Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 10 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 535 — Bengals fan
UDFA-k közül valaki, akit ismertek és esetleg tovább viheti a Burfict-Lamur-Rey vonalat?megyerikrisz
Én Obarskira szavazok. A Concordia-St. Paul híres a jó kicker képzéséről. Vagy nem? 😊

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 10 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Eifert is megszólalt végre. Elmondása szerint elég sok súlyt/izmot vesztett,
de a TC-re tökéletes állapotban lesz.

Találtam pár érdekes cikket a CincyJungle-on pár frissen draftolt játékosunkról,
egyetemi insiderek mesélnek róluk:

Cedric Ogbuehi:
 www.cincyjungle.com/2015/5/3/8538125/interview-with-good-bull-hunting-on-cedric-ogbuehi

Marcus Hardison:
 www.cincyjungle.com/2015/5/4/8541029/interview-with-house-of-sparky-on-marcus-hardison

Jake Fisher:
 www.cincyjungle.com/2015/5/5/8546881/interview-with-addicted-to-quack-on-jake-fisher

Eddig UDFA igazolások:

Erick Dargan SS Oregon
Jake Kumerow WR Wisconsin-Whitewater
Jake Smith OL Louisville
Ryan Williams QB University of Miami
Trevor Roach LB Nebraska
Tom Obarski PK Concordia-St. Paul
Terrell Watson RB Azusa Pacific
Mark Weisman RB Iowa
Matt Lengel TE Eastern Kentucky
Troy Hill CB Oregon
Chris Jasperse C Marshall
Joe Craig WR Memphis
Floyd Raven S Texas A&M
DeShawn Williams DT Clemson
Tony Bell LB Tennessee-Martin
Dezmond Johnson DL Duke

UDFA-k közül valaki, akit ismertek és esetleg tovább viheti a Burfict-Lamur-Rey vonalat?

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 535 — Bengals fan
whit beszólása nagyon rossz jel. Feszültséget kelt, ráadásul még igaza is van. Értem, hogy kikészült és valószínű majdmindenki így érezne, de egy locker room leadernek nem a médiában kellene üzengetni. gáz.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 10 éve
Munoz, valamelyik drafteeval kapcsolatban olvastam, hogy a class legjobb gunnerének tartják, ami kellene is, hiszen eddig Dre vitte a prímet és Dennardnak is fontos szerepe volt, jelen állás szerint viszont ok lesznek a kezdő cornerek.

Whit csalódottságát megértem, mert elmondása szerint a vezetőség nem reagált a hosszabbítási kezdeményezéseire, pedig a csapat legjobbja volt, miközben Mau olyan szerződést kapott, hogy jajj. Szvsz egy jó struktúrájú szerződéssel meg lehetne oldani, hogy mindenki boldog legyen. Asszem, hogy a nálunk divatos 'know the system' és 'veteran leadership' mantrák senkire sem illenek jobban, mint BigWhit, ha már a vezetőség mindig ezeket hajtogatja.

több mint 10 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 311
Úgy tűnik, hogy Withworth eléggé mellre szívta, hogy aktívan elkezdték előkészíteni a nyugdíjazását. Abból a szempontból érthető, hogy az elmúlt három évben Probowler szinten tolta, talán a tavalyi volt ebből ráadásul a legjobb. Ha kicsit lehiggad, akkor viszont ő is el fogja fogadni, hogy nem egy 34 éves emberre akarnak építkezni. A kompromisszumos megoldás szerintem az lesz, hogy kap majd valami 1+1 éves szerződést, aztán meg esetleg házon belül valami posztot.

