Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 12 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 271
De hogy valami jó hír is legyen, jó esély van arra, hogy Hawkins ma edzeni fog.Mikey
Edzett, utána jól is érezte magát, és ha jól vettem ki a nyilatkozatából, a jövő heti, Dolphins elleni TNF van megcélozva visszatéréseként.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 12 éve
Azért Hall nélkül kegyetlen nehéz lesz a hátralévő 9 meccs. Ha bizonyít Kirkpatrick és Lewis-Harris, akkor is. 😕

De hogy valami jó hír is legyen, jó esély van arra, hogy Hawkins ma edzeni fog.

több mint 12 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 311
CB kérdés: Marvin lenyilatkozta, hogy itt a lehetőség, hogy bizonyítsanak a fiatalok, amit a média úgy fordított le, hogy Dre-nek mostmár nincs több mentség, nagyon oda kell magát tenni, és bebizonyítani nem volt bust. Meg megy a porhintés, hogy nem keresünk új embereket, de azért waiverről szerettük volna Poyert, csak a Browns elvitte előlünk.

QB helyzet: Ami Daltonnal történt az elég vicces, a Browns elleni meccs után elindultak a nyilatkozatok, hogy Daltonnak mennie kell. Jobb esetben az AD jelzőt használták, amivel azt fejezte ki valamelyik újságíró, hogy alatta már csak backup vagy kirúgás előtt álló QB van, és csak felette vannak valódi NFL szintű játékosok. Két jó meccs, viszonylag szerencsés matchup, és most ő lett a "sztárirányító", az AFC csapatok közül a Bengals lett az elsőszámú trónkövetelő, az X-Faktor pedig az esetünkben Andy, aki okos, szép, jó kezű, stb.
Az igazság valahol a két véglet között van, de azért örömteli lenne, ha tartósítani tudná az elmúlt hetekben látott formáját. Bye weekig lesz négy igen jól védekező csapat (a végén pont a Browns-szal), érdekes lesz, hogy marad a pozitív megítélés, vagy keretes lesz a történet, és december elején megint az lesz a téma, hogy lecsúszik-e hozzánk (esetleg kivel lehetne felfele cserélve megszerezni) egy jó QB.
több mint 12 éve
Hyp3rloop Cincinnati Bengals 50
Sajnos nem jó hír az MRI-ről, Hall kihagyja a hátralevő szezont:
 espn.go.com/nfl/story/_/id/9860523/leon-hall-cincinnati-bengals-go-season-ending-ir-sources-say

több mint 12 éve
A csoporton belül optimálisan alakultak az eredmények, a sérülések viszont sok örömre nem adnak okot. CB kérdésre kíváncsi leszek, olvastam már olyat is, hogy esetleg a Crocker féle megoldáshoz hasonlóan egy másik veterán, Nate Clements jöhetne vissza, mert Zimmernek a rendszerét ismerőkben sokkal nagyobb a bizalma. Ma megy MRI-ra Hall, este okosabbak leszünk.
több mint 12 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
És Nelson már azon tanakodik, hogy ki fogja majd pótolni Hallt. IR szaga van, a büdösuristenit.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 12 éve
Természetesen ezt a meccset sem tudtam élőben nézni munka miatt (6/7) így csak egy kérdés motoszkál a fejemben: a srácok idén nem akarnak sima meccset játszani?

Hall Achilles-sérülés? Na ne... 'legalább' most is az, amelyik 2 éve?Mikey
Fő a változatosság, most a másik.

több mint 12 éve
Természetesen ezt a meccset sem tudtam élőben nézni munka miatt (6/7) így csak egy kérdés motoszkál a fejemben: a srácok idén nem akarnak sima meccset játszani?

