Dennis Allen főedzőt kirúgta a Saints!

Cincinnati Bengals

29 feliratkozó

28 másodperce
warr_b Washington Commanders 23 925 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
11 órája
SirPub Cincinnati Bengals 1 417
Végre hazai W!
Persze ezt a meccset beírtuk előre magunknak, de a Pats elleni első fordulós vereség után már semmi nem automatikus idén. Azért a lelkeknek (enyémnek is, bár ez nem számít) jót tett.
Burtonről nem tudok nyilatkozni, de kívülről úgy tűnik ő az NFL Balotellije. Szerintem el kell ezt engedni.
Burrow elit. És az sose baj, ha minden hiba csak eltökéltebbé teszi. Remelem Ja’marrka is így fogja fel, mert a meccs végén eléggé hisztisnek tűnt, hogy se TD, se nagy játék. Miközben még Sample is fogott egyet 😃

Ezt még anyám is két cekkerrel...
18 órája
Szipeter Cincinnati Bengals 1 634
Azért mi a kiütéses győzelmet is meg tudjuk fűszerezni extra érthetetlen dolgokkal. Burton szappanopera egyre kacifántosabb, egész héten ment a mondogatás, ilyen nagy szerep, majd most WR2 egyből stb. Aztán a szombati legfontosabb edzést kihagyja, erre büntiből inaktív. Ez a srác tényleg ennyire idióta?? Burrow olyan ideges lett az INT után, meg, hogy Chase elejtett egyet, hogy az 5 TD után úgy ült a padon mindha kikaptunk volna.
A lényeg, hogy meg van végre az első hazai győzelem, és persze ez is egy "gyenge" csapat ellen....akik két hete verték a Ravenst, és múlt héten épp alul maradtak a Chiefs ellen, szóval nem volt ez annyira egyértelmű. Burrow novemberi formát mutat végre a nyomást megfelelően kezeli, a zsebben magabiztos, és rendkívül eltökélt. Ha igazolunk egy két embert, akkor a FO is megmutatja az erőt, és ismét él a remény. Mondjuk ez elég nagy csoda is lenne😁
19 órája
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 818
Azt hogy a Jetsnek miert nem mukodik semmi az ertem, de hogy itt is ilyen szar szezonba futnak bele egy top Burrowal az felvet kerdeseket valoban.
JéBé
Jövő héten kegyetlen nagy verést fogunk kapni.
Amadeus the Young
Ugye

criminal lawyer or criminal lawyer?
7 napja
Nem olyan biztos az, eddig csak szenvedős győzelmeink voltak. Az a durva, hogy még mindig odaérhetünk, nem lett sokkal rosszabb a helyzetünk mint egy hete.
Browns talált egy értelmezhető irányítót, így akár még a csoporton belül is újraoszthatják a lapokat, ez a Ravens verés meglepő és mulatságos volt.
7 napja
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 818
Azt hogy a Jetsnek miert nem mukodik semmi az ertem, de hogy itt is ilyen szar szezonba futnak bele egy top Burrowal az felvet kerdeseket valoban.
JéBé
Jövő héten kegyetlen nagy verést fogunk kapni.

criminal lawyer or criminal lawyer?
7 napja
JéBé Green Bay Packers 6 992
7 napja
A végére nagyon csúnya lett. Egyszerűen felülmúltak minket mindkét oldalon, főleg edzői fronton.
Zac megint csak annyit csinált, hogy várta, hogy Joe megoldja. Nem tudom, ha idén se lesz PO, akkor van esély, hogy kirúgják?

