Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 3 éve
Jó a buli...gondolom nem lesz elmeszelve ez a gyökér
Aaron Donald out here ripping a Bengals player’s helmet off and playing Whac-A-Mole with it 😟 pic.twitter.com/Yiu53YpbZq
— NFL Memes (@NFL_Memes) August 25, 2022
Klaci79
több mint 3 éve
Collins több mint testőr 🤣. Elkezdte a bodyguardolást. Már a hét elején jöttek a hírek, hogy nem lesz fight, mindenki tudja a dolgát, jókedélyű edzések várhatóak. Ja, majd nem összejött, csak 3 snapet kellett volna kibírni. Szépen csépelt ott bent középen valaki sisakkal. A második, harmadik sor a meccsen lejátsza majd, egy kicsit legalább felpaprikázódtak, így izgibb lesz a pre lezáró.
több mint 3 éve
Jó a buli...Aaron Donald out here ripping a Bengals player’s helmet off and playing Whac-A-Mole with it 😟 pic.twitter.com/Yiu53YpbZq
— NFL Memes (@NFL_Memes) August 25, 2022
több mint 3 éve
ZT azt mondta délután, a kezdő OL áll fel először a Rams ellen, az pedig a Williams - Volson-Karras-Cappa- Collins volt. Szeretném úgy látni, hogy Volson jobb mint Carman, de hogy szimpatikusabb, az biztos. Apró lépés előre.Nincs magasan a léc, de azt a második PS meccs alapján könnyen sikerült megugrani.
megyerikrisz
Ez alapján Carman bust lett, de az utóbbi évek 1-2. körös pickjeink közül ő az egyetlen (Ossai-t még nem tudni, de nagyon bízom benne, higy beválik!).
Nem sikerülhet mindig, sok csapat így is cserélne velünk ilyen szempontból.
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 3 éve
ZT azt mondta délután, a kezdő OL áll fel először a Rams ellen, az pedig a Williams - Volson-Karras-Cappa- Collins volt. Szeretném úgy látni, hogy Volson jobb mint Carman, de hogy szimpatikusabb, az biztos. Apró lépés előre.
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 3 éve
Állítólag a kezdő OL fasza volt a Rams védelem ellen a közös edzésnapon.Bár csak egy fél évvel ezelőtt lett volna az 😊
Igencsak jó hír!
nasheem

több mint 3 éve
Állítólag a kezdő OL fasza volt a Rams védelem ellen a közös edzésnapon. Igencsak jó hír!
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 3 éve
Bates megnézte Hill második meccsét, és egyből jött aláírni a taget.
több mint 3 éve
Breaking news: #Bengals safety Jessie Bates, after not reporting for training camp at the start due to failed contract negotiations, is back in the team building, a source tells me
— Kelsey Conway (@KelseyLConway) August 23, 2022
This comes a day before the team starts practices against the Rams. @Enquirer
több mint 3 éve
Fú, Dax Hill most nagyon tetszett. Most jól is szerelt, az INT pedig fantasztikus elkapás volt, akkor is, ha én nem adtam volna meg 😊Lassiter is rosterre férhet, bár ha nem ő fog visszahordani, akkor inkább PS néz ki a srácnak. Rohadt jó útvonal futónak tűnik. Nem extrán gyors, de így ránézésre nagyon pontos. De nehéz lesz kiszorítania Pryort vagy Taylort. És még a punter csávó tetszett, főleg a szerelése.
Az OL viszont teljes katasztrófa. Én nem értem, hogy mi történik velünk. Volson is szar volt, de a többiek is értékelhetetlenek. Könyörgöm igazoljuk vissza Spaint.
Szerkesztette: nasheem
több mint 3 éve
Volson végig nyomta az egész meccset, és bár voltak hibái, úgy tűnik beelőzte Carmant. A csere OL továbbra sincs NFL szinten, szörnyű volt ismét nézni a szenvedésüket, a passrush megállításra a holding az egyetlen "fegyverük". Lassiter is megérkezett 91 yardval, ha nem lett volna az a csúny 2 pt-os dropja biztosabb lenne a helye az 53-ban. Evans, ha nem is RB2, de visszahordásban Nr.1. Hill behúzta első INT-t és az elején sok jó megoldása volt.Mindegy, csak a csoportot söpörjük! 😉
LB sorban Johnston brutál nagyot ment mindenhol ott volt 20 tacklet csinálni, oké, hogy pre meccs, de azért ez durva. A CB közül nekem még George tetszett, szép szerelései voltak a NYG első sora ellen is.
Bills, Chiefs hétvégén megmutatta milyen támadófoci lesz az AFC-ben, nálunk várható akár egy drive is a kezdőktől?? vagy majd a PIT ellen robban be az offence bomba😁
Szipeter
több mint 3 éve
Volson végig nyomta az egész meccset, és bár voltak hibái, úgy tűnik beelőzte Carmant. A csere OL továbbra sincs NFL szinten, szörnyű volt ismét nézni a szenvedésüket, a passrush megállításra a holding az egyetlen "fegyverük". Lassiter is megérkezett 91 yardval, ha nem lett volna az a csúny 2 pt-os dropja biztosabb lenne a helye az 53-ban. Evans, ha nem is RB2, de visszahordásban Nr.1. Hill behúzta első INT-t és az elején sok jó megoldása volt. LB sorban Johnston brutál nagyot ment mindenhol ott volt 20 tacklet csinálni, oké, hogy pre meccs, de azért ez durva. A CB közül nekem még George tetszett, szép szerelései voltak a NYG első sora ellen is.
