Cleveland Browns
Akit lehet jó draft poziért el kell adni, ennek a szezonnak hivatalosan is lőttek.
Csak azt nem értem, h hogyan vertük meg a ravenst a múlt héten????
megoldások hol siralmas.
Igazából nem oszt nem szoroz amúgy. Kíváncsi vagyok kit adunk el a kövi 1-2 napba.
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
“It’s a very different viewpoint and you see the game very differently. It’s almost like playing a video game up there,” Dorsey said. “You kind of see the big picture more so than just that isolated on-field view. You kind of see things unfold as it’s happening, but you rely on the coaches down the field for what’s going on down there, the feel and the vibe of the sideline and then their input.”
“I think if Kevin were calling it last week, I’d like to think we’d have very similar results because it wasn’t about the plays. It was about us going out and executing at a high level,” Dorsey said. “Our preparation that week led to us having good things happen.”
He noted Stefanski’s role during the game, and Stefanski has always said setting the game plan and calling the plays are highly collaborative processes.
“There was some plays that weren’t in the game plan even that Kev brought up that were critical plays for us and we were able to install on the sideline,” Dorsey said. “And that was a lot of just kind of his experience and a lot of things that we’ve run here a lot in the past that maybe I haven’t run as much in my past. And they were great plays for us.
“So things like that were huge because it helps you kind of limit your tendencies as a play caller a little bit when you have that type of communication.”
Szerkesztette: ktms
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
Közülük Purdy egyedül aki nem első körben ment el.Én ezt a QB gittet nem rágnám.Igen, valóban jó fogás, és most fogjuk látni igazán h mennyire tud felnőni a feladathoz amíg JOK felépül.
Kicsit más témát dobok be, érdemes megnézni Diabate teljesítményét a védelembe.
Az UDFA LB nagyon hasznosan játszik idén, jól lát a pályán, tud blitzelni, tacklegyár, JOK mellett az egyik legjobb LB. Jár a pacsi a scoutnak aki kiszúrta annó.
P@trik
De ugyanakkor ezt és a QB kérdést is összekötném, mert nem hiszem h Rákláb folyamatosan tud ilyen meccseket hozni, én azt várom tőle h a hétvégén több labdát fog eladni mint a Wilson, mivel abban bízik h hát sikerült a múltkor is, most miért ne...
Szóval reméljük h aki kiszúrta Diabate-t most fog találni egy olyan játékost mint pl Purdy, Mahomes, Allen, Lamar, akik nem az első körben mentek el.
Csiriba
Én ezt a QB gittet nem rágnám.Igen, valóban jó fogás, és most fogjuk látni igazán h mennyire tud felnőni a feladathoz amíg JOK felépül.
Az UDFA LB nagyon hasznosan játszik idén, jól lát a pályán, tud blitzelni, tacklegyár, JOK mellett az egyik legjobb LB. Jár a pacsi a scoutnak aki kiszúrta annó.
P@trik
De ugyanakkor ezt és a QB kérdést is összekötném, mert nem hiszem h Rákláb folyamatosan tud ilyen meccseket hozni, én azt várom tőle h a hétvégén több labdát fog eladni mint a Wilson, mivel abban bízik h hát sikerült a múltkor is, most miért ne...
Szóval reméljük h aki kiszúrta Diabate-t most fog találni egy olyan játékost mint pl Purdy, Mahomes, Allen, Lamar, akik nem az első körben mentek el.