13 napja
nasheem Cincinnati Bengals 4 418 — Bengals fan
Egy újabb kínkeserves ugly W, de Burrow végre nyert Clevelandben, és a csapat is 2017 óta nem győzött errefelé.
Szipeter
Jó lett, volna, ha sérülés nélkül lehozza a csapat. Reméljük Orlando Brown tud majd játszani. G. Smithé sajnos season ending sérülésnek nézett ki.
munoz
Beszarattál. Smith fantasyban nálam van. De gondolom Stone-ra vonatkozik a season ending.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
14 napja
munoz Cincinnati Bengals 1 211
Egy újabb kínkeserves ugly W, de Burrow végre nyert Clevelandben, és a csapat is 2017 óta nem győzött errefelé.
Szipeter
Jó lett, volna, ha sérülés nélkül lehozza a csapat. Reméljük Orlando Brown tud majd játszani. G. Smithé sajnos season ending sérülésnek nézett ki.
14 napja
16 napja
Hát nekem nem sikerül kevesebbet foglalkozni a csapattal, és minden meccsre ugyan azzal a pozitív lelkesedéssel ülök le. Sőt hiszek a PO-ban, és ott is egy hosszú runban. Azt, hogy két leggyengébb csapatot vertük volna meg, vitatom. A Gians egy rúgó sérülés miatt nem nyert a joggal hájpolt, minket is vert Kommandó ellen, az hogy vezetik a sack listát sokat elmond a védelemről. Szerencsés vagyok, hogy élőben láthattam ezt a meccset, a Metlifeba idegenben főműsoridőben Burrow statisztikája, a Browns ellen hasonlóan gyenge, de kiszenvedtük a W-t. Végig iszonyat nyomás alatt játszott, a hangulat brutál volt, az idegenben játszás ilyen körülmények között, nagyon kemény lehet, folyamatosan 100 decibel körüli üvöltés fújolás, végig higgadt volt inkább benyelte a sacket, de nem hibázott. Az más kérdés, hogy a RB megtették helyette. A 47 yardos futása pedig fenomenális volt, a kapu mögül jól lehetett látni milyen gyorsan kellett döntenie a lehetőségről és végig is vitte.
Pár dolog amit továbbra sem értek: Bell miért van pályán, úgy mozog mint egy nyugdíjas, futás ellen használhatatlan, tacklet nem tudja megcsinálni. Stone nem találja a helyét, ebben a védelemben semmire se megyünk vele, labda közelében sincs. Mikor Battle bejött néhány snapre több szerelést csinált mint a két sztárigazolásunk, futás ellen sokkal jobb. A DL végre működött, a LB sor, főleg Pratt miatt szintén. A CB sorban Turner még kilóg, de Hilton visszatérése sokat számított. Brownst verjük, sőt pozitív mérleggel megyünk a Ravenshez, ahol akár most szerencsénk is lehet és egy erősebb DL nal, néha megállítjuk őket. Who Day!! Még annyi, hogy a Bengals drukkernek lenni felemelő érzés, kint mindenki Who Dayezik, volt olyan hogy a belvárosban sétálva, az elhaladó autóból dudálva, kiabálva köszöntek rám.

Szerkesztette: Szipeter
17 napja
Miknar Cincinnati Bengals 511
Valami tipp/várakozás hétvégére?
Most elég rottyon vannak a barnák, Amari sincs már. Ez azt hiszem ismét egy kötelező W kellene, hogy legyen. Csak épp az utóbbi években nagyon nem megy nekünk ellenük. Fázok tőle, hogy DW pont most hoz le egy értékelhető meccset, aztán megint lebőgünk.
Szokásos cica meccsvárás 😃
SirPub
nagyra értékelem, hogy tartod a topicban az életet 😊 én a magam részéről (félek másokkal egyetemben..) elég negatív vagyok a mutatott 6 hét alapján a csapattal, és ezt úgy dolgozom fel, hogy igyekszem kevesebbet foglalkozni a csapattal / NFL-el, minek rontsam el a hangulatom 😀 2-4, megvertük a liga 2 leggyengébb csapatát, és a Browns menetrendszerűen szopat le minket. Ennek megfelelően vereséget tippelek, és a szezon teljes csődjét.

(viszont a remény hal meg utoljára, így nagyon jó lenne megszakítani ezt a remek Browns sorozatot, valahol titkon reménykedem, de az eszem vereséget vár, főleg hogy Chubb is most tér vissza, és Burrow is 1-5-el áll a barnák ellen)

Viszont miután tudatosan tartom távol magam ezektől a dolgoktól, kérdeznélek is titeket, hogy mi újság Burtonnel? Milyen volt a pályán, milyen a kémia Burrow-al, (ha játszott?)
17 napja
Valami tipp/várakozás hétvégére?
Most elég rottyon vannak a barnák, Amari sincs már. Ez azt hiszem ismét egy kötelező W kellene, hogy legyen. Csak épp az utóbbi években nagyon nem megy nekünk ellenük. Fázok tőle, hogy DW pont most hoz le egy értékelhető meccset, aztán megint lebőgünk.
Szokásos cica meccsvárás 😃

19 napja
A mi meccsünk 27-n átkerült a 7 órás sávba, ami nálunk 6 óra lesz 😔
dande2
Hála Istennek, kezdek már öreg lenni ezekhez a hajnali kelésekhez / pár óra alvásokhoz.

