Denver Broncos
49 feliratkozó
4 órája
Az a jó qb, akivel valós lehetőség egy januári 4 meccses győzelmi sorozatra. Foles jó qb volt? A múlt év előtt Darnoldot sem soroltuk volna vonal fölé. Cutler pl. jó qb volt, vele lehetett volna Suoer Bowlig menni, de végül is nem jött össze neki, mert nem volt körülötte olyan csapat. De például Stidham nem jó qb, vele elképzelhetetlen masírozni a po-ban, még egy körülötte elit csapattal sem. Nem lehet Bo-t összehasonlítani a korszakos zsenikkel. Allen jó qb? Jobb qb? Nyilván. De ha a Super Bowlt nézzük, vele sem nyertép semmit ezidáig. Bo kényszerpálya Denverben. Egy évtizednyi sivatag után. Mellesleg a draftosztály hatodik kihúzott qb-ja. S messze a legjobb eredmények és statok az övé 2 év után. Bo-val nyerhetsz. De kell köré csapat és staff. De ez a legnagyobb legendák jellemzője is. Mi csak szeretjük ezt a palit, mert egy rendes amerikai srác, csapatember és a negyedik negyedben valahogy nyerni tud… ez épp elég…
"I love this sport. I hate this sport."
4 órája
Nix SP rendszerébe tökéletes, nem kell jobb, vele is SB contenderek vagyunk.Nekem az a bajom, hogy amit tegnap láttam playcalling-ban, az iszonyat nagy visszalépés volt, rengeteg szar screen, Ingram felé olyan passzok, amik láthatóan rá is voltak hívva, csak hát ő meg azért nem egy varázskéz. meg hát az ocsmány sok középre futás...
És ez nem üti Topin és Black szavait sem.
Általános Doktor
Nem tudom Webb a múlt heti playbook-ot miért dobta ki az ablakon, de az egyébként elvileg nem túl erős 49ers secondary ellen ilyen kevés rendes passzot hívni, nem nagyon látom mi volt az ötlet...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
5 órája
Pat Bryant és PS2 is elkerülte az előzetes hírek szerint a legrosszabb forgatókönyveket, várhatóan mindketten pályára lépnek idén, az időrend az MRI után lesz hivatalos.
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
5 órája
Nix SP rendszerébe tökéletes, nem kell jobb, vele is SB contenderek vagyunk.És ez nem üti Topin és Black szavait sem.
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
6 órája
AZ is valid, hogy ki hol húzza meg vonalat, de azért 15-20 környékén már ne legyen jó valaki, mert akkor ki a közepes?hol nézed a vonalat? meg mik a szintek
topin
van az elit ami top5-6
vannak a nagyon jók amik feltöltik a top10
a 11-20 sztem jó
a közepes az jön utána
aki nem jó az a kezdő határán van
a rossz meg a kezdőnek is alkalmatlan
és hát nálunk azért voltak olyanok bőven akik kezdő szintet se érték el
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
6 órája
El tudom képzelni, hogy aki látványos jó támadójátékhoz van szokva, az kikaparja a szemét a meccseinket, de nálunk PFM óta senki nem volt ezen a szinten, a közelében sem. Egy jó 8 éven át miénk volt a liga 33. legjobb QB teljesítménye és nem keveset költöttünk rá, hogy elérjük ezt a szintet, ami miatt leamortizálódott a csapat többi része. Most van egy csapat, van egy rendszer, amiben nem a QB tűnik a legsexybbnek, ahol a fal szerintem többet profitál a QB-tól mint fordítva, de egy csapat, ahol mindenki egymásért küzd, nincsenek egyenlőbbek az egyenlőknél, nem az egyéni statokat üldözik, hname a győzelmet. 4 brutál meccsen vagyunk túl, 2-2-vel állunk. A KC ellen kifejezetten nagyon szarul játszottunk, azóta javuló tendenciát mutatunk. Ez a mostani is jobb volt, mint a KC elleni.Szerintem nem csak a látványos támadójátékhoz szokottak vannak így vele. Rengeteg meglátásoddal egyet lehet/kell érteni, és az 5.évest is adni kell neki. AZ is valid, hogy ki hol húzza meg vonalat, de azért 15-20 környékén már ne legyen jó valaki, mert akkor ki a közepes?
