Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 4 éve
gedam
6 506
én most nézegettem egy darabig megint, amíg bírtam, a csávó a playek 90%-ban a snap után fellép a helyéről a losra, bízva benne, hogy majd futás jön vagy nem tudom, (teljesen érthetetlen, ha az jön, akkor felé futnak és elszaladnak mellette) onnan ugye már mindig hátrafele iszkiri van, majd miután már a secondaryból szerelt vki, megérinti a playa hátát. és mondjuk 6-ból 6* ez van, aztán hetedikre véletlen belefut a védő és jön az izomfeszítés. ennyi, ez a játéka, sluszpasz.En annyira remeltem, amikor iden Rob Ryan a belso linebackerek edzoje lett, hogy ki ha o nem fogja a 21 ev tapasztalataval Queen-t, es Harrisont benavigalni a posztra? Harrison meg hagyjan, de hogy Jimmy Smith nek kell kozepen a fal mogott szerelnie... De o legalabb szerelt, nem csak gellert kapott. Sokszor Queen csak tenfereg es a vegen odakeveredik. Ha minden 5.re sikerul neki vmi, a poszt melldongetos unneplos resze az mar nagyon megy. 😒 LJ Fort egy becsuletes iparos, eppugy hianyzik a LB sorbol mint a tobbre tartott M.Peters a CB sorbol.ja tényleg, az a másik kedvencem hogy 10bol 9x semmit nem csinál Queen, 10jére sikerül egy blitz v vmi és ünnepelteti magát mintha most nyerték meg volna az SB-t a sackjével😀
Nem emlekszem Westry serulesere, mikor varhato vissza de Averettnel nagyobb is gyorsabb is, a plafonja is magasabb, nagyon kene mar vissza.
Marlo igy az egy fecske aki nem csinal nyarat.
Nem tudom hogy Lamarnak kell-e meccsbe melegedni, es/vagy jo a stresszterhelhetosege, de az elejen volt pontatlansagok (par passz) a vegere olyan precizitasba fordulnak, hogy tatva marad a szam.
A direkt futasai mar nem RPO bol jonnek, hanem a kenyszer szuli, igy sokkal nehezebb neki is, de azt tartom, hogy nem ilyenbe fog beleserulni hanem egy sack-be amikor mar elkesik a menekulessel.
RedFive
Morfil
Szerkesztette: gedam
több mint 4 éve
En annyira remeltem, amikor iden Rob Ryan a belso linebackerek edzoje lett, hogy ki ha o nem fogja a 21 ev tapasztalataval Queen-t, es Harrisont benavigalni a posztra? Harrison meg hagyjan, de hogy Jimmy Smith nek kell kozepen a fal mogott szerelnie... De o legalabb szerelt, nem csak gellert kapott. Sokszor Queen csak tenfereg es a vegen odakeveredik. Ha minden 5.re sikerul neki vmi, a poszt melldongetos unneplos resze az mar nagyon megy. 😒 LJ Fort egy becsuletes iparos, eppugy hianyzik a LB sorbol mint a tobbre tartott M.Peters a CB sorbol.ja tényleg, az a másik kedvencem hogy 10bol 9x semmit nem csinál Queen, 10jére sikerül egy blitz v vmi és ünnepelteti magát mintha most nyerték meg volna az SB-t a sackjével😀
Nem emlekszem Westry serulesere, mikor varhato vissza de Averettnel nagyobb is gyorsabb is, a plafonja is magasabb, nagyon kene mar vissza.
Nem tudom hogy Lamarnak kell-e meccsbe melegedni, es/vagy jo a stresszterhelhetosege, de az elejen volt pontatlansagok (par passz) a vegere olyan precizitasba fordulnak, hogy tatva marad a szam.
A direkt futasai mar nem RPO bol jonnek, hanem a kenyszer szuli, igy sokkal nehezebb neki is, de azt tartom, hogy nem ilyenbe fog beleserulni hanem egy sack-be amikor mar elkesik a menekulessel.
