Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 13 éve
Mikey
18 753
Palmerről:"I think everybody's positive (about) him coming back," Gruden said. "There are obviously issues right now with the quarterback, but I think everyone is hopeful we can get a deal done where he comes back and he plays like Carson can play. He's one of the elite quarterbacks in the league and we have to keep it that way and keep him protected and have fun playing football and I think he will do that and if he wants to come back, we're going to make everything right for him."
Úgy legyen.
több mint 13 éve
Brat csak annyit nyilatkozott, hogy Palmer hívta, ami neki jól esett. Ebből nekem csak erősen közvetve következik, hogy szeretett QBnk nem Bratkowski ellen beszélt az ominózus Brown ebédnél. Rohadtul remélem, hogy nem lép le. Illetve ha menni akar továbbra is, akkor most már azt mondom menjen, de az egyet jelent a QB 1 pickkel. Attól meg kiráz a hideg....
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 13 éve
Mikey
18 753
Ha esetleg valaki meghallgatja a Grudennel készült konferenciahívást a hivatalos oldalon, az a fontosabb dolgokat leírhatná, ha arra érdemes.Én meghallgattam ugyan, de csak részleteket értettem belőle.
Viszont azt talán jól, hogy elkötelezett a run first offense mellett, és nagyon örülne, ha Benson visszajönne.
több mint 13 éve
Pár gondolat a 2000-es Northwestern kapcsán a témában, mert pont ide illik. A kettő egyáltalán nem zárja ki egymást:igen, Marvin power running game-et szeretne.gabtsinemtom létezik-e ilyen egyáltalán 😀gabtsifutás alapú spread?DoM
[...] what Rodriguez showed them was less a new way to attack the problem of good defenses but more just a new way to think about attacking the problem. Rodriguez showed them the shotgun and the zone read stuff they were doing at Clemson and had done at Tulane, but the reason it clicked for Wilson and Walker is that they realized that they could run all their old stuff -- the zones, the power, counter, option, etc -- all from spread sets.szerk.:
And this was probably the great leap forward for the spread. [...] It was Walker that took the idea of "spread-to-run" and "zone-read" and systemized it. Again, Rodriguez had been a spread-to-pass guy originally, who just had this one really big idea for the run game. Walker and Wilson brought to it the traditionalist tinkerer mindset, as guys who had been coaching power, run-first football for years and were experts at blocking schemes, defensive fronts, and the like.
http://smartfootball.blogspot.com/2009/07/former-northwestern-coach-randy-walkers.html
Ettől még nem kell meccsenként 200 yardot futó irányítót vizionálni, legfeljebb lesz egy új megközelítése a problémának. Ugyanakkor a mai NFl-ben a futásra alapozott taktika általánosságban nem látom, hogyan tudna sikeres lenni. Sok és korai futás = mezőnygólok, vagy sok 3rd &long, amihez Big Ben kell, hogy rendszeresen megoldható legyen. 😛
Mindenesetre abból a szempontból örülök ennek az igazolásnak, hogy hosszú idő után talán újra látunk valami "eredetit" támadó koordinátortól.
több mint 13 éve
Mikey
18 753
Állítólag Palmer felhívta Bratkowskit azután, hogy utóbbit kirúgták.Na most ezt én akkor nem tudnám elképzelni, ha Brat lett volna az oka CP trade requestjének.
Akkor pedig új QB fog jönni, akárhogy is mondja Brown, hogy nem.
És ha spread, akkor Newton sajnos elég kézenfekvőnek is tűnik, főleg, ha még figyelembe is veszem a hagyományokat.
több mint 13 éve
meglepő, hogy Palmer menni akar 😛sajna nem merem rámondani, hogy kizárt, pedig tenném 😊
csak nehogy Newton pick legyen ígyHöri
nem újkeletű dolog ez egyébiránt már 2008-as év végén az volt az elhatározása, hogy nem teheti függővé a csapatot attól, hogy egészséges marad-e Palmer.
bár nekem is úgy tűnik, hogy a mostani jelek nem Palmer maradását vetítik előre.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
meglepő, hogy Palmer menni akar 😛igen, Marvin power running game-et szeretne.gabtsinemtom létezik-e ilyen egyáltalán 😀gabtsifutás alapú spread?DoM
csak nehogy Newton pick legyen így
több mint 13 éve
igen, Marvin power running game-et szeretne.nemtom létezik-e ilyen egyáltalán 😀gabtsifutás alapú spread?DoM
több mint 13 éve
Mikey
18 753
Amit pl. a Florida State fog idén EJ Manuellel csinálni. 😊
több mint 13 éve
nemtom létezik-e ilyen egyáltalán 😀gabtsifutás alapú spread?
több mint 13 éve
apró érdekesség, hogy a Floridánál Gruden játékosa (volt) Odell Thurman, akit gondolom senkinek nem kell bemutatni.elgondolkodtam egy pillanatra 😊
több mint 13 éve
Mikey
18 753
Welcome Mr. Gruden! 😊Ha úgy veszem, teljesült a negyedik kívánságunk is. 😊 (Jött egy Gruden.)
