-hoz. 😃A mai 3 meccsem:19:00 Cinci-Picc
19 Colts TB
22:25 49ers Vikings
02:20 The War
Kinek mi a progi? Én bevallom , ha bejutunk a Playoffba a Coltsnál kellemetlenebb csapat nem lesz az AFC-ben ezért választottam őket , a 49ers hasonló futócsapat mint a Colts és Vikings az olyan mint a Ravens, nem tudnak unalmas meccset játszani és döntő szerepe lehet ennek a meccsnek az egyik NFC Wild Card helyért. Ha a 49ers bejut , mindenki el akarja kerülni majd őket az NFC-ben.
KeyG
Mert mindkettovel jatszunk meg
22:25 GB-Rams
02:20 Ravens in all black jersey for W
Mert 2x egymas utan jatszunk es mar itt eldolhet minden...
RedFive
KeyG
Es en, leven hogy hetfon szabin, kulturaltan alkoholizalni is fogok. 😋
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
Lehet meggyőzöl , mert ezekért a meccsekért az Xboxot se kell bekapcsolni a Game Pass-hoz. 😃A mai 3 meccsem:19:00 Cinci-Picc
19 Colts TB
Kinek mi a progi? Én bevallom , ha bejutunk a Playoffba a Coltsnál kellemetlenebb csapat nem lesz az AFC-ben ezért választottam őket , a 49ers hasonló futócsapat mint a Colts és Vikings az olyan mint a Ravens, nem tudnak unalmas meccset játszani és döntő szerepe lehet ennek a meccsnek az egyik NFC Wild Card helyért. Ha a 49ers bejut , mindenki el akarja kerülni majd őket az NFC-ben.
KeyG
RedFive
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
A mai 3 meccsem:19:00 Cinci-Picc
19 Colts TB
KeyG
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
A mai 3 meccsem:19 Colts TB
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Nem tudom , hogy lesz ebből W ezt csak a Browns bukhatja el , ha valamiben bízhatunk az az , hogy Jackson varázsolni fog.We have activated LB Malik Harrison from IR.Akkor Saymour -ral egyutt mar 2 egeszseges cornerback-unk van a meccsre... 😒
We have signed DB Kevon Seymour to the 53-man roster. We have also placed S Ar’Darius Washington on Injured Reserve.
KeyG
ebonybird.com/2021/11/27/ravens-cornerback-shortage-week-12/
RedFive
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
We have activated LB Malik Harrison from IR.Akkor Saymour -ral egyutt mar 2 egeszseges cornerback-unk van a meccsre... 😒
We have signed DB Kevon Seymour to the 53-man roster. We have also placed S Ar’Darius Washington on Injured Reserve.
KeyG
ebonybird.com/2021/11/27/ravens-cornerback-shortage-week-12/
több mint 4 éve
We have activated LB Malik Harrison from IR.We have signed DB Kevon Seymour to the 53-man roster. We have also placed S Ar’Darius Washington on Injured Reserve.
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Baker Mayfieldet kiveve az edzotabor ota a Browns legegeszsegesebb keretevel nezunk majd farkasszemet. Chubbot ki kell iktatni, aztan meglatjuk. Gyozni kell!!!
több mint 4 éve
Igaz, es Marlon-ra meg sok munka var, neki kellene vezerlo csillagkent osszekapnia a passzvedelmet tul Martindale-en, mert ideje lassan felemelkednie a vedelemnek, van ra pelda boven, hiszek benne hogy sikerulhet.Én LJ-t és D oldalon Humphrey-t mondanám. Lamaron kívül nálam is Andrews.Ravens safety Ar’Darius Washington breaks foot, out for season; OLB Daelin Hayes could return this seasonEgy kellemetlen es egy regota vart jo hir. Amugy ha meg kellene nevezni egy valakit (Lamaron kivul persze) akinek az elvesztese nagy leket utne a hajon, az nalam Calais Campbell lenne. O oldalon meg Andrews. De Calais elegge kulcsfigura a teljesitmenye es a remek karaktere miatt.
KeyG
RedFive
KeyG
több mint 4 éve
Én műszakban dolgozom, azt hiszem 1-2 napot vettem ki a Ravens miatt. De maradt egy Hálaadás napi Pénteki szabim, Covid kontakt miatt , így szerintem kiveszem azt a Hétfőt. Azért érdekelne a flexelés.Valaki megtudná mondani nekem , hogy a meccsek “átflexelését” mi az utolsó a határidő a meccs előtt amikor be kell jelenteni? Engem itt a két hét múlva esedékes Browns-Ravens meccs érdekel December 12.-én, mert úgy gondolom , hogy mozgatni fogják a Packers-Bearst a Bears szereplése miatt.Nemtom, de en iden most hetfon veszek ki utoljara szabit meccs miatt. Tobb hajnali meccsunk iden mar ne legyen. A Piccborg elleni 22:25 meg belefer.
KeyG
RedFive
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Én LJ-t és D oldalon Humphrey-t mondanám. Lamaron kívül nálam is Andrews.Ravens safety Ar’Darius Washington breaks foot, out for season; OLB Daelin Hayes could return this seasonEgy kellemetlen es egy regota vart jo hir. Amugy ha meg kellene nevezni egy valakit (Lamaron kivul persze) akinek az elvesztese nagy leket utne a hajon, az nalam Calais Campbell lenne. O oldalon meg Andrews. De Calais elegge kulcsfigura a teljesitmenye es a remek karaktere miatt.
