Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 9 éve
ezt hivjak ezt jatsza. Nem gondolom Flaccorol hogy o a legjobb, de ennel jobb lenne egy fallal, OC-al.hát én ebben nem hiszek, amit ma csinált azt Cody Kessler is megcsinálja....ledobja a checkdown passzt azt kezitpókolom, ilyet utoljára Cameron alatt láttam.Az igaz nem air Flacco Flacco es ritkan fogunk +50 passzal nyerni, de a raiders fala mogott meg tudod nezni a telefonodon merrol es mennyire fuj a szel. parades jatekra lenne kepes csak ki kell kapcsolni a sisakban az elektronikat.É Joe nem alkalmas egy Air Flacco szerepre.A WCO,ami feküdt neki,de ez volt T.érkezésekor a legfőbb ellenérv.Akkor bizonygatták,hogy importálja a Kubiak O működő elemeit...
Még ez, és tényleg befejezem ameddig Trestman itt lopja a napot nálunk. Nem hiszem el, hogy a kibaszott futónk 11 futásból 95 yardot hoz, tehát majdnem 9 yardot átlagot (majdnem érintésenként first down....), erre 50 szaros alkalommal kell dobálni a labdát, ami hetek óta nem működik.
Viszlát később, remélhetőleg minnél előbb...
Flacco5
kátrány
no
malkav
Azt erzem a donteseknel nem bizunk magunkban. 2szer visszahordtak jol es utana oldalvonalra, roviden rugtunk. Hester 5 mecccsel a hata mogott 3szor ha probalkozott, tobbi fc. 2 negyedben 2pontosra megyunk hogy dontetlen legyen.......and so on.
több mint 9 éve
az a baj nem tudnék senkit akit idehoznék hc-nak vagy oc-nak....Csapaton belül is működhet,mint 2013-ban...
malkav

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 9 éve
az a baj nem tudnék senkit akit idehoznék hc-nak vagy oc-nak....
több mint 9 éve
Amennyire kellett Harbs Billick után a csapatnak,annyira nem működik már vele a dolog.Ahogy belátta,hogy Cam gátja a csapatnak,úgy remélem,hogy most is vált OC poszton,már akár a héten.Ez kilátástalan.

több mint 9 éve
hát én ebben nem hiszek, amit ma csinált azt Cody Kessler is megcsinálja....ledobja a checkdown passzt azt kezitpókolom, ilyet utoljára Cameron alatt láttam.Az igaz nem air Flacco Flacco es ritkan fogunk +50 passzal nyerni, de a raiders fala mogott meg tudod nezni a telefonodon merrol es mennyire fuj a szel. parades jatekra lenne kepes csak ki kell kapcsolni a sisakban az elektronikat.É Joe nem alkalmas egy Air Flacco szerepre.A WCO,ami feküdt neki,de ez volt T.érkezésekor a legfőbb ellenérv.Akkor bizonygatták,hogy importálja a Kubiak O működő elemeit...
Még ez, és tényleg befejezem ameddig Trestman itt lopja a napot nálunk. Nem hiszem el, hogy a kibaszott futónk 11 futásból 95 yardot hoz, tehát majdnem 9 yardot átlagot (majdnem érintésenként first down....), erre 50 szaros alkalommal kell dobálni a labdát, ami hetek óta nem működik.
Flacco5
kátrány
no
több mint 9 éve
Szerintem Ozzienek van annyi street credje/feltett mar annyit, hogy nem nala kene kezdeni... es sztem az utobbi 2 ev tetszetos volt/lehet.Nalam ez egyertelmuen offense csod egyelore iden, a vedelem szvsz picit eron felul teljesit, ST eddig jo volt, ma ez a Crowder return azert fajt... de egyertelmu hogy a kirugasi sorrend Trestman >>>> OL coach(?) >> Harbs (ot se kene egyelore szvsz bantani) >>>>> Oz
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Az igaz nem air Flacco Flacco es ritkan fogunk +50 passzal nyerni, de a raiders fala mogott meg tudod nezni a telefonodon merrol es mennyire fuj a szel. parades jatekra lenne kepes csak ki kell kapcsolni a sisakban az elektronikat.É Joe nem alkalmas egy Air Flacco szerepre.A WCO,ami feküdt neki,de ez volt T.érkezésekor a legfőbb ellenérv.Akkor bizonygatták,hogy importálja a Kubiak O működő elemeit...
Flacco5
kátrány
több mint 9 éve
azért itt nincs minden veszve, Pees védelmével idén elégedett vagyok, én Haribóval is elvagyok, bár az uróbbi két mecsen voltak necces dolgai, de szerintem ő sokat dob a csapaton alabból, de amit az OC, a STC csinál az kikészít, és a pozíciós edzők jó részét is el lehet küldeni a faszba, kezdve a OL edzővel és a WR edzővel....
több mint 9 éve
Trestman érthetetlen dolgokat művel, levettem róla kezemLassan el lehet kezdeni beszélgetni Harbs és Ozzie jövőjéről a csapatnál.En Trestmannel kezdenem... nem hiszem el, hogy ebbol a garniturabol nem lehet jobb offenset kihozni (plane mikor parhuzamosan neztem a Chicago meccset, Hoyerrel, Cam Meredith-tel, Royallal, Millerrel, kb. hasonlo modon kene jatszanunk...)
Blaise
Nem lesz egy vidam szezon.
Igor
Jelenleg semmi mást nem tudunk mint lerángatni gyenge és közepes csapatokat a mi szintünkre ami a kín keserves vergődés - és ott nyerhetünk pár meccset a rutinunkkal, Próbálkozhatunk Trestman leváltásával hátha bejön, veszteni nem veszítünk semmit.
De ha ez sem segít akkor új lapot kell nyitni és itt már elő kell venni Harbsot és Ozziet is. Persze Pees érdemeire való tekintettel mehet a búsba, egy rebuild - nem retool amivel szenvedünk a SB győzelem óta - részeként nem akarom a csapatnál látni..
Harbs: Az Oakland elleni piruettje után, ezt a meccset sem lehet az Ő faszságai nélkül értékelni. Az a trükkös play meg Wagner kiütése a félidő előtt... gratula
Ozzie: vége a toldozás foldozásnak, ez már kevés. az elmúlt évek draftjait figyelve pedig nem lehet rábízni egy rebuildet. ahhoz túl szarul draftol.
Szerkesztette: Blaise
több mint 9 éve
Az idei az jól sikerült,Perriman sem tűnik rossznak,amúgy tényleg elég gatyára sikerültek az elmúlt évek.Ozzie amit az utolso par drafton bemutatott azt kitehetjuk az ablakba, de nem o lenne az elso akit kuldenek, de inog a pad(persze az igaz hogy sokan razzak egyszere)Lassan el lehet kezdeni beszélgetni Harbs és Ozzie jövőjéről a csapatnál.A csapat kész van,amit kihoznak belőle,az ami szánalmas.
Blaise
Mit lehet mondani egy passz + passz és 3&11-re futás,valahol a középpályán (Ez jutott most eszembe) ?
A playek nagy részében tudtam mi fog történni , pedig stream előtt vagyok és nem értek hozzá.
kátrány
no

