Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 8 éve
Nem mondom hogy óriási különbség volt a két csapat között, de a lényeg: ti megcsináltátok amikor kellett, mi meg nem. Tehát teljesen jogos és megérdemelt a győzelem. Gratulálok!
több mint 8 éve
220 futott yard. Irányító nélkül. Mi lesz ha az is lesz?Szerintem tényleg ne menjünk el amellett. hogy Chase Keenum szétszedte a Tampát. Chase Keenum
Amúgy a nap kérdése. Hogyan játszhat egy olyan irányító, akiben ennyire nem bíznak? Nincs bajom azzal, ha Trubiskyt nem erőltetik csütörtök, de akkor tegyél be Sanchezt.
tüsi91
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 8 éve
220 futott yard. Irányító nélkül. Mi lesz ha az is lesz?Amúgy a nap kérdése. Hogyan játszhat egy olyan irányító, akiben ennyire nem bíznak? Nincs bajom azzal, ha Trubiskyt nem erőltetik csütörtök, de akkor tegyél be Sanchezt.
több mint 8 éve
Guglizz rá a hölgy munkásságára.giphy.com/gifs/bikini-HEGPEWesR1Ht6Jó-jó, de ilyen "szép" győzelem után, valami kevésbé szégyenlős járt volna!
füligjimmy
csi77
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 8 éve
Ezt kurvára megúsztuk. Nem véletlenül dobáltak rá. Csak most nem jött nekik össze.Fox, Glennon és Cooper nem érdemelte meg ezt a győzelmet. Rajtuk kívül mindenki más főleg Cohen, Howard és a teljes védelem igen. Le a kalappal a D# előtt a mai munkájukért.Jog, de azért Cooper a nagyképűségét és az elejtett(???) ICn kívül sok szép dolgot csinált.. az endzoneba is aktív volt rendesen, de tény oribtális baromságokat csinált
tüsi91
ricsiii83
- Abe Simpson
több mint 8 éve
Fox, Glennon és Cooper nem érdemelte meg ezt a győzelmet. Rajtuk kívül mindenki más főleg Cohen, Howard és a teljes védelem igen. Le a kalappal a D# előtt a mai munkájukért.Jog, de azért Cooper a nagyképűségét és az elejtett(???) ICn kívül sok szép dolgot csinált.. az endzoneba is aktív volt rendesen, de tény oribtális baromságokat csinált
tüsi91
több mint 8 éve
Ez a hagyománytisztelet!giphy.com/gifs/bikini-HEGPEWesR1Ht6A Bears forum látogatottjai:
füligjimmy
általában: a forum 3-4 % (Bears szurkolók nincsenek benne)
győzelem után : 99,9%
ricsiii83
- Abe Simpson
több mint 8 éve
giphy.com/gifs/bikini-HEGPEWesR1Ht6A Bears forum látogatottjai:
füligjimmy
általában: a forum 3-4 % (Bears szurkolók nincsenek benne)
győzelem után : 99,9%
több mint 8 éve
giphy.com/gifs/bikini-HEGPEWesR1Ht6Jó-jó, de ilyen "szép" győzelem után, valami kevésbé szégyenlős járt volna!
füligjimmy
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
Chase Keenum, igen, az a Chase Keenum, szóval Chase Keenum felszeletelte a Tampa védelmét.
- Abe Simpson
több mint 8 éve
- Abe Simpson
több mint 8 éve
Valljuk be, bármit írtam volna, hülyeségnek tűnt volna, így maradt a fergeteges igazság, hogy a Pitt nem nyerni jár hozzánk.....😊Ok, de gyanúsan csendben voltál ugyanis én megkértelek hogy vázold fel hogy hogy sikerülhet de nem kaptam választ 😉Khhm.......😊A sok baj ellenére azt gondolom, valahogy nyerünk, Zsiráffal vagy nélküle, mert a Pittsburgh nem nyerni jár mifelénk. 4 éve szarok voltuk (igaz ők is), nyertünk. Jó lenne ezt a hagyományt folytatni, bár most nagyobb a különbség nemide, ám apró labdaszerzésekkel meglepjük őket, aztán ....😊nem tudom mivel tudod alátámasztani azt hogy megnyerjük majd ezt a meccset, de szívesen elolvasnám 😊
csi77
Teljesen esélytelen hogy ez a jelenlegi Bears megverje ezt a Pittsburgöt, ahhoz a turnover mutatónak kb +5ösnek kellene lennie a javunkra. Erre a mi NEM ball hawk D-ket és a mi O-ket nézve 0 esély van. Persze lehet reménykedni de én személy szerint jobban szeretem reálisan nézni a dolgokat.