KeyG
RedFive
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Valaki megtudná mondani nekem , hogy a meccsek “átflexelését” mi az utolsó a határidő a meccs előtt amikor be kell jelenteni? Engem itt a két hét múlva esedékes Browns-Ravens meccs érdekel December 12.-én, mert úgy gondolom , hogy mozgatni fogják a Packers-Bearst a Bears szereplése miatt.Nemtom, de en iden most hetfon veszek ki utoljara szabit meccs miatt. Tobb hajnali meccsunk iden mar ne legyen. A Piccborg elleni 22:25 meg belefer.
KeyG
több mint 4 éve
Ravens safety Ar’Darius Washington breaks foot, out for season; OLB Daelin Hayes could return this seasonEgy kellemetlen es egy regota vart jo hir. Amugy ha meg kellene nevezni egy valakit (Lamaron kivul persze) akinek az elvesztese nagy leket utne a hajon, az nalam Calais Campbell lenne. O oldalon meg Andrews. De Calais elegge kulcsfigura a teljesitmenye es a remek karaktere miatt.
KeyG
több mint 4 éve
Valaki megtudná mondani nekem , hogy a meccsek “átflexelését” mi az utolsó a határidő a meccs előtt amikor be kell jelenteni? Engem itt a két hét múlva esedékes Browns-Ravens meccs érdekel December 12.-én, mert úgy gondolom , hogy mozgatni fogják a Packers-Bearst a Bears szereplése miatt.
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Ravens safety Ar’Darius Washington breaks foot, out for season; OLB Daelin Hayes could return this season
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
hogy áll az nfc vs afc?30-25 az AFC-nek 😊
mert ekézzük itten a konferenciánk, oszt tegnap 2-0
gedam
www.statmuse.com/nfl/ask/afc-vs-nfc-2021
több mint 4 éve
hogy áll az nfc vs afc?Es az milyen, hogy mi 2018 oktoberben kaptunk ki utoljara NFC gardatol? Lamar az NFC killer. 😅 Iden meg lesz onnan a 8-3 as Packers es a 7-3 as Rams. Az lesz a kemeny nem a kad szele.
mert ekézzük itten a konferenciánk, oszt tegnap 2-0
gedam
www.baltimorebeatdown.com/platform/amp/2021/7/10/22569671/will-the-ravens-recent-success-against-the-nfc-continue-in-2021
Szerkesztette: RedFive
több mint 4 éve
Azt olvastam hogy PFF ertekeles szerint a Ravense a 4.legtobb iranyitora helyezett nyomas. (Mikozben Sackben jocskan bottom 5ben vagyunk) Ez valid lehet?Siman, ez gyakorlatilag a jatekunk evek ota, gyorsan akarjuk eldobatni a labdat a jo sec ellen a harmadik kiserleteknel mikor nincs mas lehetosege az O-nek akkor az aggronk es az uresen erkezo becsomagolhatja a QB-t. Viszont az elso ket down-on mi megyunk mint barki mas de az edge-k feladata sokfele es igy relativ kevesett mennek a QB ellen. Lasd Judon nalunk es a Pats-ben. 2 teljesen mas keres mas eredmennyel, ettol mindketto hatasos, de mikor leigazolt lehetett tudni hogy ott jobb szamokat fog hozni darabra.
RedFive
Bar nem tudom a szamokat de sok nyomas es sokkal kevesebb sack belole az eredmeny ( azok is inkabb cov.-nak voltak beirva ). Iden bajban vagyunk egy kicsit a sec. es a F7 miatt is de a filozofia nem valtozott csak igazodni kellett a korulmenyekhez.
több mint 4 éve
Sziasztok, fantasy miatt lenne fontos tudnom, hogy Freeman tényleg beelőzte Murrayt? A depth chartok összevissza irogatják és amúgy is hiteltelenek. Nyilván nem tud senki pontosat, de ti hogy érzitek?Nem tudom hogy mukodik a fantasy, de Murray az erofutonk es megy kozepre par yardert, Freeman akitol mindent varunk es tole tobb yardot remel a csapat. Viszont a depth chart ezert nem is jo, mert ket kulonbozo stilus ket kulonbozo esetre.
Előre is köszönöm.
nasheem
több mint 4 éve
Oly mindegy.A "heroikus W" (kurvaronda gyozelem) utan: 3 pozicio le a powerrankingben.. ☺Megnézném a GB tudna-e nyerni Rodgers nélkül, vagy a TB TB nélkül. De ok.
RedFive
KeyG
Egyet mondok. Ha most Lamarral legyozzuk a Brownst, akkor 5 fel lesz, es Lamar ujra legit MVP. 😉
több mint 4 éve
Most az éven Rodgers úgy örült a Bears elleni W-nek , mintha Bowlt nyertek volna és nekik nem volt akkor PW - ba. Na mindegy. 😃Ellenunk siman.A "heroikus W" (kurvaronda gyozelem) utan: 3 pozicio le a powerrankingben.. ☺Megnézném a GB tudna-e nyerni Rodgers nélkül, vagy a TB TB nélkül. De ok.
RedFive
KeyG
Toto21
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Lamar Jackson Is 'Feeling Great' After Strange Illness
We are just the Ravens!