NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Cleveland Browns

41 feliratkozó

több mint 7 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 878 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Ma derül ki elvileg Thomas döntése.
Ha visszatérne még az idei évre, akkor egy elég jó fal mögött állhatna Taylor.
Thomas-Bitonio-Tretter-Zeitler-Hubbard.
Elkapó sort is megerősítettük Landryvel, Gordon megkapta az ERFA tendert, állítólag mennek az egyeztetések Pryorral is.
Érdekes hogy Crowell elment de még pletykát se nagyon olvasni hogy kijöhetne helyére FA-ról? (még is csak Barkley lesz az egyik pick?!)

Szerkesztette: P@trik
több mint 7 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Komoly zsé, de Haley látta eleget, meglátjuk. Colemanról is hamar lemondtunk...
Joey Tribbiani
És csináltatok egy negyedik körös kompezációs picket nekünk, úgy hogy Sowellen kívül egy büdös kanyi teköl nem írt alá még....

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 456 — Believelander
Komoly zsé, de Haley látta eleget, meglátjuk. Colemanról is hamar lemondtunk...

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 7 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 878 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Közben: OT Chris Hubbard 5év/ 37,5 milla
Huha...
P@trik
ööööö ... hogy mennyi ?
Sixo
Jobb tacklebe jött 18 misi a garantált. Elég kemény fal lesz itt Taylor előtt.
több mint 7 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 445 — LIGHTS OUT!
Közben: OT Chris Hubbard 5év/ 37,5 milla
Huha...
P@trik
ööööö ... hogy mennyi ?

több mint 7 éve
Közben: OT Chris Hubbard 5év, 37,5 milla
Huha...

több mint 7 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 671 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Érkezett:
OT Donalad Stephenson 1év/2,5 milla
DE Chris Smith 3év-14 milla

Esetleg tud valaki róluk valami bővebbet?

Crowell--->Jets
P@trik
Chris Smitht még a Jags választotta ki 2014-ben. Voltak felvillanásai, de kb 2 zacsi mogyoróért(idei 7. kör) eltradeltük tavaly a Bengalsba. Ott szituációs pass rusher lett belőle, minden meccsen játszott, de sose kezdett., és volt 3 sackje. Pass rusher rotációban nem lesz rossz. Mondjuk azon meglepődtem, hogy a hírek szerint 3 évre 14 millát kap itt.
több mint 7 éve
Érkezett:
OT Donalad Stephenson 1év/2,5 milla
DE Chris Smith 3év-14 milla

Esetleg tud valaki róluk valami bővebbet?

Crowell--->Jets

több mint 7 éve
Robinson medve lett.
Colemant én nagyon sajnálnám, szerintem órási 4-es lenne a Gordon-Coleman-Jarvis-Pryor.
CB az továbbra is nagyon kellene. Érdekes hogy érdeklődünk Trumaineért de nem mozgatunk meg minden követ, még is csak Williamssal dolgozott évekig, és nagy needünk.

Közbe hogy kicsit tovább fokozzam a múltkori elméletem, Bills fejött 1/12-ig, szinte borítékolt hogy jönnek fel QB-ért top 5-be. Falra festettem múltkor az ördögöt?!
több mint 7 éve
Corey coleman és jamar taylor trade blockon, utóbbi valószínű cutolva is lesz. Allen Robinson elvileg FA célpontunk
Drip
Robinsont bírnám, viszont a trade blockosokat én sem értem, hacsak nem Colemanről tudnak valamit az orvosok.

Btw, Randallt valszeg FS poszton fogjuk használni, az egyetemen is ott tolta. Peppers így tényleg mehetne az eredetinek szánt hibrid SS/LB szerepkörébe.

MKC szerint Pryor, Breeland, Trumaine Johnson és Solder iránt is érdeklődünk, utóbbi gondolom Joe Thomas függvénye. Lassan döntenie kéne.

Dukekal megkezdtük a tárgyalásokat egy esetleges hosszabbításról, egyelőre messze az álláspontok, de mindenképp meg akarjuk tartani. Kiváló.

több mint 7 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 037 — Axel Foley
Lehet 1/4-en Vita Vea jön? 😮
Dodó
Szerintem az csúnya lenne, kb ugyanaz a szint mint Shelton, nem hinném hogy top 5 öt érne.
kapitnono
Még az első kör is kérdőjel nála pár szaki szemében.
Amadeus
Azokat ne olvasd inkább.

több mint 7 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 640 — Wrath of Khan
Áh nem értem, az a baj, hogy tényleg dobáljátok ki a first round pickeket.
több mint 7 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 480 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Corey coleman és jamar taylor trade blockon, utóbbi valószínű cutolva is lesz. Allen Robinson elvileg FA célpontunk

több mint 7 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 302 — settenke1976@gmail.com
Sheltont nagyon szerettem, nálam biztos oszlopa volt a védelemnek és nem egy NT-től várom, hogy sack gyár legyen. Viszont a patsnél még arra is nagyobb esélye van h gyűrűt nyerjen mint nálunk meccset. Sok sikert neki, de sztem ez egy szar trade volt. Nekünk.

