Carolina Panthers

32 feliratkozó

több mint 13 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
nem értenek hozzá, Fua jó játékos és mivel eddig 3-4ben játszott (NT-t és igen alul méretezett volt 😊) így nem tudni milyen lesz 4-3-ba. Szerintem jó lesz nálatok

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 13 éve
Ent85 Carolina Panthers 57
Hát Fua az NFL.com Grade-je szerint 2.5-ös 😀 De mondjuk ez pont nem jelent semmit. Bízzunk benne, hogy a játékos megfigyelőink értenek a dolgukhoz és remek DT-k lesznek, mondjuk szinte nálunk azonnal kezdők is lehetnek. 😀

Enthroner #85
több mint 13 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 478 — Keep pounding
Jött két DT, talán reach mindkettő, de legalább needre jöttek.

3/1 Terrell McClain, DT (South Florida)
3/33 Sione Fua, DT (Stanford)

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 13 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 768 — Panthers fan
Azért nem mondanám azt Newton-ra hogy szar, sem egyéb negatív jelzőket. Nyilván magyarisztánból mi nem tudjuk megállapítani , hogy melyik srác mit tud. Akik ott 30-40 éve foglalkoznak a footballal azok sem tudják eldönteni, hogy kihúztunk egy franchise QB-t vagy egy újabb trash pick volt. Ha Bradyt idén húzza be a Pats a 6.körben, akkor most itt azon lenne a fejfogás, hogy minek. Vagy Smitty, amikor behúztuk a 3dik körbe ott is biztos mondták volna, hogy felesleges, mert nem látszott hogy érték lett volna, aztán mégis. Inkább azt mondom felesleges kockázatot vállaltunk Cam-mel, mert lett volna néhány olyan pick, ami szinte tuti befektetés. Ha Smitty tényleg pakol, akkor Green kellett volna nagyon. A def-falról nem is beszélve volt oda is bőven lehetőség. Aztán PP sem lett volna rossz. Ezek nem lettek volna akkora kockázati tényezők. De sebaj, ha nem jön be akkor jövőre (ha nem lesz lock out) harmadszor is QB húzás és jöhet Luck.Ent85
Lett volna biztosabb pick, de pont azért törődtem bele idejekorán Cambe, mert nem volt igazi 1/1 ezen a drafton. WR-t vagy CB-t nem húzol elsőre, ez alapvető dolog.

Ezzel együtt továbbra sem hiszek Newtonban, bármennyire is van potenciál benne (Edwardsban is van 😊 ), ugyanakkor mától ő Panther, szóval élvezi a támogatásomat. Egy ideig...

Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 902
Szerintem meg kibaszás ez Clausen-nel, egy olyan év után, ahol az egész Panthers tokkal vonóval GMtől a takarítóig fos volt. Erre kihúzzátok a legrizikósabb játékost.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Nameg a tehetség egy dolog, az pedig hogy kezelik ezt hogy készítik fel, mennyire ráillő playbookot csinálnak és mit hívnak erről pedig egy másik dolog.
Szuper tehetséget is tönkre lehet tenni és sokkal gyengébb játékost is fel lehet fejleszteni.
több mint 13 éve
Azért nem mondanám azt Newton-ra hogy szar, sem egyéb negatív jelzőket. Nyilván magyarisztánból mi nem tudjuk megállapítani , hogy melyik srác mit tud. Akik ott 30-40 éve foglalkoznak a footballal azok sem tudják eldönteni, hogy kihúztunk egy franchise QB-t vagy egy újabb trash pick volt. Ha Bradyt idén húzza be a Pats a 6.körben, akkor most itt azon lenne a fejfogás, hogy minek. Vagy Smitty, amikor behúztuk a 3dik körbe ott is biztos mondták volna, hogy felesleges, mert nem látszott hogy érték lett volna, aztán mégis. Inkább azt mondom felesleges kockázatot vállaltunk Cam-mel, mert lett volna néhány olyan pick, ami szinte tuti befektetés. Ha Smitty tényleg pakol, akkor Green kellett volna nagyon. A def-falról nem is beszélve volt oda is bőven lehetőség. Aztán PP sem lett volna rossz. Ezek nem lettek volna akkora kockázati tényezők. De sebaj, ha nem jön be akkor jövőre (ha nem lesz lock out) harmadszor is QB húzás és jöhet Luck.

