NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Buffalo Bills

33 feliratkozó

5 órája
no Baltimore Ravens 8 298
Nem tudom, soha ilyen konnyu nem volt NFCt nyerni mos,t hogy a Haws megverte a Ramst. Hat mos ki? Hawks, ami tiszta Houston, vagy a mostantól “gyenge Rams “, a “vegyes Philly”, a "serult" GB, vagy a Macik-erted a Macik (igy)? Ezeknek mind csak a szel fujta ossze.

Nem is erne semmit az idei SB, nekem mar nem is kene. 😊
Helmut Zimmer
Túl van tolva mennyire könnyű most az SB-be jutás, meg hogy ez a legjobb esélyünk (csak nézzenek rá a wr sorra, bottom5), de ez egy tök jó esély attól függetlenül. Kihullottak AFC oldalon az elit QB-k, akiktől én jobban félek mint a bitang védelmektől. Kikaphatunk bárkitől? Persze, de ez mindig igaz, ez az előnye/hátránya az egy meccses PO-knak.

Az meg hogy ki mit gondol arról ha idén megnyerjük Mahomes és a Chiefs nélkül pont nem érdekel, legyen egy SB win, többit leszarom lol
ThySoul
A bitang vedelmek kihivas ele fogjak tenni itt az edzoket, mert letszamfoleny ellen kell futni. A csapat erre lett epitve igy meg kell oldaniuk. Az O-k elonye hogy a sargak kedvezoek nekik. Itt JA-nel akkor is van esely mert az alacsonyszazaleku labdakat jobban fogja megoldani mint a tobbi QB. Persze ebbe eloszor bele kell kenyszeriteni a bills O-t es meg utana is remenykedni hogy ne oldja meg. Lehet belole 4 INT, de 6TD-os meccs is akarmilyen allasbol. Ezt adja JA. Szerintem aki tudja ezt meg QB fronton az nem jutott be (Maho/JB), bar ez csak egy plusz, mert a tobbi csapat azert mert erre nem szamithat attol meg tud nyerni es meg ez is osszejohet a QB-ktol is.

Szerintem a gyoztesrol senki nem fog negativumot irni es nem is sok ertelme van. Teljesen megerdemelten lesz gyoztes valaki.

amirol peldaul en irok az az hogy fogod megelni a kiesest ( es mindenki mas a sajat csapatanal ), ha ugy alakul es nem azt hogy fogod megelni a SB gyozelmet.
7 órája
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 274 — Ajmo Vatreni
Nem tudom, soha ilyen konnyu nem volt NFCt nyerni mos,t hogy a Haws megverte a Ramst. Hat mos ki? Hawks, ami tiszta Houston, vagy a mostantól “gyenge Rams “, a “vegyes Philly”, a "serult" GB, vagy a Macik-erted a Macik (igy)? Ezeknek mind csak a szel fujta ossze.

Helmut Zimmer
Túl van tolva mennyire könnyű most az SB-be jutás, meg hogy ez a legjobb esélyünk (csak nézzenek rá a wr sorra, bottom5), de ez egy tök jó esély attól függetlenül. Kihullottak AFC oldalon az elit QB-k, akiktől én jobban félek mint a bitang védelmektől. Kikaphatunk bárkitől? Persze, de ez mindig igaz, ez az előnye/hátránya az egy meccses PO-knak.

Az meg hogy ki mit gondol arról ha idén megnyerjük Mahomes és a Chiefs nélkül pont nem érdekel, legyen egy SB win, többit leszarom lol
ThySoul
Így van. Egyszerűen nálatok van a legjobb QB. Nálunk is ez volt minden évben a Brady érában és ugyanez van a Chiefsnél is Mahomes miatt. Senkit nem érdekel, hogy játszik/nyer valaki SB-t.
7 órája
ThySoul Buffalo Bills 1 984

Helmut Zimmer

8 órája
humoros guny nelkul.

A SB/NFC/AFC gyoztes megerdemelten lesz az, legyozte az osszes ellenfelet.

Cserebe az ellenfelek reakcioi azert sokatmondoak mar most es valoszinuleg lesznek a kieses utan is. Picit mas a megszokottol.

