NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 17 szombati dupla
207
29
22:30, ARENA4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 662
47
21:30 POPTARTS BOWL - Georgia Tech vs BYU (NET4+)
Cleveland Browns
41 feliratkozó
több mint 7 éve
12 év alatt 20 QB . Amúgy tisztelem a csávót a legtöbbnek valszeg magam törtem volna ki a nyakát 😀Csak hogy ne legyen teleszemetelve számokkal a topik 😉husz 😊
www.cbssports.com/nfl/news/watch-joe-thomas-amazingly-name-all-the-browns-starting-quarterbacks-he-played-with/
Joey Tribbiani
no
több mint 7 éve
Csak hogy ne legyen teleszemetelve számokkal a topik 😉husz 😊
www.cbssports.com/nfl/news/watch-joe-thomas-amazingly-name-all-the-browns-starting-quarterbacks-he-played-with/
Joey Tribbiani
több mint 7 éve
Csak hogy ne legyen teleszemetelve számokkal a topik 😉www.cbssports.com/nfl/news/watch-joe-thomas-amazingly-name-all-the-browns-starting-quarterbacks-he-played-with/
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 7 éve
21KI kéne tenni egy tippjátékot csak nem vágom hogy kell 😀Több lesz az szerintem tavaly volt valami videó ahol ő maga sorolja fel őket és ott asszem 17ig vagy 18ig jut ...Kurva jó NFL networkön most szedték össze hány QB-nak védte Thomas a vak oldalát. Lehet tippelni! Ne lessetek! 😊Tipp: 13
Tomcsik
Amadeus
Drip
Tomcsik
több mint 7 éve
KI kéne tenni egy tippjátékot csak nem vágom hogy kell 😀Több lesz az szerintem tavaly volt valami videó ahol ő maga sorolja fel őket és ott asszem 17ig vagy 18ig jut ...Kurva jó NFL networkön most szedték össze hány QB-nak védte Thomas a vak oldalát. Lehet tippelni! Ne lessetek! 😊Tipp: 13
Tomcsik
Amadeus
Drip
több mint 7 éve
Több lesz az szerintem tavaly volt valami videó ahol ő maga sorolja fel őket és ott asszem 17ig vagy 18ig jut ...Kurva jó NFL networkön most szedték össze hány QB-nak védte Thomas a vak oldalát. Lehet tippelni! Ne lessetek! 😊Tipp: 13
Tomcsik
Amadeus
több mint 7 éve
Kurva jó NFL networkön most szedték össze hány QB-nak védte Thomas a vak oldalát. Lehet tippelni! Ne lessetek! 😊Tipp: 13
Tomcsik
több mint 7 éve
Kurva jó NFL networkön most szedték össze hány QB-nak védte Thomas a vak oldalát. Lehet tippelni! Ne lessetek! 😊
több mint 7 éve
Ha jövőre PO-ba lennénk, akkor mondhatnánk azt hogy Thomas volt a fék? :S
több mint 7 éve
Piac nyitás előtt amúgy elég combos névsor:Tyrod Taylor
Carlos Hyde
Terrance Mitchell
T.J. Carrie
Jarvis Landry
Damarious Randall
Chris Hubbard
Chris Smith
Donald Stephenson
Darren Fells
Kicsit olyan érzés van az embernek mintha Dorsey elborult volna hogy nah elég volt ebből a szarból amit 20 évig csináltak az elődök, kezdjünk el dolgozni.
több mint 7 éve
CB TJ Carrie jött Oaklandből.Szimpatikus, szerethető srác, hiányozni fog tőlünk.
4év - 31 milla, 10 garantált
hát...
P@trik
több mint 7 éve
Jó horgászást az öregnek, megérdemli! Iszonyat nagy kár érte
több mint 7 éve
Naaagyon-naaagyon szomorú vagyok, de Ő az akinek elnézem, Ő már többet tett ezért a városért, és ezért a franchise-ért mint mindenki összesen az elmúlt 10 év során!Köszönünk minden Joe, köszönjük hogy mindent megtettél a csapatért, 5 év és Canton.
több mint 7 éve
Fuck 😕De ha tényleg nem bírt volna még egy szezont egészségesen, akkor jobb ez így. Márpedig az alábbiak alapján nagyon hosszú év lett volna.
"I was standing in front of the media at the podium, and I had Mobic (a powerful anti-inflammatory) in my body, I had Tylenol and Vicodin. I couldn't stand for more than a minute or two without excruciating bone pain in my knee and my back." - Joe Thomas on ThomaHawk pod
Kösz mindent, Joe!
prod.static.browns.clubs.nfl.com//assets/images/imported/CLE/062316_draft_600.jpg
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 7 éve
Nagy zseni volt a csávó....mint egy táncoló medve...ahogy Braxa mondja, öt év és benn van Cantonban
The Bears are who we thought they were.
több mint 7 éve
Szomorú, de minden elismerés az övé!!!!Örülnék ha maradna a csapatnál valamilyen egyéb pozícióban, segédedző stb.
több mint 7 éve
Joe Thomas visszavonult! Hivatalos...
több mint 7 éve
Azeet lehet dragan szar FA -t is igazolni...az osszesitesnel meglepodnek ha nem lenne az is kozte
Janek
több mint 7 éve
Azeet lehet dragan szar FA -t is igazolni...
több mint 7 éve
Érdekes, hogy a régi rezsimek idején nem voltunk ennyire aktívak a FA piacon, most Dorsey megrázta a FA-t és jönnek is az új igazolások. Nem nagy nevek, nem túlfizetve mindenki (a nagy nevek alól van kivétel, pl Landry azért) de remélem egy pár meccset behúzunk azért. Sheltont még mindig sajnálom, első osztályú runstopper volt... Meg hozhattunk volna egy jó edzőt is 😀iden koltotte volna el Sachi is a felturbozott penzt es draftcreditet. Eddig Dorsey hozta a kotelezot, drafton hozzon jokat mert a bevaltakhoz nem kell semmi csak guba. Ha veletlenul nem jon be a rookie QB akkor meg majd arrol lesz szo hogy iden elengedett jopar fasza harcban edzetett.
Csiriba
több mint 7 éve
Semmi gond .Sry....én kérek elnézéstMicsoda hír!Károly 😊 pontosabbanHyde érkezikMelyik?
ThundersNFL
Janek
ThundersNFL
Kb 10 hszt kellett volna visszaolvasni
Janek
ThundersNFL
több mint 7 éve
Sry....én kérek elnézéstMicsoda hír!Károly 😊 pontosabbanHyde érkezikMelyik?
ThundersNFL
Janek
ThundersNFL
Kb 10 hszt kellett volna visszaolvasni
Janek
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018