Cleveland Browns

41 feliratkozó

több mint 5 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 694 — Believelander
Értékelhetetlen volt a csapat támadójátéka.
Értem én hogy nem jött még szembe olyan csapat aki tényleg kemény védelem meg tud blitzelni, de ez ahogy felkészültünk ellene ez a régi időket idézte.

Ilyenkor kezdi valahol megérteni az ember hogy mért is volt Stefáék taktikája az első 2-3 meccsen hogy oké Mayfield dobjon 120-150 yardot a többi futás, és minél kevesebb legyen rajta a teher, mert ha van rajta akkor borzalmas.

Kijózanító nagy pofon volt, tudjuk hol a helyünk.
P@trik
Nem véletlen írtam 2 hete,a Dallas meccs után,hogy ez mind szép és jó de eddig a Ravensen kívül nem találkoztatok olyan védelemmel ami legalább a közepes szintet megüti,nem szemétségből és le lettem hurrogva.Most kiderült,hogy mi van amikor nem Dallas meg Colts védelem van szemben.
Annyi pozitívum volt a mai meccsben,hogy legalább minden pályán lévő játékoson rajta maradt a sisak. 😀
JoeyPorter
? Colts simán top10 D.

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 5 éve
Ezt a meccset szerintem mindenki L-nek húzta be a szezon előtt, nincs nagy katasztrófa. Kétségtelen, kilátástalan volt az O, de inkább egy ilyenen ne jöjjön össze semmi, mint egy szoros találkozón. Kevés ilyen jó front7 van a ligában, Baker is feleslegesen erőltette (bár az is látszott, h. baromira nem 100%os), az OL-en úgy jöttek át mint kés a vajon (Wills-t is nagyon cumiztatták), hiányzott Chubb is, aki 2 yardból képes 8-at csinálni. A védelem meglepően jól tartotta Big Ben-t az elején, ha nincs a pick 6 más lett volna. Sendejot azért párszor elküldték szotyiért, nincs helye a csapatban.

Jövő héten kötelező a W, aztán az egyik legfontosabb meccs a wild cardért a Raiders ellen.

több mint 5 éve
ktms Cleveland Browns 745
Ebben a meccsben eleve ez a katasztrofális eredmény is benne volt. Gyakorlatilag mindenki betlizett, odaát meg mindenki jó volt. Egyébként nem is a Steelers-t meg a Ravens-t kell megverni idén. Majd jövőre. 😉 Idén: csapatépítés, pozitív mérleg, összeszokás, okos scouting a hiány posztokra és döntés Mayfield-ről.

Lépjünk túl rajta, többet nem ér a dolog, mert ennyire nem rossz a csapat.

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 5 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 649 — Volt egy kis zápor
Értem én hogy nem jött még szembe olyan csapat aki tényleg kemény védelem meg tud blitzelni, de ez ahogy felkészültünk ellene ez a régi időket idézte.

Ilyenkor kezdi valahol megérteni az ember hogy mért is volt Stefáék taktikája az első 2-3 meccsen hogy oké Mayfield dobjon 120-150 yardot a többi futás, és minél kevesebb legyen rajta a teher, mert ha van rajta akkor borzalmas.

P@trik
Nem véletlen írtam 2 hete,a Dallas meccs után,hogy ez mind szép és jó de eddig a Ravensen kívül nem találkoztatok olyan védelemmel ami legalább a közepes szintet megüti,nem szemétségből és le lettem hurrogva.Most kiderült,hogy mi van amikor nem Dallas meg Colts védelem van szemben.
Annyi pozitívum volt a mai meccsben,hogy legalább minden pályán lévő játékoson rajta maradt a sisak. 😀

több mint 5 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 976 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres

több mint 5 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 976 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Hát én kétlem, hogy 7re gép elé kerülök sanszos,hogy holnap nézem vissza. Jó szurkolást aki marad!
Drip
Ezt felesleges.
több mint 5 éve
Cymbee Cleveland Browns 38
Borzasztó, amit Mayfield művel....