Most mindenki pozitiv otthon, de nem leirva es erzi hogy van esely a vegsokig elmenni. A kiesesnel is a azonnali bosszusag utan pozitivan gondol vissza a szezonra es lelkesen fogja elemezni mit es hogyan kell es lehet javitani. Ezzel parhuzamosan a hit is emelkedo palyan lesz, es lesznek fejlodesre ( nem sok csak picit, uram ) szant elemek es jovore a bizakodas es a kilatas nagyobb lesz mint valaha. | Jovore mennyi nem fog PO-ba jutni ezekbol? |

Vajon mennyi ilyen csapat lesz az AFC-ben a 9 csapatbol akik meg versenyben vannak?

Ki lesz aki nem lesz elegedett a gyozelem nelkul es negativnak nezi majd a szezont egy esetleges kieses utan, mert egy remek alkalom elpuskazasanak fogja tekinteni. Nalam ketto ilyen van. Es ez maximum, lehet egy jut be. Egyszeruen pozitiv iranyba fejlodo csapatokrol van szo akik meg nem keszek de talcan kinalodik a nagyobb lehetoseg, mint altalaban. Nincs ezzel semmi baj, de ugye nem kell leirni azt sem hogy minden idok legerosebb mezonye fogja verre meno csatajat megvivni par het mulva.
9 órája
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 915 — secret level

1 napja
Amugy ez a csapat 0-100 szeru es ilyen a Pats meccs is. Az eredmenytol fuggetlenul ki lehet emelni a felkeszulest vagy a 2 felideji valtast. Es pontosan mindent lehet igy nezni es megitelni es mindenkinek igaza lesz a hangsulytol fuggoen akar McD-O-D-JA legyen a tema.
1 napja
Az allaspontom meg egyszeruen az hogy nem kell fosni senkitol
no
Ha nem a KC-ra épül a gondalatmeneted, ez esetben nem teljesen értem, ez a mondat mi alapján született meg? Hiányzik a Henry-Vrabel-Tanya Titans? Nem lesz egy második AFC North bejutó, akit wildcard körben bucira vernek? Csak mert mondjuk a többi csapatnak azért "könnyebb" idén odaérni, mert egyrészt nincs KC, másrészt a Billst meg lehet fojtani, ha az O falat szétverik, Allen nem fogja átdobni a pályát. Csak ugye a Bills saját magával nem fog játszani, így nekik ez irreleváns. Így is a Buff a favorit, mert papíron az OL-nak jó matchup a Denver D line, a Texansszal meg hazai pályán játszanának perpill.

Btw, a bejutó csapatok edzője: Payton, Vrabel, Jim H, Coen, McDermott, Demeco, Tomlin/John H. Azért nehéz nem észrevenni, hogy Reidet leszámítva az AFC HC krémje jutott be. És a tavalyihoz képest összesen 2 darab új csapat van, a Coen Jax és a Vrabel Pecc. Szóval semmi extrém nem történt, csak még lebecsülöd ezeket a csapatokat, mert frissek.
Cruyffista
Jajj ezt mar lejatszottuk- no ezt mar egyszer levezette- akkor azonnal bele is szaladtunk a Houstonba.
Ne jinxeljunk! 😊
Helmut Zimmer
A PO-ban majd meglatjuk mi lesz a sorsa es foleg miert a Billsnek. Leirtam hogy fontos a PO meccs is. Mindjart itt van addig erdektelen, semmit nem szamito meccseken kar aggodni. Sot a stab a texans ellen kapott egy probat, amit majd kijavithat.

A lenyeg viszont Cruyffistanak szol. Nem becsulok le senkit. Minden evben az jut be aki megerdemli, most ezek a csapatok erdemeltek meg. Ettol az\ erosseguk meg megallapithato es ez nem vesz el az eredmenybol semmit,

amugy ennek volt elozmenye es ez egy kerdessel indult? Konkret valasz nem jott csak a bills hibaibol fakado " jol emberezo D......"