Winston nem megoldás, az fix. Ebbe a cap helyzetben csak egy rookie fér bele, úgyhogy adom hogy L-L szitu van.En osszekavarodtam.Előbb azért nézzük meg Jameis-t még pár meccsen. Ha teszem azt nem válik be, akkor nyílik ki a kérdés igazán. Az utóbbi időben pont van pár jó példa veterán QB-ra, aki egy új helyen bevált. Goff, Baker (?), Geno Smith, Darnold.A tampa-Colts-Rams annyiban hasonlo hogy a keret kesz es ez igaz ratok is. Nem tudom van olyan QB aki elerheto es sajat maga dont es remek. Ha nincs akkor marad a Colts akik bajnoksagert mentek majd a QB szerencsetlen kiesese miatt eldobtak egy evet es az uj QB "ingyen" folytatta ahol az elodje abbahagyta.Szerintem fontos a gyoztes kultura, de ez sem valtozik meg egy eldobott szezontol. Egy normalis epitkezesnel az olyan mint ami itt volt es ennek van meg mindig a pozitiv hatasa ami termeszetesen lett folytatva minden szinten. Egyszeruen a QB lett elrontva. A Texans azt is jol csinalta ( szerencse is ).Ez most az egyik fontos kérdés, ebben egyetértünk. Szerintem ez egy Rams féle szitu, csak még a rosszabb fajtából. Van egy erős keret, viszont lóvé jövőre nem lesz, ellenben egyelőre jövőre még nincs igazi stabil, kiegyensúlyozott QB sem. Valószínűleg kell valaki aki nyerni akar, kvalitásai megvannak, de nincs vagy a szezon végén nem lesz körülötte értékelhető roster. Ő lenne a mi Staffordunk. Na, ő kell nekünk, mert ez a keret nem fog tankolásra játszani, itt nem lesz 1/1.
de most a Colts vagy Tampa fele megoldas johetett volna, kesz a csapat es kellene QB, de mivel ez mar jol el lett egyszer ( kedves vagyok ) baszarintva ezert mar csak szinte rookie QB johet szoba. 1-6 volt a merleg es innen eleg konnyu lett volna es ugyan elkepzelesem sincs mennyi QB "tuti" jovore, de ha porogtok akkor nem jut.
jovore meg lehet vert izzadni a gyoztes kulturaert a nem tudom kivel a Center mogott.
Persze nekem mindegy es ez a velemenyem szerint L-L szitu.
no
ktms
A Rams szerintem nem tudtok lenni de nem vagyok kepben, de csodalnam ha megint elsokorok es resztli + nagy ( moderaltan ) veteran penz lenne a megoldas. Az en peldaim jobban tetszenek, de elfogult vagyok 😊 de nem vagyok kepben. Ebbol sem a Browns kepesseget nem ismerem egy Staffira sem a piacot hogy megjelenjen a TB12 megoldas. Az eldobott ev konnyen johetne-johetett volna es penzugyi szempontbol legrosszabb 1/1 is kb 10m/ev, de ahhoz bukni kellene iden.
no
ktms
Goff arra inkabb a raerosites hogy Staffi milyen draga volt. Darnold-ot nem tudom, GS es BM nem jok vagyis a plafon nem. Vagy a cel drasztikusan csokken.
Ha Winstonra gondolsz mint megoldasra az nem fog bejonni, de ez csak a sajat velemenyem. Bar reg lattam jatszani, de akkor tuz vagy viz. Jelenben viszont jo lesz, sot tul jo. Jatszhat mindenfele nyomas nelkul. a tegnapi jateka kba karrierje osszefoglaloja volt. de nem lesz mindig szerencses. Mennyi INT ero dobasa volt tegnap? Flacco jobb nala. Vele inkabb elhinnem. De ez a csapat erdemelne egy JDaniels-t ( ot lattam a rookiek kozul jatszani ). Ha nem jonne be a rookie az persze csocs.
no
Aztán ki tudja, Mahomes és Allen sem a top5ben mentek el...
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
En osszekavarodtam.Előbb azért nézzük meg Jameis-t még pár meccsen. Ha teszem azt nem válik be, akkor nyílik ki a kérdés igazán. Az utóbbi időben pont van pár jó példa veterán QB-ra, aki egy új helyen bevált. Goff, Baker (?), Geno Smith, Darnold.A tampa-Colts-Rams annyiban hasonlo hogy a keret kesz es ez igaz ratok is. Nem tudom van olyan QB aki elerheto es sajat maga dont es remek. Ha nincs akkor marad a Colts akik bajnoksagert mentek majd a QB szerencsetlen kiesese miatt eldobtak egy evet es az uj QB "ingyen" folytatta ahol az elodje abbahagyta.Szerintem fontos a gyoztes kultura, de ez sem valtozik meg egy eldobott szezontol. Egy normalis epitkezesnel az olyan mint ami itt volt es ennek van meg mindig a pozitiv hatasa ami termeszetesen lett folytatva minden szinten. Egyszeruen a QB lett elrontva. A Texans azt is jol csinalta ( szerencse is ).Ez most az egyik fontos kérdés, ebben egyetértünk. Szerintem ez egy Rams féle szitu, csak még a rosszabb fajtából. Van egy erős keret, viszont lóvé jövőre nem lesz, ellenben egyelőre jövőre még nincs igazi stabil, kiegyensúlyozott QB sem. Valószínűleg kell valaki aki nyerni akar, kvalitásai megvannak, de nincs vagy a szezon végén nem lesz körülötte értékelhető roster. Ő lenne a mi Staffordunk. Na, ő kell nekünk, mert ez a keret nem fog tankolásra játszani, itt nem lesz 1/1.
