Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 9 éve
Úgy gondolom nem volt hiba , neki menni ott 4.-re, a hiba az volt hogy 4 futással próbálkoztunk. Nem értem minek van ennyi magas TE-nk a keretben, ha ilyenkor nem vesszük elő őket. (Pitta, Gillmore ő volt a pályán egyáltalán?) Kevés csapat lesz a szezonban, akik 3 labdaszerzéssel nem tudnak nyerni, főleg úgy hogy abból 2 red zone közelébe sikerült. Azon gondolkodom hogy vajon a jelenlegi vezetés, és edzői stáb miatt vagyunk versenyben egyáltalán más csapatokkal, itt főleg JH-ra gondolok akiről sokan azt mondták pár éve hogy elit edző, vagy épp miattuk nem vagyunk képesek megújulni, a Lewis-Reed éra után?
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 9 éve
Elhittem, hogy az osszes HC ezt valasztotta volna ( tudtam, hogy kellett volna vmilyen hangulatjel moge)Ha egyenlítünk vagy vezetünk a berugott FG-al akkor ok.4-el mentek,10 centire voltunk az EZ-tól,meg kellett próbálni.Nyugodj meg.hidd el nekem,hogy a liga maradék 31 HC-ja ugyanígy döntött volna.az elfogadott büntit azt adom.Elhiszem. En es a 2 (enyhen Giants fele huzo, de korrekt) kozvetitovel a konzervativ kisebbseg vagyunk.
no
1-1 idegenben nem rossz. 😊
Megnyugodni lesz nehezebb, annyit es ugy uvoltottem: Fekudj le-le-le (Tavonnak), SPIKE-spike...stb, hogy az asszony felvitte a kutyat, mert szerencsetlen joszag (a kutya) nem tudta mar mikor mit csinaljon.
Peter
Peter
Lehet tul konzervativ vagyok-voltam a szitunal. De szeretnem azt hinni "merlegelo" vagyok. A legjobb esetben megyunk 3 ponttal, FG-al 1 pontos meccsben vagyunk. Ido rengeteg mindket esetben, mindenkinek. Legrosszabb esetben td csinalnak es 2 labdabirtoklasi elonybe kerulnek. Mellesleg a merkozes ezen idoszakaban ugy haladtak, hogy a 4 and 5-n el sem gondolkoztak. En ezt is meresznek ereztem es indokolatlannak, de olyan konnyeden haladtak, hogy ott "joggal" (megalapozottabb volt) biztak magukban.
Amugy nem szeretnek se szepirodalmi se vulgaris irodalmat idezni, hogy 10 cm varazslatosan rovid vagy hosszu tud lenni. 😊
Wallace, Weddle?
több mint 9 éve
Félidőben elaludtam, egyszer felriadtam, negyedik és egy hajszálra a gólvonaltól szitu volt külső futás, sehova... vissza is aludtam, volt valami említésre méltó ezen kívül vagy csak simán úton vagyunk egy újabb 5-11/6-10-es szezon felé?semmi kulonos. Kihagytad az ev tackle-jet, a hot-dog arus kapta a posztolo rendortol. 😊
Blaise
több mint 9 éve
Hasonlo hangzasu. A tortenethez tartozik nem magyarul kapja a parancsokat a kutya. De a hangnembol erezte hogy baj van (masik helyisegben volt amugy). Az asszony akkor vitte fel az emeletre (amit allandoan el szeretne erni) amikor a kutya elkezdett lemenni hidba. Allitolag 😊 En elhittem, mert kellett volna meg egy bator ember segitsegul, hogy ellent merjek gondolni 😊Elhiszem. En es a 2 (enyhen Giants fele huzo, de korrekt) kozvetitovel a konzervativ kisebbseg vagyunk.Nyugodj meg.hidd el nekem,hogy a liga maradék 31 HC-ja ugyanígy döntött volna.az elfogadott büntit azt adom.Negyedik és kicsire nem volt hiba nekimenni szerintem.ha Juice csinálja a dolgát sima Td.ha nem,JH bízott a Dben,hogy 3&out és kb ha fair catch is félpályáról jövünk újra.II. dolog: I. Tul altalanos igy ( ha a vedo szemszogebol nezzuk, ha jobban csinalta volna a dolgat meg 3 yardot vesztunk).Juice ott volt es "blokkolt" de
Peter
1. Juice le volt maradva labon es konnyen lejottek rola, 2 lekuldtek a foldre olyan konnyen hogy szinte eszre se vette a vedo (ez a legrosszabb verzio), 3 elcsuszott. Mellesleg az volt a 4. futas
II. Abban a periodusban te biztal bennuk? Oszinten! Amugy orulok hogy te optimistan latod (tenyleg), en negativ voltam es az volt a kerdesem kiben nem bizik. Az Off nem fog megegyszer TD kozelebe erni vagy orulhetunk ha a Def csak fg tartja oket.