Akkor toled kerdezem es kettoseggel hamar ebben a topicban irunk. Kik a komplett csapatok ( itt osszehasonlithatod a multbeliekkel ) es kik veszelyesek a billsre, azaz kitol kell fosni ( aki sokkal eselyesebbek es nem azt hogy miert kaphat ki adott meccsen )?
1 napja
Sajnos en nem ertek hozza, foleg nem ilyen tudomanyosan, de azt gondolom, hogy a jol emberezo vedelmekkel es a gyors tamadosorokkal bajban lesz a Bills
Helmut Zimmer
jovore a GM-nek majd megoldja, mert nem egy ordoglakat a megoldas.
no
Mondjuk kinézem hogy Allen összerak egy jó PO-t és a stáb megint azt fogja hinni elég a hulladék WR sor ide
ThySoul
En is. De elmeletben/papiron akkor is egyszeru a megoldas. Es en senkit nem gondolok hulyenek ezert tudatos dontesnek tekintem a FO (nalam HC+GM )-tol es igy akarnak nyerni es a WR posztot hatarozzak meg ahol tudnak sporolni. A cel fuggvenyetol akar ertheto is. De ilyen a ravens OL-je, vagy a Cicak runD, vagy a Vasas D-e is. Ettol meg hibasak, csak a cel a a vasas/ravensnel ( itt jobban kepben vagyok ) az allando eredmenyesseg (minden evben a PO-ert harcban lenni a vegeig ). A baj a szurkolokkal van akik egy KB-vel vagy LJ-al esetleg tobbet szeretnenek ennel. Es akkor ezek az "sporolasok" ordito es latvanyos hibakka valnak.

Itt a FO-nak az a valasza egy kerdessel Helmutnak hogy mennyi csapat is van olyan amelyik jol emberezik D-ben es jol fut es gyorsan kepes pontokat felrakni? Az alapszakaszbeli ellenfelek kozul nem sok, de szinte biztosan nem annyi, hogy ne legyen a csapat PO-ban. A PO-ban meg mindig nem lesz sok ilyen ( nem irtatok iden peldaul a kerdesemre ) , de a lenyeg a venn diagramban a billsre veszelyes csapatok szama nagyon alacsony, de legalabb egy dog WR-el ez....Kelce-THill problemat okozna az ellenfeleknel.
1 napja
no
Ha nem a KC-ra épül a gondalatmeneted, ez esetben nem teljesen értem, ez a mondat mi alapján született meg? Hiányzik a Henry-Vrabel-Tanya Titans? Nem lesz egy második AFC North bejutó, akit wildcard körben bucira vernek? Csak mert mondjuk a többi csapatnak azért "könnyebb" idén odaérni, mert egyrészt nincs KC, másrészt a Billst meg lehet fojtani, ha az O falat szétverik, Allen nem fogja átdobni a pályát. Csak ugye a Bills saját magával nem fog játszani, így nekik ez irreleváns. Így is a Buff a favorit, mert papíron az OL-nak jó matchup a Denver D line, a Texansszal meg hazai pályán játszanának perpill.

Btw, a bejutó csapatok edzője: Payton, Vrabel, Jim H, Coen, McDermott, Demeco, Tomlin/John H. Azért nehéz nem észrevenni, hogy Reidet leszámítva az AFC HC krémje jutott be. És a tavalyihoz képest összesen 2 darab új csapat van, a Coen Jax és a Vrabel Pecc. Szóval semmi extrém nem történt, csak még lebecsülöd ezeket a csapatokat, mert frissek.
Cruyffista
Jajj ezt mar lejatszottuk- no ezt mar egyszer levezette- akkor azonnal bele is szaladtunk a Houstonba.
Ne jinxeljunk! 😊
1 napja
Sajnos en nem ertek hozza, foleg nem ilyen tudomanyosan, de azt gondolom, hogy a jol emberezo vedelmekkel es a gyors tamadosorokkal bajban lesz a Bills
Helmut Zimmer
no
Mondjuk kinézem hogy Allen összerak egy jó PO-t és a stáb megint azt fogja hinni elég a hulladék WR sor ide
1 napja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 441
no