de most a Colts vagy Tampa fele megoldas johetett volna, kesz a csapat es kellene QB, de mivel ez mar jol el lett egyszer ( kedves vagyok ) baszarintva ezert mar csak szinte rookie QB johet szoba. 1-6 volt a merleg es innen eleg konnyu lett volna es ugyan elkepzelesem sincs mennyi QB "tuti" jovore, de ha porogtok akkor nem jut.
jovore meg lehet vert izzadni a gyoztes kulturaert a nem tudom kivel a Center mogott.
no
ktms
A Rams szerintem nem tudtok lenni de nem vagyok kepben, de csodalnam ha megint elsokorok es resztli + nagy ( moderaltan ) veteran penz lenne a megoldas. Az en peldaim jobban tetszenek, de elfogult vagyok 😊 de nem vagyok kepben. Ebbol sem a Browns kepesseget nem ismerem egy Staffira sem a piacot hogy megjelenjen a TB12 megoldas. Az eldobott ev konnyen johetne-johetett volna es penzugyi szempontbol legrosszabb 1/1 is kb 10m/ev, de ahhoz bukni kellene iden.
no
ktms
Goff arra inkabb a raerosites hogy Staffi milyen draga volt. Darnold-ot nem tudom, GS es BM nem jok vagyis a plafon nem. Vagy a cel drasztikusan csokken.
Ha Winstonra gondolsz mint megoldasra az nem fog bejonni, de ez csak a sajat velemenyem. Bar reg lattam jatszani, de akkor tuz vagy viz. Jelenben viszont jo lesz, sot tul jo. Jatszhat mindenfele nyomas nelkul. a tegnapi jateka kba karrierje osszefoglaloja volt. de nem lesz mindig szerencses. Mennyi INT ero dobasa volt tegnap? Flacco jobb nala. Vele inkabb elhinnem. De ez a csapat erdemelne egy JDaniels-t ( ot lattam a rookiek kozul jatszani ). Ha nem jonne be a rookie az persze csocs.
Előbb azért nézzük meg Jameis-t még pár meccsen. Ha teszem azt nem válik be, akkor nyílik ki a kérdés igazán. Az utóbbi időben pont van pár jó példa veterán QB-ra, aki egy új helyen bevált. Goff, Baker (?), Geno Smith, Darnold.A tampa-Colts-Rams annyiban hasonlo hogy a keret kesz es ez igaz ratok is. Nem tudom van olyan QB aki elerheto es sajat maga dont es remek. Ha nincs akkor marad a Colts akik bajnoksagert mentek majd a QB szerencsetlen kiesese miatt eldobtak egy evet es az uj QB "ingyen" folytatta ahol az elodje abbahagyta.Szerintem fontos a gyoztes kultura, de ez sem valtozik meg egy eldobott szezontol. Egy normalis epitkezesnel az olyan mint ami itt volt es ennek van meg mindig a pozitiv hatasa ami termeszetesen lett folytatva minden szinten. Egyszeruen a QB lett elrontva. A Texans azt is jol csinalta ( szerencse is ).Ez most az egyik fontos kérdés, ebben egyetértünk. Szerintem ez egy Rams féle szitu, csak még a rosszabb fajtából. Van egy erős keret, viszont lóvé jövőre nem lesz, ellenben egyelőre jövőre még nincs igazi stabil, kiegyensúlyozott QB sem. Valószínűleg kell valaki aki nyerni akar, kvalitásai megvannak, de nincs vagy a szezon végén nem lesz körülötte értékelhető roster. Ő lenne a mi Staffordunk. Na, ő kell nekünk, mert ez a keret nem fog tankolásra játszani, itt nem lesz 1/1.