RedFive
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 4 éve
En annyira remeltem, amikor iden Rob Ryan a belso linebackerek edzoje lett, hogy ki ha o nem fogja a 21 ev tapasztalataval Queen-t, es Harrisont benavigalni a posztra? Harrison meg hagyjan, de hogy Jimmy Smith nek kell kozepen a fal mogott szerelnie... De o legalabb szerelt, nem csak gellert kapott. Sokszor Queen csak tenfereg es a vegen odakeveredik. Ha minden 5.re sikerul neki vmi, a poszt melldongetos unneplos resze az mar nagyon megy. 😒 LJ Fort egy becsuletes iparos, eppugy hianyzik a LB sorbol mint a tobbre tartott M.Peters a CB sorbol.Nem emlekszem Westry serulesere, mikor varhato vissza de Averettnel nagyobb is gyorsabb is, a plafonja is magasabb, nagyon kene mar vissza.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
Elnézést előre is, aki nem szereti a győztes meccs utáni picsogást nyugodtan ugorjon, mert ez most egy ilyen poszt lesz.A kukázott gameplanhez én továbbra is tartom amit leirtam, azt a kurva rekordot hajszolták azért eroltettek a nullahatékonyságu futásokat.
Az első 3 negyed konkrétan poszttraumás stresszt okozott, újra a Flacco éra végnapjaiban éreztem magam, ahol fájt minden meccs.
Rengeteg egyéni hiba, szétszórtság (ezek a buta büntetések hazai pályán wtf...).
O oldalon még mindig égnek áll a hajam ettől a folyamatos inkonzisztenciától. Persze lehet így nyerni, de egy combosabb csapatnál már nem vakarjuk ki magunkat a szarból. Egy PO meccsen nem fér bele, hogy 1-2 meccsen szarok legyünk.
Itt viszont ami nekem feltűnő volt, hogy mennyire szarul működtünk addig amíg ki nem kellett dobni a teljes gameplan-t a kukába és kényszerből a gázra léptünk. Tök jó, hogy 1esből fel tudtunk váltani 5ösbe padlógázzal, de ez csak engem aggaszt, hogy valami kurvára nem stimmel, ha készülünk egy hétig és 100yardot épp hogy összekotorunk vele 3 negyed alatt? Akkor ott valaki kurvára nem érzi mit is kéne csinálni. Továbbra sem értem ezeket a középre futásokat a fullra töltött falba. Roman tudja, hogy nem Henry a futónk?? Én ugyan csak lelkes amatőr voltnék, de nem értek egyet azzal, hogy az 5 héten még mindig arra legyen fogva ez a minden fantáziát nélkülöző futójáték mert lesérültek a kezdőink... könyörgöm, 4 hete élesben gyakorolhatnak futók. Ennyi idő alatt egy közepes OKJ kurzust elvégzek - egy playbook megértése, begyakorlása ne legyen már ekkora talány, hogy 4 hét alatt is még csak ott tartunk, hogy tudunk középre futást hívni...
Ha ehhez gyenge a fal akkor nem kéne több kreativitás ezekbe a playekbe? ahol kicsit kevesebb nyomást van a falon, jobban elosztja a védőket -pl flea flickerből mozogna ki LJ aztán ott még mindig dönthet passz mellett ha a védelem szétcsúszik. LJ első teljes évében sokkal inkább építettünk a kreativitásra. Szerintem pont akkor múködik a "tradícionális", konzervatív playhívás, ha jó játékosaid vannak és egészségesek. Ha gebasz van akkor azt kell elrejteni szokatlanabb hívásokkal.
De ez már csak az én spekulációm.
A védelem egy két egyéni teljesítményt leszámítva viszont konkrétan egy forintot nem ér. Queen-t már leírta mindenki, egyszerűen kár is kommentálni - alulról kilóg még ebből a posványból is.