Tavaly is 2-2vel kezdtünk, akkor is mindenki megszakértette hogy Nix mennyire szar, aztán ott voltunk az AFC döntőben és akármilyen szar is Nix, az elapján a meccs alapján Stiddy nem jobb nála... Az alapján mondjuk Drake Drake Maye Maye sem... btw, szerintem a Seahawks sem Darnold miatt lett bajnok. Az igaz, hogy az eddigi ellenfeleinket Mahomes, Lawrence, Stafford, Purdy mind Nix fölé teszem, de ez Darnoldra is igaz lenne még. Mégis ő nyert tavaly. Nem azt mondom, hogy nem a QB a legfontosabb, de nem csak úgy lehet, hogy minden évben tankolni az 1/1-ért 10-20 éván át, míg találsz egy jót, van más működő módja is a csapat építésnek....
Black_Adder
És persze adom, hogy Manning utáni éra miatt ő itt megváltás, ezt nem is vitathatja senki. De a 2026-os besorolása a ligában, nem a ti elmúlt 10 évetek miatt történik meg, hanem a mostani QB-k és hozzájuk képest Nix tudása miatt. Ha azt nézzük, hogy mi volt előtte, akkor nyilván nem érheti kritika. Csak nem ezt véleményezik, amikor Nixet nem jó QB-nek sorolják be, ÉS ami fontos, a nem jó az nem egyenlő a rosszal.
7 órája
abszolút pocket QB-ként használjuk, vannak bootlegek, de nincsenek többségben. Nincsenek designed QB futások, csak második szándékból iramodik meg. Szóval nem nehéz a zsebben tartani, ha nem igazán akar kijönni onnan.Játszottunk egy szoros meccset egy veretlen csapattal, és emellé minden elbaszódott ami lehetett. Kezdő CB-k és WR3 miatt most aggódhatunk hogy mi lesz velük, volt egy idióta fumble, negyediknél a niners futó kezébe pattan a labda.sztem nekünk a kulcs, hogy Nix-et a zsebben tartottuk. imho ő nem egy jó QB. kurva jók az adottságai, és veszélyes zseben kívül, mint láthattuk amikor kizavarták. de nem tudja olvasni a zónákat, és pontatlan nagyon. van előtte egy baszó OL meg egy jó futójáték azért. pont elég volt a nyomás amit ráraktunk.
Főleg a DL-nek elképesztő grat amit mentek.
A támadósor borzalmasan impotens volt megint az utolsó negyedig, végre nem 3&out fest azt értem, de hát emellé igazából nem nagyon csináltunk semmit 😀
Ami azért frusztráló, mert alapvetően lenne egy olyan padlója a csapatnak szerintem amit normális play callinggal elég lenne hogy meccseket nyerjen a D#-el együtt.
Mindenesetre azután hogy tegnap hajnal 4-kor keltem, sikerült teljesen megkoronázni ezt a borzalmas napot.
Heisman nádor
petey
Az elit OL-t részben ő teszi elitté, az által, hogy kidobja oldalra és elkerüli a sacket. Azáltal, hogy a futójátékunk egy része olvasás nélküli azonnali passz az RB-nek, ahol max 1mp-t van a kezében a labda. Ezért sok passz play, kevés sack. Ha jobbra balra futkosna mögöttük 5-10,őT, akkor minddnki meg lenne győződve hogy milyen jó QB, csak milyen szar fal van előtte. Ami nyilván a másik véglet, de ez volt Nix előtt, amikor Wilson irányított és kb ugyanaz a fal volt előtte is. Csak akkor egyesek szerint nem Wilson volt szar, hanem a fal előtte.