JH tul optimista nekem, ha mindig a legjobb esetben bizik. Masik pelda mikor elfogadta a buntetest OR ellen. Bizott a Def-ben, hogy a legjobb esetben rugatunk veluk egy 45 yardost 35 helyett ( a merleg masik oldalat, amikor merlegeli a donteseit nem a legrosszabb esettel nezi---es ez most rovid idon belul ismetlodoen visszaut.
no
Peter
Megnyugodni lesz nehezebb, annyit es ugy uvoltottem: Fekudj le-le-le (Tavonnak), SPIKE-spike...stb, hogy az asszony felvitte a kutyat, mert szerencsetlen joszag (a kutya) nem tudta mar mikor mit csinaljon.
noSpike-nak hívják a kutyát? .-)Elhiszem. En es a 2 (enyhen Giants fele huzo, de korrekt) kozvetitovel a konzervativ kisebbseg vagyunk.Nyugodj meg.hidd el nekem,hogy a liga maradék 31 HC-ja ugyanígy döntött volna.az elfogadott büntit azt adom.Negyedik és kicsire nem volt hiba nekimenni szerintem.ha Juice csinálja a dolgát sima Td.ha nem,JH bízott a Dben,hogy 3&out és kb ha fair catch is félpályáról jövünk újra.II. dolog: I. Tul altalanos igy ( ha a vedo szemszogebol nezzuk, ha jobban csinalta volna a dolgat meg 3 yardot vesztunk).Juice ott volt es "blokkolt" de
Peter
1. Juice le volt maradva labon es konnyen lejottek rola, 2 lekuldtek a foldre olyan konnyen hogy szinte eszre se vette a vedo (ez a legrosszabb verzio), 3 elcsuszott. Mellesleg az volt a 4. futas
II. Abban a periodusban te biztal bennuk? Oszinten! Amugy orulok hogy te optimistan latod (tenyleg), en negativ voltam es az volt a kerdesem kiben nem bizik. Az Off nem fog megegyszer TD kozelebe erni vagy orulhetunk ha a Def csak fg tartja oket.
JH tul optimista nekem, ha mindig a legjobb esetben bizik. Masik pelda mikor elfogadta a buntetest OR ellen. Bizott a Def-ben, hogy a legjobb esetben rugatunk veluk egy 45 yardost 35 helyett ( a merleg masik oldalat, amikor merlegeli a donteseit nem a legrosszabb esettel nezi---es ez most rovid idon belul ismetlodoen visszaut.
no
Peter
no
bcsarli
több mint 9 éve
gedam
6 506
Félidőben elaludtam, egyszer felriadtam, negyedik és egy hajszálra a gólvonaltól szitu volt külső futás, sehova... vissza is aludtam, volt valami említésre méltó ezen kívül vagy csak simán úton vagyunk egy újabb 5-11/6-10-es szezon felé?én szándékosan kerülöm a meccseink nézését egészségügyi okokból, még az összefoglalót se nézem! viszont jó hír, hogy a csopiban mindenki szopott, rossz hír, hogy a rájátszást most tudtuk volna megcsípni az elején. a végén van két túránk, egy cinciben, egy picbörgben. én ezért nem látok sok esélyt a wildcardra idén.
