Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 10 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
most ezzel mit is szeretnél ?

hogy balfasz volt Brady mert ezt mindenki csinálja de csak ő bukott le ? eddig az volt az érv, hogy nem is csinált semmit.

de a hisztit továbbra sem értem, épp most nyertetek egy SB-t, minek sírni ? btw, Brady évek óta szar az első négy meccsen, tavaly is ellenünk tért vissza az 5. héten. problem ?

ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
nézd, ha nyerünk csalással egy Super Bowlt, én tőlem lehet 6-8 is. nyitott és meggyőzhető vagyok.gabtsi
Miért ki nyert csalással SB-t?gordon
Nem tudom az "is" logikai kapocs hiányát véled-e felfedezni.

Mindenesetre en nem bánnám ha itt arról vitatkozhatnank egy gyűrű után hogy kapott a kezdő QB négy meccset. Beleférne.gabtsi
 www.nj.com/jets/index.ssf/2015/01/needles_on_sidelines_former_jets_qb_jeff_blake_had.html
több mint 10 éve
Nem hiszek az altalanositasban, de persze a nagy számok törvénye alapján nagy táborban nagyobb a hiszti.

Fel kell mutatni a táblára, oszt jónapot.

több mint 10 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
nézd, ha nyerünk csalással egy Super Bowlt, én tőlem lehet 6-8 is. nyitott és meggyőzhető vagyok.gabtsi

Mindenesetre en nem bánnám ha itt arról vitatkozhatnank egy gyűrű után hogy kapott a kezdő QB négy meccset. Beleférne.gabtsi
szerintem ez 32-ből 31 csapatnak beleférni csakhát megint az az egy.....malkav
Beleférni= beleférne
több mint 10 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468

szerintem ez 32-ből 31 csapatnak beleférni csakhát megint az az egy.....
több mint 10 éve

Mindenesetre en nem bánnám ha itt arról vitatkozhatnank egy gyűrű után hogy kapott a kezdő QB négy meccset. Beleférne.

több mint 10 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Inkább ti, mint sem. 😀

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 559 — Steelers fan
Pryor a csoportban, remek.
Amíg élek nem felejtem el, előre örültem hogy majd mennyire szétcsapjuk a hullagyenge Raiderst, erre első play a meccsen: Pryor fut egy 95 y-os TD-t. 😊
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 587 — The only discipline that lasts, is self discipline
Mindenki. 😉

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
S mikor a Veres megnyeri a konferenciadöntőt, Brón papa a sajttájon bejelenti az L.A.-be költözést...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 248
Jó hát most arról álmodozzak, hogy Dalton képes lesz arra, hogy egyáltalán ránézzen a 2-3. számú opciókra ha Green nincs szabadon? Ugyan, ha már álmodok, akkor valami ennél reálisabbról álmodok.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 311
Mindig lehet okot találni, ha inni akar az ember, de ha Daltonnal vagy McCarronnal SB-be jut a Bengals akkor az tényleg ideális indok lesz. Bár attól tartok hogy azért valami reálisabbat is érdemes kitalálni.
több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Miért ki nyert csalással SB-t?
több mint 10 éve
Úgy gondoltam, hogy előbb Daltont eltiltják, majd McCarronnal bemasírozik a csapat a Szuperbóólba. Na, hogy tetszik?

több mint 10 éve
nézd, ha nyerünk csalással egy Super Bowlt, én tőlem lehet 6-8 is. nyitott és meggyőzhető vagyok.

több mint 10 éve
Daltont mikor tiltják már el négy meccsre ?gabtsi
Csak négyre?

több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
Daltont mikor tiltják már el négy meccsre ?gabtsi
SB után rögtön, befesteti a haját, azt kap....

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Daltont mikor tiltják már el négy meccsre ?

több mint 10 éve
Meglátjuk, én nem tartom elképzelhetetlennek a három QB-t sem, de csak azért mert kinézem a stábból, hogy nem fogják tudni eldönteni, melyikük legyen. :p

Johnson szvsz felejtős...