Hétről-hétre nézem az elemzéseket róla, főleg 1 forrásból, de azért láttam más forrásból is megerősíteni, hogy olvlas. Végig megy a progressionön és megfelelő sorrendben megy végig rajta. Már rookieként is meg votl benne ez. Kb ez az amiben jó. A tegnapi elemzése nincs még fent, de nem volt bántóan rossz dobása, talán a 2 minute drill az első félidő végén. Én egyszer látva meg nem mondom milyen védelem állt fel vele szemben, élőben nem szoktam nézni, hogy man vagy zone, hányan vannak a boxban stb, de ha Sutton 1v1-ben volt és odadobta és nem nézte a másik oldalt, azt nálam rendben van. Mert Sutton szerepe, hogy contested ballakot elkapjon. Volt 2 elég ramaty passz oda, ami megölte a drive-ot. Nem azért mert a zsebben maradt, nem volt bezárva, nem azért mert rossz döntést hozott, hanem mert rossz passzt dobott.
4 meccsünk volt eddig, mind a 4-en az ellenfél irányítója volt jobb. Ezt elsősorban magamnak írom, mert én jó QB-nak tartom Nixet, de vajon mennyire jó a QB, ha azt nézem, hogy Mahomes jobb nála, Lawrence jobb nála, Stafford jobb nála, Purdy jobb nála. Herberttel nem tudom mi történt idén, de mindegy is. Úgy tűnik, ha ott húzom meg a vonalat hogy Nix jó QB, akkor sok jó QB irányít a ligában. Ha valaki följebb húzza meg a vonalat, akkor nem jó QB. Mondjuk ajánlanék nekik egy Siemian-Lynch-Keenum-Flacco-Lock-Bridgewater-Wilson évtizedet
Ami idén változott, hogy nem nagyon vannak ilyen 30-50 yardos próbálkozásaink. Amikből 2 éve a nagy highltight playek voltak Mimsre, tavaly meg a droppok Franklinre.. Most kevesebbet van a labda a levegőben. Egyébként lehet ezért szarabb a futójáték is mint tavaly, hogy közelebb vannak a safety-k a LoS-hoz, nem néztem még ilyen szemmel, az biztos, hogy az offense nem jó, néha idióta szabálytalanság miatt lesz 3&shortból 3#long. Néha Nix pontatlan passzt dob, de a leggyakoribb show stopper, hogy Nix kimenekül a zsebből és biztonságosan kidobja odlalra, hogy ne legyen sack, ne legyen INT. Ilyenből sok van. Hogy ha a zsebben végig tud menni a progressionön, abból általában pozitív play van. Ez most már 2+ szezon során kialakult érzés, aminek nem mondanak ellent a visszanézett elemzések.
A pontatlan részt adom. Az. Zsebből kifutva veszélyes, mert a pályán tartja a szemét és meghosszabbítja a playt, ha valaki elszakad odadobja vagy megoldja ő maga lábon. De az ok, ami miatt ligában van, és ami miatt azt gondolom, hogy ha most kéne dönteni az 5. éves opcióról, akkor lehívnám, az az, hogy nem hagyja el blöffből a zsebet, végig megy a hívott playben olvaandó célpontokon kellően magas százalékban jó döntést hoz. Érti a koncepciót és megfelelő sebességgel processzálja az infot.
Egészen odaáig megyek, hogy ha még kevesebbszer menekülne ki a zsebből, több sacket nyelne be, de jutna belőlük olyan is, amikor a sack előtt oda tudja dobni az elkapónak, összességében lehet jobb lenne az offense. Ő biztos. A fal biztos nem. Az egyensúly? Nem tudom, lehet túl sok lenne a negatív paly.
Waddle-t jobban be kell vonni a játékba, ez most lehet kiderül majd, hogy Nixnek felróható, a JAx ellen sikerült szóval vannak olyan lapjai a playbooknak, ahol a play conceptben őrá eshet a választás. Most dierkt nem nézem meg a statot mielőtt ezt begépelem de érzésre a passzaink 120%-a RB-knek ment. Ezek egy része nem Nix döntése, kb handoff helyett oldalsó passzal dobjuk oda. Egy nagy része meg checkdown passz. Majd kijön az elemzés, én csak akkor fogom látni, hogy jogos volt-e a checkdown, vagy vadászhatott volna-e a labdával.
