Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 12 éve
Szerintetek milyen taktikával győzhetünk vasárnap?Már hogy ma nem látták, vagy úgy egyébként? 😀
A statisztikák alapján futni kéne:
Rushing (YPG)
1. Denver Broncos 164.5
Rush defense (YPG)
8 Pittsburgh Steelers 99.8 (Totalban meg pass védekezésben elsők 😕 )
A KC def taktika nagyon megölte az offense-t, remélem steelers nem látta. 😉sirarcheer
Szerintem már 3-szor visszanézte az egész csapat... 😀
Mi nem nagyon tudunk a taktikánkon változtatni, ha mennek a futások, akkor is kellene pár jó passz, mert csak futásokkal nem lehet nyerni. Okosabb playcalling kell, meg egy nagyon nagy adag mázli és persze a védelem jó játéka...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
Taktikával nem nyerhetünk, legfeljebb csodával 😛Black_AdderDe csodánk már van. 😉
Azért kell a taktika. 😀
I wanna' that ring again!
több mint 12 éve
Taktikával nem nyerhetünk, legfeljebb csodával 😛
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Szerintetek milyen taktikával győzhetünk vasárnap?A statisztikák alapján futni kéne:
Rushing (YPG)
1. Denver Broncos 164.5
Rush defense (YPG)
8 Pittsburgh Steelers 99.8 (Totalban meg pass védekezésben elsők 😕 )
A KC def taktika nagyon megölte az offense-t, remélem steelers nem látta. 😉
I wanna' that ring again!
több mint 12 éve
Azon filózok, hogy vajon Dawk felépül e vasárnapra.Az első hírek arról szóltak, hogy tud játszani, de állítólag Elway tegnapi stream-es beszélgetéséből nem ez jött le...
Nagyon remélem.JC6
Szerintem péntek előtt úgyse tudunk majd semmit, de ha ma se fog edzeni, az már sok jót nem jelent...
több mint 12 éve
Oké. Két hszt. töröltem.Tudja Storm is, őt miért vágtam, és Soldi meg szó szerint le is írta, hogy csak kötözködni akart vele. Aki nem is sejti, írjon nekem PMben.
Tessék megérteni, hogy ez nem a ti kettőtök egójának topicja.
Egyébként sem igaz, hogy az okos sosem enged. Ez a mondás másképp van.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Azon filózok, hogy vajon Dawk felépül e vasárnapra.Nagyon remélem.
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Bizony. Nálunk vezette a tackle listát, ameddig meg nem sérült és nem tettük ki az utcára. Emellett a defenseben is használható. Tavaly 2 meccsen kezdett Briggs helyén és mindkét alkalommal jó volt, sőt a Skins ellen egyenesen parádésan játszott.Ma jött Brian Iwuh LB, ST játékos, ment az idény folyamán nem is tudom hányadszor Kyle McCarthy S.xrace77Nagyon jó ST playa...Black_Adder
több mint 12 éve
Nem tudom volt-e (valószínűleg igen), nem fogom végigolvasni, de visszajött Ryan Harris is. Személy szerint nagyon örülök az érkezésének. Tudom lassan a rögeszmémmé válik, de most bezavarnám Franklint Kuper helyére, RT-nek meg Harris.Ami az ő esetében a fontos infó még, hogy 2012-re is aláírt egyből (a Denver Post-os riporter csaj írta), így ha most nem is tudjuk beépíteni, TC alatt megharcolhat az egyik helyért, ha egészséges, akkor jól jöhet, pl. Clark helyén a 6. OL posztján... 😊
Clady-Beadles-Walton-Franklin-Harris //persze úgy is gyakran 6OL emberrel toljuk szal mindegy...