4 év ebben a ligában (főleg egy olyan meghatározott irány nélküli csapatnál mint mi) fényévekkel tud előre vagy hátra vetni egy csapatot, nálunk most ez a mozgás nem igazán előre történt...
davemayer
csi77
davemayer
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
Ok, de gyanúsan csendben voltál ugyanis én megkértelek hogy vázold fel hogy hogy sikerülhet de nem kaptam választ 😉Khhm.......😊A sok baj ellenére azt gondolom, valahogy nyerünk, Zsiráffal vagy nélküle, mert a Pittsburgh nem nyerni jár mifelénk. 4 éve szarok voltuk (igaz ők is), nyertünk. Jó lenne ezt a hagyományt folytatni, bár most nagyobb a különbség nemide, ám apró labdaszerzésekkel meglepjük őket, aztán ....😊nem tudom mivel tudod alátámasztani azt hogy megnyerjük majd ezt a meccset, de szívesen elolvasnám 😊
csi77
Teljesen esélytelen hogy ez a jelenlegi Bears megverje ezt a Pittsburgöt, ahhoz a turnover mutatónak kb +5ösnek kellene lennie a javunkra. Erre a mi NEM ball hawk D-ket és a mi O-ket nézve 0 esély van. Persze lehet reménykedni de én személy szerint jobban szeretem reálisan nézni a dolgokat.
4 év ebben a ligában (főleg egy olyan meghatározott irány nélküli csapatnál mint mi) fényévekkel tud előre vagy hátra vetni egy csapatot, nálunk most ez a mozgás nem igazán előre történt...
davemayer
csi77
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Csöcsök?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Srácok részvétem, Fox és Glennon kicsit még marad 😉
több mint 8 éve
Khhm.......😊A sok baj ellenére azt gondolom, valahogy nyerünk, Zsiráffal vagy nélküle, mert a Pittsburgh nem nyerni jár mifelénk. 4 éve szarok voltuk (igaz ők is), nyertünk. Jó lenne ezt a hagyományt folytatni, bár most nagyobb a különbség nemide, ám apró labdaszerzésekkel meglepjük őket, aztán ....😊nem tudom mivel tudod alátámasztani azt hogy megnyerjük majd ezt a meccset, de szívesen elolvasnám 😊
csi77
davemayer
Hajrá Bad Bones!
több mint 8 éve
Glennon olyan, mint a herpesz. Újra, és újra előjön.
- Abe Simpson
több mint 8 éve
Fox, Glennon és Cooper nem érdemelte meg ezt a győzelmet. Rajtuk kívül mindenki más főleg Cohen, Howard és a teljes védelem igen. Le a kalappal a D# előtt a mai munkájukért.
több mint 8 éve
KINYITOM AZ URSUST!!!!Lájk. Hála istennek veterán irányítónk van.
davemayer
- Abe Simpson
több mint 8 éve
KINYITOM AZ URSUST!!!!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Meccsnap.Meccs előtti percek.Nem várom,rég volt ilyen. Nem azért nem várom mert esélytelenek vagyunk és nem is azért mert eddig csak zacskós leves volt.Hanem azért,mert itt ez a szerencsétlen,akit megint nézni kell.Mindenki látja,hogy vakon van a pali,de edzőbának ez nem számít.De legalább szeretet,meg tisztelet van Nyakas felé.
több mint 8 éve
Marrone kicsit fordított a Jax szekerén? Visítófrászt kaptam, amikor bedobták a nevét ide is 3 éve. Talán interjúzott is? Aztán jött Pinyő.
- Abe Simpson
több mint 8 éve
Ha cserélni akartad volna őket azt most kellett volna legkésőbb, szerintem innentől már Glennon lesz, max sérülés (vagy edzőváltás) lesz ami őt kimozdíthatja idén a kezdőből.Ma én azt várom hogy lesz megint pár szép játék egyéni villanásból de a játék végeredményébe érdemben nem tudunk majd beleszólni. Ha reálisan nézem 3-21 után a garbageben feljönnek 17-28-ra, ha úgy állnak hozzá ahogy a falcons akkor végig 1 td távolságon leszünk tartva majd az ő utolsó drivejuknál lesz vagy 10 vagy 14 közte amivel eldől a meccs.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Nehéz lesz elvtársak a mai. Rohadt nehéz. Nem azért, mert kvázi egy PO csapattal játszunk, hanem mert végig kell nézni Glennont. Ahogy 3&10-re majd dob egy checkdownt a LOS-hoz, mikor valaki 15 yardon full üresen fut. Ez a faszi, amúgy is egy beszari a múlt heti katasztrófa után ma csak a tuti tutiját fogja megdobni még 5 yardhoz is. De majd a garbage timeban figyeljétek milyen effektív lesz. Ha akkora katasztrófa lesz ma is, mint amit egyébként várok, akkor kíváncsi vagyok mi lesz csütörtökön. Az egyértelmű, hogy Trubiskyt nem dobhatják oda Foxék a csütörtöki meccsre. Szóval a mai tippem amúgy: Bears 17, Steelers 27
több mint 8 éve
Kwiatkoski sérülése nem olyan súlyos mint gondolták, szerencsére nem kell műteni. Nem tudni mikor térhet vissza, de úgy néz ki talán nem season ending...