no
ktms
no
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
A tampa-Colts-Rams annyiban hasonlo hogy a keret kesz es ez igaz ratok is. Nem tudom van olyan QB aki elerheto es sajat maga dont es remek. Ha nincs akkor marad a Colts akik bajnoksagert mentek majd a QB szerencsetlen kiesese miatt eldobtak egy evet es az uj QB "ingyen" folytatta ahol az elodje abbahagyta.Szerintem fontos a gyoztes kultura, de ez sem valtozik meg egy eldobott szezontol. Egy normalis epitkezesnel az olyan mint ami itt volt es ennek van meg mindig a pozitiv hatasa ami termeszetesen lett folytatva minden szinten. Egyszeruen a QB lett elrontva. A Texans azt is jol csinalta ( szerencse is ).Ez most az egyik fontos kérdés, ebben egyetértünk. Szerintem ez egy Rams féle szitu, csak még a rosszabb fajtából. Van egy erős keret, viszont lóvé jövőre nem lesz, ellenben egyelőre jövőre még nincs igazi stabil, kiegyensúlyozott QB sem. Valószínűleg kell valaki aki nyerni akar, kvalitásai megvannak, de nincs vagy a szezon végén nem lesz körülötte értékelhető roster. Ő lenne a mi Staffordunk. Na, ő kell nekünk, mert ez a keret nem fog tankolásra játszani, itt nem lesz 1/1.
no
ktms
Szerintem fontos a gyoztes kultura, de ez sem valtozik meg egy eldobott szezontol. Egy normalis epitkezesnel az olyan mint ami itt volt es ennek van meg mindig a pozitiv hatasa ami termeszetesen lett folytatva minden szinten. Egyszeruen a QB lett elrontva. A Texans azt is jol csinalta ( szerencse is ).Ez most az egyik fontos kérdés, ebben egyetértünk. Szerintem ez egy Rams féle szitu, csak még a rosszabb fajtából. Van egy erős keret, viszont lóvé jövőre nem lesz, ellenben egyelőre jövőre még nincs igazi stabil, kiegyensúlyozott QB sem. Valószínűleg kell valaki aki nyerni akar, kvalitásai megvannak, de nincs vagy a szezon végén nem lesz körülötte értékelhető roster. Ő lenne a mi Staffordunk. Na, ő kell nekünk, mert ez a keret nem fog tankolásra játszani, itt nem lesz 1/1.
no
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
Amugy azt adom, hogy nagyon sokat szamit foleg egy rookienal hogy hova kerul, milyen kozeg ahol indul a karrierje. Viszont amugy meg szerintem ez a ketto kozotti kozepszar eredmeny se jo igazan semmire. Vagy legyen playoff csapat valaki, vagy legyen nagyon szar, hogy legalabb a top pickekrol ne maradjon le. Na jo persze a lottery pick se garancia semmire az teny. Valahogy azert ugy kellene lavirozni hogy ne legyen full gaz a szezon, de valami QB draft is kellene, nem kellene most nagyon belelendulni. (bar milyet menne ha innen Winston Super Bowlba vezetne a Brownst 😭)Kulonben az humoros lenne hogy ha Churchillel most osszejonne nehany gyozelem ezaltal valami kozepszar szezon, playoff viszont nem, de amugy lemaradnanak a top pickekrol. Bar vegulis nem sokan lattak hogy a QB-t le kellene cserelni, ki gondolta hogy Watsonnal van baj.Én már úgy vagyok ezzel, hogy többet számít hova kerül az illető, mint a potenciál. Nálunk végre kezd(ett) győztes kultúra kialakulni, Winstonnal összejöhet 7-8W, ami nem top pick, de hosszú távon lehet többet ér, mint egy top3, és mindenki menni akar, meginog az edzőkben és vezetőségben a bizalom...
Let’s be fair to the Browns, the only people saying to bench Watson and play Winston were:
— Functional Tanking 😉 (@TheKardiac_Kid) October 27, 2024
Almost all of the fans
Most of the local media
All of the National media
Every analytical reporter on a daily basis
Hendrix
Nagyon tanulságos ami Jacksonvilleben és Cincinattiben megy, két korszakosnak kikiáltott QB, és ugyanúgy állnak mint mi.