1 napja
Bazsinho Buffalo Bills 1 210
Amúgy mivel a Fins leultette Tuat, a csoportgyozelem tuti a Pats nek.
1 napja
Helmut Zimmer
2 napja
no
Egyrészt igen, a Bills bukhatja a legnagyobbat az AFC playoffban (ha a Ravens nem jut be) a körülmények miatt, bár ez legkevésbé sem jelenti azt, hogy később ne nyerhetnék meg ha idén nem sikerül. A Csífsztől való rettegés mondjuk érdekes, Mahomes ACL, ebben az offseasonban lesz eddig a legnagyobb cap problémájuk a Mahomes érában, de ha nem lenne, akkor is csak a keret alsó harmadát tudnák foltozni, mert nincs kínálat. Draftolni meg a liga összes csapata fog, és gyenge classban most tavasszal is a big boardot húzták végig, olyan eredménye is lett. Szóval a KC reálisan inkább 2027-ben térhet vissza az AFC trónért. Illetve ami különbség még, hogy Jim H és a Payton lefektette már az alapokat a csapataiknál mostanra, nem véletlen, hogy a Chiefs most bukott egy nagyot, és már tavaly is elég érdekes módon sikerült csoportot nyerniük. Szóval sokkal nehezebb lesz frissen és üdén megérkezniük a postseasonba a következő években, nem egy egyszerű ok nélküli kisiklás ez, mint ahogy beállítod. A Texans kiemelése pedig érdekes részedről, mint hosszútávú AFC trónkövetelők. Ilyen D teljesítményt nem lehet hosszú évekig fenntartani az NFL-ben, miközben a QB horpad rookie idénye óta és nem akar ütközést vállalni, az OL pedig nincs rendesen felépítve. Szóval a Texansnak pont, hogy most van nyitva Strouddal az ablak (én szezon előtt egyébként rájuk fogadtam, mint AFC SB résztvevő, bár már nem vagyok benne annyira biztos).

Másrészt a Bills arra van felépítve, hogy minden D line-t ledomináljon az OL, lenyomják a torkokun a futást, fárasszák az ellenfelet és pörgessék az órát. D oldalon pedig fusson az ellenfél, az jó mert az óra tovább pörög és úgysem tudnak annyira eredményesen futni, mint Cookék. Elég ha a passzvédekezés jó (ami mondjuk egyelőre nem tökéletes, de ez lenne a koncepció). Szóval csúnyán mondva elrontják az ellenfél fociját, és megpróbálják az ellenfelet a 3. negyed közepére fizikálisan kicsinálni. Ez egyébként egy kifejezetten jó matchup minden AFC ellenfél ellen papíron, de ha roadra mennek 3x (még Houstonban is lehet az AFC-döntő ha a Bills még veszít egyet), akkor elég egyetlen egyszer hátrányba kerülni valahogy a végére, és onnan Allent elég csúnya helyzetbe hozhatják. Mert az eredeti gameplan a visszajára sülhet el, és Allen lehet az, akit az eredményt üldözve sackekbe, intekbe kergethetnek kiforrott passzjáték híján. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy bár nyilvánvalóan komoly faktor Allen és ő lesz a legjobb AFC QB a playoffban, de azért itt nem épp QB vs QB alapú szimuláció fog történni, és akármilyen meglepő ezt leginkább a Bills szeretné így.
Cruyffista
Egy picit elcsusztunk.
En a KC-rol egy szot nem irtam. Annyit irtam hogy iden a szinvonal gyenge es nincs kiemelkedo csapat. A KC pontosan olyan mint a bills, a PO-ban rajuk fogadnek alapvetoen, de hosszutavuan nem, ahogy irtam a bills peldat az rajuk is igaz.

A bills termeszetesen minden evben amig JA itt van addig barmikor nyerhet, lehet jovore hoznak WR-t is es lesz nemulass. Amit en irtam hogy jovore valoszinuleg nem lesz ilyen konnyu, de ok akkor is ott lesznek.

A texansnal sem irtam hosszutavot, hanem a kozeljovot, persze Stroudon fog mulni de o es maye akik meg rookie papiron vannak es meg erosodni fognak/tudnak. Persze peldaul bo nix es sanders is fejlodhet oriasit es akkor ujra kell targyalni. De sem a jatekuk miatt hanem a penzugy miatt irtam oket es a QB maximuma miatt. Ha bepuncul barmelyik nem lesznek azok.