BIUSA"@
több mint 5 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 557 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Hát én kétlem, hogy 7re gép elé kerülök sanszos,hogy holnap nézem vissza. Jó szurkolást aki marad!

több mint 5 éve
Törölt felhasználó
OUT:
S Ronnie Harrison Jr.
S Karl Joseph
LB Jacob Phillips
G Wyatt Teller
DE Joe Jackson
DE Vincent Taylor

A kérdésesek elvileg játszanak, mondjuk azt nem tudni ki milyen állapotba van.

Passz védekezésünk izgi lesz.
Két PS játékos lesz a csere safety Redwine és Sendejo mögött.
P@trik
Bold
2 PS játékos berobban ma 😊
több mint 5 éve
OUT:
S Ronnie Harrison Jr.
S Karl Joseph
LB Jacob Phillips
G Wyatt Teller
DE Joe Jackson
DE Vincent Taylor

A kérdésesek elvileg játszanak, mondjuk azt nem tudni ki milyen állapotba van.

Passz védekezésünk izgi lesz.
Két PS játékos lesz a csere safety Redwine és Sendejo mögött.
több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 21 224
OBJ-Landry nélkül jobb ha beteget jelentetek inkább vlm vírusra hivatkozva amíg fel nem épülnek. 😊
több mint 5 éve
Nézem a questionable neveket és hát 🤞🏻
Nagyon más meccs lenne ez OBJ és Landry nélkül. Ha ide veszem Mayfield sérülését is, akkor simán benne van, hogy sikerül egy 80%-os (?) képességű csapattal kiállni. Ráadásul pont most, hogy értelmezhető csapattal lehetnénk ott mi is.

Arra azért nagyon kiváncsi vagyok, hogy Garrett-ék mennyire tudják majd szorongatni Big Ben-t. Ha sikerül siettetni a passzjátekot, akkor az picit kompenzálhatja a passz védekezés gyengeségeit. Támadó oldalon nagyon kellene, hogy játsszon a két top elkapó, lenne mit kihasználni.

Browns oldalról nézve a baromi izgalmas rangadó és a szenvedés ugyanúgy benne van ebben a meccsben. 😬

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 5 éve
OUT: Joseph, Harrison, Teller és Phillips.
Questionable: Landry, OBJ, Vernon, Ogunjobi, Gillan.

Sendejo-Redwine duo kezd... Lesznek bajok hátul.

Szerkesztette: P@trik
több mint 5 éve
gedam 6 506
Odell Beckham was sent home today with an illness, Kevin Stefanski says. Asked Kevin if it might be COVID-related, he said they don’t want to assume anything, just being cautious #Browns 
mán minden covid
több mint 5 éve

AFC NORTH RULEZ!

.

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 5 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 016 — no es importante
Nagyon örülök neki, hogy Stefanski beválni látszik, Rhule és ő volt a két kedvenc jelöltem az idei edzőkeringőből.

Az idei dreamscenario a Bills és a Browns a playoffban 😊
gabokocka
Mikor volt ilyen utoljára? 99-ben?
csi77
1989-ben, épp egymás ellen játszottak

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 283 — Bears & Illinois fan
Nagyon örülök neki, hogy Stefanski beválni látszik, Rhule és ő volt a két kedvenc jelöltem az idei edzőkeringőből.

gabokocka
Mikor volt ilyen utoljára? 99-ben?

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 292 — Keep pounding

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Neekm a kedvencem megint az volt, mikor OBJ dobott egy jo kis passzt. Landry csodapassza utan ez mar lassan elvaras lesz. Igazi cirkusz!
ulpianus
Jaja, kell a motivàció OBJ-nek 😊

több mint 5 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Neekm a kedvencem megint az volt, mikor OBJ dobott egy jo kis passzt. Landry csodapassza utan ez mar lassan elvaras lesz. Igazi cirkusz!

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 346 — settenke1976@gmail.com
Mind az utóbbi 9 évben mikor Browns meccset néztem, mindig úgy tűnt, hogy játszik egy NFL csapat meg a Browns. Tegnap erről szó sem volt! Lézer passzok Mayfieldtől, Garettet egy Rába-Steigerre se lehetett volna megállítani, és az edzői stáb is nagyon ott volt. Az egyetlen csikorgó fogaskerék az sendejo volt, még labdát szedni se engedném be az edzőközpontba...