Szerkesztette: Csiriba
több mint 7 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 227
Dodó
Szerintem az csúnya lenne, kb ugyanaz a szint mint Shelton, nem hinném hogy top 5 öt érne.
kapitnono
Még az első kör is kérdőjel nála pár szaki szemében.
több mint 7 éve
Megoldunk egy needet és csinálunk egy újat. Agyfasz trade.

több mint 7 éve
Dodó Pittsburgh Steelers 254
Dodó
Szerintem az csúnya lenne, kb ugyanaz a szint mint Sheldon, nem hinném hogy top 5 öt érne.
kapitnono
Irónia akart lenni, szerintem is beteg elmékre vallana (bááár)
több mint 7 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 023 — WHO DAT!!!!
Dodó

Szerkesztette: kapitnono

több mint 7 éve
Dodó Pittsburgh Steelers 254
több mint 7 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
2015ös első kör is elment így a lecsóba Erving és Shelton... Bust hegyek ismét.
P@trik
Ez baromsag, Shelton nem bust. Egyszeruen csak o a legnagyobb aldozata egy teljesen uj GM-nek es rezsimnek ugymond. A pick megy a kukaba, de nem a jatekos miatt.
Stez
Közel sem hozta azt amit vártak tőle, de legyen igazad és váljon be a patsbe.
P@trik
Hat nezd, Shelton run stopper. Abban azert jo volt megitelesem szerint. Most az, hogy egysiku volt, mert pass rushban is kiemelkedot vartak tole... Hat nem tudom, pass rusht teren en mar prospectkent sem ajultam el tole, epp emiatt nem is huztam volna ki top15-ben.

De amire en celozni akartam, hogy a gyerek bustnak szerintem egyaltalan nem bust. Es mondanek negyven nala szarabbul teljesito jatekost tavalyrol. Vagy meg tobbet is. Az UJ GM kipaterolja a regi huzasait, ennyi. Ez a legtobb helyen igy van. Uj rezsim, jon a takaritas.
Stez
Értem én amit mondasz, ez így van.
Viszont a tavaly érkezett 2 kolega Ogunjobi, és Brantley semmivel sem voltak nála szarabbak, valszeg ez is megpecsételte a sorsát.
P@trik
Tudod mit láttam egyetlen barátom, hogy a jónak mondott védelemben mikor a Steelerd Bé ellen játsztatok Danny volt az egyetlen aki akart küzdött, tízyardon túl is elkapta Ridlit - a többi meg szájfény. Szóva csicsa csapat vagytok, azér boltolásztok mer a rúki fény egy darabig meg van azt csá, komoly játékost meg nem kaptok. Szerintem Héli már kitépte a szakállát Taylortól, Belicsek meg csak belegózza Shelton, vár egy évet míg most Donald föltornássza a DT árakat, azt kap egy negyedik körös kompenzácíó s röhög a markába. Basski azok utan, hogy megmondta, hogy nem jöhet Gerappa ide, oda lötyölitek Dannyt? Eszem eszem, hogy nem áll meg.

Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Ezeket a trade-eket sohasem értem.
Kb 2 milláért focizhatna itt ami a mai NFL ben peremeberek fizuja, az ellenérték pedig lóf.sz.
Tony Adams
idén 2 milla, aztán már a jóval több 5.éves opció, aztán meg a hosszabbítás. ha ér annyit.
braxa88
Ezt az értéket jövőre is megkapták volna érte...
Tony Adams
Landry trade alapján valószínű 😛
több mint 7 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 480 — Undertaker of the Cleveland graveyard
P@trik
Ez baromsag, Shelton nem bust. Egyszeruen csak o a legnagyobb aldozata egy teljesen uj GM-nek es rezsimnek ugymond. A pick megy a kukaba, de nem a jatekos miatt.
Stez
P@trik
Hat nezd, Shelton run stopper. Abban azert jo volt megitelesem szerint. Most az, hogy egysiku volt, mert pass rushban is kiemelkedot vartak tole... Hat nem tudom, pass rusht teren en mar prospectkent sem ajultam el tole, epp emiatt nem is huztam volna ki top15-ben.

De amire en celozni akartam, hogy a gyerek bustnak szerintem egyaltalan nem bust. Es mondanek negyven nala szarabbul teljesito jatekost tavalyrol. Vagy meg tobbet is. Az UJ GM kipaterolja a regi huzasait, ennyi. Ez a legtobb helyen igy van. Uj rezsim, jon a takaritas.
Stez
Viszont a tavaly érkezett 2 kolega Ogunjobi, és Brantley semmivel sem voltak nála szarabbak, valszeg ez is megpecsételte a sorsát.
P@trik
Mondjuk ezzel sem értek egyet. Shelton folyton duplazva volt és még így is hatékony run stopper volt. Az hogy a Huskiesnal 10+ sackje volt sokan félreértelmezték mivel nyilvánvaló volt , hogy a profiknal ezt nem fogja tudni hozni. Ellenbeb futás ellen tényleg bomlaszto erő volt. Bustnak semmiképpen nem mondhato, a pats kurva jól járt nekem még fáj a szívem

több mint 7 éve
P@trik
Stez
P@trik

Stez

több mint 7 éve
Stez SMU Mustangs 46 882 — Whoops, looks like something went wrong.
P@trik
Stez
P@trik

több mint 7 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 841 — Colts Fan
Ezeket a trade-eket sohasem értem.
Kb 2 milláért focizhatna itt ami a mai NFL ben peremeberek fizuja, az ellenérték pedig lóf.sz.
Tony Adams
idén 2 milla, aztán már a jóval több 5.éves opció, aztán meg a hosszabbítás. ha ér annyit.
braxa88
Ezt az értéket jövőre is megkapták volna érte...