Itt nem arrol van szo hogy JA a legjobb QB, hanem hogy o tud nyerni es ha kell a nyakaba veszi az egesz stadiont es megoldja. Vagy nem, de tudjuk hogy kepes ra es lehet pont a rossz oldalra fog dolni a libikoka, de van esely. LJ peldaul nem bizonyitotta, es bo nix ( fingom sincs ) sem ha a D veletlenul szopni fog. Az allaspontom meg egyszeruen az hogy nem kell fosni senkitol, ki lehet kapni barkitol, de nem kell fosni mert senki nem tud egy kiegyensulyozott csapatot a palyara kuldeni. Vagy igen? BNix jo? a jags utos? Maye a PO-ban majd megoldja? Tomlin ertelmes napot fog ki, ha kell tud majd valtoztatni, tartani fog az OL?
A LA fala eletben hagyja Herbit?

De alapvetoen mindenkire igaz, a mezony most "gyengebb" es ez mindenkinek nagy esely, mert varhatoan jovore nehezebb lesz.
2 napja
Surtr New England Patriots 184
Aztán a végén kiderül hogy McD csak Mahomes ellen nem tud védelmet összerakni és minden QB-t leszednek majd idén
ThySoul
Az alapszakaszban tud...
2 napja
2 napja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 441
no
Egyrészt igen, a Bills bukhatja a legnagyobbat az AFC playoffban (ha a Ravens nem jut be) a körülmények miatt, bár ez legkevésbé sem jelenti azt, hogy később ne nyerhetnék meg ha idén nem sikerül. A Csífsztől való rettegés mondjuk érdekes, Mahomes ACL, ebben az offseasonban lesz eddig a legnagyobb cap problémájuk a Mahomes érában, de ha nem lenne, akkor is csak a keret alsó harmadát tudnák foltozni, mert nincs kínálat. Draftolni meg a liga összes csapata fog, és gyenge classban most tavasszal is a big boardot húzták végig, olyan eredménye is lett. Szóval a KC reálisan inkább 2027-ben térhet vissza az AFC trónért. Illetve ami különbség még, hogy Jim H és a Payton lefektette már az alapokat a csapataiknál mostanra, nem véletlen, hogy a Chiefs most bukott egy nagyot, és már tavaly is elég érdekes módon sikerült csoportot nyerniük. Szóval sokkal nehezebb lesz frissen és üdén megérkezniük a postseasonba a következő években, nem egy egyszerű ok nélküli kisiklás ez, mint ahogy beállítod. A Texans kiemelése pedig érdekes részedről, mint hosszútávú AFC trónkövetelők. Ilyen D teljesítményt nem lehet hosszú évekig fenntartani az NFL-ben, miközben a QB horpad rookie idénye óta és nem akar ütközést vállalni, az OL pedig nincs rendesen felépítve. Szóval a Texansnak pont, hogy most van nyitva Strouddal az ablak (én szezon előtt egyébként rájuk fogadtam, mint AFC SB résztvevő, bár már nem vagyok benne annyira biztos).