19 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 429 — Így remélem megfelelek nektek.....
A mi meccsünk 27-n átkerült a 7 órás sávba, ami nálunk 6 óra lesz 😔
20 napja
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 908 — Circus Maximus
Burrow erdekes egy setup, igazabol semmiben sem kiemelkedo, overall meg is nagyon top. Olyan mintha krakterbol lehozna ezt az egesz Nfl iranyito vagyok dolgot, de kozben persze ott van az a brutalis melo amit mi innen nem latunk es te is emlitesz.
JéBé
Ki hogy latja. Mert sztem ha a donteshozatalban azt nezzuk, hogy ki milyen gyorsan ismeri fel a lehetosegeit, es milyen gyorsan lesz abbol passz, akkor kabe Burrow a legjobb, de peldaul Prescott vagy Mahomes kepes szamomra elkepesztoen jo donteseket hozni, nagyon rovid ido alatt, persze neha tulgondoljak ok is. 😊 Ha azt nezem ki teljesit jol nyomas alatt, ahol a legtobb QB elverzik, akkor is mondjuk masodik harmadik legjobb. Nalam. Vagy azt nezem mennyire hatassal van a jatekra, mennyire vezetoalkat, akkor is nalam top szinten van.
Az biztos, hogy fizikalisan nem egy Josh Allen. 😊

Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
20 napja
Burrow erdekes egy setup, igazabol semmiben sem kiemelkedo, overall meg is nagyon top. Olyan mintha krakterbol lehozna ezt az egesz Nfl iranyito vagyok dolgot, de kozben persze ott van az a brutalis melo amit mi innen nem latunk es te is emlitesz.
20 napja
Jelenleg sérült. De mindegy hagyjuk. Bonyolult.
ulpianus
De nem idenre gondolok csak, kvazi egesz karrierje alatt szembetuno volt.
JéBé
Túlzás, de értem. Viszont éppen emiatt szvsz ez érdekes. Bár nem a karerō önmagában amire célzok. Idén már sztem sokkal jobb lett. Vagyis nekem idén tűnt fel.

Csak ez olyan, hogy Purdé is jobb a zsebben, és tudatosabban mozog ki onnan. De aki már leírta magában, hogy "tudom milyen", vagy így egyszerűbb fejben tartani ki kicsoda, ott megértem.
Vagy Lamar aki ebben (pocket presence) nagy tanár, de valahogy ez nincs a köztudatban.

Ellenben mi megszállottak, gondoltam értékelhetjük, hogy még egy ekkora sztár is mennyi melót beletesz. Brady sem viccből lett aki nyilván.

Sztem ez érdekes, de tényleg nem akartam ennyit foglalkozni vele.

Szerkesztette: ulpianus

20 napja
Jelenleg sérült. De mindegy hagyjuk. Bonyolult.
ulpianus
De nem idenre gondolok csak, kvazi egesz karrierje alatt szembetuno volt.
20 napja
Nagyon nagy Burrow fan vagyok de kivulrol nezve olyan rettento enervaltnak tunnek ezek a passzok mintha valami high school qb lenne😀
De valahogy mukodik.
20 napja
Tudom hogy sérült. De nézd meg hogy milyen kezdősebességgel szállnak a labdák most, és pár éve. De ugyanolyan (ha nem inkább) pontosak, szépen szállnak az emwlkedés süllyedés milyen szép. Pedig egyetemen is láttam sokat, nem viccből lett 1/1 várományos.

20 napja
ikuvihar Cincinnati Bengals 399 — greenmedia10@gmail.com
Mivel nincs nagyon tema. Csak nekem tunik ugy, hogy Burrow egyertelmuen szebb spiralokat dob? Nem volt eddig sem rossz. De meg a tavalyihoz kepest is sztem nagyon jol mennek azok a labdak, tuti sok melo van benne.
ulpianus
A múlt héten nyilatkozta, hogy nincs még rendben a csuklóján, ezért nem pörög úgy a laszti, ahogy szeretné. De dolgozik rajta.

Szerkesztette: ikuvihar
20 napja
Mivel nincs nagyon tema. Csak nekem tunik ugy, hogy Burrow egyertelmuen szebb spiralokat dob? Nem volt eddig sem rossz. De meg a tavalyihoz kepest is sztem nagyon jol mennek azok a labdak, tuti sok melo van benne.

21 napja
nasheem Cincinnati Bengals 4 418 — Bengals fan
Tudom aberráció és szégyelljem magam, de esküszöm, a varjak elleni meccsünket jobban szerettem.
Oké, hogy a D most atom volt és csak Daboll iszonyú agresszív meccs menedzselése miatt tudott haladni a Giants, de többször mákunk volt és azért odaát nem egy csodaoffense tolta. Épp ezért se a védelmünkön, se a támadóinkon nem éreztem, hogy hűdefasza PO egység lenne. Múlt héten legalább Burrowékról elhittem, hogy szétcsapnak bárkit. Ez most egy erőlködős győzelem volt, Persze ha jön még 11 ilyen, akkor egy rohadt szavam nem lesz 😊

Szerkesztette: nasheem

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."