Hall Achilles-sérülés? Na ne... 'legalább' most is az, amelyik 2 éve?

több mint 12 éve
Marvin szerint Hall achilles sérülése komoly.megyerikrisz
Ha Hall IR, akkor eléggé meg vagyunk lőve. Newman-Packman-Dre CB sor egy-egy meccset le tud hozni, de a szezon hátralévő részére nagyon karcsú lesz. Nem tudom, hogy honnan lehetne valakit kukázni, esetleg van-e valahol már elszállt csapatnál olyan épkézláb lejáró játékos, akit nem akarnak megtartani és egy hátsó körös pickért el lehetne hozni (már ha még lehet tradelni 😊)
több mint 12 éve
Megint egy megnyert meccsbe hoztuk vissza az ellenfelet. Mondjuk (sem a meccs előtt, sem Megatron TD-je után) nem gondoltam volna, hogy az O meccset tud nyerni. A D nem volt meggyőző, más kérdés, hogy nem is volt jó matchup a Lions. Dalton soha nem lesz elit QB, de a képességeihez képest nagyon nagyot játszott.
A végén szerencsénk volt, de megdolgoztunk érte.munoz
Nem értek veled egyet, 21-10-nél ez korántsem volt még megnyerve, még majd két negyed volt hátra és az első félidőben látszott, hogy Stafford fog még TD-t dobni. Ha még 2 TD-t szerzünk, akkor meg lett volna nyerve.Hyp3rloop
Ahogy a múlt héten úgy valóban nem. Tény, hogy nem vezettünk csak nagyon rövid ideig két támadásnyi előnnyel. DE kontrolláltuk a meccset, csak valami hiányzott (talán a koncentráció). 24-17-nél elindult egy biztató drive, ahol egy lépésen múlt, hogy Dalton megcsinálja a 1st downt. A következő támadásnál is jól védekeztünk FG közeli távolságból visszaszorította a D a Lionst, majd ahelyett, hogy Nelson (?) elütötte volna a labdát kapunk egy demoralizáló TD-t. Utána Gresh fegyelmezetlensége megfosztotta a csapatot legalább 3 ponttól. Két olyan momentum is volt, nagy lépést lehetett volna tenni a győzelem felé, de mind a kettő Bengals játékoson ment el.
több mint 12 éve
Marvin szerint Hall achilles sérülése komoly.

több mint 12 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 535 — Bengals fan
2 dolog még, aztán nézem a csoport nagyjait.
Az O playhívás ma nagyon rendben volt. Semmi extra, de jó menedzselt driveokat vezettünk. Nekem tetszettek a hosszú passzok is. Dalton nem elég jó hozzá, de kellett a hely.
A másik, hogy végre a time management is rendben volt. Jókor kértünk időket, jó futtattuk az órát és jól pörögtünk, amikor az kellett. MLnek ez nagyon jó meccse volt!

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 12 éve
Hyp3rloop Cincinnati Bengals 50
Megint egy megnyert meccsbe hoztuk vissza az ellenfelet. Mondjuk (sem a meccs előtt, sem Megatron TD-je után) nem gondoltam volna, hogy az O meccset tud nyerni. A D nem volt meggyőző, más kérdés, hogy nem is volt jó matchup a Lions. Dalton soha nem lesz elit QB, de a képességeihez képest nagyon nagyot játszott.
A végén szerencsénk volt, de megdolgoztunk érte.munoz
Nem értek veled egyet, 21-10-nél ez korántsem volt még megnyerve, még majd két negyed volt hátra és az első félidőben látszott, hogy Stafford fog még TD-t dobni. Ha még 2 TD-t szerzünk, akkor meg lett volna nyerve.

több mint 12 éve
Rush Cincinnati Bengals 888
ezek után hogy tudna aludni az ember? ..sehogy.
nem bírom én az ilyen végeket... szívrohamban fogok egyszer meghalni.

Tippelde 25
több mint 12 éve
A végén szerencsénk volt, de megdolgoztunk érte.
több mint 12 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 278
nagyon jókis meccs volt...
csak azt nem értem, h mindig amikor bekapcsolódom, akkor kezdődnek a "bajok"... (múlthétenis, ma is...)
de akkor is nézni fogom! 😊
több mint 12 éve
Kibaszott durva fejfájásom lett a végére. Nem nagyon értem hogy győzhettünk. A 3rd downokat vagy 80%ra megcsinálták.

ezt a meccset, a szezonban először a támadók hozták. Hall miatt sajnos holnap kicsit szarabb érzés lesz visszagondolni a meccsre, de most inkább örömködjünk!