Szerintem a forduló meccse lesz a steelers elleni, nagyon kemény lesz.
több mint 5 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 596 — Steelers fan
Jó lenne idén beleszagolni a PO-ba, h. Baker is szokja a tétet. Bár még kicsit korai, de azért kezd kirajzolódni, kik lehetnek versenyben a wild card helyekért, ezért is érhet nagyon sokat a tegnap W, egy közvetlen riválist sikerült megverni. Ugyanilyen lesz a Raiders elleni, ha azt hozzuk otthon plusz a kvázi "kötelezőket" (Bengals, Texans, Jax, Giants, Jets) akkor idén sikerülnie kell...
Joey Tribbiani
Én is megnéztem ma délelőtt ismét, de új szemüvegen át a menetrendet. 😊 A hátralévő 11 meccsből a jelenlegi formával Bengals, Texans, Eagles, Jags, Giants, Jets nyerhetőnek tűnik, az 10 meccs lenne... Egy-egy bravúr pedig belefér akár a csoporton belül is. Durva? Az.
ktms
Szvsz idén a 10-6 bőven elég lesz a PO-hoz. 7 csapat megy be,
több mint 5 éve
Jó lenne idén beleszagolni a PO-ba, h. Baker is szokja a tétet. Bár még kicsit korai, de azért kezd kirajzolódni, kik lehetnek versenyben a wild card helyekért, ezért is érhet nagyon sokat a tegnap W, egy közvetlen riválist sikerült megverni. Ugyanilyen lesz a Raiders elleni, ha azt hozzuk otthon plusz a kvázi "kötelezőket" (Bengals, Texans, Jax, Giants, Jets) akkor idén sikerülnie kell...
Joey Tribbiani
Én is megnéztem ma délelőtt ismét, de új szemüvegen át a menetrendet. 😊 A hátralévő 11 meccsből a jelenlegi formával Bengals, Texans, Eagles, Jags, Giants, Jets nyerhetőnek tűnik, az 10 meccs lenne... Egy-egy bravúr pedig belefér akár a csoporton belül is. Durva? Az.

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 5 éve
Mi lenne itt, ha lenne egy közepesnél folyamatosan jobb LB sor és secondary?
ktms
Nincs hibátlan csapat, valahol mindig van lyuk... persze nálunk a kelleténél nagyobb a második vonalban 😊

Az a durva, hogy jövőre az offense-ből a legnagyobb név, aki FA lesz az Higgins. Rajta kívül Lamm, Carlson, Natson, Taywan Taylor és Hodge szerződése jár le. A komplett kezdő egyben marad és a cserék többsége is. Kell egy-két depth igazolás, de kvázi az összes draft pick és FA mehet a védelembe. Oda ugye sok egy éves igazolás jött idén (Goodson, Joseph, Kevin Johnson), rajtuk kívül Ogunjobi és Vernon lesznek szabadügynökök, viszont visszajön Delpit. Jövőre csúcsra lehet járatni a gépezetet.

több mint 5 éve
gedam 6 506
Azt hittem ez a meccs döntő lesz abban a tekintetben, hogy mennyit ér a csapat? Végül úgy érzem, hogy azt kimondhatjuk: stabil csapattá vált a Browns. Ez jó, nagyon jó. Végre nem a totál reménytelenség van hanem láthatóan értelmes irányítás. És győzelmek!

A PO tekintetében - tehát, hogy contender csapat vagyunk-e? - a Steelers meccs viszont tényleg be fogja árazni a csapatot a Colts támadóknak teljesen reménytelen volt a passzjátéka és még így is nyeltük a yardot, ahogyan azt már előttem is írták. A Steelers-nek meg ugye olyan passzjátéka van, hogy huh!

Várom a meccset, az fix!
ktms
ugyanott van nekik is hiátus, a sec.-ben.