Másrészt a Bills arra van felépítve, hogy minden D line-t ledomináljon az OL, lenyomják a torkokun a futást, fárasszák az ellenfelet és pörgessék az órát. D oldalon pedig fusson az ellenfél, az jó mert az óra tovább pörög és úgysem tudnak annyira eredményesen futni, mint Cookék. Elég ha a passzvédekezés jó (ami mondjuk egyelőre nem tökéletes, de ez lenne a koncepció). Szóval csúnyán mondva elrontják az ellenfél fociját, és megpróbálják az ellenfelet a 3. negyed közepére fizikálisan kicsinálni. Ez egyébként egy kifejezetten jó matchup minden AFC ellenfél ellen papíron, de ha roadra mennek 3x (még Houstonban is lehet az AFC-döntő ha a Bills még veszít egyet), akkor elég egyetlen egyszer hátrányba kerülni valahogy a végére, és onnan Allent elég csúnya helyzetbe hozhatják. Mert az eredeti gameplan a visszajára sülhet el, és Allen lehet az, akit az eredményt üldözve sackekbe, intekbe kergethetnek kiforrott passzjáték híján. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy bár nyilvánvalóan komoly faktor Allen és ő lesz a legjobb AFC QB a playoffban, de azért itt nem épp QB vs QB alapú szimuláció fog történni, és akármilyen meglepő ezt leginkább a Bills szeretné így.
2 napja
A másik része nyilván az hogy Allen magasan a legjobb QB lesz AFC (egész NFL) oldalon rájátszásban, ha hozza az A+ játékát fixen nyerünk és nekünk lesz a legnagyobb PO tapasztalatunk. Ki tudom nézni hogy végigmegyünk a tapasztalat miatt de azért kicsit meglepne.
ThySoul
Pont ezért gondolom amit írtam. Kiesett a jelenlegi AFC másik olyan QB-ja (talán még a jobb napjain Lamar ilyen, de nem idén) aki egyedül megold meccseket. A többiek vagy fiatalok vagy nem elég jók. Persze ettől még lehet bukó, mert egy meccsen bármi lehet, de Allen akkora upside, hogy nálam egyértelműen ti vagytok az esélyesek bárki ellen (AFC-ben).
2 napja
Jó kis második félidő volt. Az elsőt felejtsük el. Kár hogy a csoport már elment. Nem hiszem hogy mi 3 at nyerünk a Pats meg 2 kikap.
Milano végre fasza volt.
Prater megserult, biztosan nem játszik a Browns ellen. kell egy kicker...
Bazsinho
lehet ám, hogy adtunk egy kulcsot a Pats zónavédekezéséhez.
Helmut Zimmer
Azért ahogy ti is írjátok a két utolsó meccs a lényeg nekünk. Ott visszajöhet Milton Williams és remélhetőleg játszik Spillane is. Talán az stabilizálja a védelmünket egy kicsit. De ha nem, azért a Jets, Fins duót, főleg, hogy utóbbi jön a Gilettebe, verni kell pusztán a támadóegységgel. Én inkább attól fázok, mert ott rendszeresen beleállunk a földbe a második félidőre.

De nektek ezt wild cardról is hozni kell. Lenne egy Steelers/Ravens utána Broncos, aztán az AFC döntő. Kiment előletek Allen kriptonítja, ha most nem juttok döntőbe, akkor nem tudom mikor?
zinedine5
Védelem borzalom, playoffban mindig rosszabb, McD nem tud szoros helyzetekben meccset lemendzselni értelmesen, elkapósorunk konkrétan használhatatlan. Oké hogy nincs KC de azért idegenben ezekkel együtt egy SB runt letolni necces lenne.

A másik része nyilván az hogy Allen magasan a legjobb QB lesz AFC (egész NFL) oldalon rájátszásban, ha hozza az A+ játékát fixen nyerünk és nekünk lesz a legnagyobb PO tapasztalatunk. Ki tudom nézni hogy végigmegyünk a tapasztalat miatt de azért kicsit meglepne.
ThySoul
Nem kezdem ujra. En is arra szoktam koncentralni ami rossz, mert azt szeretnem megoldodva latni, de amikor meccsparositas van akkor nezem az ellenfelet is | ( a chargers van most a north gyoztese ellen es nem mindegy hogy a ravens vagy a vasas nyomas jon szembe az elvileg ergya ( olvasom itt ) OL-el ) | . Ezen a heten peldaul a miami-vasas ellen leirtam hogy nem lehet gond. Ettol oldalakat tudnek irni mi rossz a vasasnal ( is ).

A billsrol irtam mar nagyon szigoruan es nagyon pozitivan is, de egy peldaval irom le miert vagyok pozitiv. Egy egyenes kieseses rendszerben senkitol nem kell felnie ( bar vannak PO csapatok akiket nem lattam jatszani/vagy nagyon outlier volt ( denver, broncos, chargers, pats ), de ha egy premier league szeru bajnoksagot kellene megnyerni akkor nem a bills-re fogadnek. Pontosan ezert nem is vagytok az elso kiemelt, ami szegyen. De ettol az "elvesztett hazai palya" nyeresegtol fuggetlenul idegenbe sem lesz mas a parositas adta nyeresi es vesztesi pontok.