Joey Tribbiani
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
Jó összefoglaló, nekem is tetszik a playcalling feladása Stefától, eddig a legtöbbet büntetett csapat voltunk, és bár most is repült 7 zászló, sokkal összeszedettebb voltak a fiúk mindkét oldalon.Mondok rosszabbat: szerintem is DW játszott volna, viszont sokkal jobban nézett volna ki kivételesen mint eddig, ami hetekkel meghosszabbította volna, hogy lecseréljék.
A kiemelt részben meg az a durva, hogy valszeg ha nincs a sérülés, akkor most is DW kezdett volna és a Ravens minimum 30-cal húzta volna be...
A PO-ról én nem álmodoznék, de arra jó lehet pár győzelem, hogy a morál helyre álljon. Plusz Winstonnal jobban képet kaphatunk arról is, kire lehet számítani a jövőben, Moore, Tillmann, etc...
Azért tényleg komoly, hogy Stefa szinte bárkivel tud/tudott nyerni, KIVÉVE Watson...
Joey Tribbiani
Ilyen szar gameplannel és hibákkal szerintem megégett volna a ravens D ellene is - persze kérdés a csapat nálatok mennyire rakott bele extra teljesítményt így hogy nem Watson volt fent.
Érdekes lesz a következő 1-2 meccsetek, hogy ezekre fény derüljön.
Kulonben az humoros lenne hogy ha Churchillel most osszejonne nehany gyozelem ezaltal valami kozepszar szezon, playoff viszont nem, de amugy lemaradnanak a top pickekrol. Bar vegulis nem sokan lattak hogy a QB-t le kellene cserelni, ki gondolta hogy Watsonnal van baj.Én már úgy vagyok ezzel, hogy többet számít hova kerül az illető, mint a potenciál. Nálunk végre kezd(ett) győztes kultúra kialakulni, Winstonnal összejöhet 7-8W, ami nem top pick, de hosszú távon lehet többet ér, mint egy top3, és mindenki menni akar, meginog az edzőkben és vezetőségben a bizalom...
Let’s be fair to the Browns, the only people saying to bench Watson and play Winston were:
Almost all of the fans
Most of the local media
Hendrix
Nagyon tanulságos ami Jacksonvilleben és Cincinattiben megy, két korszakosnak kikiáltott QB, és ugyanúgy állnak mint mi.
Almost all of the fans
Most of the local media
köszi 😊 nálam a Chiefs és Lions után kérdés nélkül ti jöttök idén. Aláztátok a Billst, győzelem a red hot Commies ellen, tegnap tényleg "emberfeletti" volt, amit Hamilton produkált, de ettől függetlenül kva jók vagytok (sajnos 😀).baszott nagy mákunk volt (mákja volt Winstonnak... ) az elejtett INT-ekkel (köszi Hamilton), de maga a tény, hogy simán meccsben voltunk egy top3 csapattal azok után ami itt ment az első 2 hónapban, szinte hihetetlen. Az OL összeállt, a futás működött valamilyen szinten, nem volt brutális nyomás Ráklábon, csak dörzsölgettem a szemem.Hízelegsz ezzel a Top 3-al. 😀 Nagyon nem vagyunk top3.
A védelem is no komment, mintha tényleg úgy érezték volna, ezért a QB-ért megéri odatenni magukat....
Ha ezek után nem nyílnak fel a szemek, hogy mennyire reménytelen Deshaun, akkor tényleg analfabéták vezetik ezt a franchiset.
Joey Tribbiani
Ettől függetlenül gratula.
Zsellér van de Vrij
A meccs előtt azt írtam, hogy: "Nem tudom miért, de optimista vagyok."Jó összefoglaló, nekem is tetszik a playcalling feladása Stefától, eddig a legtöbbet büntetett csapat voltunk, és bár most is repült 7 zászló, sokkal összeszedettebb voltak a fiúk mindkét oldalon.
