Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Cleveland Browns

41 feliratkozó

5 órája
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 35 010
Deshaun Watson has been named Cleveland’s starting quarterback for week 1 at Jacksonville.
KeyG
Ezzel ki is derult miert lett Monken a kivalasztott
R3ZZ
amúgy ki legyen a QB one? A legendary Sanders gyerek vagy Gabriel?
7 órája
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 763 — Believelander
Mondjuk én őszintén szólva megértem, hogy Haslam nem tudja elengedni ezt a dolgot. Kifizetett egy rakás pénzt, beáldozta kb a csapat jövőjét pár évre ezért az emberért. Hát lehet én is próbálnék egy filmbe illő csodában bízni a végsőkig. Amúgy szerintem, vagy így vagy úgy, de pár meccs és megint padon lesz, ha tippelnem kéne sérülés miatt.
Bad 31
Érthető, de akkor ne csomagolják ilyen kamu QB battle köntösbe a dolgot. Én azért vagyok különösen csalódott, mert így egyértelmű, miért Monken lett a választott. Neki 60 évesen ez volt az egyetlen esélye, h HC legyen, meg lett mondva, hogy ki kell próbálni Watsont, akármi történik. Ő leszarja, mert máshol úgyse került volna szóba, de ehhez nem akart asszisztálni egy fiatal koponya sem, McDaniel meg végképp.

Ha két meccs után aztán leültetik Watsont az se sokkal jobb, el lett baszva az offseason. Aztán majd ott állunk decemberben, hogy Shedeurról se tudjuk mire képes, mert nem kapott egy rendes szezont fullra.

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
11 órája
Bad 31 Cleveland Browns 986 — Medvedisznóember
Mondjuk én őszintén szólva megértem, hogy Haslam nem tudja elengedni ezt a dolgot. Kifizetett egy rakás pénzt, beáldozta kb a csapat jövőjét pár évre ezért az emberért. Hát lehet én is próbálnék egy filmbe illő csodában bízni a végsőkig. Amúgy szerintem, vagy így vagy úgy, de pár meccs és megint padon lesz, ha tippelnem kéne sérülés miatt.

http://therealbad31.deviantart.com/
16 órája
iktriad Jacksonville Jaguars 86 678 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Hogy ne csak negatívumok legyenek - DeShaun mérlege az első heti ellenfél ellen.
17 órája
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 980
Ohhh és én még komolyan hittem annak idején hogy Watsont már nem látom pályán
Drip
Én most realizálom, úgy másfél-két év után, hogy ő még a ligában van.
Hátha jól agyonsackelik az első meccs első negyedében, aztán jöhetnek.......a többiek.
17 órája
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 380 — settenke1976@gmail.com
Szóval három 1. körért, egy 3. körért és két 4. körért plusz a 230 milliós teljesen garantált szerződésért kaptunk:

19 szeri kezdőként való megjelenést
3365 yardot
19 TD-t
12 INT-t
ami 61.2%os passzolási mutató
9 győzelmet a 10 vereség ellenében.
És ezek után még neki áll feljebb, bocsánat kérés ide v oda, ami azért inkább egy sorry but not sorry volt...
Nem győzni akarunk vele, hanem top3 picket de inkább a first picket a jövő évi drafton.
Sokszor elmondták már de ez a világtörténelem legrosszabb üzlete volt nekünk.
20 órája
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 623 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Ohhh és én még komolyan hittem annak idején hogy Watsont már nem látom pályán

20 órája
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 781 — Így remélem megfelelek nektek.....

🤔🥹
20 órája
DW már bocsánatot is kért a tegnapi interjúban elhangzottakért:
"“I thought I was going to get a little different response," Watson said, "but I think my emotions got the best of me. My comments wasn't intending to go at any of the fans around in the city, because there's been a lot of great fans that have been supporting me. And I know the frustration. This organization has put a lot of investment in coming to get me back in '22, and things haven't been going the right direction that we thought it was. A lot of injuries, a lot of time off, and not putting the best football and my foot forward. I understand the frustration. I understand everything that kind of goes into that. And moving forward, I just want to focus on football, making sure that I'm putting the best product out there, having the best ability, because I thrive off the energy. I thrive off the energy of the fans. I thrive off the energy of the community. I thrive off all that stuff."