Es McD nem log ki negativ iranyba legalabbis akiket ismnerek, azok sem jok.
no
Matchuptól függ igazából, ha a texanst el tudja kerülni a csapat az AFC döntőig akkor jók vagyunk, ha véletlen hamarabb összeakadnak velük akkor szvsz necces a dolog

Aztán a végén kiderül hogy McD csak Mahomes ellen nem tud védelmet összerakni és minden QB-t leszednek majd idén
2 napja
Jó kis második félidő volt. Az elsőt felejtsük el. Kár hogy a csoport már elment. Nem hiszem hogy mi 3 at nyerünk a Pats meg 2 kikap.
Milano végre fasza volt.
Bazsinho
Helmut Zimmer
Azért ahogy ti is írjátok a két utolsó meccs a lényeg nekünk. Ott visszajöhet Milton Williams és remélhetőleg játszik Spillane is. Talán az stabilizálja a védelmünket egy kicsit. De ha nem, azért a Jets, Fins duót, főleg, hogy utóbbi jön a Gilettebe, verni kell pusztán a támadóegységgel. Én inkább attól fázok, mert ott rendszeresen beleállunk a földbe a második félidőre.

De nektek ezt wild cardról is hozni kell. Lenne egy Steelers/Ravens utána Broncos, aztán az AFC döntő. Kiment előletek Allen kriptonítja, ha most nem juttok döntőbe, akkor nem tudom mikor?
zinedine5
Védelem borzalom, playoffban mindig rosszabb, McD nem tud szoros helyzetekben meccset lemendzselni értelmesen, elkapósorunk konkrétan használhatatlan. Oké hogy nincs KC de azért idegenben ezekkel együtt egy SB runt letolni necces lenne.

ThySoul
Nem kezdem ujra. En is arra szoktam koncentralni ami rossz, mert azt szeretnem megoldodva latni, de amikor meccsparositas van akkor nezem az ellenfelet is | ( a chargers van most a north gyoztese ellen es nem mindegy hogy a ravens vagy a vasas nyomas jon szembe az elvileg ergya ( olvasom itt ) OL-el ) | . Ezen a heten peldaul a miami-vasas ellen leirtam hogy nem lehet gond. Ettol oldalakat tudnek irni mi rossz a vasasnal ( is ).

A billsrol irtam mar nagyon szigoruan es nagyon pozitivan is, de egy peldaval irom le miert vagyok pozitiv. Egy egyenes kieseses rendszerben senkitol nem kell felnie ( bar vannak PO csapatok akiket nem lattam jatszani/vagy nagyon outlier volt ( denver, broncos, chargers, pats ), de ha egy premier league szeru bajnoksagot kellene megnyerni akkor nem a bills-re fogadnek. Pontosan ezert nem is vagytok az elso kiemelt, ami szegyen. De ettol az "elvesztett hazai palya" nyeresegtol fuggetlenul idegenbe sem lesz mas a parositas adta nyeresi es vesztesi pontok.

Es McD nem log ki negativ iranyba legalabbis akiket ismnerek, azok sem jok.
2 napja
Milano végre fasza volt.
Bazsinho
Helmut Zimmer

zinedine5

2 napja
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 669
Azért amikor a "mikor, ha nem most?" kérdést felteszitek, sose feledkezzetek meg arról, hogy ez az egyetlen franchise az NFL történelmében, amely zsinórban négyszer jutott SB-ba, és mind a négyszer el is bukta azt.

Öröm az ürömben, hogy ez a rekord a KC kiesésével most újfent nem forog veszélyben egy ideig. 😊
2 napja
Milano végre fasza volt.
Bazsinho
Helmut Zimmer
....

ha most nem juttok döntőbe, akkor nem tudom mikor?
zinedine5
Ez igaz szinte minden jelenlegi PO csapatra. texans es ti nezhettek pozitivan a jovobe, de 3 ev mulva visszaterunk ra hogy sikerult e beteljesiteni, de iden egy vissza nem tero alkalomnak tunik hogy ilyen konnyen lehet lenni az AFC bajnokanak.
2 napja
Milano végre fasza volt.
Bazsinho
Helmut Zimmer

2 napja
Milano végre fasza volt.
Bazsinho
Helmut Zimmer
Itt a középre, 5-15 yardra dobott ütempasszokra gondolsz elsősorban? Korábban már részletesen írtál róla, hogy ez a TE-sorral és ShakUrral nagyon ül, és igazából nem is nagyon van erre ellenszer, ha maga a végrehajtás tökéletes.
Hungarian Bill
Nem, hanem a zóna védekezésükre.