Ja és fura lesz a Vasasnak szurkolni 😊

több mint 12 éve
A pénteki edzés után Still, Cook és Newman is probable, mindenki fullon edzett. Nem mondom, hogy nem könnyebbültem meg.

több mint 12 éve
Ha a C. Johnson játszik (és nem csak pályán van, mint múlt héten), akkor ellene egyik CB-nk sem igazán megoldás. A Lions O játékát a DL-nek kellene megfojtani. Ez az a pont egyébként, ahol viszonylag jó matchupunk. Ha a Stafford-Johnson páros elkezd pontokat termelni, akkor R. Bush is sokkal nagyobb teret fog kapni. Így pedig bukjuk a meccset, mert nem fogjuk tudni őket pontokban túlszárnyalni.
A másik oldalról a legjobb védekezés a támadás, amíg nincs a Lions O pályán, addig nekünk több esélyünk van pontot szerezni 😊 A DL ott is nagyon combos, de az LB soruk és a secondary szerintem nem kimagasló. Sokat kellene megint futni, pörgetni az órát, és fárasztani a védelmüket. Illetve a múlt héten pihentetett TE-jeinket foglalkoztatni (Gresham megint nagyon hulladék volt, a korábbi trendek alapján ilyenkor szokott jönni egy jobb meccse 😊 ), esetleg a playbookot felütni egy-két slot formációnál, mert az is jó lehet. Ha pedig a futás és a rövidebb passzok hatékonyan működnének, akkor esetleg néhány hosszú labdával AJ is megtalálható lehetne.
Bár az egyes csapatrészeket tekintve talán a Bengals jobb erőkből áll, a meccs favoritja nálam inkább a Lions. Vagy beleszaladunk egy sok pontot hozó adok-kapokba, amit simán elbukunk, vagy ha limitálni tudjuk a Lions O-t (elsősorban a saját támadójátékkal, másodsorban Stafford legyilkolásával), akkor egy szoros meccsen nyerhetünk.
Mondjuk ezúttal kifejezetten pesszimista vagyok.
több mint 12 éve
MarioAna 1 997
Kirkpatrick ha egészséges akkor igazán belerázódhatna már a kötelező szerepkörébe (kezdő CB)...1/17re elvárná lassan az ember, hogy ne egy project játékost húzzon (még ha erős a CB sorunk is, papíron). Pacman és Hall azért megoldják a posztot, ha Newman nem lenne játékra kész.
Na mind1, a lényeg hogy Dre igazán villoghatna már, mert sosem lesz egy Sherman 😕.
utána választották ki drafton:

Janoris Jenkis-nagyon jó ballhawk CB, igazi playmaker. Balhés, de ez nálunk nem probléma.
Casey Hayward-ha egészséges, top5 cover corner
Alfonzo Dennard-rotációban van a Pats SEC-ben, és ő sem rossz.

egyelőre nálam egyébként Dre a 2012-es draft legnagyobb 1.körös bustja, Jenkinssel (A.J) karöltve.

Burrow > Luck valaha is
több mint 12 éve
Mindenki edz, Newman is!

több mint 12 éve
Tök jó, hogy a passzorientált offensek ellen dőlnek ki a DBink. Mondjuk eddig jó karma volt 😊

több mint 12 éve
Newman nem edzett tegnap után ma sem, alakul hogy nem játszik a Lions ellen.

Quarterbacks have targeted Newman in coverage 39 times this year with the 35-year old allowing only 23 passes for 287 yards receiving with one touchdown (against the Bills last week) and an opposing quarterback rating of 79.8. So he's been rock solid this year.Cincy Jungle
!

több mint 12 éve
Két DE volt nálunk próbajátékon. Ennek mi lehet az oka? Szerintem nem teljesítünk rosszul a fal szélén és a mélység is megfelelőnek tűnik.megyerikrisz
Practice squad is létezik a világon. 😉

több mint 12 éve
Hát, ti tudjátok. Nálunk nem igazán volt jó sose, talán majd ott. Nagy csodát ne várjatok.megyerikrisz
Na nem is kezdeni hívjuk 😀 😀 😀 kell a playbook-otok 😀Collapo
A rosseb, erre nem gondoltam! 😀 Bernard Scott, a kém! 😀