Mindenesetre AJ nagyon fogadkozik, és azt mondja hogy a vállsérülése teljesen a múlté, sokkal jobban érzi magát, mint korábban bármikor. Szurkolok neki.

több mint 10 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
A mostani nyalóparádé után Pryor könnyen megelőzheti McCarront is, nem szoktunk 3 QB-t rosteren tartani. Akkor viszont AJ barátunktól el kell köszönni, ha ennyi idő alatt (még a sérüléseit is figyelembe véve) nem tudja kiharcolni a backup QB dicsőséges szerepkörét, akkor belőle nem lesz semmi.
Pryort egyébként Hobson és Harvey is dicsérte, nem csak a szakmai stáb. Állítólag a második napon már sokkal magabiztosabb és pontosabb volt. Saját meglátás, de szvsz egy ilyen széttuningolt OL mellett nem lenne ördögtől való gondolat olyan irányító alkalmazása, aki futni is tud. Nem kifejezetten Pryort szeretném, de az ő kipróbálása után villant fel bennem a gondolat.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
Hál' isten, hogy Brock ki lett rakva. Mindennek a legalja volt, hogy tavaly stabilan játéklehetőséghez juthatott.

Jött három újabb UDFA:
TE John Peters, Mount St. Joseph -- kilenc elkapott TD-je volt, jó nagy darab (6-8 magas) ő is, mint UDFA kollégája Matt Lengel.
DT Kalafitoni Pole, Washington State -- a neve nagyon tetszik.
S Erick Dargan, Oregon -- rá viszont érdemes lesz figyelni, szerintem még 53-as rosterre is kerülhet amilyen vékony a S poszt. Speciel a Rose Bowlról rossz emlékeim vannak róla. 😀

Ezzel megvan a 90-es keret, vághatjuk a centit a training campig. 😊

több mint 10 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 535 — Bengals fan
Meg is kapta. Kevin Brock meg ahogy várható volt el lett engedve

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 10 éve
(Szinte) biztosra vehető, hogy Pryor szerződést kap a mai utolsó rookie minicamp edzés után. Hue Jackson oda meg vissza van érte, kétszer.

...

Ha már minőségre nem, legalább darabra jók leszünk a poszton. 😊

több mint 10 éve
Marvin Lewis news conference transcript

Cedric Ogbuehi can only rehab at this point, but is there anything you’re looking for from him as far as improvements this week?

“We’re not looking for any improvement in him other than what he’s doing physically with the PT (physical therapy). There’s no timeline, there’s no race and so forth, but he’s able to stay up to speed with the things mentally and watch the techniques and so forth. He can’t go out and execute them on the field right now, but he’ll be fine when the time comes. He just has to go through the steps. It’s our first chance to put hands on him and see where he is in the rehab process, and a lot of times where we think they are and where they thought they were are two different things. We’ll get him ready to play football as soon as he proves to be ready.”
- - - - -

Whitworth clears the air on contract issue

"Monday was a tough day for me and probably handled it in ways I shouldn't have, to be honest," he said. "To me, it's about always trying to make decisions that reflect my leadership and who I am. Because I hold myself to a high standard, I wish I maybe handled it a little better. But the real truth is, at the end of the day, I love it here, I love leading these guys and our family has always been committed to that and always will be."

(...) "They were just questions about my emotions of the process and not necessarily how I feel about this place. The process: It's tough, it's tough to go through. It's an emotional roller coaster a little bit. It's almost a challenge in some ways as a player. I'm excited about that, I'm excited about the opportunity to teach these kids and mentor them.

"That's why I'm here today. I told (offensive line coach) Paul (Alexander) I'd like to come up here and help them out and just watch and participate. So it's a great opportunity to do that."
Ezt a Big Whitet már jobban szeretem.

több mint 10 éve
A rookie minicamp első napjáról egy rövidebb írás: Rookie takeaways

A hetedik körös returnert Mario Alfordot, valamint a negyedik körös cornert Josh Shaw-t nagyon dicsérik az edzők.

“He can run. I mean, he dropped the ball and I told him I didn't want to see that. I made that very clear because I think he has a lot of talent,” Jackson said. “So he's one I'm going to kind of put my hand on along with (receivers) coach (James) Urban and we'll see if we can push him to where he needs to be. But you can see the speed, you can see the suddenness and the quickness and that's what we're looking for, and I think he has it.”
“I noticed Josh a little more out there today because of the position he plays,” said Lewis when he talked about his young braniac DBs, Shaw and sixth-round safety Derron Smith. “He’s going to be good. He’s going to be ahead of the curve that way, and that’s a good thing. I feel good about that. We just need to teach him to play the game as an NFL DB and not a college DB.”

Lewis smiled when asked about the difference.

“Hands,’ he said, which means Shaw has to keep his hands off people or he’s going to be bombarded by penalty flags.
Persze a probléma az lenne, ha valakit ilyenkor nem dicsérnének.