Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 13 éve
85
363
És ami jó jel, hogy Marvin azt mondta, mindenképpen run first offense-t akar látni.Mikeylehet úgy értette hogy Benson > Joseph
csak vicc volt 😀
I have been a Bengals fan for as long as I remember
so I'm used to the season being over in November
több mint 13 éve
Mikey
18 753
És ami jó jel, hogy Marvin azt mondta, mindenképpen run first offense-t akar látni.
több mint 13 éve
Zampese jó vérvonal, komoly emberek mellett tanulta a szakmát, OC még nem volt ez alapján tehát nem tudjuk megítélni milyen. de már az is sokat számít, hogy más ember lesz ott, talán nem lesz mindig run, run, pass, punt.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
85
363
Háromszoros hurrá az öregembernek az offseason első bátor lépéséértHát Zampeseről én semmit sem tudok gondolom ti sem nagyon, csak azt hogy Palmerből nem lett az akit vártunk az évek folyamán, ez persze lehet a QB coach hibája is de ennél nyilván összetettebb. Szóval semmit nem tudok róla, Childresst viszont különösebben nem kedvelem.
ez hizelgő, de rosszul látodsutianappont erről beszélek, a hozzászólásaidnak én még sosem tudtam kihámozni a lényegét, olyan nyelvezettel írod őket hogy szinte lehetetlen elsőre felfogni mit akarsz mondani velük de sajnos amikor végre valahogy megfejtem őket is csalódnom kell az általában egyszerű sértésekből álló tartalom miatt
mi az hogy ez hízelgő de rosszul látom? semmilyen tényt nem írtam le, egy jelző nem volt a mondatban ami rád vonatkozott, szóval fogalmam sincs mi lehet hízelgő nemhogy mit láthatok rosszul
több mint 13 éve
Mikey
18 753
és remélem h Palmer is ezt akarta elérni.gabtsiHát reméljük. Ez szerintem néhány napon belül egy nyilatkozatból ki fog derülni.
Kíváncsi vagyok, hogy akkor most Zampese lép-e elő, vagy Childress jön-e.
több mint 13 éve
tenorx-t ne támadjuk, szerintem ő inkább együttérzéssel nézz ránk mintsem kárörömmel. mi is ugyanúgy elsütjük a mikebrownos vicceket, egy idő után nem tehetsz mást mint röhögsz (magadon). ő az a steelerses akinek az itteni kommentjeivel eddig nem volt szerintem semmi problémaez hizelgő, de rosszul látod
viszont sutianap kolléga tényleg maradhatna a fórum pennsylvaniai tartományaiban85
és grat Mónika
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
már ofisöl.hát megkaptuk, kíváncsi vagyok most mi lesz. Zampese tűnik a logikus megoldásnak, de lehet jobb lenne messzebbre tekinteni. de már ez is kurva nagy dolog.
és remélem h Palmer is ezt akarta elérni.
több mint 13 éve
MÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓNIKA!!!http://twitter.com/#!/mortreport/statuses/32135169938821120
gyáááááááááááá
szerk: lehetetlen levakarni a vigyort a fejemről. köszönjük Carson!
több mint 13 éve
sztem azt saját topikunkba írtam, hirtelen felindulásból de mind1 is.igazából a semmitmondó teljesen felesleges egysoros hszektől vagyok ki nagyon, de az nem csak rád jellemző, és nem csak ebben a topikban.
(amúgy kicsivel írom)
több mint 13 éve
Mikey
18 753
Oké, de nekem nem kell senki együttérzése.Saját csapatán meg bárki joggal poénkodik.
több mint 13 éve
85
363
tenorx-t ne támadjuk, szerintem ő inkább együttérzéssel nézz ránk mintsem kárörömmel. mi is ugyanúgy elsütjük a mikebrownos vicceket, egy idő után nem tehetsz mást mint röhögsz (magadon). ő az a steelerses akinek az itteni kommentjeivel eddig nem volt szerintem semmi problémaviszont sutianap kolléga tényleg maradhatna a fórum pennsylvaniai tartományaiban
több mint 13 éve
ok, de akkor röhögj magadban.Gabtsi ezt el is fogadnám tőled, ha nem írtál volna annyi fröcsögő hszt az egész csaló csapatunkról a topicunkba 😊
ha véleményed van, azt szívesen látjuk.gabtsi
Egyébként a Luckra hajtottok egy vélemény.
több mint 13 éve
ok, de akkor röhögj magadban. ha véleményed van, azt szívesen látjuk.
több mint 13 éve
Én egy owner hülyeségein röhögök, nem egy csapatén 😀
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 910
Mi lenne ha mindenki a csapatával foglalkozna? A Vasas szurkerek is menjenek szépen vissza a maguk topikjába.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Mikey
18 753
Igen. Mert ez egy csapat eredményeiről szól, az meg egy játékos hülyeségéről.
több mint 13 éve
Nyilván ez kevésbé vicces, mint a végtelen Big Benes "poénok".
több mint 13 éve
Mikey
18 753
Igaz. Ez legyen a legnagyobb öröme.
több mint 13 éve
Bocs, úgyis marad Palmer.
több mint 13 éve
Just received confirmation that the decision has been made for Bratkowski to remain OC for 2011, which means Zampese doesn't get the promotion.Csodálatos hír. Szeretnék olyan főnököt, mint Mike Brown... vagy mégsem.
I can also now confirm that the meeting between Mike Brown and David Dunn will indeed take place in the next few days.
😕gabtsi
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 13 éve
Luckra mentek jövőre 😀
több mint 13 éve
Just received confirmation that the decision has been made for Bratkowski to remain OC for 2011, which means Zampese doesn't get the promotion.I can also now confirm that the meeting between Mike Brown and David Dunn will indeed take place in the next few days.
😕