Persze 1 éve nem edzett együtt a többiekkel, így nehéz lenne 1 hét alatt visszailleszteni, de ha más nem legalább egy minőségi csere, ami nagyon nincs...Black_Adder
Én nagyon örülök neki, hogy hoztuk, mert nagyon sajnáltam, amikor elment, én jó kis játékosnak tartottam a posztján, remélem még látjuk Broncos mezben játszani sokat... 😊
több mint 12 éve
Mike McCoy-t meg a Jags akarja interviewolni HC poszt kapcsán.Én egyébként ezt nem értettem. A korrekt eljárás általában az szokott lenni, hogy amíg egy csapat bent van a playoffban, addig nem keresik meg a náluk lévő edzőket a már kiesett csapatok. Pl. mi se kerestük meg akkoriban Spags-t, amíg a Giants a PO-ban volt...
Várhatnának amíg számunkra is véget ér a szezon...Black_Adder
Mielőtt flame indulna ebből is, nem akarom én savazni a Jags-t, csak nekem fura volt. Meg aztán tőlem vihetik is McCoy-t, ha az utóbbi meccsek playcalling-ját nézem. Igen, amikor jött Tebow, akkor jól változtatott, de azóta nagyon sokat romlott... 😛
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Hát az a minimum 😛 Am a legújabb nálam a nephew volt, nem tudtam, hogy ismét felemelkedett 😛Bocs tényleg nem szabadott volna Istent és Tebowt egy mondatban említenem, elnézést minden Pats/Brady fantól aki véletlen erre jár és olvassa..D11(ne adj isten Tebowról)D11ennek fuss neki még egyszer 😊JSanyo
több mint 12 éve
a jagset se fogom érteni, nem volt olyan meggyőző az O# hogy McCoyt akarja bárkiremélen Allent nem engedjük el
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 12 éve
Mike McCoy-t meg a Jags akarja interviewolni HC poszt kapcsán.Várhatnának amíg számunkra is véget ér a szezon...
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Ma jött Brian Iwuh LB, ST játékos, ment az idény folyamán nem is tudom hányadszor Kyle McCarthy S.xrace77Nagyon jó ST playa...
több mint 12 éve
Én a véleménynyilvánítás maximális szabadsága mellett szállok síkra, mint mindig, de Soldi, ha mostantól hét szűk esztendőn keresztül minden AA-od lemákolják azért ne lepődj meg, az már csak a reakció. 😛
több mint 12 éve
Nem tudom volt-e (valószínűleg igen), nem fogom végigolvasni, de visszajött Ryan Harris is. Személy szerint nagyon örülök az érkezésének. Tudom lassan a rögeszmémmé válik, de most bezavarnám Franklint Kuper helyére, RT-nek meg Harris.Clady-Beadles-Walton-Franklin-Harris //persze úgy is gyakran 6OL emberrel toljuk szal mindegy...
Persze 1 éve nem edzett együtt a többiekkel, így nehéz lenne 1 hét alatt visszailleszteni, de ha más nem legalább egy minőségi csere, ami nagyon nincs...
több mint 12 éve
Ejj, hogy felpörgött a buli!JC6, hogy mi a bajom Veled? Most konkrétan az, hogy egy vitában úgy hirdettél eredményt, hogy senki nem kért rá és minden indoklást mellőztél. Hab a tortán a viselkedésedben, hogy ugyanezért az akcióért (csak a másik felet támogatta a delikvens), Amadeust kipenderítenéd a topic-ból, mint a pengős malacot, esetleg felnégyelnéd. Többször jelét adtad már, hogy tulajdonképpen fogalmad sincs, hogy beírásaidnak milyen hatása, következménye lesz, hogy mit is írsz valójában.
Storm-Soldi vita elfajulását nagyjából déltől biztosra lehetett venni. Storm ekkor írta ezt Soldinak: "Asszem kötözködés nélkül leírható: sejtettem, hogy te leszel az, aki ezt nyíltan le fogja írni..." Storm, akármennyit is vitáztál már Soldival, tudnod kellett volna, hogy ez a mondat neki, mint csataménnek a harci kürt. Meg is jött a válasz, ez már sok jóval nem kecsegtetett. ("Azt is tudod, hogy sosem jöttem ide trollkodni Tebow-val kapcsolatban, de most először leírom, hogy qrva szarnak látom a helyzetet vele. NFL-szinten sztem nem QB. Bármelyik másik West-es csapattól jobban tartottam volna.") Itt még Storm tartotta magát ("Nem akarok belemenni Soldival semmilyen vitába, elolvasom, amit ír, van is róla véleményem, de ahhoz már eleget vitáztunk, hogy tudjam, nem érdemes belemenni..."), de Soldi rutinjával nem számolt ("kösz a személyeskedést...).