több mint 13 éve
nemtom létezik-e ilyen egyáltalán 😀mindenesetre sztem mindenki mást várt (szakmailag, ha mondhatok ilyet), de ha ugyanolyan stílusú csóka mint Jon, aki a szart is megfagyasztja az O playakban, akkor nem lőttünk nagyon mellé, ez kell ide.
ha viszont teljesen más rendszer lesz mint eddig, azt nyilván nem 1-2 év lesz elsajátítani, így lehet a Palmer kérdés se lesz olyan érdekes.
több mint 13 éve
Hűha, spread lover OCnk lesz? Akkor mi most egy run first spread offense-t fogunk játszani? Jó kis szezon következik 😊(köszi a tájékoztatást!)
több mint 13 éve
ty Helmut 😊btw, már ofisöl, Jay Gruden a Bengals uj OC-je.
hát imádkozzunk, hogy jól süljön el és Palmer bizalmát is elnyerje.
több mint 13 éve
Hello!Jon tesója Jay, és nem rossz kis szakember ő
Jon ugye mark III O-t futtatott, hívjuk nagyjából west coast alapokon nyugvó 3.generációs pro O playbooknak. Végülis ő is a Homgren féle playbook és támadási alapelvek gondos ápolója. A Tampa ezt játszotta. Azért nagyon használható kis támadójátéka volt a Tampának, sajnos nem igazán találták meg a támadósor nagy playmakereit, különös tekintettel a QB-re. Garcia amikor épp játszott, akkor jól elfuttatta ezt a rendszert, de azért nagyon sok komponens hiányzott, hogy igazából működjön a dolog. (PL a régi Tampa betegség, a folyamatos cash sweep). JG úgy volt vele, hogy a támadást majd megoldja valahogy. Azt hiszem az utolsó ilyen hiánygazdálkodós évben 9-7 el bukták a rájátszást és JG a melóját.
A hiánygazdálkodás melletti támadójáték elveinek kidolgozása is Jay egyik feladata volt a sok között.
Amikor éppen munkanélküli volt Jon, akkor folyamatosan éppen Jay biztatására Arena meccseket figyelt, és mélyebben beleásta magát Jay nagy szerelmébe a Spread megközelítésű támadó rendszerekbe. Utólag egyszer el is szólta magát, hogy neki mindig nagyon tetszett ez a felfogás, csak nem tudta, hogy ezen a társaságon komolyabb bukta nélkül hogyan tudná átverni a dolgot.
Jay tehát nem hülye gyerek, csak neki nem jutott sok a rivaldafényből. meglátjuk, mit tud ?!?! 😐 😐 😐 :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
több mint 13 éve
Mikey
18 753
Gruden? Hm, nekem valamiért tetszene. Legalább egy fiatal ember lenne az OC, aki hátha mer kreatívan is playhívni.
több mint 13 éve
A neve nagyon jól cseng, bár emlékeim szerint a Tampa nem az ellenállhatatlan támadójátékáról volt híres. Viszont tuti jól felkészült, korrekt szakember. Bízzunk és reméljünk. Egy lépés előre. Jól megy ez eddig.
több mint 13 éve
offensive assistant volt Jon mellett a Tampanal 6 évig, ez az egyetlen NFL melója, azóta az UFL-ben (már nem) szereplő Florida Tukersnél volt OC, majd idén OC/GM. ráadásul igen sikeres.fogalmam sincs, hogy milyen OC lesz (?), de a bátyja a legeslegnagyobb kedvencem, remélem ütött rá valamelyest.
wikipedia lapján már mint a mi OC-nk szerepel, bár nyilván nem ez a leghivatalosabb forrás.
több mint 13 éve
a PFT szerint megegyeztünk Grudennel és ő lesz az OC, na sajnos nem Jon, hanem Jay.gabtsiBasszus, majdnem leestem a székről, amikor olvastam a hozzászólásod.
Jayről mit illene tudnom? Rémlik, hogy dolgozott a bátyával együtt valahol, valamikor, de semmi több.
több mint 13 éve
a PFT szerint megegyeztünk Grudennel és ő lesz az OC, na sajnos nem Jon, hanem Jay.
több mint 13 éve
A doki pár milkáját eltapsolta a franchise-nak, úgyhogy rosszabb tényleg nem jöhet.Tom Clements-hez mit szólnátok? Szerintem akkor inkább Zampese.
több mint 13 éve
Mikey
18 753
Hű, ez már a harmadik olyan lépés az offseason során, amelyet szerettünk volna.Álmodom?!
több mint 13 éve
Dr. Robert Heidt decides to step down as Bengals team doctor after 27 years.még időben minket is elértek az új szelek. remélem jól jövünk ki belőle. bár ennél rosszabb nem igen lehet.
több mint 13 éve
Mikey
18 753
Reméltem hogy valaki beír valami sokat mondót róla, mert én semmit nem tudok.Kösz Helmut. 😊