NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 12 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
Annak idején Peytonról is ez volt a duma, h csak alapszakasz menő, POban nem képes átlépni az árnyékát blabla... én ezt hülyeségnek tartom, az nfl-ben az alapszakasz meccseken is szinte minden szituáció kiélezett helyzetű, főleg egy olyan csoportban mint az NFC East ahol nagyon ritka, h egy csapat utcahosszal tudja nyerni a csoportot, itt minden évben kiélezett harc van és így minden meccs élet-halál kb.
Romo sztem bőven az első harmadában van a QBknak liga szinten, ráadásul tök szimpatikus, jó hozzáállású gyereknek tűnik. Én minden évben látom a Dallas meccsek kb 90%-át, aki ezek alapján azt mondja, h rajta múlik ez a relatíve gyengébb szereplés az sztem nem ért ehhez a sporthoz.
Sztem egyértelműen Garrett ennek a csapatnak a legnagyobb kerékkötője jelenleg, egy normális edzővel a tavalyi és az idei évet is simán behúzta volna a Dallas az Eastben.
több mint 12 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
sajnos egyet kell,hogy értsek,imádom romot de amikor kell akkor mindig hibázik,utolsó 2 INT az övé volt.
Máskor is volt rajta nyomás,de mindig amikor szükség lenne rá akkor rontja el..

ez hiányzik szerintem romoba,az utolsó kis lépés
lehet egyszer megteszi,lehet nem,nem tudom.

azért fájt,amikor asszem 4thQ 1.06nál(videót nem találtam) az egész fedex field öröménekbe tört ki romo intje után,és közbe romo csak bambult lefelé..nem tudom mit érezhetett,én csak ugyanazt mint minden szezon végén .

jövőre majd látjuk,lesz időnk addig,ha stabil (SÉRÜLÉSMENTES) defense összeállna,ki tudja.
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 027 — Axel Foley
Hány éves Stafford és hány éves Romo?
Továbbra sem a yardokat vagy a pontosságot hiányolom Romo játékából hanem azt a megfoghatatlan (számokkal nem mérhető) valamit amit győztes típusnak neveznek. Romo a kulcsmeccseken játszik rosszul vagy hibázik döntően. Ezen pedig már nem fog tudni változtatni.
Én kegyetlenül scoutolnám a vezetőitek helyében a QB-ket.
Ez a hozunk egy irányítót a régi mögé ritkán célravezető. Rodgers aki hirtelen eszembe jut ilyen. A többiek nagy része azonnal a mélyvízbe került.

több mint 12 éve
nexion218 4 019 — Washington Gyapotkombájnz fan
Nem értem hogy ki min alapozza azt, hogy "nem nyerő alkat". Wirtschaftsteil
Gondolom megpróbálták összeszámolni, hogy eddig mit nyert és túl gyorsan értek a lista végére. És ezt most ne pökhendi savaznásnak vedd a kerítés túloldaláról, mert nem annak szánom! Sőt, esküszöm sajnálom a faszit, mert nem egyszer játszott már elismerésre méltóan, de kulcsszituációkban rendre bukik.

"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 12 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
Romoval pedig valószínűleg uborkaszezonban hosszabbítunk. Nem értem hogy ki min alapozza azt, hogy "nem nyerő alkat".Wirtschaftsteil
Az első két drive elég impozáns volt, szerintem erre; legalábbis azt ne mondd, hogy izgult. Két nagyon rossz dobást és célpontot választott, és ami bosszantó, hogy egymás utáni driveokban. A harmadikról szerintem nem tehet, az egy szép csapda volt.