Bills, Chiefs hétvégén megmutatta milyen támadófoci lesz az AFC-ben, nálunk várható akár egy drive is a kezdőktől?? vagy majd a PIT ellen robban be az offence bomba😁
több mint 3 éve
Carman covidos, szerencséje sincs a srácnak.
több mint 3 éve
A Cards meccs alapján nekem is jobbnak tűnt a srác, de a szakemberek általában nem voltak hanyattesve tőle. Remélem bizonyít még, mert Carman kevés volt. Spaint mindentől függetlenül várnám, legalább némi mélység is lenne.Ilyenről szó sincs, sőt Volsont emeli ki, és tényleg a videók alapján nagyon teper a srác, Carmanhoz képest pedig szembetűnő a különbség. Nem hiába tették fel az első csapatba.Még nem volt időm meghallgatni, de tippre Spain visszaigazolását reméli. Fasza is lenne.Be ne jinxeld! 😱
Nyertem?
nasheem
SirPub
Szipeter
több mint 3 éve
Ilyenről szó sincs, sőt Volsont emeli ki, és tényleg a videók alapján nagyon teper a srác, Carmanhoz képest pedig szembetűnő a különbség. Nem hiába tették fel az első csapatba.Még nem volt időm meghallgatni, de tippre Spain visszaigazolását reméli. Fasza is lenne.Be ne jinxeld! 😱
Nyertem?
nasheem
SirPub
több mint 3 éve
Még nem volt időm meghallgatni, de tippre Spain visszaigazolását reméli. Fasza is lenne.Be ne jinxeld! 😱
Nyertem?
nasheem
több mint 3 éve
Goodberrynek a Cincy Bengals Talk YT-csatornáján indult egy műsora, minden kedden este jelentkezik egy órában. Általában érdemes adni a szavára, ráadásul az első részben pont az LG-poszt, benne Volson volt az egyik fő téma. Aki érzi magában a csít, nézzen bele, megéri.Nézném, de Magua rosszul beszélni angol nyelvet 😕
megyerikrisz
több mint 3 éve
Goodberrynek a Cincy Bengals Talk YT-csatornáján indult egy műsora, minden kedden este jelentkezik egy órában. Általában érdemes adni a szavára, ráadásul az első részben pont az LG-poszt, benne Volson volt az egyik fő téma. Aki érzi magában a csít, nézzen bele, megéri.
Szerkesztette: megyerikrisz
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 3 éve
Carman helyett Cordell Volson gyakorol az első csapattal jobb guard-ban. Nem azért mert Carman szar, neeeem. Csak kipróbáljuk...Sam Hubbard továbbra is csak egyéni gyakorlatokat végez
Cam Taylor-Britt továbbra sem edz, egy hete nem vesz részt a gyakorlatokon
Ossai jól dolgozik, nagyon dicsérik (rá én is kíváncsi vagyok nagyon)
több mint 3 éve
Bengals’ QB Joe Burrow returned to practice Sunday for the first time since last month’s appendectomy.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Hát nem tudom, látom hogy Hill sajtója baromi jó, de volt pár elég csúnya játéka. A szerelései pedig nem az igaziak. Azt hittem keményebb a srác. Persze újonc, így a hullámzó teljesítmény érthető, csak az agyondícsérést éreztem túlzásnak. A kommentátorok is minden jó megmozdulása után kiemelték, amikor meg lemaradt vagy nem szerelt pontosan, akkor meg sem említették. Az mondjuk tényleg pozitív, hogy mindig a labda közelében volt.A sok vak falember közül Cochran tetszett csak. Nyomást engedett ő is, de izomból nem tolták el és a futásblokk is jól megy neki. Carman ijesztő volt.
És ja, a többivel egyetértek. Gunter és Pryor jó volt. Evans peches, de nagyon-nagyon ígéretes. Mcpherson pedig hatalmas király.
Lassiterről sok nem derült ki, pedig őt nagyon akartam látni.
több mint 3 éve
Carman, Hill, Adeniji, Prince sajnos semmit nem javultak, szörnyű volt nézni azt a szenvedést, amit a cserék ellen mutattak. Nem nagyon látom kié lesz a hiányzó G pozi.Moss képtelen normálisan blokkolni, teljesen felesleges holdingokat hozott össze, szegény Evans bukta a TDjét miatta, max gyakorló csapatba férhet be, de oda is csoda lenne.
Pryor a 19 mezhez méltó pre meccses elkapásokat mutatott, ő lehet az egyik udfa aki marad.
Patrick is tetszet, elférne egy ilyen dömper RB, a benyújtott TD-je már nagyon a végén jött, de azért az ott volt. Perinet nem értem miért tartjuk RB2 poziba...
Dex Hill első köröshöz illően mutatkozott be, Bates jöhetne vissza és akkor Apple helyéte is tuti lenne.
Passrush gyér volt, főleg az elején, Sample, Carter mutatott némi fényt.
Shelvin az LSU reménysége, annyi lehetőséget kap, és ezekben pont annyit mutat, hogy szerintem kizárt a végső keretbe jutása, Mossval együtt mehetnének.
több mint 3 éve
A tavalyi hetedik körös DE pick, Wyatt Hubert visszavonul.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May