Blaise
több mint 9 éve
Ha egyenlítünk vagy vezetünk a berugott FG-al akkor ok.4-el mentek,10 centire voltunk az EZ-tól,meg kellett próbálni.Nyugodj meg.hidd el nekem,hogy a liga maradék 31 HC-ja ugyanígy döntött volna.az elfogadott büntit azt adom.Elhiszem. En es a 2 (enyhen Giants fele huzo, de korrekt) kozvetitovel a konzervativ kisebbseg vagyunk.
no
Peter
több mint 9 éve
Félidőben elaludtam, egyszer felriadtam, negyedik és egy hajszálra a gólvonaltól szitu volt külső futás, sehova... vissza is aludtam, volt valami említésre méltó ezen kívül vagy csak simán úton vagyunk egy újabb 5-11/6-10-es szezon felé?
több mint 9 éve
Elhiszem. En es a 2 (enyhen Giants fele huzo, de korrekt) kozvetitovel a konzervativ kisebbseg vagyunk.Nyugodj meg.hidd el nekem,hogy a liga maradék 31 HC-ja ugyanígy döntött volna.az elfogadott büntit azt adom.Negyedik és kicsire nem volt hiba nekimenni szerintem.ha Juice csinálja a dolgát sima Td.ha nem,JH bízott a Dben,hogy 3&out és kb ha fair catch is félpályáról jövünk újra.II. dolog: I. Tul altalanos igy ( ha a vedo szemszogebol nezzuk, ha jobban csinalta volna a dolgat meg 3 yardot vesztunk).Juice ott volt es "blokkolt" de
Peter
no
Peter
no
Spike-nak hívják a kutyát? .-)Elhiszem. En es a 2 (enyhen Giants fele huzo, de korrekt) kozvetitovel a konzervativ kisebbseg vagyunk.Nyugodj meg.hidd el nekem,hogy a liga maradék 31 HC-ja ugyanígy döntött volna.az elfogadott büntit azt adom.Negyedik és kicsire nem volt hiba nekimenni szerintem.ha Juice csinálja a dolgát sima Td.ha nem,JH bízott a Dben,hogy 3&out és kb ha fair catch is félpályáról jövünk újra.II. dolog: I. Tul altalanos igy ( ha a vedo szemszogebol nezzuk, ha jobban csinalta volna a dolgat meg 3 yardot vesztunk).Juice ott volt es "blokkolt" de
Peter
no
Peter
no
több mint 9 éve
Elhiszem. En es a 2 (enyhen Giants fele huzo, de korrekt) kozvetitovel a konzervativ kisebbseg vagyunk.Nyugodj meg.hidd el nekem,hogy a liga maradék 31 HC-ja ugyanígy döntött volna.az elfogadott büntit azt adom.Negyedik és kicsire nem volt hiba nekimenni szerintem.ha Juice csinálja a dolgát sima Td.ha nem,JH bízott a Dben,hogy 3&out és kb ha fair catch is félpályáról jövünk újra.II. dolog: I. Tul altalanos igy ( ha a vedo szemszogebol nezzuk, ha jobban csinalta volna a dolgat meg 3 yardot vesztunk).Juice ott volt es "blokkolt" de
Peter
no
Peter
több mint 9 éve
lehet, 300 vernyomassal semmi sem a regi 😊.Nem vágtad a dolgot, a lényeg hogy OBJ-n azthiszem Will Davis védekezett az uccsó TD-nél, és Davist gyalulta le véletlenül Weedle... Magyarul frendly fire és ebből TD lett ...😀 csak ezt akartam közölnimeg annyit irnek es utana befejezem. A legnagyobb banatom, hogy nem latni "legyalulta"-t. Tudom megvaltozott a jatek, eltoltak a tamadas segitese fele, vedik a jatekosokat. De en csak ugy magyarosan alairatatnek veluk egy papirt bekeruleskor a ligaba, hogy itt uteseket fogsz kapni, ami jelen, jovo idoben+ Past Perfectben sem udvozito az egeszseged szempontjabol. Lehet irodaban dolgozni 30.000/ ev vagy 3.000.000 a ligaban/ 4 ev ( ugye kicsi szamot irtam ide?) es USD VAGD NEM APAD. Az aljas dolgokat viszont jobban buntetnem.Ezt Flacco a vegen csunyan benezte, legalabb 3 dobasa volt szar, nyomas nelkul, miert nem spike-olt egyszer sem (sajnos a korhaz nem engedi meg hogy ott nezzzem a meccset).hát azért itt veszekednék, Weddle gyönyörűen legyalulta talán Davist OBJ uccsó TD-jénél.....