Averett vicc. Meg úgy a védelem a falat leszámítva (minusz Humprey) kompletten vicc. Azt nem tudom, hogy Wink nem érti, hogy amit kitalált az nem működik, vagy csak a játékosállomány olyan gyatra, hogy nem tudják végrehajtani.
És esküszöm nem is a langyoshúgy passzvédekezés fáj a legjobban, hanem azok az ütközésnek/tackelnek csúfolt seggrepacsik. Hogy az első kontaktok után egy 2./3. számú futó/wr is képes 10 yardokat haladni, mi meg pattogunk le róla mintha valami forcefield lenne a játékos körül. Ravens szurkolóként ez kb a só a feltépett sebbe.
Ilyen borzasztó egyéni teljesítmények ellenére nem értem miért nem mozdultunk rá az elérhető játékosokra, hogy legalább kozmetikázzuk amit lehet.
A kevés pozitívumot a végére hagytam, hogy mégiscsak jobb így lezárni.
Jó volt látni, hogy tudunk game winningdrive-otfélidőt vezetni. Ez mindenképpen egy fontos elem egy bajnokaspiráns csapat számára, de a fentiekkel azért ez önmagában kevés lesz.
Snagal
több mint 4 éve
Elnézést előre is, aki nem szereti a győztes meccs utáni picsogást nyugodtan ugorjon, mert ez most egy ilyen poszt lesz.Az első 3 negyed konkrétan poszttraumás stresszt okozott, újra a Flacco éra végnapjaiban éreztem magam, ahol fájt minden meccs.
Rengeteg egyéni hiba, szétszórtság (ezek a buta büntetések hazai pályán wtf...).
O oldalon még mindig égnek áll a hajam ettől a folyamatos inkonzisztenciától. Persze lehet így nyerni, de egy combosabb csapatnál már nem vakarjuk ki magunkat a szarból. Egy PO meccsen nem fér bele, hogy 1-2 meccsen szarok legyünk.
Itt viszont ami nekem feltűnő volt, hogy mennyire szarul működtünk addig amíg ki nem kellett dobni a teljes gameplan-t a kukába és kényszerből a gázra léptünk. Tök jó, hogy 1esből fel tudtunk váltani 5ösbe padlógázzal, de ez csak engem aggaszt, hogy valami kurvára nem stimmel, ha készülünk egy hétig és 100yardot épp hogy összekotorunk vele 3 negyed alatt? Akkor ott valaki kurvára nem érzi mit is kéne csinálni. Továbbra sem értem ezeket a középre futásokat a fullra töltött falba. Roman tudja, hogy nem Henry a futónk?? Én ugyan csak lelkes amatőr voltnék, de nem értek egyet azzal, hogy az 5 héten még mindig arra legyen fogva ez a minden fantáziát nélkülöző futójáték mert lesérültek a kezdőink... könyörgöm, 4 hete élesben gyakorolhatnak futók. Ennyi idő alatt egy közepes OKJ kurzust elvégzek - egy playbook megértése, begyakorlása ne legyen már ekkora talány, hogy 4 hét alatt is még csak ott tartunk, hogy tudunk középre futást hívni...
Ha ehhez gyenge a fal akkor nem kéne több kreativitás ezekbe a playekbe? ahol kicsit kevesebb nyomást van a falon, jobban elosztja a védőket -pl flea flickerből mozogna ki LJ aztán ott még mindig dönthet passz mellett ha a védelem szétcsúszik. LJ első teljes évében sokkal inkább építettünk a kreativitásra. Szerintem pont akkor múködik a "tradícionális", konzervatív playhívás, ha jó játékosaid vannak és egészségesek. Ha gebasz van akkor azt kell elrejteni szokatlanabb hívásokkal.
De ez már csak az én spekulációm.
A védelem egy két egyéni teljesítményt leszámítva viszont konkrétan egy forintot nem ér. Queen-t már leírta mindenki, egyszerűen kár is kommentálni - alulról kilóg még ebből a posványból is.