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
Hogy teljes legyen:
1.Aaron Rodgers-104.9-(2005-2012)
2.Steve Young-96.8-(1985-1999)
3.Tom Brady-96.6-(2000-2012)
4.Peyton Manning-95.7-(1998-2012)
5.Tony Romo-95.6-(2004-2012)
...
7.Drew Brees-94.3-(2001-2012)
9.Ben Roethlisberger-92.7-(2004-2012)
12.Matt Ryan-90.9-(2008-2012)
18.Joe Flacco-86.3-2(008-2012)
33.Matthew Stafford-82.8-(2009-2012)
35.Eli Manning-82.7-(2004-2012)

Romoval pedig valószínűleg uborkaszezonban hosszabbítunk. Nem értem hogy ki min alapozza azt, hogy "nem nyerő alkat". A pontosság bőven 70% körül lenne, ha év elején nincs annyi drop. Szvsz nem vele van a gond, és a legkisebb need a QB most.
több mint 12 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Itt se Romo miatt sőt ennyi erővel.
Staff: 2. legtöbb passzolt yard, 59,8%os pontosság,rate79,8
Romo:3. legtöbb passzolt yard,65,6%os pontosság!, rate 90,5.
Itt is 1-2 gyenge meccse volt(Chichago,Was), szezon közepe óta se védelem,végére O se maradt.

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 027 — Axel Foley
Ez itt off, de a Lions nem Stafford miatt szar.
Két 5000 yardos szezon egymás után.
A ST bukott 5 meccset kb.
De attól hogy Matt milyen Romo még nem lesz nyerő alkat.
Nem mellesleg az utolsó egymás ellenin sem Romo volt aki megnyerte a végén ugye. 😉

több mint 12 éve
H a jó büdös...........................................................................................................BUÉK😊

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Nem tudom mennyire megbízható ez a forrás, de Garrett azt tervezi, hogy marad OC és playcaller 2013-ban is. Arra a pletykára reagálva, hogy Norv Turner visszajönne OC-nek. Garrett szerint kell az állandóság Romónak és nem használna a támadóséma változtatása.
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
Tegnap a Cowboys Break-et néztem, és beszéltek kicsit Ratliffről. Állítólag minden IR-re került játékos elutazott Washingtonba megnézni a meccset, Ratliff pedig inkább otthon maradt. Lehet hogy csak a Jerry ellentét az oka, de talán márt tudja, hogy szeptembert máshol kezdi.
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan
amúgy a veszteséglista:
Austin - high ankle sprain
Harris - high ankle sprain
Bryant - back injury, még nincs diagnózis
Romo - broken ribs
Spencer - erről nem láttam semmit
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan
Ez a "Romonak szar a fala, amúgy elit QB" téma szerintem vicc, semmivel sem volt a szezon második felében gyengébb fala, mint akárki másnak, a Green Bay falánál pl bőven jobb volt. Jó példa erre a 8 mp-s TD-tek, de abszolút jól megvédték még akkor is, ha voltak persze kivételek. Igen, itt valóban jobban is játszott. De a PO mégsem lett meg, mégis az utolsó pillanatban betlizett. Az meg, hogy a tisztán elbénázott interception után még ő veszekszik az elkapóval...én kirúgnám a fenébe, lehet szerezni irányítót olcsón, futásra alapozó offense mellé működhet sok mindenki, Murray elit futó, kell mellé még valaki, mert elég sérülékeny, aztán hajrá.Tocy
ha serényen megfigyelted, akkor rájöhettél, hogy a nyolc másodperces zsebnél 3, azaz három ember jött a Skinstől pass rush-ra. ennyiből ugyanaz volt, mint a Steelers ellen, ott is TD lett a dologból, csak ott ama bizonyos szerv rosszabbik végén voltunk.
veszekszik az elkapóval... nos, option route esetén elő szokott fordulni, hogy meg van határozva, hogy ha a védelem ezt és ezt játssza, akkor a receiver erre és erre fut. nem ez az első példa idén arra, hogy option playnél a receiver és az irányító nem ugyanazt játssza (a Bears ellen Dez összehozott egy pick sixet, mert nem tudta lereagálni azt, hogy Tillman press coverage-ből visszahúzódott, és slant helyett fly-t futott). a gond azzal van, hogy ugye _elvileg_ olyan játékot kellene hívni, amit a játékosok képesek végrehajtani. Ogletree nem először bizonyítja, hogy nem képes megtanulni a playbookot. kíváncsi vagyok, az edzői stáb mikor jön rá, hogy magas és gyors receivert tudsz draftolni akármikor, de futball-intelligenciát nehezebben találsz. Harris és Beasley is bizonyította idén, hogy harmadik-negyedik WR-ként lehet rájuk számítani.

