Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Storm nyert. KO.No komment.
😀
több mint 12 éve
Most őszintén, mi értelme volt az előző HSZ-ed utolsó, kizárólag velem foglalkozó részének? Semmi. De persze lehet így is, csak akkor ne várj mást tőlem sem, a Tebow-trolloktól pedig pláne ne.Személyeskedés? Pff... 😛Én nem szeretnek itt belemenni az esélylatolgatásba, mert a playoffban bármi lehetséges...1. Ryan Clark játéka nem igazán volt kérdés sem. (pl Tomlint mennyit fikázták, hogy játszatta BB-t SF-ben, de ha Clarkot játszatta volna, én azonnal megutáltam volna. Egy sérülés kockáztatása belefér, de egy ember életé nem)
Pl. most már kiszállt Ryan Clark is, legalábbis ezt olvastam twitter-en...
Lehet most azzal jönni, hogy Tebow ilyen vagy olyan QB, 7 nyertes meccséből kb 5-ben gyenge QB volt, de győztes QB. Tőlem lehet megint 2/8-as statisztikája, ha a neve mellé a W kerül...
StormST
2. érdekes, amikor mi (Steels fanok) mondtuk BB esetében, hogy a W az igazi stat és az adott esetekben a GW, akkor jöttek a handoff QB, meghogy a D nyert neki gyűrű(ke)t és blablabla dolgok. Ellenben most Tebow és Dalton esetében is "megtanulták" páran, hogy a W a legfontosabb. (Ez nem neked szól, csak úgy általában írom 😉, mert jó sok ilyen volt)
3. kösz a személyeskedést...Soldados
Nah, látod, pont ezért nem megyek bele a vitákba, mert te vagy támadásnak vagy sértésnek veszel mindent, én meg az ilyen szélmalomharcból nem kérek...StormST
Én azt hiszem, írtam egy értelmes HSZ-t Tebow-ról, nem trollkodtam, nem fikáztam. Nem biztos, hogy erre ez volt a megfelelő válasz, de akkor vettem a lapot, a jövőben sem írok ide, Tebow-t pedig a számra sem veszem, hisz ő szent tehén.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Személyeskedés? Pff... 😛Én nem szeretnek itt belemenni az esélylatolgatásba, mert a playoffban bármi lehetséges...1. Ryan Clark játéka nem igazán volt kérdés sem. (pl Tomlint mennyit fikázták, hogy játszatta BB-t SF-ben, de ha Clarkot játszatta volna, én azonnal megutáltam volna. Egy sérülés kockáztatása belefér, de egy ember életé nem)
Lehet most azzal jönni, hogy Tebow ilyen vagy olyan QB, 7 nyertes meccséből kb 5-ben gyenge QB volt, de győztes QB. Tőlem lehet megint 2/8-as statisztikája, ha a neve mellé a W kerül...
StormST
2. érdekes, amikor mi (Steels fanok) mondtuk BB esetében, hogy a W az igazi stat és az adott esetekben a GW, akkor jöttek a handoff QB, meghogy a D nyert neki gyűrű(ke)t és blablabla dolgok. Ellenben most Tebow és Dalton esetében is "megtanulták" páran, hogy a W a legfontosabb. (Ez nem neked szól, csak úgy általában írom 😉, mert jó sok ilyen volt)
3. kösz a személyeskedést...Soldados
Nah, látod, pont ezért nem megyek bele a vitákba, mert te vagy támadásnak vagy sértésnek veszel mindent, én meg az ilyen szélmalomharcból nem kérek...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
Én nem szeretnek itt belemenni az esélylatolgatásba, mert a playoffban bármi lehetséges...1. Ryan Clark játéka nem igazán volt kérdés sem. (pl Tomlint mennyit fikázták, hogy játszatta BB-t SF-ben, de ha Clarkot játszatta volna, én azonnal megutáltam volna. Egy sérülés kockáztatása belefér, de egy ember életé nem)
StormST
3. kösz a személyeskedést...
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Persze, érthető.Ha kikapunk, nem csak mi lepődünk meg, hanem mindenki, de talán éppen Ti lepődnétek meg a legjobban. 😉
De én szeretem a játékát és bejön az életfelfogása, szemlélete is, így nagyon nehezen tudnék róla rosszat mondani. De elfogult sem vagyok és látom a hibákat. De az vesse rá az első követ...