Averett vicc. Meg úgy a védelem a falat leszámítva (minusz Humprey) kompletten vicc. Azt nem tudom, hogy Wink nem érti, hogy amit kitalált az nem működik, vagy csak a játékosállomány olyan gyatra, hogy nem tudják végrehajtani.
És esküszöm nem is a langyoshúgy passzvédekezés fáj a legjobban, hanem azok az ütközésnek/tackelnek csúfolt seggrepacsik. Hogy az első kontaktok után egy 2./3. számú futó/wr is képes 10 yardokat haladni, mi meg pattogunk le róla mintha valami forcefield lenne a játékos körül. Ravens szurkolóként ez kb a só a feltépett sebbe.
Ilyen borzasztó egyéni teljesítmények ellenére nem értem miért nem mozdultunk rá az elérhető játékosokra, hogy legalább kozmetikázzuk amit lehet.
A kevés pozitívumot a végére hagytam, hogy mégiscsak jobb így lezárni.
Jó volt látni, hogy tudunk game winning
több mint 4 éve
Queen egy játékoshoz mérhető a Ravens történetében és az Matt Elam.Egy vagyonba került a pszichológus, hogy elfelejtsem Elam-et... nem volt szép ez felemlegetni
KeyG
De amúgy ja, sajnos tényleg 😕
több mint 4 éve
Most meg a passzjatekunk euforia pillanataiban irom hogy LJ erdemelne egy jo falat mert annyi latszik (hiaba a Colts sec elfogyasa) hogy lehet bizni a kezeben es a laba egy kulon fenyegetes lesz mindig. Csalodott leszek ha nem fekszunk ra az OL-re ezutan sem | , hiaba az ILB poszt is lukas es lesz meg jopar luk a csapatban. |ILB posztra felső köröket áldozni luxus Queen be se jött a 4. Év végéig le sem lesz ültetve emiatt. Számomra is az OL a drafton a prioritás illetve a CB poszt.
no
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Most meg a passzjatekunk euforia pillanataiban irom hogy LJ erdemelne egy jo falat mert annyi latszik (hiaba a Colts sec elfogyasa) hogy lehet bizni a kezeben es a laba egy kulon fenyegetes lesz mindig. Csalodott leszek ha nem fekszunk ra az OL-re ezutan sem | , hiaba az ILB poszt is lukas es lesz meg jopar luk a csapatban. |
több mint 4 éve
Ezzel nincs baj es igazad van es meg fogja kapni a csapattol a lebaszasat.Taylor-Doyle esethez igy hogy nem szamit le merem irni.Szerintem alapvető elvárás egy egyetemet végzett,ennyi pénzt kereső játékostól,hogy amikor a csapata a győzelemért megy az utolsó pillanatban,nem kezd el cicaharcozni és nem sodorja ezt veszélybe. Én értem, hogy igazságtalan és büntetni akarja,de menjen oda a lefújás után és rúgja hátba páros lábbal,kit érdekel akkor már. Ki is kaphattunk volna emiatt, ez felelőtlenség, óvodai szint. Maga a jelenség undorító nyilván és reméljük nem lesz belőle rendszer,de ezt nem így kell lereagálni.
Hoznek egy szabalyt hogy a provokalo ha nem lett buntetve a palyan akkor kapjon egy 200k csekket. Iszonyat technika es ido is van ilyenkor hasznalni es nem. Rossz nezni, de amit rosszabb volt az ahogy eldolt a lokestol. Ezt utalom a sima fociban is itt ......( valasztott jelzo) hogy mutatt a kulvilag fele. Megertem es jol csinalta es a csapata meg is kapta a jutalmat es ha nem is probalunk ellen tenni akkor bizony elo fog jonni tovabbra is. Mondjuk meg egy csekk +300k, mert itt konkretan csalni akart.