Pees-Rosburg-JH nalam mehet. Nekimentem volna 4.re en is 2006-os def-el.
A sec-t az elso atlagon feluli Qb-jo elkaposor romma egette, JS-el is, persze 0 nyomassal kez a kezben.
MM megtette amit kellett, jo aranyban futott, jobban vedtek Flaccot, jobban ment a pasz is. Itt inkabb az emberanyag volt gyenge ma.
Jo volt West, Wallace, WPitta, Weddle. Ahogy varhato volt a def eron felul teljesitett eddig.
no
Wallace meg csak 5 yardos zeparációnál képes elkapni a labdát, ahogy egy erősebb fuvallat arra téved már el is ejti a lasztit.... lehet most első idegből beszélek ......
malkav
no
malkav
En irtam jo volt Wallace, Weddle. Te meg emlitetted hogy Wallace nem az igazi (majd a tobbiek is elmondjak ki hogy latta), utana irtad Weddle friendly tackle-t. Ugy ertettem szerinted nem volt jo emiatt. Weddle es Tavon (sztem) volt a 2 vedonk. OBJ es a masik elkapo kereszteztek egymast, a mieink osszeutkoztek egymassal, ahogy kovettek a 2 elkapot. Ez sztem inkabb "baleset" volt mint Weddle hibaja. Lehet ez a het 2. korkerdese. Meg fogok hajolni a tobbseg akaratanak 😊
több mint 9 éve
Nyugodj meg.hidd el nekem,hogy a liga maradék 31 HC-ja ugyanígy döntött volna.az elfogadott büntit azt adom.Negyedik és kicsire nem volt hiba nekimenni szerintem.ha Juice csinálja a dolgát sima Td.ha nem,JH bízott a Dben,hogy 3&out és kb ha fair catch is félpályáról jövünk újra.II. dolog: I. Tul altalanos igy ( ha a vedo szemszogebol nezzuk, ha jobban csinalta volna a dolgat meg 3 yardot vesztunk).Juice ott volt es "blokkolt" de
Peter
no
több mint 9 éve
Nem vágtad a dolgot, a lényeg hogy OBJ-n azthiszem Will Davis védekezett az uccsó TD-nél, és Davist gyalulta le véletlenül Weedle... Magyarul frendly fire és ebből TD lett ...😀 csak ezt akartam közölnimeg annyit irnek es utana befejezem. A legnagyobb banatom, hogy nem latni "legyalulta"-t. Tudom megvaltozott a jatek, eltoltak a tamadas segitese fele, vedik a jatekosokat. De en csak ugy magyarosan alairatatnek veluk egy papirt bekeruleskor a ligaba, hogy itt uteseket fogsz kapni, ami jelen, jovo idoben+ Past Perfectben sem udvozito az egeszseged szempontjabol. Lehet irodaban dolgozni 30.000/ ev vagy 3.000.000 a ligaban/ 4 ev ( ugye kicsi szamot irtam ide?) es USD VAGD NEM APAD. Az aljas dolgokat viszont jobban buntetnem.Ezt Flacco a vegen csunyan benezte, legalabb 3 dobasa volt szar, nyomas nelkul, miert nem spike-olt egyszer sem (sajnos a korhaz nem engedi meg hogy ott nezzzem a meccset).hát azért itt veszekednék, Weddle gyönyörűen legyalulta talán Davist OBJ uccsó TD-jénél.....
A sec-t az elso atlagon feluli Qb-jo elkaposor romma egette, JS-el is, persze 0 nyomassal kez a kezben.
MM megtette amit kellett, jo aranyban futott, jobban vedtek Flaccot, jobban ment a pasz is. Itt inkabb az emberanyag volt gyenge ma.