Aztán nehogy sok acélos szurkoló meglepődjön hétvégén 😛JC6
Én a játékát nem szeretem, de kétségtelenül vezéralkat. Viszont az általa a többi játékosnak adott "plusz" sokáig nem tartható fenn megfelelő minőségű játék nélkül. Sztem ez ütközött ki a 6-os W-sorozat után. Amikor kezdő lett, mindenki extradurván motivált volt, s jött a felülteljesítés minden játékostól és csapatrésztől, de az extrateljesítés nem tartható fenn huzamosabb ideig. Ez pont ugyanolyan extralökés volt, mint amit mondjuk egy edzőváltás tud jelenteni.
Na de abbahagyom, mert a 100. Tebow-flame-t nem akarom kirobbantani, ha már eddig direkt távoltartottam magam tőle, mert az ő személye pont olyan, hogy mindig trollkodás a vége a két tábor között - sajnos.
több mint 12 éve
Én nem szeretnek itt belemenni az esélylatolgatásba, mert a playoffban bármi lehetséges...Pl. most már kiszállt Ryan Clark is, legalábbis ezt olvastam twitter-en...
Lehet jönni sokféle statisztikával, a végén úgyis a napi forma és a felkészültség fog számítani. Én azért bízom a futójátékunkban, meg védelmünkben és abban, hogy eddig BB-nek az utolsó 3 ellenünk lévő meccsén volt legalább 2 TO-e, valamint a Steelers liszteszsák falában... 😊
Nem akarok belemenni Soldival semmilyen vitába, elolvasom, amit ír, van is róla véleményem, de ahhoz már eleget vitáztunk, hogy tudjam, nem érdemes belemenni... 😛
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Persze, érthető.Én szeretem a játékát és bejön az életfelfogása, szemlélete is, így nagyon nehezen tudnék róla rosszat mondani. De elfogult sem vagyok és látom a hibákat. Viszont az vesse rá az első követ...
Aztán nehogy sok acélos szurkoló meglepődjön hétvégén 😛
több mint 12 éve
Meglepetés benne van a sportban. Ettől szép. Bármi megtörténhet, ez olyan, mint a tavalyi SEA-NO és tudjuk mi lett a vége.Azt is tudod, hogy sosem jöttem ide trollkodni Tebow-val kapcsolatban, de most először leírom, hogy qrva szarnak látom a helyzetet vele. NFL-szinten sztem nem QB. Bármelyik másik West-es csapattól jobban tartottam volna.SoldadosSzerintem nem ilyen rossz a helyzet, fejlődőképes a srác. Majd egy év múlva térjünk vissza erre. A másik dolog meg az, hogy sokak szerint ki sem kéne állnunk, meg mindenki minket akart, nem tartanak tőlünk, stb, stb., aztán nehogy meglepetés legyen...JC6
Én nem is várok blowout-meccset. Amúgy sem vagyunk ez a típusú csapat, plusz ilyenkor azért a bevánszorgó gárda is mindig rettenetesen felszívja magát, főleg hazai pályán. De ez a PIT sokkal erősebb, mint a DEN, és én ezt le is írom, nem kezdek el "tiszteletből parázni". De ez még nem jelenti azt, hogy ne jöhetne be az 5-10%-os DEN-győzelem. És ha vmi igen egyoldalú csatának tűnik, az a DEN O vs PIT D, s elsősorban azért, mert Tebow nem olyan QB, aki az amúgyis bombaerős (legjobb) pass D-vel tudna bármit kezdeni, sztem bár javult Tebow, nagyon messze van ő JELENLEG egy átlagos NFL QB-tól. Elfogadom, hogy másnak más a véleménye, én viszont így látom. De pl ez nem is azt jelenti, hogy örökre leírtam, én jelenlegi állapotról beszélek. Igaz, azt is hozzáteszem, hogy NFL-szinten én a potenciált sem látom benne, hogy elit QB legyen, de ezt nem jelenteném ki 1 év komolyabb játék után kategorikusan.