El tudom képzelni, hogy aki látványos jó támadójátékhoz van szokva, az kikaparja a szemét a meccseinket, de nálunk PFM óta senki nem volt ezen a szinten, a közelében sem. Egy jó 8 éven át miénk volt a liga 33. legjobb QB teljesítménye és nem keveset költöttünk rá, hogy elérjük ezt a szintet, ami miatt leamortizálódott a csapat többi része. Most van egy csapat, van egy rendszer, amiben nem a QB tűnik a legsexybbnek, ahol a fal szerintem többet profitál a QB-tól mint fordítva, de egy csapat, ahol mindenki egymásért küzd, nincsenek egyenlőbbek az egyenlőknél, nem az egyéni statokat üldözik, hname a győzelmet. 4 brutál meccsen vagyunk túl, 2-2-vel állunk. A KC ellen kifejezetten nagyon szarul játszottunk, azóta javuló tendenciát mutatunk. Ez a mostani is jobb volt, mint a KC elleni.
Tavaly is 2-2vel kezdtünk, akkor is mindenki megszakértette hogy Nix mennyire szar, aztán ott voltunk az AFC döntőben és akármilyen szar is Nix, az elapján a meccs alapján Stiddy nem jobb nála... Az alapján mondjuk Drake Drake Maye Maye sem... btw, szerintem a Seahawks sem Darnold miatt lett bajnok. Az igaz, hogy az eddigi ellenfeleinket Mahomes, Lawrence, Stafford, Purdy mind Nix fölé teszem, de ez Darnoldra is igaz lenne még. Mégis ő nyert tavaly. Nem azt mondom, hogy nem a QB a legfontosabb, de nem csak úgy lehet, hogy minden évben tankolni az 1/1-ért 10-20 éván át, míg találsz egy jót, van más működő módja is a csapat építésnek....
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
8 órája
Én azzal nem értek egyet így kimondva hogy nem egy jó QB. Nem elit az tény, és nyilván drasztikusabban élem meg a Broncos amit letesz mert emocionálisan kötődök a csapathoz, de ahogy nézi az ember a ligát, én nem mondanám hogy ne lenne egy jó NFL QB. Mindeközben többre tartott jatekosok jobban szenvednek.Ti azt láttátok előtte milyenek a rossz QB-k, most meg azt látjátok milyen egy nem jó QB. De Nix egyáltalán nem rossz, viszont ha zsebben tartják akkor erősen capeltek a lehetőségei. Ettől még lehet érte lelkesedni, igazi fanbase QB, aki magával ragad a jó napokon mindenkit. Köré tényleg kell egy komplett csapat, és még akkor sem biztos hogy az elég.
Van egy padló amit vele tudunk hozni, van amire lehet nála építeni. Ez elég volt 2 PO-ra meg egy AFC döntőre. Láttuk előtte milyenek a nem jó QB-k PM után. Kell mögé egy csapat, ami szerintem alapvetően nem is néz ki rosszul. Láttuk hogy képes jó drive-okat vezetni ahol minden stimmel. Ha olyan ember hívná a playeket aki ki tudná aknázni teljesen ezt az O-t, ebben szerintem bőven van annyi hogy a védelem engedett pontjai fölé bemenjen. És nem érzem hogy a piacon lenne olyan elérhető ember akik nekünk előrelépés lenne.
Heisman nádor
És az is igaz, hogy piacról jobbat lehetetlen. Ennyire nehéz valóban jó QB-t találni.
Tavaly erősen felülteljesített, most kicsit realizálódik a helyzet. De majd jön egy új hét, ahol jobban az erősségeire tud támaszkodni és akkor megint visz magával mindenkit.