Ez nem Doyle-Colts ellen van, a helyzet ellen szol. Itt Doyle a jelenlegi keretek kozott szamomra nem szimpatikusan de hasznosan dolgozott.
no
LeviPoki
Ettol a jelenseg az baj marad. Az erzelmei az adrenalin elboritottak az agyat es azert ertheto megha nem kellene akkor is.
Buntetik hogy elborul az agya es ez inkabb a peldamutatas kategoriaba tartozik, nem a serules-CTE-stb eset. Viszont ebben a peldamutatas jatekban eleg erdekesen nez ki az elozmeny es a vegkifejlett. Mert lehet szabalytalankodni ha nem latjak rogton es szineszkedve becsapni a birokat.
Termeszetesen nem akarom felmenteni TY-t, mert optimalis helyzetben Doyle kap egy zaszlot ( vagy hagyjak ezt a fajta jatekot mindig mindenkinek, ez serulest nem fog okozni ) es TY onmegtartoztatast mutat. De TY-t itt buntetni kellett igy azzal nincs bajom a kovetkezmenye lehetett volna vegzetes ( akkor ide se irtam volna mert akkor a savanyu a szolo esete allhatott volna fent)
több mint 4 éve
Taylor-Doyle esethez igy hogy nem szamit le merem irni.Szerintem alapvető elvárás egy egyetemet végzett,ennyi pénzt kereső játékostól,hogy amikor a csapata a győzelemért megy az utolsó pillanatban,nem kezd el cicaharcozni és nem sodorja ezt veszélybe. Én értem, hogy igazságtalan és büntetni akarja,de menjen oda a lefújás után és rúgja hátba páros lábbal,kit érdekel akkor már. Ki is kaphattunk volna emiatt, ez felelőtlenség, óvodai szint. Maga a jelenség undorító nyilván és reméljük nem lesz belőle rendszer,de ezt nem így kell lereagálni.
Hoznek egy szabalyt hogy a provokalo ha nem lett buntetve a palyan akkor kapjon egy 200k csekket. Iszonyat technika es ido is van ilyenkor hasznalni es nem. Rossz nezni, de amit rosszabb volt az ahogy eldolt a lokestol. Ezt utalom a sima fociban is itt ......( valasztott jelzo) hogy mutatt a kulvilag fele. Megertem es jol csinalta es a csapata meg is kapta a jutalmat es ha nem is probalunk ellen tenni akkor bizony elo fog jonni tovabbra is. Mondjuk meg egy csekk +300k, mert itt konkretan csalni akart.
Ez nem Doyle-Colts ellen van, a helyzet ellen szol. Itt Doyle a jelenlegi keretek kozott szamomra nem szimpatikusan de hasznosan dolgozott.
no
több mint 4 éve
Queen egy játékoshoz mérhető a Ravens történetében és az Matt Elam.
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
#Colts TE Jack Doyle is 6'6", 262 pounds. Tavon Young is 5'9", 185 pounds. This is a flop that would make Coach K and the #Duke Blue Devils proud. pic.twitter.com/IwhUtMlDLL
— Tony Lombardi (@RSRLombardi) October 12, 2021
Ez a rájátszás, szinészkédes mindennek az alja, egyre többet látni mindefele, remélem nem süllyed olyan mélységekbe az amerikai foci ,mint az "európai".
több mint 4 éve
Lehet nem Doyle volt. Amikor lenyomta a fejet es fellokte es arra kaptunk 15 yardot a vegen.Taylor-Doyle esethez igy hogy nem szamit le merem irni.Tavon Young - Doyle helyzet?
no
KeyG
Maga a helyzet a baj hogy amikor odanez a biro onnantol jonnek a buntetesek, de mire leesett a sarga zaszlo mar az ismetlesbol latszott hogy nem egy ember a bunos es ennyit akartam belole kihozni, a szimulalas meg a legvege nalam. De ertelemszeruen amig igy mukodik az dobja meg kovel......... | aki tudja | . A lenyeg hogy ne igy mukodjon.