mivel Tree nem játszik spec teamet, tehát csak WR-ként van némi értéke, ezért arra számítok, hogy TC-be már el sem viszi a vezetés, mert a fiatal receiverek számára ő egy progress stopper, és nem mutatja, hogy fejlődne.
ha elviszik, akkor az egész 'process' csak üres duma Garrett részéről, és akkor segget csinál a szájából, és akkor nyerhet akár Super Bowl-t is, nem fogok tudni felnézni rá.
több mint 12 éve
Szar a fala senki se mondta ha elit. De a jobbak között van, 15-20 csapatba simán jó lenne és kezdő.
Nem Romo a főprobléma sőt van pár 1000szer égetőbb.yi ideje
Megint egy meccs alatt ne szűrjünk le semmit. 8mp volt h több meccs alatt kb. nem volt annyi ideje.

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Wong Dallas Cowboys 669 — Defense Fan
Ez a "Romonak szar a fala, amúgy elit QB" téma szerintem vicc, semmivel sem volt a szezon második felében gyengébb fala, mint akárki másnak, a Green Bay falánál pl bőven jobb volt. Jó példa erre a 8 mp-s TD-tek, de abszolút jól megvédték még akkor is, ha voltak persze kivételek. Igen, itt valóban jobban is játszott. De a PO mégsem lett meg, mégis az utolsó pillanatban betlizett. Az meg, hogy a tisztán elbénázott interception után még ő veszekszik az elkapóval...én kirúgnám a fenébe, lehet szerezni irányítót olcsón, futásra alapozó offense mellé működhet sok mindenki, Murray elit futó, kell mellé még valaki, mert elég sérülékeny, aztán hajrá.Tocy
A szezon második felére az O line értékelhető része már rég elfogyott. Az egész alapszakaszban 1 db 8,12mp TD-nk volt így ebből sokat nem lehet levonni, nem jellemző ránk ezt elhiheted. A veszekedés Ogletreevel történt aki lehet, hogy nem azt az utat futotta be amire Romo számított, szerintem Ogi ebből a szempontból biztos, hogy sötétebb mint Romo. Nem védeni akarom, én "adom" neki ha megérdemli. hibázott, kiestünk ezt ő is tudja, de Dallasban nem Romo az alapvető gond.
Amúgy pedig mindenkinek BUÉK!!!!
több mint 12 éve
Tocy New Orleans Saints 1 140
Ez a "Romonak szar a fala, amúgy elit QB" téma szerintem vicc, semmivel sem volt a szezon második felében gyengébb fala, mint akárki másnak, a Green Bay falánál pl bőven jobb volt. Jó példa erre a 8 mp-s TD-tek, de abszolút jól megvédték még akkor is, ha voltak persze kivételek. Igen, itt valóban jobban is játszott. De a PO mégsem lett meg, mégis az utolsó pillanatban betlizett. Az meg, hogy a tisztán elbénázott interception után még ő veszekszik az elkapóval...én kirúgnám a fenébe, lehet szerezni irányítót olcsón, futásra alapozó offense mellé működhet sok mindenki, Murray elit futó, kell mellé még valaki, mert elég sérülékeny, aztán hajrá.
több mint 12 éve
Persze, de mondom ők kiemelkedő nem mindennapi irányítók, ELit edzőkkel védelemmel,futójátékkal ezek egyik sincs meg. De fordított esetben h kicserélnénk pl BBt és Romot lehet Romo is nyert volna,BB meg nem. Lehet akkor se nyernénk, de amúgy se lehet így összehasonlítani dolgokat.

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 282 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Ez egyértelmű, 3-4. körös Qb kell. Romo betlizik döntő szitukban lehet mondani de ha 4-5 meccs óta nem játszik parádésan, már hetek óta esélyünk se lett volna POra. Azok is mind kb. döntő meccsek voltak,mindig futni kellett az eredmény után is.
Végére se,védelem, se O nem maradt, Garrett meg egy mamlasz. Megnézném én őt ha nagyjából lenne egy jó csapat,de itt mindig hiányzik valami.Kroos
Ez elmúlt 11 évben Brady nyert 3 SB-t, játszott 5-öt, PM 1-et, játszott 2-öt, Bigben 2-öt, játszott 3-at, Eli 2-ből 2x nyert. Rodgers és Brees 1-1 győzelem.