több mint 9 éve
Ozzie amit az utolso par drafton bemutatott azt kitehetjuk az ablakba, de nem o lenne az elso akit kuldenek, de inog a pad(persze az igaz hogy sokan razzak egyszere)Lassan el lehet kezdeni beszélgetni Harbs és Ozzie jövőjéről a csapatnál.A csapat kész van,amit kihoznak belőle,az ami szánalmas.
Blaise
Mit lehet mondani egy passz + passz és 3&11-re futás,valahol a középpályán (Ez jutott most eszembe) ?
A playek nagy részében tudtam mi fog történni , pedig stream előtt vagyok és nem értek hozzá.
kátrány
több mint 9 éve
szerintem az 50 paszsból kb. 3 ment szélre, a többit meg bepasszoltuk a pálya közepére, miért nem lehet néhanapján az elkapó külső vállára rádobni egy kibaszott labdát ?????
több mint 9 éve
É Joe nem alkalmas egy Air Flacco szerepre.A WCO,ami feküdt neki,de ez volt T.érkezésekor a legfőbb ellenérv.Akkor bizonygatták,hogy importálja a Kubiak O működő elemeit...
Flacco5

több mint 9 éve
az a szörnyű hogy az az ötven kisérletből kb. 6 van ami nem checkdown pasz volt 1-2 yarddal a levegőben... itt van két TE egy-két vertical threat, meg egy aiken mi a manőért nem lehet ezekre a játékosokra playt hívni ?
több mint 9 éve
Lassan el lehet kezdeni beszélgetni Harbs és Ozzie jövőjéről a csapatnál.A csapat kész van,amit kihoznak belőle,az ami szánalmas.
Blaise

több mint 9 éve
Lassan el lehet kezdeni beszélgetni Harbs és Ozzie jövőjéről a csapatnál.inkabb a multjukrol a jovorol mar nem kene, de maradjanak addig amig kozlik a rossz(jo) hirt par kollegaval
Blaise
több mint 9 éve

több mint 9 éve
A Browns ellen szerencsénk volt,a Jags balf@szabb volt,mint mi , azok is neccesek voltak.Most pedig fortuna visszaveszi azt,amit adott.Siralmas , szánalmas ...
Elfogadnék egy földbeállást,ha tudnám,hogy a végén megszabadulunk Harbs től és népi zenekarától.
Kezdésnek kiegyeznék,ha jövő héten már nem látnám Trestmant...

több mint 9 éve
Keserves sós nyalóka ez a csapat az edzői brigáddal és Ozzie-val , az egész Ravens közösségnek.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 9 éve
Lassan el lehet kezdeni beszélgetni Harbs és Ozzie jövőjéről a csapatnál.En Trestmannel kezdenem... nem hiszem el, hogy ebbol a garniturabol nem lehet jobb offenset kihozni (plane mikor parhuzamosan neztem a Chicago meccset, Hoyerrel, Cam Meredith-tel, Royallal, Millerrel, kb. hasonlo modon kene jatszanunk...)
Blaise
Nem lesz egy vidam szezon.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Hát komolyan mondom, csak azért veszek egy Ravens mezt hogy elégessem....
több mint 9 éve
nulla offense teljesítmény, ezeknek nem érdemelnek egy dollárt sem nem amennyit keresnek..

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 9 éve
Helló megint tavalyi év...Erre a mai produkcióra nincs mentség, ilyen töketlen szar játékot! Ki lehet kapni, nincs azzal baj, de ezt így ne basszus. Semmi életjelét nem mutatták a srácok, hogy haladni akarnánk előre. Erre nem fogom elbaszni a vasárnapjaimat, ameddig Trestman az OC, addig nekem ez ennyi volt.
több mint 9 éve
ipad megvan meg?Gameday ! 😊Ha két agyvérzés között nem akarom falhozbaszni éppen az ipadet már elégedett vagyok.
Irány a 4-1 !
Mit gondoltok a mai meccsről ?
Voice
Peter
en mar felszedtem a parkettat, mot nezem van-e hidegburkolo ismeros, mert a csempenek is neki fogok allni