több mint 4 éve
Taylor-Doyle esethez igy hogy nem szamit le merem irni.Tavon Young - Doyle helyzet?
no
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Taylor-Doyle esethez igy hogy nem szamit le merem irni. Hoznek egy szabalyt hogy a provokalo ha nem lett buntetve a palyan akkor kapjon egy 200k csekket. Iszonyat technika es ido is van ilyenkor hasznalni es nem. Rossz nezni, de amit rosszabb volt az ahogy eldolt a lokestol. Ezt utalom a sima fociban is itt ......( valasztott jelzo) hogy mutatt a kulvilag fele. Megertem es jol csinalta es a csapata meg is kapta a jutalmat es ha nem is probalunk ellen tenni akkor bizony elo fog jonni tovabbra is. Mondjuk meg egy csekk +300k, mert itt konkretan csalni akart.
több mint 4 éve
A baj nem a futosorunkkal van persze jobb lett volna ha nem kell uj figurakat beepiteni es tanulniuk a futasunkat. A futashoz ket dolog hianyzik a gyakorlas ami a TC alatt nem lehetett mert nekunk komplex a futasunk ( iden meg nem latszik) es se a fal se a futok se LJ nem volt ott foleg nem egyszerre. A masik a blokkolasbol hianyzik az ero, most senki nem tud blokkolni igazan az elkapok kozul ha Ricard a palyan akkor szukitjuk a lehetosegeinket. Boyle nagyon hianyzik ehhez. Bell meg nagyon jo lenne mert blokkolni es elkapni eg es fold barkihez kepest ( Dobbinsra mondhatjuk iden mar jo lett volna ha akarjuk). A fal ket szelen siman lehetne elonyt kovacsolnunk de se Villa se Mekari nem a legjobb labon mert akkor tudnanak futosavot adni LJ-nek a sima contain ellen. A kovetkezo nagy erv az az ellenfeleken mulik, mert fogni akarjak es tesznek erte. A jo hir ket reszbol all egy nem ernek oda kozepen 4emberes nyomasnal es a contain a szelen csak a futast fogja igy. Ketto az adott lehetosegbol elkaristolunk dobassal. A kovetkezo a D-ek reszerol a nyomas es a valtozatos cov. lesznek es erre is fel kell keszulnunk.
Nem ertek egyet hogy GR nem lep. Nem adja fel a futast ami amugy orult hiba lenne hiaba nem hatasos. Kihasznalta a gyengesegeiket mind tempo mind personell mind a route-okkal. A DC a tuloldalon nem valtott, de ahhoz nincs koze.
A D egy kulon tortenet. Az alapgondolat rossz hisz mi vagyunk a legrosszabb tacklegyar a ligaban, ILB-t lecserelni se tudjuk es mar jatszanak rajuk, de hatul is szuken vagyunk igy meg egy S-t se tudunk berakni hiaba hozna magaval a maga bajat. Atjonnek a DL-en akkor vege, Wentz-tol eddig amit lattam ha adsz neki idot akkor megoldja. Erre nem mentunk neki se a futosavoknak se Wentznek. Meg fogja oldani idonkent, de ez igy ongyilkossag volt. Averett egy kulon tema, megbizott benne, jo is volt elotte, de amikor latom hogy szenved akkor lepek, baj-baj es valkoszinuleg kihasznaljak de akkor is segitek neki. Wolfe hianyzik hogy levegyuk a nyomast a LB-rol es sec-rol.