Azt hitte h egy kicsivel másabb reakciót fog kapni? Jó gyerek, ez magánál van? Lássuk milyen az mikor csak a futballra koncentrál, pl majd a Jacksonville ellen. Remélem egy TD-re azért elég lesz.
23 órája
KeyG Baltimore Ravens 15 435
Lehet Monken volt aki egyedül elvállalta ezekkel a feltételekkel az állást, mondjuk én akkor már Schwartznak adtam volna, a többi szerintem esélytelen volt hogy ezzel a QB trióval idejöjjön.
Monken nem veszthet semmit. Kap egy csomó pénzt amit OC-ként nem kapott volna meg és ha kivágják JH viszi egyből OC-nak a Giantsba. Monken pénzt csinál, most a szakmai megítélése nem fog romlani mert ezzel a trióval semmit nem ér el. Ha meg több jön ki akkor is nyert.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
23 órája
Jax és tampa az első két meccs idengenbe. Mindkét csapat sokkal erősebb mint mi alapvetően.
Ráadásul Baker már most feni a kaszát ellenünk. Boritékolt a 0-2 kb.

Kíváncsi leszek Monken reakciójára, a szurkolókéra még inkább.
P@trik
Nem tudom h mennyire lesz jó a Panthers és a Jets, de ilyen QB játékkal jó ha azt a két meccset meg tudjuk majd nyerni. Jó biztos lesz egy meglepi győzelem is, ahol az ellenfél tartalékosan áll ki és csak a felszerelésüket küldik ki a pályára, de elég gyászos lesz a vége tuti.
1 napja
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 3 028 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Jax és tampa az első két meccs idengenbe. Mindkét csapat sokkal erősebb mint mi alapvetően.
Ráadásul Baker már most feni a kaszát ellenünk. Boritékolt a 0-2 kb.

Kíváncsi leszek Monken reakciójára, a szurkolókéra még inkább.
1 napja
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 866
Deshaun Watson has been named Cleveland’s starting quarterback for week 1 at Jacksonville.
KeyG
 www.youtube.com/watch?v=xROqM6KYFWU

1 napja
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 3 028 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
KeyG
Én próbáltam bízni Monkenben, de ezzel vége. Meg persze Haslam is elmehet a faszba.
Joey Tribbiani
Az öreg Monken papa bele is verte az első szöget a koporsójába...
1 napja
uatu Indianapolis Colts 1 075 — uatu@freemail.hu
Újabb hosszú szezon lesz... 😕
gabokocka
Nem, ez egy extra rövid szezon lesz....
Már véget is ért.
1 napja
peach Atlanta Falcons 16 089 — a new hope (again)
KeyG
R3ZZ
egészen elképesztő, kitartást srácok

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
1 napja
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 432 — Keep pounding
Újabb hosszú szezon lesz... 😕

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
1 napja
R3ZZ Cleveland Browns 163
KeyG
Én próbáltam bízni Monkenben, de ezzel vége. Meg persze Haslam is elmehet a faszba.
Joey Tribbiani
Egyebkent a Ravensben nem vegzett rossz munkat, biztam benne en is de hat kar volt
1 napja
R3ZZ Cleveland Browns 163
KeyG
1 napja
KeyG

1 napja

1 napja
JustoVillar Michigan State Spartans 721
2016 nyarán, 10 évvel ezelőtt fogadtam egyik haverommal hogy Manziel meg játszik nfl meccset. A Browns jelenlegi QB helyzetet elnezve nem biztos hogy rosszabb döntse lenni mint bármelyik keretén lévő....😀

Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
1 napja
Így van ahogy a Holló kolléga írja. A 27es szezonnak is odabasznánk.

Na de hamarosan lehull a lepel, hogy egy klasszikust idézzek. Remélem itt sem lesz óriási kognitív disszonancia.

1 napja
no Baltimore Ravens 9 067
Az a legnagyobb baj, hogy 2026-ban lassan 27 még mindig Watson a téma ( akit amúgy az ügyei miatt leigazolni is hülyeség volt ) ezt csak azért jegyeztem meg, mert a Broncos a világ összes halott pénzével kivágta Wilsont, amikor belátta hogy ez reménytelen azóta meg látjuk hova jutottak.
Ha nem nézzük a QB posztot, ennél sokkal de sokkal több volt ebben az érában a Konf. döntő óta.
KeyG
Idén 127M lenne a dead... :/ egy 40el több mint Wilsoné volt.
P@trik
127m mindenkeppen, az elosztas nem mindegy. Ha most van kivagva az nem valtoztat az idei szamon a jovo evi lenne 86m amit nem lehet megtenni. Viszont ha jovore lesz kivagva, akkor az a 86m-t ketto evre lehet szetosztani. 41 m iden mindketto esetben, 2027 viszont 36 m es 2028 51m. En igy hamoztam ki. Azaz nincs ertelme elkuldeni csak jovore.
1 napja
Browns HC Todd Monken told reporters today that he plans to announce his Week 1 starting quarterback on Monday.