Én azt mondom, ha max 1 labdát adunk el, akkor nyerünk, ha többet, akkor lehet/van esélye a Denvernek.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Azt is tudod, hogy sosem jöttem ide trollkodni Tebow-val kapcsolatban, de most először leírom, hogy qrva szarnak látom a helyzetet vele. NFL-szinten sztem nem QB. Bármelyik másik West-es csapattól jobban tartottam volna.SoldadosSzerintem nem ilyen rossz a helyzet, fejlődőképes a srác. Majd egy év múlva térjünk vissza erre. A másik dolog meg az, hogy sokak szerint ki sem kéne állnunk, meg mindenki minket akart, nem tartanak tőlünk, stb, stb., aztán nehogy meglepetés legyen...
több mint 12 éve
Asszem azért Te is tudod, hogy én sem kötözködésnek szántam, de én nem szoktam szépíteni a mondandómat csak azért, hogy emészthetőbb legyen. Sztem a realitást írtam le, elvégre a number 1 scoring Defense találkozik egy közepesnél semmiképpen sem jobb O-val. Azt is tudod, hogy sosem jöttem ide trollkodni Tebow-val kapcsolatban, de most először leírom, hogy qrva szarnak látom a helyzetet vele. NFL-szinten sztem nem QB. Bármelyik másik West-es csapattól jobban tartottam volna.Asszem kötözködés nélkül leírható: sejtettem, hogy te leszel az, aki ezt nyíltan le fogja írni... 😀StormSTMindenesetre a Steelers 13 egész pontot szerzett a Browns ellen. Lehet így úgy elmélkedni, de ezek a tények.ulpianusA Steelers az utolsó 6 meccséből 5-n még 10 pontot sem engedett az ellenfélnek. Ezek is a tények. 😊
A DEN O játékát látva pedig a 13 pont akár ezúttal is elég lehet. Asszem nagyképűség nélkül mondható, hogy a PO legnagyobb meglepetése lenne, ha a PIT kizúgna Denverben, ahogy a NO tavaly Seattle-ben.Soldados
több mint 12 éve
Asszem kötözködés nélkül leírható: sejtettem, hogy te leszel az, aki ezt nyíltan le fogja írni... 😀Mindenesetre a Steelers 13 egész pontot szerzett a Browns ellen. Lehet így úgy elmélkedni, de ezek a tények.ulpianusA Steelers az utolsó 6 meccséből 5-n még 10 pontot sem engedett az ellenfélnek. Ezek is a tények. 😊
A DEN O játékát látva pedig a 13 pont akár ezúttal is elég lehet. Asszem nagyképűség nélkül mondható, hogy a PO legnagyobb meglepetése lenne, ha a PIT kizúgna Denverben, ahogy a NO tavaly Seattle-ben.Soldados
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
A DEN O játékát látva pedig a 13 pont akár ezúttal is elég lehet. Asszem nagyképűség nélkül mondható, hogy a PO legnagyobb meglepetése lenne, ha a PIT kizúgna Denverben, ahogy a NO tavaly Seattle-ben.SoldadosMinden lehetséges.
szerk.: annak, aki hisz.
több mint 12 éve
Szerintem egy Ose fog dominálni és az ST-k fognak dönteninem ismerem a Steelers ST-t de a mien ugye puntolni jó, viszont visszahordásokba nem jeleskedik érdekes lesz
toronymagas esélyes a steelers, VISZONT azért 1-1 nagy playt engednek Tebownak mondjuk egy deep pass sikerül és Baybay nem dropol hanem elszakad minjá td lehet belőle
remélem Royal is játékba lendül, mer visszahordásoknál nagyon hasznos tud lenni
reménykedek egy szoros meccsben, és hátha továbbjutunk 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 12 éve
Mindenesetre a Steelers 13 egész pontot szerzett a Browns ellen. Lehet így úgy elmélkedni, de ezek a tények.ulpianusA Steelers az utolsó 6 meccséből 5-n még 10 pontot sem engedett az ellenfélnek. Ezek is a tények. 😊
A DEN O játékát látva pedig a 13 pont akár ezúttal is elég lehet. Asszem nagyképűség nélkül mondható, hogy a PO legnagyobb meglepetése lenne, ha a PIT kizúgna Denverben, ahogy a NO tavaly Seattle-ben.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Jelen pillanatban ez nálam 7-9. De lehet 9-7 is...Otthon: OAK W, KC W, SD W, CLE W, PIT L, HOU L, NO L, TB W
Idegen: OAK L, KC L, SD L, BAL L, CIN W, NE L, CAR W, ATL L
De lehet, hogy a csoporton belül előrébb fogunk tartani, ha bejönnek azok, amiket ulpi írt. Szerintem sokkal nehezebb ez a sorsolás, mint az idei volt...
több mint 12 éve
xrace77
4 515
Ryan Harris újra Bronco 😊 , kellett egy tapasztalt Oline játékos, Kuper IR.
több mint 12 éve
Kajak egy 7-3mas meccset várok ellenetek, vagy max 10-6ot 😊Ha az O-nkat el tudjátok intézni (simán képesek vagyunk negyedeken keresztül állva horkolni a pályán) akkor még az is lehet hogy a javatokra!