9 órája
Szerencsétlen meccsnek láttam ezt,szerintem nem voltunk olyan rosszak.Talán Purdy-nak sokszor hagytunk időt gondolkodni,nekem hiányzik Cooper,és a veszélyesebb nyomásgyakorlás.Elől Suttont nem látom,vagy legalábbis nem abban a szerepben,nem azokkal a számokkal ahol egy WR1-nek lennie kéne.
Vereség ellenére én a tegnapi meccs alapján optimista vagyok,bár PS2 sérülése felér egy szőnyegbombázással....
10 órája
Broncos star CB Patrick Surtain II is believed to have avoided a long-term injury Sunday, per sources. Surtain will undergo further testing for the non-contact injury to his ankle. But his Achilles is intact and all indications are that he avoided any worst-case scenario.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
10 órája
Több, mint 20 éve nézek NFL-t és ma tudtam meg, hogy a "föld nem okozhat fumble-t" szabály valójában nem létező szabály. 😊 Tényleg. A mai eset vett rá, hogy utána nézzek, és valóban. Igaza volt a zebráknak, a Mims eset tényleg fumble volt. (A szabályban csak annyi van, hogy a labda földhöz érése automatikusan nem jelenti a possession - kontroll - elvesztését. Ezt fordította le az NFL "köznyelv" - ezek szerint hibásan - úgy, hogy a föld nem okozhat fumble-t. De okozhat, csak a kontroll elvesztéséhez nem elég a labda földet érésének ténye, hanem tényleg el is kell veszíteni fölötte az uralmat.)Szerintem sosem volt ilyen szabály, ezt a magyar kommentátorok emlegették nagy kedvvel, de már akkor sem volt egyértelmű, mire vonatkozik.
peterk2005
Ez a játék akkor ért volna véget, ha a labdát birtokló játékos bármelyik testrésze földet ér a KEZÉN és a lábán kívül. Mivel itt a keze ért le (kézfeje), és ott vesztette el a labdát, ezért fumble.
Pl ha úgy vetődik előre a futó, hogy a labda ér le először, és emiatt veszti el, akkor az fumble, és a föld okozta. Ritka hülye eset lenne, de elméletileg lehetséges. Vagy ha mondjuk kitámasztasz a labdával, attól még nem lesz halott. Ha viszont emiatt elveszted, az fumble.
Szerkesztette: Lecsó
11 órája
Több, mint 20 éve nézek NFL-t és ma tudtam meg, hogy a "föld nem okozhat fumble-t" szabály valójában nem létező szabály. 😊 Tényleg. A mai eset vett rá, hogy utána nézzek, és valóban. Igaza volt a zebráknak, a Mims eset tényleg fumble volt. (A szabályban csak annyi van, hogy a labda földhöz érése automatikusan nem jelenti a possession - kontroll - elvesztését. Ezt fordította le az NFL "köznyelv" - ezek szerint hibásan - úgy, hogy a föld nem okozhat fumble-t. De okozhat, csak a kontroll elvesztéséhez nem elég a labda földet érésének ténye, hanem tényleg el is kell veszíteni fölötte az uralmat.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
13 órája
fiatal még, és tényleg kell mellé valami QB suttogó.Én azzal nem értek egyet így kimondva hogy nem egy jó QB. Nem elit az tény, és nyilván drasztikusabban élem meg a Broncos amit letesz mert emocionálisan kötődök a csapathoz, de ahogy nézi az ember a ligát, én nem mondanám hogy ne lenne egy jó NFL QB. Mindeközben többre tartott jatekosok jobban szenvednek.Játszottunk egy szoros meccset egy veretlen csapattal, és emellé minden elbaszódott ami lehetett. Kezdő CB-k és WR3 miatt most aggódhatunk hogy mi lesz velük, volt egy idióta fumble, negyediknél a niners futó kezébe pattan a labda.sztem nekünk a kulcs, hogy Nix-et a zsebben tartottuk. imho ő nem egy jó QB. kurva jók az adottságai, és veszélyes zseben kívül, mint láthattuk amikor kizavarták. de nem tudja olvasni a zónákat, és pontatlan nagyon. van előtte egy baszó OL meg egy jó futójáték azért. pont elég volt a nyomás amit ráraktunk.