Más: tudom, hogy az UDFA-k sokkal inkább camp body-k, mint potenciális játékosok, az ugyanakkor meglepő volt, hogy a leigazolt WR-ek mind magasak. Lehet, hogy azért keresnek valakit, akit ST-be be lehet tenni, és RZ-ben veszélyes célpont lehet? Ami azért furcsa kicsit, mert Kroftnak is jó keze van, és ő meg Eifert is hegyomlás, és WR-nek Green is magas. Persze lehet, hogy feleslegesen kombinálok, és tényleg csak magas camp bodyk kellettek, hogy a CB-k, meg az LB-k ilyenek ellen is tudjanak edzeni.
több mint 10 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 248
érdekes az interjú Whitworth-tel a hivatalos oldalon. csak szerintem reagálja túl a helyzetet?

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
Sejtettem, hogy magasabban van a boardunkon, nagyon Gronk felépítés, de a nép Pantherát akart, ideje volt. Így a káposzta se tésztás, meg a kecse is rághatja a küszöböt....

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
így hogy csak ő maradt, főleg 😉

ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
Jes a Ravens berakott a Max húzással, tik meg Uzomával, de a titok az, hogy JesseJames a király 😉

több mint 10 éve
nem akartuk h steeler legyen ?

több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Árva szóval nem mondta, hogy el is mondja! Találd ki! 😀

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
figyelek 😊

több mint 10 éve
Jelentem én értem az Uzmomah picket!

több mint 10 éve
pápá Brandon Tate!

én összességében úgy érzem, hogy ha nem is erősödött látványosan a csapat, a kezdő semmiképpen, de nehezebben fogunk elfogyni a szezon végére, ami mindig probléma volt. OL beefelve rendesen, DL, LB, CB. S depth javult, TE depth meg létrejött. bár ezt az Uzomah picket most sem értem. Smith a 6. körben hatalmas húzás, én a WR-t hiányolom, mert Alford maximum returner jelenleg, sok tanulással lehetne egy új hawkins a slotban, de szélső elkapó kellene főleg.

a kilenc játékosból 7-8 simán rostert csinálhat szeptemberre, ha minőségi cserét jelentenek (innen úgy tűnik) a jelenlegiekhez képest. az jó és fontos.

nem volt szexi, de egy jól átgondolt és szép draftot csináltak. sokkal jobban tetszik, mint a tavalyi.

több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
A draftottok második fele (3. körtől) kifejezetten tetszett.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
A végére ott a reklamált WR. Egyébként tutira azért nem húztak korábban, mert azt gondolták, húzzanak csak jó WR-eket a vetélytársak, így jövőre nagyobb lesz a választék a Bengalsnek (na jó, ez gyenge poén volt, de hát fárasztó három napon vagyunk túl) 😊
több mint 10 éve
jól draftolnak a csoportriválisok is sajnos, bár én személy szerint a browns első körét nem értem. de nem lesz egyszerűbb a helyzet.

az is "megsüvegelendő" hogy (állítólag) minden idők két legerősebb WR osztályát hozó draftot lehoznak egy tavalyi hetedik körös James Wright-tal, bár lehet most dobbantunk még egy hetedik köröst.

több mint 10 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 828
Én egyébként inkább Grady Jarrettet vittem volna...vassadi
Kösz a választ. Jarrett most nem ér rá focizni, a tegnapi - ki nem választása miatt tartott - draftbulija olyan jól sikerült, hogy leégett a kecó. 😀megyerikrisz
Néhány hellyel utánatok behúzta a Falcons, szerintem az egész draft egyik legnagyobb stealje. 😊
több mint 10 éve
Én egyébként inkább Grady Jarrettet vittem volna...vassadi
Kösz a választ. Jarrett most nem ér rá focizni, a tegnapi - ki nem választása miatt tartott - draftbulija olyan jól sikerült, hogy leégett a kecó. 😀