(A Tampa győzelme szerintem a tipikus kivétel.)

Ebből szerintem elég egyértelmű, hogy nyerő irányító nélkül nem lehet odaérni a csúcsra. Kíváncsi vagyok, Ryan mit produkál idén, eddigi teljesítménye azt mutatja, hogy ugyanaz a kategória mint Romo: jó, de nem elit és nem nyerő. Ugyanez volt McNabb is öt főcsoportdöntővel.
több mint 12 éve
Ez egyértelmű, 3-4. körös Qb kell. Romo betlizik döntő szitukban lehet mondani de ha 4-5 meccs óta nem játszik parádésan, már hetek óta esélyünk se lett volna POra. Azok is mind kb. döntő meccsek voltak,mindig futni kellett az eredmény után is.
Végére se,védelem, se O nem maradt, Garrett meg egy mamlasz. Megnézném én őt ha nagyjából lenne egy jó csapat,de itt mindig hiányzik valami.

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Blevi 8 874 — Lions & Cowboys fan
Én (külsősként) úgy kibasznám Romo-t mint macskát szarni.
Ez az ember nem fog nektek SB-t nyerni, de még oda sem fog jutni vele soha a csapat.Bazzani
Bárki aki bejön az "utcáról", megnéz egy Romo choke-ot aztán ír egy ilyet. Én is csatlakozom majd a társasághoz, ha Romo kap egy olyan falat ami nem enged át egy védőt sem míg a snap elér hozzá és még tudnak segíteni egy egészséges Murraynek is a blokkolással, az sem ártana, ha néha short fieldről támadhatna és bár Garrettől sosem fog megszabadulni amíg Cowboys mezt visel, valami épkézláb red zone tervvel is előállhatna a mastermind. Szóval ha lesz egy olyan csapat ami megadná neki az önbizalmat, számíthat másokra is és nem KIZÁRÓLAG benne bízhat az összes drukker és úgy esik pofára, akkor majd én is csatlakozom a "Romot Jacksonvillebe!" mozgalomhoz.

2006 óta van egyáltalán a playoff térképen a Dallas, ez neki köszönhető és bár erősen benne volt a vereségben a sok INTje, de ha jobban megnézed, Griffin is kifejezetten szarul játszott, de volt neki egy olyan fala ami nem engedett sacket és Morris is annyit futott amennyit nem röstelt. Mondj egy olyan kritikus meccset, ami kizárólag az ő hibáján ment el és a csapat valamelyik másik tagja vagy egysége nem hibázott legalább akkorát. Én most komolyan elgondolkodtam és nem tudok.gyeek
Meg szoktam nézni a Cowboys meccseket, ha éppen lehet, való igaz, sokat nem tudok a csapatról. Biztos, hogy Ti sokkal többet láttok-tudtok a mögöttes okokról. De nekem is az a benyomásom 2007 óta, hogy Romo egyszerűen nem nyerő alkat és nem tud kellően vezére lenni a csapatnak, ahogy Brady, PM, BigBen vagy Brees.

És ők mind tudtak SB-t nyerni.
Burkus
Big Bennek volt egy Steel curtain 2je illetve egy futójáték a Busszal, Brady azóta nem nyert SB-t mióta elit irányítonak tartják plusz BB, Breesnek az SB évben olyan O-Lineja volt amiről Romo csak álmodik. Itt nincs sem elit védelem sem elit HC hulladék az O-line futójáték 0. Dan Marino sem nyert soha SB-t mégsem szar irányító (nem említem Romoval egy lapon).
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 127 — Vikings fan
Hat azert a fire Romo így rogton kicsit eros. En nem lattam sok meccset 3-4 et csipek el idenyenkent viszont Romo fejeben valami gond van mert donto helyzetben nincs jobb szo chockerkedik.
Lehet ezen vitazni , szerintem nagyon jo QB vannak blamai ami gond hogy a blamak fontos meccsen jonnek.
En azert egy hatso koros QB huzason elgondolkoznek mert Romo mellett erdemes lenne felepiteni egy masik QB-t szerintem.
Igazabol ez a serulteken ment el legfokeppen nalam csoda lett volna ha igy is bejuttok.
több mint 12 éve
Azért ők nem tucat irányítók, 100ből 4 ilyen.+ azért ha megnézzük milyen csapat,stáb veszi,vette őket körül...