Várom már annyi biztos! 😊
több mint 12 éve
A csoportban bármi lehet. Egyrészt ez minden évben elmondom. 😀 Másrészt minden évben ebben legalább igazam is van, ez ilyen csoport. De tényleg.Mondok azért érvet is hozzá. a Chiefs edzőt keres, lehet lesz felfordulás. A Raiders állítólag FO átalakítást vihet végbe. A Bolts szintén. A Denver ugye most ezt meglépte, nyerték a csoportot (tulajdonképpen ahogy emlékszem a csoport rangsor egyszerűen fejre állt tavalyhoz képest). Tehát itt mehet a jó munka tovább. Ami pedig mindenképp előny.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
... Ez nem szentírás, nem azt mondom, h ez fog történni, ez egy LEHETŐSÉG.Black_AdderMeg a 16-0 is. 😊
Ne tessék logikát keresni a csodában, attól csoda.
több mint 12 éve
Na meg van a 2012-es sorsolás. Az ellenfeleket eddig is ki lehetett találni, de most már az is emg van kikkel játszunk otthon is kikkel idegenbenOtthon: OAK, KC, SD, CLE, PIT, HOU, NO, TB
Idegen: OAK, KC, SD, BAL, CIN, NE, CAR, ATL
Jelen formában /*bár még rengeteg dolog történhet pontosabban fog történni az offseasonben minden csapatnál, de*/ hasonlóan az ideihez egy 8-8 tűnik reális célkitűzésnek...
szerk: Pontosítok, mert biztos jönnének a trollok belekötni (ebbe is), nem azt jelenti, hogy 8 csapatnál lennénk erősebbek 8-nál pedig gyengébbek, de a divízió akár hozható 3-3-ra, még ha nem is könnyen, de nem lehetetlen, Bengals ellen általában jók vagyunk, a Browns otthon verhető kategória /*nem jelenti azt h meg is verjük*/, Texans ellen nem lefutott a meccs, ahogy a Tampa ellen szintén. Panthers érdekes meccs lesz, szvsz van keresni valónk, így nyerhetünk 8 meccset... Ez nem szentírás, nem azt mondom, h ez fog történni, ez egy LEHETŐSÉG.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Kuper -> IRFox azt mondta, hogy Gross-nak volt egy ilyen sérülése és ő a TC-re felépült, így reméli, hogy ugyanez lesz a helyzet Kuper-rel is. Ma ott volt begipszelt lábbal, mankókon járva.
Larsen-nek MCL sprain-je van, még nem tudni, hogy tud-e játszani a Steelers ellen...
Fox arra kérte a Broncos drukkereket (szerintem feleslegesen 😊 ), hogy ne adják el jegyeiket a Steelers drukkereknek, több narancs-kék drukkert szeretne látni, mint fekete-sárgát. Szerintem akármennyire is rossz játékkal "estünk be" a playoff-ba, a BroncoNation a 6 év szűkölködés után hallatni fogják a hangjukat! 😀
több mint 12 éve
Kuper-nek mi baja pontosan?JC6Fox lábtörést mondott a meccs után, gondolom megy ma röntgenre meg MRI-re, aztán szerintem lesz műtét is, talán a hét vége felé lesz pontosabb diagnózis...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Kuper-nek mi baja pontosan?
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Majd kiderül, hogy kire állítják Champ-et, akitől jobban félünk... 😊StormSTHa nem Wallace-ra, akkor Brownra; ebben a szezonban ő lépett elő második számú elkapóvá.
több mint 12 éve
Majd kiderül, hogy kire állítják Champ-et, akitől jobban félünk... 😊a Bailey-Ward párharcból se éppen törvényszerű, hogy Ward jön ki jobbanStormSTBailey-Wallace párharc lesz.vassadi