több mint 10 éve
A verseny így is hasonlóan szoros lesz. Atkins, Peko, Thompson, Still, Sims... mindegyiket ismeri a stáb, ráadásul ML ragaszkodik az embereihez. Még úgy is szívesen látnám Peko vagy Still helyén, hogy játszani sem láttam. Mennyi esélyt látsz az roster/mecskeretbe kerülésére?megyerikrisz
A rosterre kerülése kb. biztos, mert 3-tech-ben Atkins mellett csak Gilberry számít igazán komoly tényezőnek, akire viszont a DE-rotációban is szükség lehet. Hogy a meccsnapi aktív keretbe is be tud-e kerülni, az attól függ, mennyire gyorsan fejlődik. Tavaly mondjuk elég komoly ugrást produkált, miután Will Sutton távozásával lényegesen nagyobb szerephez jutott. Én egyébként inkább Grady Jarrettet vittem volna, ha már interior rusher, de a negyedik kör végén Hardison is nagyon jó value pick.
több mint 10 éve
Úgy tűnik, hogy a needeket is szem előtt tartva azért a BPA húzások jellemezték a draftot. Az első körös sokak által reachnek tekintett húzás után gyakorlatilag olyanokat választott a csapat, akiket előbbre vártak (esetleg az adott körre). Összességében jó munkát végzett a stáb.
Most úgy látom, hogy Dalton és az esetleges sérülések fogják eldönteni, hogy mire hivatott a következő szezonban a Bengals.
több mint 10 éve
Peko teljesen mást játszik, Still roster helyére lehet (lesz is) komoly veszéllyel, középtávon Gilberry feladatát veheti át,inside rusherként egyértelmű passz szituációkban.

több mint 10 éve
4/36: Marcus Hardison, DE, Arizona State. Dunlap, MJ, Gilberry, Hunt és Clarke után ő lenne a hatodik. Szerintem Gilberryt beáldozzák, ha Hardison jó TC-t nyom, pedig Hunt még mindig mögötte van teljesítmény alapján.

Ápdét: Marvin nyilatkozata alapján Hardisont DT-nek, Shawt CB-nek draftolták.megyerikrisz
Hardison one-gap penetrator DT, az Arizona State-en is ebben a szerepkörben játszott, nem tudom, honnan jött a DE, mint poszt.vassadi
"While most considered Hardison a defensive end in pre-draft evaluation, the Bengals classified him as a true 3-technique defensive tackle."
Forrás: ESPN.COM

Nem ismertem, rájuk hagyatkoztam.megyerikrisz
Igen, sejtettem, de erre gondoltam, hogy nem tudom, hogyan sikerült kihozni nála a DE posztot, miután a Bengals draftolta. Mert 3-4-es csapatnál nyilván defensive endként jöhetett volna szóba base defense-ben, de itt egyértelműen 3-tech.vassadi
A verseny így is hasonlóan szoros lesz. Atkins, Peko, Thompson, Still, Sims... mindegyiket ismeri a stáb, ráadásul ML ragaszkodik az embereihez. Még úgy is szívesen látnám Peko vagy Still helyén, hogy játszani sem láttam. Mennyi esélyt látsz az roster/mecskeretbe kerülésére?

több mint 10 éve
4/36: Marcus Hardison, DE, Arizona State. Dunlap, MJ, Gilberry, Hunt és Clarke után ő lenne a hatodik. Szerintem Gilberryt beáldozzák, ha Hardison jó TC-t nyom, pedig Hunt még mindig mögötte van teljesítmény alapján.

Ápdét: Marvin nyilatkozata alapján Hardisont DT-nek, Shawt CB-nek draftolták.megyerikrisz
Hardison one-gap penetrator DT, az Arizona State-en is ebben a szerepkörben játszott, nem tudom, honnan jött a DE, mint poszt.vassadi
"While most considered Hardison a defensive end in pre-draft evaluation, the Bengals classified him as a true 3-technique defensive tackle."

Nem ismertem, rájuk hagyatkoztam.megyerikrisz
Igen, sejtettem, de erre gondoltam, hogy nem tudom, hogyan sikerült kihozni nála a DE posztot, miután a Bengals draftolta. Mert 3-4-es csapatnál nyilván defensive endként jöhetett volna szóba base defense-ben, de itt egyértelműen 3-tech.
több mint 10 éve

Nem ismertem, rájuk hagyatkoztam.