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 282 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Én (külsősként) úgy kibasznám Romo-t mint macskát szarni.
Ez az ember nem fog nektek SB-t nyerni, de még oda sem fog jutni vele soha a csapat.Bazzani
Bárki aki bejön az "utcáról", megnéz egy Romo choke-ot aztán ír egy ilyet. Én is csatlakozom majd a társasághoz, ha Romo kap egy olyan falat ami nem enged át egy védőt sem míg a snap elér hozzá és még tudnak segíteni egy egészséges Murraynek is a blokkolással, az sem ártana, ha néha short fieldről támadhatna és bár Garrettől sosem fog megszabadulni amíg Cowboys mezt visel, valami épkézláb red zone tervvel is előállhatna a mastermind. Szóval ha lesz egy olyan csapat ami megadná neki az önbizalmat, számíthat másokra is és nem KIZÁRÓLAG benne bízhat az összes drukker és úgy esik pofára, akkor majd én is csatlakozom a "Romot Jacksonvillebe!" mozgalomhoz.

2006 óta van egyáltalán a playoff térképen a Dallas, ez neki köszönhető és bár erősen benne volt a vereségben a sok INTje, de ha jobban megnézed, Griffin is kifejezetten szarul játszott, de volt neki egy olyan fala ami nem engedett sacket és Morris is annyit futott amennyit nem röstelt. Mondj egy olyan kritikus meccset, ami kizárólag az ő hibáján ment el és a csapat valamelyik másik tagja vagy egysége nem hibázott legalább akkorát. Én most komolyan elgondolkodtam és nem tudok.gyeek
Meg szoktam nézni a Cowboys meccseket, ha éppen lehet, való igaz, sokat nem tudok a csapatról. Biztos, hogy Ti sokkal többet láttok-tudtok a mögöttes okokról. De nekem is az a benyomásom 2007 óta, hogy Romo egyszerűen nem nyerő alkat és nem tud kellően vezére lenni a csapatnak, ahogy Brady, PM, BigBen vagy Brees.

És ők mind tudtak SB-t nyerni.
több mint 12 éve
Hát ez az év se egy nagy szám. Nem vártam többet hetek óta.
D szétesett, a tegnapi meccsre meg már O se nagyon volt. Nem néztem volna meg szívesen Lynch ellen a védelmet, és Kb elkapó nélkül maradó Ot a Sea védelme ellen...
Ezek ellenére valahogy még is pozitívan értékelem a szezont, vagyis a jövőre nézve ez a D üthet, főleg a lyukak betömésével.
Ennyi sérülés és balszerencse szerintem kb. egyik csapatot se sújtotta( Lásd Giants,Ravens elleni vereségek).
Romora nem tudok haragudni, egész szezonban tőle várják a csodát, fal,futójáték, normális OC-HC nélkül, szerintem így is túlteljesített a 8:8-al.
Küzdött végig ahogy az egész csapat és ez egy pozitív dolog volt.

Garrett sajnos marad(bárcsak valahogy kirúgná Jerry. Minden meccsen van valami faszsága, amik pontokba kerülnek, és kb. minden meccsün szoros ez sokba kerül(t). Érthetetlen hívások, red zoneban szarságok,(futójáték se ártana), idővel vannak bajok még mindig néha. Nem látom h vezető lenne,nem való HCnek csak áll, tegnap is Romo úgy beszélt magyarázott neki mintha fordított lett volna a felállás...

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Wong Dallas Cowboys 669 — Defense Fan
 www.nfl.com/videos/nfl-network-gameday/0ap2000000119815/Romo-on-loss-It-stings