A támadósor borzalmasan impotens volt megint az utolsó negyedig, végre nem 3&out fest azt értem, de hát emellé igazából nem nagyon csináltunk semmit 😀
Ami azért frusztráló, mert alapvetően lenne egy olyan padlója a csapatnak szerintem amit normális play callinggal elég lenne hogy meccseket nyerjen a D#-el együtt.
Mindenesetre azután hogy tegnap hajnal 4-kor keltem, sikerült teljesen megkoronázni ezt a borzalmas napot.
Heisman nádor
petey
Van egy padló amit vele tudunk hozni, van amire lehet nála építeni. Ez elég volt 2 PO-ra meg egy AFC döntőre. Láttuk előtte milyenek a nem jó QB-k PM után. Kell mögé egy csapat, ami szerintem alapvetően nem is néz ki rosszul. Láttuk hogy képes jó drive-okat vezetni ahol minden stimmel. Ha olyan ember hívná a playeket aki ki tudná aknázni teljesen ezt az O-t, ebben szerintem bőven van annyi hogy a védelem engedett pontjai fölé bemenjen. És nem érzem hogy a piacon lenne olyan elérhető ember akik nekünk előrelépés lenne.
Heisman nádor
14 órája
Én azzal nem értek egyet így kimondva hogy nem egy jó QB. Nem elit az tény, és nyilván drasztikusabban élem meg a Broncos amit letesz mert emocionálisan kötődök a csapathoz, de ahogy nézi az ember a ligát, én nem mondanám hogy ne lenne egy jó NFL QB. Mindeközben többre tartott jatekosok jobban szenvednek.Játszottunk egy szoros meccset egy veretlen csapattal, és emellé minden elbaszódott ami lehetett. Kezdő CB-k és WR3 miatt most aggódhatunk hogy mi lesz velük, volt egy idióta fumble, negyediknél a niners futó kezébe pattan a labda.sztem nekünk a kulcs, hogy Nix-et a zsebben tartottuk. imho ő nem egy jó QB. kurva jók az adottságai, és veszélyes zseben kívül, mint láthattuk amikor kizavarták. de nem tudja olvasni a zónákat, és pontatlan nagyon. van előtte egy baszó OL meg egy jó futójáték azért. pont elég volt a nyomás amit ráraktunk.
Heisman nádor
petey
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
14 órája
Kinézem Barronból, hogy felnő a feladathoz. Ha PS2 IR, akkor sem gondolom, hogy vége a szezonnak. WR3-nak ott van a sorban Mims és Franklin is. Bryant egyelőre pótolható. Nagy kár érte, mert a leegbízhatóbb wr-ünk volt eddig. Ez egy ilyen sport. Nézz rá a Friscora, ők mennyit nélkülöznek sérülések miatt. De. Továbbra is tartom, a tavalyi eredmény kurvár szemfényvesztés. Ez a csapat még mindig egy csupaszív csöves csapat. Sok szerethető játékossal, de sok helyen hiányzó minőséggel. A folyamatos pengeélen táncolás nem fenntartható. A rengeteg elpazarolt drafttőke érezteti a hatását.
14 órája
Ránézésre PS2 legalább három hét (Premier Leagueben két hónap, de ez az NFL), Bryant is legalább 4 hét, Moss viszont szerintem jövő héten játszani fog. Bryant bár nagy szezont fut, de miatta aggódom a legkevésbé, Waddle és Sutton elég kellene, hogy legyen.Elkezdtem megfogalmazni, hogy mekkora szar sok minden, de rájöttem, hogy ha az a fumble nem fumble (na erről fognak beszélni sokáig, minden ilyen playnél elő fog jönni a szezon során), akkor valószínűleg sosem, vagy csak sokkal később, máshogyan lesz 3-10. Ez egy meghatározó, mérkőzést befolyásoló helyzet volt, és azt gondolom, ugyanezzel a lendülettel meg is nyerhettük volna ezt a meccset. Szóval majd a mi szar mi nem szar kérdéssel a Chargers után érdemes foglalkozni, ha 2-3 lesz jövő héten ilyenkor, PS2 pedig mondjuk IR akkor nagyjából szerintem a szezon is temethető.