Jo volt West, Wallace, WPitta, Weddle. Ahogy varhato volt a def eron felul teljesitett eddig.
no
Wallace meg csak 5 yardos zeparációnál képes elkapni a labdát, ahogy egy erősebb fuvallat arra téved már el is ejti a lasztit.... lehet most első idegből beszélek ......
malkav
no
több mint 9 éve
Negyedik és kicsire nem volt hiba nekimenni szerintem.ha Juice csinálja a dolgát sima Td.ha nem,JH bízott a Dben,hogy 3&out és kb ha fair catch is félpályáról jövünk újra.II. dolog: I. Tul altalanos igy ( ha a vedo szemszogebol nezzuk, ha jobban csinalta volna a dolgat meg 3 yardot vesztunk).Juice ott volt es "blokkolt" de
Peter
több mint 9 éve
meg annyit irnek es utana befejezem. A legnagyobb banatom, hogy nem latni "legyalulta"-t. Tudom megvaltozott a jatek, eltoltak a tamadas segitese fele, vedik a jatekosokat. De en csak ugy magyarosan alairatatnek veluk egy papirt bekeruleskor a ligaba, hogy itt uteseket fogsz kapni, ami jelen, jovo idoben+ Past Perfectben sem udvozito az egeszseged szempontjabol. Lehet irodaban dolgozni 30.000/ ev vagy 3.000.000 a ligaban/ 4 ev ( ugye kicsi szamot irtam ide?) es USD VAGD NEM APAD. Az aljas dolgokat viszont jobban buntetnem.Ezt Flacco a vegen csunyan benezte, legalabb 3 dobasa volt szar, nyomas nelkul, miert nem spike-olt egyszer sem (sajnos a korhaz nem engedi meg hogy ott nezzzem a meccset).hát azért itt veszekednék, Weddle gyönyörűen legyalulta talán Davist OBJ uccsó TD-jénél.....
no
malkav
több mint 9 éve
Negyedik és kicsire nem volt hiba nekimenni szerintem.ha Juice csinálja a dolgát sima Td.ha nem,JH bízott a Dben,hogy 3&out és kb ha fair catch is félpályáról jövünk újra.
több mint 9 éve
Sztem Tavon volt, de a lenyeg hogy mindketto ment az emberevel es ahogy ok kereszteztek egymast a mieink osszefutottak. Ez nekem inkabb "baleset" volt.Ezt Flacco a vegen csunyan benezte, legalabb 3 dobasa volt szar, nyomas nelkul, miert nem spike-olt egyszer sem (sajnos a korhaz nem engedi meg hogy ott nezzzem a meccset).hát azért itt veszekednék, Weddle gyönyörűen legyalulta talán Davist OBJ uccsó TD-jénél.....
no
malkav
Lehet te beszelsz idegbol, vagy en lattam rosszul es csak felszemu a vakok kozott. Talan vki majd elmondja meg a velemenyet.
Ha vegerol beszelunk az nalam Flacco sara, 20mp korul tok uresen(pedig itt megvolt az 5 meter) 5 yardnal, oldalvonal mellett, talan meg a paszsavban sem allt senki es foledobja, Td nem lett volna mert jo szogbol jott mar a vedo, de 5-on belul lepetttt olna ki.
több mint 9 éve
Hát...sok hiba ismétlődött...jó, sok a sérült, de nem ezen múlott...hanem pl. az O megint nem tudott TD-ket csinálni (a másodiknál én pirultam...), az első negyedet kivéve megtervezett játékból szinte nem volt 1st down. A D sorsdöntő helyzetben nem tudott kivédekezni támadást. Hibás time management. Az O nem tud 1 yardról TD-t csinálni - de mivel negyedikre is erőltetjük, a végén nem lett volna elég egy filed goal. Utólag okos az ember, de ha egy csapatban egy 60 yardról is veszélyes rúgó van, és a múlt arra tanít, hogy mindegyik meccsünk egy labdás, tán el kéne fogadni meccs közben, amit ad a sors (és belátni, hogy az O gyenge és nem rájuk tenni fel a meccset még 1 yardról sem).En rogton mondtam-irtam hogy rugni kellene, de a kozvetitok is rugtak volna es meglepodtek hogy nekimentunk De ez nem okossag, kockazatkerules, haszon-megterules, egyszeruen tul koran volt. Ha bejon sem estek volna panikba vagy tortuk volna meg oket, de ha nem jon be konnyen lehet belole 2 labdabirtoklasi hatrany.