Azt hiszem ez annak szólt, hogy érezni lehetett, benne volt a levegőben, hogy Watson kiválásával egy hatalmas tehertől szabadult meg a csapat. Watson egy nem túl szimpatikus játékos, akinek a pályán kívüli dolgai miatt nehéz volt szurkolni. Nulla karizma, üresnek látszó személyiség, zavaros ügyek, borzalmas játék. Senki nem fogja egyhamar bevallani a csapatból, de szerintem ezzel pontosan így voltak ők is. A kegyelem döfés az lesz DW-nek, ha kiderül még egy ügye vagy a legutóbbi miatt (amit még tudtommal vizsgálnak) eltiltja a liga. Abban a pillanatban ki lesz vágva.
Várható volt, hogy Winston-al jelentősen fog javulni az O. Tehát előzetesen a feléledő támadójátékban nagyon bíztam, de a győzelmet azért bravúrnak gondoltam. Kellet is szerencse hozzá, habár oda-vissza voltak INT drop-ok. Szóval a lelkesítő játék megvolt Winston-tól. Jó értelemben véve tiszta dili a pasas, egy szerethető figura. Micsoda különbség neki szurkolni!
A lényeg, hogy mostmár tudjuk amit eddig is sejtettünk: Watson volt a legnagyobb problémája ennek a támadó egységnek. Nem mondom, hogy mindenhol máshol minden rendben van de az fix, hogy ő volt a legnagyobb probléma. Olyan kirívóan gyenge volt, hogy az ember szemét kiszúrta, ordítottak a statok is. Ilyen történelmi szinten. Sorozatban ilyen gyenge QB teljesítményt még nem láttam ezelőtt. Tényleg a legalja volt. Az is igaz, hogy ha nem a kedvenc csapatom lett volna nem is néztem volna ezt máshol.
Chubb most nem tudott elszabadulni, de volt egy-két belső futása, amikor taposta rendesen és be is tudott tenni egy-két ilyen alkalommal 6-8 yardokat. Ez bíztató. Én arra számítok, hogy meccsről-meccsre jobb lesz. Remélem mihamarabb eljön az a pillanat, amikor egyszer úgy Isten igazából irgalmatlanul elszabadul és benyargal egy k*rva nagy TD-t! Az lesz a visszatérés pillanata.
Kellemes meglepetés volt az O Line, ami sokkal jobban mutatott mint eddig bármikor (ebben sok szinttel magasabb nívójú QB játék is segített) és Dawand Jones is megállta a helyét LT-ben (ezt még meg akarom nézni jobban). Állítólag kijózanító volt neki ahogyan a szezon elején mentek neki a dolgok. Nagyon nyomja az edzéseket, hogy leadjon a súlyából. Én nem értek ehhez annyira, de azt mondják, hogy ha még egy kicsit le tud dobni akkor van esélye, hogy kiváló LT (esetleg RT) legyen a jövőben. Wills meg lehetne mélység mögötte.
Ami a védelmet illeti, szerintem itt is meglátszott az a felszabadulás, amit a csapatnak jelentett, hogy egy ennyire nagy terhet jelentő játékos mint DW végre nincs jelen. Ezt a nagyon jó Baltimore O-t egy tavalyi színvonalú, nagyon jó védekezéssel fogtuk meg. JOK-nak remélem olyan sérülése, hogy egy hét kihagyás + a bye week esetleg még egy hét kihagyás elég lesz, mert nagyon fog hiányozni. Ward dettó, habár neki nem tudom van-e értelme tovább játszania? Nagyon sok már az agyrázkódása...
Stefa. Ahogy olvasom a kinti beszámolókat végre nem vitte el minden idejét hétközben és a pálya mellett is az O és így mindenféle csapatrészek megbeszélésein részt vett. Ez idén eddig nem sokszor történt meg. A play-ek hívásának átadása így első körben tehát jó ötletnek bizonyult. Szintén kinti beszámolók alapján azt hallani, hogy maga a konkrét play hívás eddig is sokkal inkább csapatmunka volt, tehát nem változott meg 180 fokban az egész folyamat, de Stafának így most sokkal könnyebb HC-nek lennie. Nekem tetszett is, hogy míg Dorsey fentről menedzselte a támadó play-eket, Stefa mint egy igazi HC ott van és pálya szélén vett részt az egész folyamatban, él a játékkal. Ha kellet oda tudott menni más csapatrészekhez stb.