Egek Ura! Soldi megsértődik azon, hogy vele szemben személyeskednek! Egyrészt nem történt meg, másrészt pont ő akad ki ezen?! Soldi, vitakultúrád alapvető eleme, hogy személyeskedsz.
(Egyre figyelemreméltóbb ahogy eléred, hogy Veled ne akarjon/ne merjen senki vitázni. Az viszont kifejezetten sajnálatos, hogy ezt a törekvésedet egyre több topikban szándékozod elérni. Mit gondolsz magadról, hogy ezt megengeded magadnak? Btw nekem elég szimbolikus, hogy a Broncos-topic-ban történik mindez.)
Előtte azért nem mulasztotta el biztosítani JC6-ot a következőről: "Na de abbahagyom, mert a 100. Tebow-flame-t nem akarom kirobbantani, ha már eddig direkt távoltartottam magam tőle, mert az ő személye pont olyan, hogy mindig trollkodás a vége a két tábor között - sajnos." Hát, tényleg nem lett belőle flame. 😛
A lejtőn pedig még taszított egyet a dolgon: "Én azt hiszem, írtam egy értelmes HSZ-t Tebow-ról, nem trollkodtam, nem fikáztam." Most már legalább tudhatjuk, hogy ha valaki vagy valami "kurva szar", az nem fikázás, hanem értelmes tényállítás. Illetve ha valakivel eddigi tapasztalatunk alapján nem szeretnénk, nem érdemes vitatkozni, akkor az nem tényállítás, hanem személyeskedés.
Engem sem győz meg senki az "ez itt X csapat topikja" kezdetű mondatokkal. Kérem, ne használjátok ultima ratio-ként!
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
xrace77
4 515
Ma jött Brian Iwuh LB, ST játékos, ment az idény folyamán nem is tudom hányadszor Kyle McCarthy S.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
JC,Sobri külön kategória 😀 felesleges velük foglalkoznikikérem magamnak, hogy egy lapon, sőt egy mondatban említsenek Sobri-val 😀
Negritis
több mint 12 éve
najó végig se olvasom a topikot, tuti hogy én vagyok a hülye és a mindig olyan csapatnak szurkolok akit épp ekéznek a haterekde míg a Lakers érthető a Broncos nem
leggyengébb bejutó csapat vagyunk? igen
Tebow tud passzolni? igen de nem NFL szinten
Soldinak igaza van? igen, csak épp az arrogancia cinkes
Stromnak igaza van? igen mer nem tetszett neki a stílus, főleg valakitől akivel nincs jóba
JC,Sobri külön kategória 😀 felesleges velük foglalkozni
már most félek mi lesz a meccs topicban mikor ezt sincs kedvem olvasni 😕
sebaj ha majd februárba megint olvashatom a topicot mikor bemákoljuk az SB-t az SF ellen 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 12 éve
😀😀😀DD értjük mi egymás, úgy érzem XD amúgy ez az idei denver topic meg mehetne cakk um pakk az aranyköpésekhez... 😊nyugalom, (és hogy most is stílszerű denveres legyek: no offense 😊 ) csak ebben a topikban uralkodó vallás vezetőjére céloztam 😊JSanyoennek fuss neki még egyszer 😊JSanyoBocs tényleg nem szabadott volna Istent és Tebowt egy mondatban említenem, elnézést minden Pats/Brady fantól aki véletlen erre jár és olvassa..D11
több mint 12 éve
... Ennél még Sobrit is szivesebben olvasom itt...pc_xEjnye, no. 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Faszom ki van, legközelebb hsz törlés helyett lezárom a topikot egy hétre.HöriCsak az utolsó PO meccsünk után, ha kérhetem.
több mint 12 éve
Faszom ki van, legközelebb hsz törlés helyett lezárom a topikot egy hétre.