A dolog jó oldala, hogy stabilan izgalmas vasárnap esti meccseink vannak.
Viszont úgy is lehet nézni, hogy úgy veszítünk, mint egy rossz csapat. A rosszakkal azért játszunk szoros meccset, mert egyformán szarok vagyunk, a jókkal meg azért, amiért anno (mikor jók voltunk) pl. a Browns-al: benne van az ellenfélnél a fejekben, hogy a végén úgyis megnyerjük.
lucio
több mint 9 éve
Ezt Flacco a vegen csunyan benezte, legalabb 3 dobasa volt szar, nyomas nelkul, miert nem spike-olt egyszer sem (sajnos a korhaz nem engedi meg hogy ott nezzzem a meccset).hát azért itt veszekednék, Weddle gyönyörűen legyalulta talán Davist OBJ uccsó TD-jénél.....
no
több mint 9 éve
A tököm kivan, végre volt épkézláb playcalling, de hogy perriman a náthát nem tudja elkapni az hihetetlen. SSS az egyetlen támadójátékos aki konstans el tudja kapni a labdákat, mindenki más meg úgy potyogtatja őket hogy hihetetlen....sztem Wallace jo volt.
malkav
több mint 9 éve
Ezt Flacco a vegen csunyan benezte, legalabb 3 dobasa volt szar, nyomas nelkul, miert nem spike-olt egyszer sem (sajnos a korhaz nem engedi meg hogy ott nezzzem a meccset). Pees-Rosburg-JH nalam mehet. Nekimentem volna 4.re en is 2006-os def-el.
több mint 9 éve
A tököm kivan, végre volt épkézláb playcalling, de hogy perriman a náthát nem tudja elkapni az hihetetlen. SSS az egyetlen támadójátékos aki konstans el tudja kapni a labdákat, mindenki más meg úgy potyogtatja őket hogy hihetetlen....
több mint 9 éve
lucio
329
Hát...sok hiba ismétlődött...jó, sok a sérült, de nem ezen múlott...hanem pl. az O megint nem tudott TD-ket csinálni (a másodiknál én pirultam...), az első negyedet kivéve megtervezett játékból szinte nem volt 1st down. A D sorsdöntő helyzetben nem tudott kivédekezni támadást. Hibás time management. Az O nem tud 1 yardról TD-t csinálni - de mivel negyedikre is erőltetjük, a végén nem lett volna elég egy filed goal. Utólag okos az ember, de ha egy csapatban egy 60 yardról is veszélyes rúgó van, és a múlt arra tanít, hogy mindegyik meccsünk egy labdás, tán el kéne fogadni meccs közben, amit ad a sors (és belátni, hogy az O gyenge és nem rájuk tenni fel a meccset még 1 yardról sem).A dolog jó oldala, hogy stabilan izgalmas vasárnap esti meccseink vannak.
Viszont úgy is lehet nézni, hogy úgy veszítünk, mint egy rossz csapat. A rosszakkal azért játszunk szoros meccset, mert egyformán szarok vagyunk, a jókkal meg azért, amiért anno (mikor jók voltunk) pl. a Browns-al: benne van az ellenfélnél a fejekben, hogy a végén úgyis megnyerjük.
több mint 9 éve
hát nyomorultak vagyunk......
több mint 9 éve
Ezt nem ertem, 1 labdabirtoklasnyi (raadasul fg) hatranyba miert kell ezt. Mar irtam ezt, nincs sajat magunkba vetett bizalom. Csak a kerdes kiben nem biznak a Def v Off-ban
több mint 9 éve
Remelem megnyerjuk vhogy, de Pees menjen a picsaba. Cb allomany minosegileg eppen elegseges, ha nem lesz nyomas es ennyi idot kap a Qb, mit varunk. Amit eldob, talal, mint Kinizsinel. Csak azert futnak neha, mert nem tudnak az elkapok ennyit sprintelni.