Enthroner #85
több mint 13 éve
Ami pozitívum, legalább hamar beláttuk, hogy Clausen alkalmatlan.
Más egyelőre nem jut eszembe.

több mint 13 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 751 — StuG Life
Szart a fosra, bár ne legyen igazam....gabokocka
az jó mert a fos az sokkal fluiddabb hippel rendelkezik mint a szar, ami elég stiff

több mint 13 éve
Szart a fosra, bár ne legyen igazam....

több mint 13 éve
Nagy hibát követett el a Panthers.

több mint 13 éve
Better be good Cam

Jimmy cut és már javultunk

Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Én is beletörődtem Cambe, így szinte bármilyen más pick kellemes meglepetés lenne 😊 (kivéve Gabbert, aka Leinart 2.0 és akkor lehet, hogy ez Leinartra nézve lesz sértő összehasonlítás)

Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Bárkit húzzatok, csak Green-t ne. (Bengals szemszögből)

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Az oké hogy ez az az ötös akit emlegetnek de ebből kb. 99%- ra mindenki Newtont mondja. Smitty trade pár napja lett újra téma.
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Smitty meg kipakolta az öltözőszekrényét, ő menni akar mindenképpen.
Így előjöhet talán Green megint.

több mint 13 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 308 — 49ers GM
Eltudjátok azt képzelni hogy mindenkit becsapva ne az országos egyes valósuljon meg a drafton?Poresz
Igazából az a poén, hogy nem nagyon van országos egyes idén. Newton, Gabbert, Dareus, PP, Green egyaránt opció lehet. Mondjuk azon meglepődnék nagyon, ha nem ebből az ötösből kerülne ki az első választott.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Eltudjátok azt képzelni hogy mindenkit becsapva ne az országos egyes valósuljon meg a drafton?
több mint 13 éve
visi_b New England Patriots 738 — Comeback
Tudom hogy hülye vagyok de mi az a PP? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:JUNIOR#46
Szerintem Patrick Peterson CBre gondoltak 😀

több mint 13 éve
JUNIOR46 Carolina Panthers 1 335 — El Tigre Grande
Tudom hogy hülye vagyok de mi az a PP? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
75
75
több mint 13 éve
Én már kezdek megbékélni Newton, persze inkább ez beletörődés. Egyik QB-nak sem örülnék szerintem Gabbert sem fog nagyot alkotni. A.J. Green lenne számomra az álom pick, de ez álom marad, mondjuk. De több olyan srác van akinek örülnék, de a QB-t idén NE! Legalább is ne 1/1-re.
De én már egy hete számolom vissza a napokat!

Enthroner #85
több mint 13 éve
2 nap és okosabbak leszünk 😊

Nekem bárki jó lenne, csak ne Newton, mondjuk tuti ő lesz...
Legjobban Greennek vagy Gabbertnek örülnék.

több mint 13 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Hogy örüljetek

Cam Newton - QB - Player

ESPN's Adam Schefter predicts that Auburn QB Cam Newton will be the No. 1 overall pick in April's draft.
"Last week, I sensed Blaine Gabbert," Schefter said in an ESPN Insider Q&A. "...This week, I'm more on the Cam Newton bandwagon. The more I hear, the more it sounds like Newton is the player to beat for the No. 1 pick." Schefter points out that the Panthers "need to create buzz to sell some tickets," and Newton is their best bet for that. Schefter beat everyone to the punch on Sam Bradford going to the Rams at No. 1 overall last year.
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Panthers picked up 3 compensatory picks, including the 97th overall pick!

Jóféle!

több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
akkor úgy látom megegyeztünk,jöhet PP 😊