14 órája
Játszottunk egy szoros meccset egy veretlen csapattal, és emellé minden elbaszódott ami lehetett. Kezdő CB-k és WR3 miatt most aggódhatunk hogy mi lesz velük, volt egy idióta fumble, negyediknél a niners futó kezébe pattan a labda.sztem nekünk a kulcs, hogy Nix-et a zsebben tartottuk. imho ő nem egy jó QB. kurva jók az adottságai, és veszélyes zseben kívül, mint láthattuk amikor kizavarták. de nem tudja olvasni a zónákat, és pontatlan nagyon. van előtte egy baszó OL meg egy jó futójáték azért. pont elég volt a nyomás amit ráraktunk.
Heisman nádor
15 órája
Játszottunk egy szoros meccset egy veretlen csapattal, és emellé minden elbaszódott ami lehetett. Kezdő CB-k és WR3 miatt most aggódhatunk hogy mi lesz velük, volt egy idióta fumble, negyediknél a niners futó kezébe pattan a labda.Főleg a DL-nek elképesztő grat amit mentek.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
15 órája
Nagy àrat fizettünk ezért a vereségért. Friscoban persze ki lehet kapni, de nem kellett volna feltétlenül. Kittle előtt közvetlen kihúztuk a drafton Jaka Butt nevű TE-et. Barron most megmutathatja, miért volt első körös. Surtain és Bryant sanszosan hosszú időre kidőlt. Mims el kellene felejteni visszahordozgatni és rendesen WR-ként használni.
15 órája
Kibaszott vezetékek a pálya alatt vagy mi okozza a sérüléseket... Amúgy legalább nem 3&out fest volt az offense részéről, az első félidőben sem. Legalább kicsit tudtuk kontrollálni az órát. A Mims fumble nélkül egész Broncosos meccs lett volna, néha ki kaparjuk a szemünket, de van tartása a csapatnak. Hogy fumble volt-e, ne essen ki a kezéből és akkor nincs kérdés, sajnos nem ma vívott ki magának több snappet. Az a play volt a turning point, meg igazából az azt követő driveban a szerencse sem volt velünk a 4. kísérletnél...
Harvey pozitív. Persze ő is kapott egy fumblet és csak a szerencse, hogy nem vesztette el. Azt leszámítva viszont ő vitte a hátán az offense-t, csak az a kár, hogy végre egyszer elkezdett működni a futójáték, akkor amikor utána az eredmény miatt muszáj volt elengedtni.
A vereség ténye nem aggaszt. A 9ers akár a teljes divíziót söpörheti.
A sérülések igen. PS2 és Bryant súlyosnak tűnt, Mosst nem láttam, bordát írtak... Mondjuk Sutton jó CB lenne...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
15 órája
nem a vereség a baj, hanem a sérülések meg ahogy kikaptunk
15 órája
PSbe már visszahoztuk ...Majd LiljordanKi van használható CB a piacon? WR?lattimore, diggs mint CB
StormST
WR-t sztem nem hozunk
Negritis, a vajda
StormST
sports.yahoo.com/articles/broncos-bring-back-wr-practice-230006579.html
16 órája
Majd LiljordanKi van használható CB a piacon? WR?lattimore, diggs mint CB
StormST
WR-t sztem nem hozunk
Negritis, a vajda
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
16 órája
Ki van használható CB a piacon? WR?lattimore, diggs mint CB
StormST
WR-t sztem nem hozunk
16 órája
Akkor ezen a meccsen el is ment szépen a szezon