A baj hogy a Colts egy gyenge hasonlata egy Titans ( nrmalis esetben) es foleg a Brownshoz kepest. Igy az O-re fogjuk tenni a terhet es egy belekenyszeritett szituban kevesek leszunk az allomanyunkkal.
több mint 4 éve
I’ll just leave this here. pic.twitter.com/q3waQP3gSZ
— Peter Schrager (@PSchrags) October 12, 2021
több mint 4 éve
Martindale aki nem làtja , hogy már ujjal mutogatnak Averettre , hogy nézd itt a bohóc dobjátok rám , nem akar lemondani? Semmit nem tett egész meccs alatt. Az egyik legjobban fizetett nem HC a ligában.Nekem az a fő bajom vele és Romannal, hogy abszolút az az érzés fotelszukrolóként, hogy nem tudnak belenyúlni a meccsekbe ha szar vmi. Romannak amugy nagy szerencseje van hogy jött vki a Ravenshez aki jobban ért a passzjatekhoz mint ő, mert igy az OC pozija nincs veszélyben (amit nem mondhatna el ha ugyanaz a szarpaszirozas menne mint tavaly kb sztem). Martindale meg a figured out egy jobb csapat/stab esetén, de ezt az évet tuti megússza még, ha más nem majd ráfogják Peters sérülésére.
KeyG
több mint 4 éve
Martindale aki nem làtja , hogy már ujjal mutogatnak Averettre , hogy nézd itt a bohóc dobjátok rám , nem akar lemondani? Semmit nem tett egész meccs alatt. Az egyik legjobban fizetett nem HC a ligában.
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
gedam
6 506
Most végeztem a meccsel.pontos. sztem erre a meccsre nem készültünk eléggé, annyi volt a plan, hogy lenyomjuk a torkukon a lasztit, mert szarok futás ellen, oszt jónapot. kicsit igazságtalan ez a sport, mert sokszor a jobban felkészített csapat marad alul. ezt a meccset nem tehetjük ki az ablakba, arrogáns mentalitás, kb. a semmire. mert az nem gameplan, hogy majd lj megoldja a zsenijével. közben a fal középmezőny alja, így a futás is, a védelem közepében meg van egy gigaluk, az lb, cb sorban tisztes iparosok sincsenek, kivéve marlot, de így egyedül, ő is mindig csak szalad azok után, akik ellenállás nélkül, lendületből jönnek.
- A védelem ahogy írtátok totál szét volt zuhanva, Queen-re még egy bohocsipka vagy hollojelmez kéne és lehetne ő a kabalállat, mert másra nem jó, csak azt megtehetné az 53-as rosteren kívül is.
- LJ előtt le a kalappal, illetve remélem még jobban elkezdik Prochet és Duvernayt is használni mert mindkét srác megérdemli.
- Tök jogos hogy tradelgetni kellene, mert a védelem nem igazán működik, de csak ismételni tudom önmagam EDC a pikkekre gerjed és nem hiszem hogy minőségi ember fog jönni 4+ körös pikkekért . Nem tudom elképzelni, hogy még egyszer akkor mákja lesz mint Peters-szel pl.
- +1 Látszott már az elején , hogy rohadtul nem ment a futás , a passz már az elejétől jobbnak tűnt de nem dobattak LJ-vel és szerintem ennek az oka Harbóék voltak. Azt éreztem végig a meccs alatt hogy az idiota rekord hajszolásukért konkrétan a meccset is eldobná az edzői stáb.
Morfil
több mint 4 éve
Most végeztem a meccsel.Hat van mit fejleszteni meg a D#-en... 😒 Tovabba jobb is hogy nem kell tovabb hajszolnunk azt a hulye rekordot.
- A védelem ahogy írtátok totál szét volt zuhanva, Queen-re még egy bohocsipka vagy hollojelmez kéne és lehetne ő a kabalállat, mert másra nem jó, csak azt megtehetné az 53-as rosteren kívül is.
- LJ előtt le a kalappal, illetve remélem még jobban elkezdik Prochet és Duvernayt is használni mert mindkét srác megérdemli.
- Tök jogos hogy tradelgetni kellene, mert a védelem nem igazán működik, de csak ismételni tudom önmagam EDC a pikkekre gerjed és nem hiszem hogy minőségi ember fog jönni 4+ körös pikkekért . Nem tudom elképzelni, hogy még egyszer akkor mákja lenni mint Peters-szel pl.