Marhára kellett ez a győzelem. Nem lettünk egy csapásra PO-ba jutó csapat, de pont ahogyan tavaly Flacco-val, most Winstonnal ismét egy kedvelhető csapat vagyunk. Nagyon sajnálhatja Stefa-AB-Haslam trió, hogy nem hozták meg hamarabb a döntést és engedték el a Watson sztorit. Az élet - sajnos egy súlyos sérüléssel - átvágta a gordiuszi csomót. Én jelen helyzetben nem látom értelmét DTR játszatásának, hacsak el nem jut a szezon egy pontra, ahol már matematikai esély sincs a PO-ra vagy Winston betlizik néhány hatalmasat és akkor azon a ponton ki lehet majd próbálni őt.
Végre ismét várom a hétvégi meccset! 🤘🏻
ktms
A kiemelt részben meg az a durva, hogy valszeg ha nincs a sérülés, akkor most is DW kezdett volna és a Ravens minimum 30-cal húzta volna be...
A PO-ról én nem álmodoznék, de arra jó lehet pár győzelem, hogy a morál helyre álljon. Plusz Winstonnal jobban képet kaphatunk arról is, kire lehet számítani a jövőben, Moore, Tillmann, etc...
Azért tényleg komoly, hogy Stefa szinte bárkivel tud/tudott nyerni, KIVÉVE Watson...
Azt hiszem ez annak szólt, hogy érezni lehetett, benne volt a levegőben, hogy Watson kiválásával egy hatalmas tehertől szabadult meg a csapat. Watson egy nem túl szimpatikus játékos, akinek a pályán kívüli dolgai miatt nehéz volt szurkolni. Nulla karizma, üresnek látszó személyiség, zavaros ügyek, borzalmas játék. Senki nem fogja egyhamar bevallani a csapatból, de szerintem ezzel pontosan így voltak ők is. A kegyelem döfés az lesz DW-nek, ha kiderül még egy ügye vagy a legutóbbi miatt (amit még tudtommal vizsgálnak) eltiltja a liga. Abban a pillanatban ki lesz vágva.
Várható volt, hogy Winston-al jelentősen fog javulni az O. Tehát előzetesen a feléledő támadójátékban nagyon bíztam, de a győzelmet azért bravúrnak gondoltam. Kellet is szerencse hozzá, habár oda-vissza voltak INT drop-ok. Szóval a lelkesítő játék megvolt Winston-tól. Jó értelemben véve tiszta dili a pasas, egy szerethető figura. Micsoda különbség neki szurkolni!
A lényeg, hogy mostmár tudjuk amit eddig is sejtettünk: Watson volt a legnagyobb problémája ennek a támadó egységnek. Nem mondom, hogy mindenhol máshol minden rendben van de az fix, hogy ő volt a legnagyobb probléma. Olyan kirívóan gyenge volt, hogy az ember szemét kiszúrta, ordítottak a statok is. Ilyen történelmi szinten. Sorozatban ilyen gyenge QB teljesítményt még nem láttam ezelőtt. Tényleg a legalja volt. Az is igaz, hogy ha nem a kedvenc csapatom lett volna nem is néztem volna ezt máshol.
Chubb most nem tudott elszabadulni, de volt egy-két belső futása, amikor taposta rendesen és be is tudott tenni egy-két ilyen alkalommal 6-8 yardokat. Ez bíztató. Én arra számítok, hogy meccsről-meccsre jobb lesz. Remélem mihamarabb eljön az a pillanat, amikor egyszer úgy Isten igazából irgalmatlanul elszabadul és benyargal egy k*rva nagy TD-t! Az lesz a visszatérés pillanata.
Kellemes meglepetés volt az O Line, ami sokkal jobban mutatott mint eddig bármikor (ebben sok szinttel magasabb nívójú QB játék is segített) és Dawand Jones is megállta a helyét LT-ben (ezt még meg akarom nézni jobban). Állítólag kijózanító volt neki ahogyan a szezon elején mentek neki a dolgok. Nagyon nyomja az edzéseket, hogy leadjon a súlyából. Én nem értek ehhez annyira, de azt mondják, hogy ha még egy kicsit le tud dobni akkor van esélye, hogy kiváló LT (esetleg RT) legyen a jövőben. Wills meg lehetne mélység mögötte.