- +1 Látszott már az elején , hogy rohadtul nem ment a futás , a passz már az elejétől jobbnak tűnt de nem dobattak LJ-vel és szerintem ennek az oka Harbóék voltak. Azt éreztem végig a meccs alatt hogy az idiota rekord hajszolásukért konkrétan a meccset is eldobná az edzői stáb.
Morfil
Lamar Jackson was responsible for 96% of the #Ravens total yards.
— PFF BAL Ravens (@PFF_Ravens) October 12, 2021
You read that correctly 🤯🎱 pic.twitter.com/3j0nxgFvT3
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
Most végeztem a meccsel.- A védelem ahogy írtátok totál szét volt zuhanva, Queen-re még egy bohocsipka vagy hollojelmez kéne és lehetne ő a kabalállat, mert másra nem jó, csak azt megtehetné az 53-as rosteren kívül is.
- Tök jogos hogy tradelgetni kellene, mert a védelem nem igazán működik, de csak ismételni tudom önmagam EDC a pikkekre gerjed és nem hiszem hogy minőségi ember fog jönni 4+ körös pikkekért . Nem tudom elképzelni, hogy még egyszer akkor mákja lesz mint Peters-szel pl.
Szerkesztette: Morfil
több mint 4 éve
Keserves volt végig szenvedni a Lamar fumbliig a meccset és abszolút nem is bánom,hogy elmentem aludni. Aztán jött ez az elképesztő fordítás..Fura ez a csapat idén,egyszer azt érzi az ember,hogy egyáltalán nem rossz ez a sérülések ellenére sem,máskor meg legszívesebben kikapcsolná ezt a szenvedős szart..Az mindenesetre imponáló,hogy tudunk GW driveokat vezetni,az elmúlt évekhez képest ez nagy fejlődés,nem ment ez eddig Lamarnak
több mint 4 éve
😂 A megserult Sammy Watkins meccs kozben csipogott egyet a csapatnak, itt a lenyeg a lenyeg, hogy honnan, az kevesbe 😂😂 Sammy tweeting on the toilet?
— Troy 🇺🇸 😈 (@ThrowbackJester) October 12, 2021
több mint 4 éve
lucio
329
Az eredménytől függetlenül az volt az érzésem, hogy erre a meccsre nem koncentráltunk/nem készültünk fel. Fogalmatlanok voltunk a labda mindkét oldalán. De: ugyanezt éreztem pl. a Detroit ellen, meg a múltban többször. A Lions ellen jött a Denver, az fontosabbnak tűnt. Jövő héten Chargers - az fontosabbnak tűnik. Ez meg meglesz valahogy. Csúnyán lejátszottak minket a pályáról, aztán mégis meglett. Négy szoros meccsünkből hármat megnyertünk, ez akár lehet szerencse is, de tán már elég sok kritikus szituációt megoldottunk ahhoz, hogy ez nem pusztán szerencse: a végén igenis meg kell verni minket, úgy látszik, akkor már nem teszünk a vereségért.De a fentiek egy nyerő csapat ismérvei, ahhoz, hogy jó csapat legyünk, egyrészt az elejétől, mindenkinek jobban kell játszani. Sok 3qout pl. az elején suta droppok miatt is volt.
Emellett kb. ott vagyunk, ahol tavaly: az O fal részben a sérülések miatt is csak kicsit jobb, mint tavaly, a futójátékunk kezd meghalni, a LB sorunk értelmezhetetlen, a CB sorunk meg gyengült annyit, hogy egy potensebb irányító szétdobja - van rengeteg draftcetlink, tessék tradelni, ezek a gondok (én úgy érzem) nem fognak megoldódni maguktól. Pofás mérleget és PO-ot persze így is össze lehet hozni, de azért ez a gárda nincs messze a SB runtól sem. (Ha így marad, akkor viszont a 9-8-as középszer sincs messze).