Ami a védelmet illeti, szerintem itt is meglátszott az a felszabadulás, amit a csapatnak jelentett, hogy egy ennyire nagy terhet jelentő játékos mint DW végre nincs jelen. Ezt a nagyon jó Baltimore O-t egy tavalyi színvonalú, nagyon jó védekezéssel fogtuk meg. JOK-nak remélem olyan sérülése, hogy egy hét kihagyás + a bye week esetleg még egy hét kihagyás elég lesz, mert nagyon fog hiányozni. Ward dettó, habár neki nem tudom van-e értelme tovább játszania? Nagyon sok már az agyrázkódása...
Stefa. Ahogy olvasom a kinti beszámolókat végre nem vitte el minden idejét hétközben és a pálya mellett is az O és így mindenféle csapatrészek megbeszélésein részt vett. Ez idén eddig nem sokszor történt meg. A play-ek hívásának átadása így első körben tehát jó ötletnek bizonyult. Szintén kinti beszámolók alapján azt hallani, hogy maga a konkrét play hívás eddig is sokkal inkább csapatmunka volt, tehát nem változott meg 180 fokban az egész folyamat, de Stafának így most sokkal könnyebb HC-nek lennie. Nekem tetszett is, hogy míg Dorsey fentről menedzselte a támadó play-eket, Stefa mint egy igazi HC ott van és pálya szélén vett részt az egész folyamatban, él a játékkal. Ha kellet oda tudott menni más csapatrészekhez stb.
Marhára kellett ez a győzelem. Nem lettünk egy csapásra PO-ba jutó csapat, de pont ahogyan tavaly Flacco-val, most Winstonnal ismét egy kedvelhető csapat vagyunk. Nagyon sajnálhatja Stefa-AB-Haslam trió, hogy nem hozták meg hamarabb a döntést és engedték el a Watson sztorit. Az élet - sajnos egy súlyos sérüléssel - átvágta a gordiuszi csomót. Én jelen helyzetben nem látom értelmét DTR játszatásának, hacsak el nem jut a szezon egy pontra, ahol már matematikai esély sincs a PO-ra vagy Winston betlizik néhány hatalmasat és akkor azon a ponton ki lehet majd próbálni őt.
Végre ismét várom a hétvégi meccset! 🤘🏻
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
baszott nagy mákunk volt (mákja volt Winstonnak... ) az elejtett INT-ekkel (köszi Hamilton), de maga a tény, hogy simán meccsben voltunk egy top3 csapattal azok után ami itt ment az első 2 hónapban, szinte hihetetlen. Az OL összeállt, a futás működött valamilyen szinten, nem volt brutális nyomás Ráklábon, csak dörzsölgettem a szemem.Hízelegsz ezzel a Top 3-al. 😀 Nagyon nem vagyunk top3.
A védelem is no komment, mintha tényleg úgy érezték volna, ezért a QB-ért megéri odatenni magukat....
Ha ezek után nem nyílnak fel a szemek, hogy mennyire reménytelen Deshaun, akkor tényleg analfabéták vezetik ezt a franchiset.
Joey Tribbiani
Ettől függetlenül gratula.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
Myles Garrett showed up to the stadium for today’s game vs. the Ravens dressed as “The Terminator.”
— Adam Schefter (@AdamSchefter) October 27, 2024
📹 @Browns
pic.twitter.com/TIuqFzTnM9
Ha pontzuhatag nem is volt, a győzelem meg lett h 20 pont felett sikerült szerezni.
Érezhetően javult a fegyelem a csapatban, Garrett nem ugrált be, jóval kevesebb OL büntit szereztünk, pl illegal formation miatt egyszer se kaptunk zászlót ami eddig megszokott volt minden meccsen.
Egyértelműen fejlődött a playcallingunk, jó váltás volt a HC-től.
JOK tudja mindenét mozgatni de szerintem egy meccset ki fog hagyni és kérdés h egyaltalán utána átmegy-e a concussion protokollon.
Sokra nem mentünk a győzelemmel, de krva jól esik végre 😀